Ajax-loader

Robert Weinberg könyvei a rukkolán


Robert Weinberg - Szentségtelen ​szövetségek
Egy ​több ezer éves, hihetetlen erejű vámpír ördögi paktumot kötött egy másik dimenzió tűzlényeivel. Segítségükkel és a Rettegett Éj Gyermekeinek támogatásával a Vörös Halál most nekilát megvalósítani tervét, melynek célja, hogy az Élőholtak uraként átvegye a hatalmat az egész világ felett. Csupán Dire McCann és Alicia Varney képes megállítani a szörnyeteget, de csakis akkor, ha sikerül felkutatniuk azt a vámpírt, aki tudja, ki is valójában a Vörös Halál. Ám az idő rohamosan fogy, és az ellenség bármire képes, hogy elpusztítsa őket... A Szentségtelen szövetségek a White Wolf Game Studio World of Darkness világában játszódik, szerzője, a World Fantasy díjas Robert Weinberg már több dark fantasy regényével írta be nevét a legnagyobbak közé.

Robert Weinberg - A ​harmónia mestere
A ​Technokrácia és a Kilenc Tradíció között évszázadok óta dúl a Kiteljesedés Háborúja. Mindkét oldal jelentős sikereket és hatalmas veszteségeket könyvelhet el magának, és a győzelmet egyik félnek sem sikerült kivívnia. Most azonban felbukkan egy rejtélyes alak, egy hihetetlen, emberfeletti erővel rendelkező lény. Állítása szerint ő Heylel Teomim, akit Förtelemnek is neveztek egykor, és békét kínál a viaskodó varázslóknak. De mindez tényleg a konfliktus végét jelentené vagy csupán a sírbolt csendje borulna a világra? Ez a White Wolf Game Studio Mage: The Ascension és Vampire: The Masquerade szerepjátékain alapuló regény az Út a pokolba című könyv folytatása, a Horizont-háború trilógia második kötete. Robert Weinberg a népszerű Vörös Halál-trilógia szerzője.

Robert Weinberg - Háború ​a mennyekben
A ​Horizont-háború lassan a végéhez közeledik. Mind a Technokrácia, mind a Kilenc Tradíció kénytelen elfogadni, hogy a Harmónia Mesterének is nevezett titokzatos entitás komoly fenyegetést jelent, sőt mi több, puszta létezésüket sodorja veszélybe. Az előző részekből megismert hősök egyre közelebb jutnak a rejtély megoldásához. De nem csupán a nyomukban lihegő üldözőkkel futnak versenyt, hanem az idővel is: döntéseik az egész emberiség sorsát befolyásolhatják. A gyors sodrású, izgalmas történetben régi játékosok bukkannak fel új szerepben, kényszerű szövetségek köttetnek, elfeledett titkokra derül fény, és sor kerül néhány régi adósság törlesztésére is...

Robert Weinberg - Út ​a pokolba
A ​földi dimenzió határmezsgyéjén mesés világok rejtőznek - és amikor a különböző rendek varázslói között fellángol a küzdelem a birtoklásukért, kezdetét veszi a valóságért vívott háború. Amikor pedig a mágusok múltjából előbukkanó veszedelmes gonosztevő megpróbálja megszerezni örökségét, ezzel mind a Föld varázshasználói, mind a halhatatlan vámpírok belekeverednek abba a küzdelembe, amelynek tétje a túlélés, és a minden teremtett világ feletti hatalom.

Robert Weinberg - Érinthetetlenek
A ​Vörös Halál karneválja a tetőpontjához érkezik. A több ezer éves szörnyeteg ördögi terve beteljesedni látszik, már csak két halandó áll a Kamarilla és a Szabbat megszerzésének útjában. Egyikük Alicia Varney, Ánisz, az Éjkirálynő ügynöke. A másik Dire McCann, Lámék, a Sötét Messiás szövetségese. A Vörös halál és a túlvilágról megidézett Sheddek legyőzhetetlennek tűnnek, a világ pusztulása elkerülhetetlennek látszik. De mi a kísértetalak végső titka? Mi a kulcs, amelynek segítségével Alicia és McCann talán mégis diadalmaskodhat a szentségtelen szövetség felett? A választ egy rejtélyes jóslat alapján a Párizs alatti kazamatákban élő Patkányembertől tudhatják meg, ám az ódon labirintusban egy történelem előtti szörnyeteg és a maffia bérgyilkosai várnak rájuk...

Robert Weinberg - Vérháború
Egy ​hihetetlen hatalommal rendelkező, félelmetes vámpír szedi áldozatait a vértestvérek között a világ miden táján, nem kímélve sem a Kamarilla, sem a Szabbat tagjait. Eljön a Vörös Halál ideje, a Dzsihád, az örökkön tartó küzdelem pedig talán a végéhez közeledik. Dire McCann magánnyomozó St. Louis hercegének parancsára a szörnyeteg céljai után kutat. A nyomok Washingtonba vezetnek, és a detektív hamarosan egy vérháború kellős közepén találja megát. A New York-i milliárdosnő, Alicia Varney a Szabbat egyik érsekét követi a nemzet fővárosába, hogy ott véget vessenek a kamarilla évszázados uralmának. A harc azonban lassan kicsúszik az irányításuk alól, és az utcákon elszabadul a pokol.

Kollekciók