Ajax-loader

Kasie West könyvei a rukkolán


Kasie West - Szerelem ​karnyújtásnyira
Charlotte ​Reynolds három bátyjával és rendőr apjukkal nő fel. A fiús kiképzésnek is vannak előnyei: Charlie mindenkinél klasszabb futó, jobb kosaras és focijátékos, a baseballról sem sokan tudnak nála többet. Amikor kénytelen megkeresni a gyorshajtásért kiszabott pénzbüntetését, egy butikban kap munkát, és hirtelen a ruhák, sminkek és egyéb lányos dolgok ismeretlen világában találja magát. És ami még ennél is furcsább, egy olyan fiúval tölti az idejét, aki még sohasem látta, mire képes a focipályán. A sok hazugság, amit annak érdekében eszel ki, hogy meg tudjon birkózni ezzel a nyomasztó, új világgal, nagyon megviseli, ezért éjszakánként kijár a kertbe, ahol (az őket elválasztó kerítés két oldalán ülve) a negyedik bátyként működő baráttal, Bradennel osztja meg a gondjait. Vajon ezek a beszélgetések tudnak segíteni abban, hogy megküzdjön a rémálmaival, a múlttal, és mostani életével, ami nem olyan egyértelmű, mint a sportok játékszabályai?

Kasie West - Az ​igazság pillanata
A ​tizenhat éves Hannah Moore pontosan tudja, ki is ő: a sikeres úszó, aki hamarosan ösztöndíjjal fog bejutni az egyetemre. Ami persze abszolút megéri a kemény munkát, még ha a folyamatosan sajgó válla nem is feltétlenül ért egyet ezzel az állítással. Így hát, amikor az uszodában felbukkan a mozihős Heath Hallnak öltözött fickó, és tönkreteszi az úszóversenyt, Hannah nincs oda az örömtől. Elhatározza, hogy meg fogja akadályozni, hogy ez az alak még egyszer keresztülhúzhassa a számításait. Csak hát nem igazán tudja, ki lehetett a rendbontó. Az ismeretlen figura nem az úszóversenyen okozott először felfordulást. Egy kis nyomozást követően az is kiderül, hogy meglepően sok ember lapulhat a maszk mögött - többek között Hannah volt barátja, valamint a legjobb barátnőjének imádottja is. A lányt hamarosan beszippantja az ál Heath Hall titokzatos világa. Amint egyre közelebb kerül a maszkos fiú kilétének felfedéséhez, Hannah magával kapcsolatban is ráébred pár meglehetősen kellemetlen igazságra: például, hogy mennyire nehezen viseli rég elhunyt bátyja árnyékát, amely még mindig meghatározza a család mindennapjait, vagy, hogy talán nem is annyira elégedett a döntéseivel, mint ahogyan azt állítja... És hogy úgy tűnik, belezúgott abba a pasiba, akiről a legkevésbé sem gondolta volna, hogy valaha is megkedveli.

Kasie West - Szívességből ​szerelem
Giával ​az iskolai bál kezdete előtt fél órával szakít a pasija, ezért kétségbeesésében vakmerő lépésre szánja el magát. Arra kér egy vadidegen srácot, játssza el egy estére, hogy járnak. A terv egyszerű: két óra, pár kegyes hazugság a barátnőknek. A baj csak az, hogy Gia nem tudja kiverni a fejéből a helyes ismeretlent. Aztán az élet úgy hozza, hogy viszonozhatja a szívességet ... Tényleg egyre fontosabbak lesznek egymásnak, vagy kamu az egész? Alapulhat-e bármi is hazugságon? Mit gondolnak majd a barátnői, ha kiderül az igazság? Tényleg ennyire számít, hogy ki mit gondol? Kasie West szellemes és csodálatosan romantikus regényének főhőse egy hirtelen ötlet miatt óriási galibába keveredik, és az élete fenekestül felfordul. Vajon sikerül újra megtalálnia a szerelmet, és azzal együtt önmagát is?

Kasie West - Szerelembe ​zárva
Amikor ​Autumn Collinst véletlenül bezárják a könyvtárba egy egész hétvégére, úgy érzi, hogy ennél semmi nem lehetne rosszabb. De aztán kiderül, hogy Dax Miller is bent ragadt vele az épületben. Autumn nem sokat tud Daxről, csak annyit, hogy a fiú semmi jót jelent. Sok pletyka kering az iskolában valami verekedésről (és arról, hogy Dax emiatt került javítóintézetbe egy időre), meg azt is híresztelik, hogy magányos farkas. Egyszóval nem ő az ideális hétvégi partner. Autumn végig azzal nyugtatgatja magát, hogy Jeff (a már majdnem barátja), nemsokára észreveszi, hogy ott ragadt a könyvtárban, és a megmentésére siet. Csakhogy Jeff nem érkezik meg. Senki nem érkezik meg. Autumn lassan ráeszmél, hogy ezt a hétvégét kénytelen lesz automatából nyert ételekkel kihúzni, ráadásul egy olyan fiú társaságában, aki elég egyértelműen nem akar közösködni vele. Csakhogy az is kiderül, hogy Daxben sokkal több van annál, amit elsőre gondolna róla az ember. Autumn és Dax idővel — eleinte vonakodva, később már nem annyira vonakodva — lassan megnyílnak egymásnak. Autumn megdöbben, hogy milyen közel kerülnek egymáshoz. De vajon akkor is így érzik majd, ha véget ér a kalandos hétvége, és a lányt újra magával ragadja a régi élete és a régi szerelme?

Kasie West - A ​távolság relatív
A ​tizenhét éves Caymen Meyers úgy tanulmányozza a gazdag embereket, akár egy tudományos kísérletben, és sok évi megfigyelés után biztos benne, hogy csak egy dologra jók: pénzt költeni olyan felesleges holmikra, mint az anyukája boltjában árult porcelánbabák. Így amikor Xander Spence besétál a boltba, hogy a nagymamájának vegyen egy babát, elég egy pillantás, hogy Caymen megállapítsa, a fiú eszméletlenül gazdag. Bár a fiú vonzó, és ő az első, aki tényleg felkelti a lány figyelmét, Caymen elég okos ahhoz, hogy tudja, nincs esélye a fiúnál. Hiszen ha mást nem is tanult az anyukája intelmeiből, azt igen, hogy a gazdag emberek figyelmét nehéz felkelteni. Ám Xander ezentúl gyakran megjelenik az üzletben, dacára a lány erőfeszítéseinek, hogy elriassza. Caymen pedig, legnagyobb rémületére, élvezni kezdi a fiú táraságát. Tudja, hogy az anyukája nem jöhet rá a dologra - nem fogadná el. Jobban szeretné, ha Caymen a helyi, csóró rockerfiúval lógna. Amikor Xander odafigyelése és kedvessége már éppen meggyőzné a lányt, hogy a gazdagság nem jellemhiba, ráébred, hogy a pénz sokkal nagyobb szerepet játszik a kapcsolatukban, mint gondolta volna. És hogy Xander nem az egyetlen, akiért aggódnia kell.

Kasie West - Places ​We've Never Been
A ​sweet and swoony contemporary Young Adult novel about a cross-country family road trip that puts one girl and her childhood best friend on an unexpected road to romance! Norah hasn’t seen her childhood best friend, Skyler, in years. When he first moved away, they'd talk all the time, but lately their relationship has been reduced to liking each other’s Instagram posts. That’s why Norah can’t wait for the joint RV road trip their families have planned for the summer. But when Skyler finally arrives, he seems...like he’d rather be anywhere else. Hurt and confused, Norah reacts in kind. Suddenly, her oldest friendship is on the rocks. An unexpected summer spent driving across the country leads both Norah and Skyler down new roads and to new discoveries. Before long, they are, once again, seeing each other in a different light. Can their friendship-turned-rivalry turn into something more?

Kasie West - PS: ​Ich mag dich
Im ​Chemieunterricht kritzelt Lily eine Zeile aus ihrem Lieblingslied auf den Tisch – und erlebt eine Überraschung: Am nächsten Tag hat jemand geantwortet, der den Song auch kennt! Schnell entwickelt sich zwischen ihr und dem namenlosen Schreiber eine Brieffreundschaft. Sie tauschen Musiktipps und lustige Geschichten aus, aber auch geheime Wünsche und Sorgen. Mit jedem Zettel verliert Lily ihr Herz ein bisschen mehr an den Unbekannten. Doch als sie herausfindet, wer ihr da schreibt, wird alles plötzlich ziemlich turbulent.

Kasie West - A ​tu lado
Una ​romance contemporáneo perfecto para los lectores de Sarah Dessen y Jenny Han. -Kasie West es una reconocida autora de libros como "La distancia entre tú y yo" y "P.D.: Me gustas". -Una novela ágil y encantandora con dos protagonistas que te robarán el corazón. Kasie West está de regreso con una historia irresistible que nos plantea un interrogante al que todos nos hemos enfrentado al menos una vez: ¿qué debemos hacer cuando nos enamoramos de la persona que menos esperábamos? Cuando Autumn Collins queda atrapada por accidente en la biblioteca durante un fin de semana, cree que nada podría ser peor. Pero cuando se da cuenta de que Dax Miller está allí, es cuando las cosas se ponen realmente mal. Autumn no sabe demasiado sobre Dax, solo que él es sinónimo de problemas. Los rumores son muchos: las peleas en las que se vio involucrado, la temporada que pasó en detención juvenil, su reputación como chico malo. Definitivamente, Dax no es la persona ideal para pasar un fin de semana. Pero Autumn se recuerda una y otra vez que es solo cuestión de tiempo hasta que Jeff, su casi novio, se dé cuenta de que quedó atrapada en la biblioteca y regrese a buscarla. Pero Jeff no regresa. Nadie la va a buscar. Y cada vez se hace más evidente que Autumn deberá pasar los siguientes días comiendo de una máquina expendedora y hablando con un chico que claramente no quiere saber nada con ella. Sin embargo, en Dax hay mucho más de lo que Autumn imagina y, si se dan la oportunidad de conocerse realmente, quizás, descubran que tienen una conexión innegable.

Kasie West - Escucha ​a tu corazón
CALL ​ME MAYBE... Hablar con otros no es la actividad favorita de Kate Bailey. Ella preferiría estar en el lago al aire libre, absorbiendo la soledad y el sol. Pero cuando su mejor amiga, Alana, la convence de que se una al programa de radio de su instituto, Kate no espera ser elegida la presentadora. ¿Ahora tendrá que contestar las llamadas de los oyentes y aconsejarles en directo? Imposible. Pero, para su sorpresa, parece haberse convertido en una buena presentadora. Y el programa recibe una llamada de un chico anónimo que pide consejo sobre su crush de nombre desconocido. De repente, Kate descubre que repartir consejos a los demás es aparentemente fácil, aunque pedir ayuda es más difícil de lo que parece…, y seguir tu propio consejo incluso más.

Kasie West - Fraction ​de seconde
Le ​jour où son père lui propose de passer les vacances avec lui à Dallas, Addie saute sur l’occasion de pouvoir vivre quelque temps chez les Norm. Dans ce monde sans faculté paranormale, elle fait la connaissance du séduisant Trevor, un garçon qui ne lui est pas totalement inconnu et qui ne la laisse pas indifférente. Toutefois, ce dernier semble méfiant à son encontre, d’autant qu’Addie a de plus en plus de mal à dissimuler son pouvoir. Jusqu’où ira-t-elle pour attirer son attention ? Pendant ce temps, Laila découvre qu’elle est en mesure de redonner à Addie ses souvenirs perdus. Encore faudrait-il savoir comment. Malheureusement, cette possibilité semble déranger certaines personnes très puissantes. Dos au mur, Laila n’a d’autre choix que de faire appel à Connor, le seul garçon du camp en mesure de l’aider — et aussi le seul à être insensible à ses charmes. Dans cette quête de souvenirs perdus, Addie doit rassembler les pièces d’un puzzle complexe, celui d’un monde passé, d’un amour oublié et d’un futur qui pourraient tout changer.Le jour où son père lui propose de passer les vacances avec lui à Dallas, Addie saute sur l’occasion de pouvoir vivre quelque temps chez les Norm. Dans ce monde sans faculté paranormale, elle fait la connaissance du séduisant Trevor, un garçon qui ne lui est pas totalement inconnu et qui ne la laisse pas indifférente. Toutefois, ce dernier semble méfiant à son encontre, d’autant qu’Addie a de plus en plus de mal à dissimuler son pouvoir. Jusqu’où ira-t-elle pour attirer son attention ? Pendant ce temps, Laila découvre qu’elle est en mesure de redonner à Addie ses souvenirs perdus. Encore faudrait-il savoir comment. Malheureusement, cette possibilité semble déranger certaines personnes très puissantes. Dos au mur, Laila n’a d’autre choix que de faire appel à Connor, le seul garçon du camp en mesure de l’aider — et aussi le seul à être insensible à ses charmes. Dans cette quête de souvenirs perdus, Addie doit rassembler les pièces d’un puzzle complexe, celui d’un monde passé, d’un amour oublié et d’un futur qui pourraient tout changer.

Kasie West - Distanța ​dintre noi
O ​PRIMĂ IMPRESIE FAVORABILĂ NU POATE FI CUMPĂRATĂ CU BANI. Caymen Meyers, o adolescentă de şaptesprezece ani, a învăţat încă din copilărie că nu te poţi încrede în cei bogaţi. Şi după mulţi ani în care i-a studiat din spatele tejghelei din magazinul de păpuşi de porţelan al mamei sale, nimic nu o poate convinge că lucrurile stau altfel. Dar iată că apare în scenă Xander Spence ― înalt, frumos şi îngrozitor de bogat. În ciuda farmecului său personal, Caymen e suficient de înţeleaptă ca să-şi dea seama că interesul lui pentru ea nu va dura. Dar exact atunci când loialitatea şi atenţia pe care i le acordă Xander sunt cât pe ce să o convingă pe Caymen că a fi bogat nu e un cusur, află că banii reprezintă mult mai mult în relaţia lor decât crezuse ea. Cu atâtea obstacole în calea lor, va putea Caymen să micşoreze distanţa dintre ei? O carte plină de dialoguri scânteietoare şi inteligente, o încântătoare poveste de dragoste. Daisy Whitney Un antidot pentru ficțiunea distopică și postapocaliptică. Kirkus Reviews

Kasie West - Vergiss ​mein nicht!
Addie ​besitzt eine einzigartige Gabe: Sie kann in ihre Zukunft sehen. Sie kann erleben, welche Folgen ihre Entscheidungen haben werden. Sie hat die Wahl. Sie ist Herrin ihres Schicksals. Ein wunderbarer Traum? Nein - denn wie soll sie sich entscheiden, wenn ihre große Liebe gleichzeitig ein gebrochenes Herz, Verlust und Tod bringt? Was, wenn jede Möglichkeit ihren absoluten Albtraum wahr werden lässt? Addie muss sich entscheiden - jetzt.

Kasie West - P.S. ​I Like You
Signed, ​sealed, delivered... While spacing out in Chemistry class, Lily scribbles some of her favorite song lyrics onto her desk. The next day, she finds that someone has continued the lyrics on the desk, and added a message to her. Intrigue! Soon, Lily and her anonymous pen pal are exchanging full-on letters -- sharing secrets, recommending bands, and opening up to each other. Lily realizes she's kind of falling for this letter writer. Only who is he? As Lily attempts to unravel the mystery, and juggle school, friends, crushes, and her crazy family, she discovers that matters of the heart can't always be spelled out... Kasie West brings irresistible wit, warmth, and sparkle to this swoon-worthy story of love showing up when you least expect it.

Kasie West - Liebe ​ist die schönste Naturkatastrophe der Welt
Das ​ist echt mieses Timing! Kurz vorm Abschlussball, genauer: als der Ball bereits in vollem Gange ist, gibt Gias Freund ihr den Laufpass. Für Gia steht fest: Ein Ersatz-Date muss her, sofort! Sie spricht den nächstbesten, immerhin ganz süßen Jungen an. Als der Unbekannte aber auf dem Ball so gut ihr perfektes Date gibt, ärgert sich Gia bald, ihn nicht mal nach seinem richtigen Namen gefragt zu haben...

Kasie West - Maybe ​This Time
One ​year. Nine events. Nine chances to . . . fall in love? Weddings. Funerals. Barbecues. New Year's Eve parties. Name the occasion, and Sophie Evans will be there. Well, she has to be there. Sophie works for the local florist, so she can be found at every big event in her small hometown, arranging bouquets and managing family dramas. Enter Andrew Hart. The son of the fancy new chef in town, Andrew is suddenly required to attend all the same events as Sophie. Entitled, arrogant, preppy Andrew. Sophie just wants to get her job done and finish up her sketches so she can apply to design school. But every time she turns around, there is Andrew, getting in her way and making her life more complicated. Until one day she wonders if maybe complicated isn't so bad after all . . . Told over the course of one year and following Sophie from event to event, this delightful novel from master of romantic comedy Kasie West shows how love can blossom in unexpected places.

Kasie West - Helyek, ​ahol még sosem jártunk
Norah ​évek óta nem látta gyerekkori barátját, Skylert. Amikor a fiú elköltözött, sokat beszélgettek, de az utóbbi időben kapcsolatuk arra korlátozódott, hogy lájkolják egymás Instagram-posztjait. Norah éppen ezért alig várja a családjuk nyárra tervezett közös lakóautó-útját. De amikor Skyler végre megérkezik, úgy tűnik... mintha szívesebben lenne bárhol máshol. Norah megbántottan és zavarodottan reagál. A gyerekkori barátságuk mintha a semmibe tűnt volna. Egy váratlan, országszerte autózással töltött nyár új utakra és új felfedezésekre vezeti Norah-t és Skylert. Nemsokára ismét más megvilágításban látják egymást. Változhat-e a barátságból fakadó rivalizálásuk valami többé?

Kasie West - Fame, ​Fate, and the First Kiss
Fan-favorite ​author Kasie West delivers an effervescent story about chasing your dreams and following your heart, perfect for fans of Jenny Han and Huntley Fitzpatrick. Lacey Barnes has dreamed of being an actress for as long as she can remember. So when she gets the opportunity to star in a movie alongside one of Hollywood's hottest actors, she doesn't hesitate to accept the part. But Lacey quickly learns that life in the spotlight isn't as picture-perfect as she imagined. She's having trouble bonding with her costars, her father has hired the definition of a choir boy, Donavan Lake, to tutor her, and somewhere along the way, she's lost her acting mojo. And just when it seems like things couldn't get any worse, it looks like someone on set is deliberately trying to sabotage her. As Lacey's world spins out of control, it feels like the only person she can count on - whether it's helping her try to unravel the mystery of who is out to get her or snap her out of her acting funk - is Donavan. But what she doesn't count on is this straitlaced boy becoming another distraction. With her entire future riding on this movie, Lacey knows she can't afford to get sidetracked by a crush. But for the first time in her life, Lacey wonders if it's true that the best stories really do happen when you go off script.

Kasie West - 5.000 ​Gründe, warum ich dich liebe
»Deinen ​Bildern fehlt es an Herz.« Abby kann nicht fassen, dass dies der Grund ist, warum sie von der Kunstausstellung ausgeschlossen wird. Nachdem sie den ersten Schock verdaut hat, stellt sie eine »Herzensliste« zusammen, um ihren Werken künftig mehr Tiefe zu verleihen. Der erste Punkt ist schon erledigt: Liebeskummer. Denn ihr bester Freund Cooper erwidert ihre Gefühle nicht. Bleiben noch zehn weitere Herausforderungen. Die größte davon: sich neu zu verlieben! Aber Herzensdinge lassen sich nicht so leicht abhaken, wie Abby dachte …

Kasie West - The ​Fill-In Boyfriend
When ​Gia Montgomery's boyfriend, Bradley, dumps her in the parking lot of her high school prom, she has to think fast. After all, she'd been telling her friends about him for months now. This was supposed to be the night she proved he existed. So when she sees a cute guy waiting to pick up his sister, she enlists his help. The task is simple: be her fill-in boyfriend— two hours, zero commitment, a few white lies. After that, she can win back the real Bradley. The problem is that days after prom, it's not the real Bradley she's thinking about, but the stand-in. The one whose name she doesn't even know. But tracking him down doesn't mean they're done faking a relationship. Gia owes him a favor and his sister intends to see that he collects: his ex-girlfriend's graduation party — three hours, zero commitment, a few white lies. Just when Gia begins to wonder if she could turn her fake boyfriend into a real one, Bradley comes waltzing back into her life, exposing her lie, and threatening to destroy her friendships and her new-found relationship.

Kasie West - Frajer ​na záskok
Príbehy ​plné sexi chalanov a kúlových hrdiniek. Ak to začnete čítať, už to ruky nepustíte! Osemnástročná Gia je pekná, úspešná a v škole veľmi obľúbená. Tesne pred školským plesom ju opustí frajer. Už niekoľko mesiacov o ňom kamošom rozpráva a práve dnes im ho mala predstaviť. Bojí sa, že jej viac už nikto neuverí, a tak osloví prvého chalana, na ktorého narazí. Požiada ho,aby sa na plese vydával za jej exfrajera. Všetko sa komplikuje, keď zistí, že si ho nedokáže vyhnať z hlavy. Nechce oňho prísť, a tak sa postupne do svojich poloklamstiev stále viac zamotáva. Musí sa rozhodnúť-ohrozí priateľstvo s ľudmi, ktorí pri nej stoja celý život, alebo lásku k frajerovi, ma záskok, ktorá sa v nej rodí?

Kasie West - P.D. ​Me gustas
FIRMADO, ​SELLADO, ENTREGADO Para distraerse en clase de Química, Lily escribe en la mesa un fragmento de la letra de una de sus canciones favoritas. Al día siguiente, descubre que alguien escribió la continuación de la letra de la canción, y que además le había dejado un mensaje. ¡Qué intriga! Pronto, Lily y su misterioso amigo por correspondencia empiezan a intercambiar cartas enteras en las que comparten secretos, se recomiendan grupos de música y se sinceran el uno con el otro. Lily empieza a enamorarse. Pero ¿quién es él? Mientras intenta resolver el misterio y hace todo lo posible por compaginar el instituto, las amistades, los flechazos y su alocada familia, descubre que a veces es imposible poner por escrito los asuntos del corazón. Kasie West vuelve a enamorarnos con una historia de amor irresistiblemente ingeniosa, cálida y llena de luz.

Kasie West - Pivot ​Point
Reminiscent ​of the movie Sliding Doors, Pivot Point is about a girl who has the power to Search alternate futures. When faced with a life changing decision, she lives out six weeks of two different lives (in alternating chapters), both holding the potential for love and loss, and must ultimately choose which path she is willing to live through.

Kasie West - Lucky ​in Love
Maddie's ​not impulsive. She's all about hard work and planning ahead. But one night, on a whim, she buys a lottery ticket. And then, to her astonishment -- She wins! In a flash, Maddie's life is unrecognizable. No more stressing about college scholarships. Suddenly, she's talking about renting a yacht. And being in the spotlight at school is fun... until rumors start flying, and random people ask her for loans. Now, Maddie isn't sure who she can trust. Except for Seth Nguyen, her funny, charming coworker at the local zoo. Seth doesn't seem aware of Maddie's big news. And, for some reason, she doesn't want to tell him. But what will happen if he learns her secret? With tons of humor and heart, Kasie West delivers a million-dollar tale of winning, losing, and falling in love.

Kasie West - La ​distancia entre tú y yo
Caymen ​Meyers aprendió de muy pequeña que no se puede confiar en la gente rica. Y después de años estudiándolos detrás de la caja registradora de la tienda de muñecas de porcelana de su madre, nada le demuestra lo contrario. Un día Xander Spence entra en la tienda. Es alto, guapo y extremadamente rico. A pesar de su encanto y el hecho de que parezca ser la única persona que la comprende, Caymen sabe que su interés por ella no va a durar. Porque esa es precisamente una de las cosas que aprendió de su madre: la atención de los ricos se desvanece rápidamente. Pero justo cuando la lealtad y el afecto de Xander están a punto de convencerla de que ser rico no es un defecto, Caymen se da cuenta de que el dinero jugaba un papel mucho más importante en su relación de lo que pensaba. Con tantos obstáculos en su camino, ¿serán capaces de recorrer la distancia que los separa?

Kasie West - Love, ​Life and the List
Seventeen-year-old ​Abby Turner’s summer isn’t going the way she’d planned. She has a not-so-secret but definitely unrequited crush on her best friend, Cooper. She hasn’t been able to manage her mother’s growing issues with anxiety. And now she’s been rejected from an art show because her work “has no heart.” So when she gets another opportunity to show her paintings Abby isn’t going to take any chances. Which is where the list comes in. Abby gives herself one month to do ten things, ranging from face a fear (#3) to learn a stranger’s story (#5) to fall in love (#8). She knows that if she can complete the list she’ll become the kind of artist she’s always dreamed of being. But as the deadline approaches, Abby realizes that getting through the list isn’t as straightforward as it seems… and that maybe—just maybe—she can’t change her art if she isn’t first willing to change herself. This is the first in a set of three standalone books with crossover characters.

Kasie West - Blaubeertage
Reiche ​Typen brechen dir das Herz. Das ist eine der Weisheiten, die ihre Mutter Caymen eingetrichtert hat. Und deshalb kann ihr Xander auch eigentlich ganz egal sein. Obwohl er über Caymens schrägen Humor lacht. Und obwohl er sie versteht wie kein anderer. Aber er stellt Caymens Leben so sehr auf den Kopf, dass sie sich sofort freiwillig von ihm das Herz brechen lassen würde.

Kasie West - Du ​bist der Liebe nicht egal
Mit ​anderen Menschen zu sprechen, zählt nicht zu Kates Lieblingsbeschäftigungen. Daher ist sie auch nicht begeistert, dass sie die Podcast-Sendung in ihrer Highschool moderieren soll. Plötzlich sitzt sie hinter dem Mikrofon und gibt anderen Ratschläge. Überraschenderweise ist sie sehr gut darin, anderen bei ihren Problemen zu helfen. Doch als »Mr. Looking for Love« sich in der Show meldet und nach Tipps in Herzensdingen fragt, wird es kompliziert. Denn auf einmal steckt Kate mittendrin im Liebeschaos und merkt, wie schwer es ist, die eigenen Ratschläge zu befolgen und vor allem, auf sein Herz zu hören.

Kasie West - Die ​Nacht der gestohlenen Küsse
Herzüberkopf, ​das ist Charlottes Sache nicht. Dank ihren drei älteren Brüdern und ihrem Vater, bei dem sie aufwächst, ist sie alles andere als ein typisches Mädchen. Als sie aus Geldnot einen Job in einer Modeboutique annimmt, wird Charlies Leben plötzlich von Makeup, Freundinnen und Dates bevölkert. Von ihrem verwirrenden neuen Leben als Mädchen erzählt sie des Nachts ihrem Nachbarn Braden, Sandkastenfreund und quasi vierter Bruder. Und als wäre das nicht alles schon kompliziert genug, verliebt sich Charlie – ausgerechnet in Braden. Muss sie ihre Freundschaft riskieren, um die große Liebe zu finden?

Kasie West - La ​lista del corazón
El ​verano de Abby Turner no está siendo como ella lo había planeado. Tiene un enamoramiento no tan secreto, pero definitivamente no correspondido, con su mejor amigo, Cooper. No puede manejar la ansiedad creciente de su madre. Y, como si esto fuera poco, acaba de ser rechazada en una exposición de arte porque su trabajo «no tiene corazón». Así que, al tener otra oportunidad de mostrar sus pinturas, Abby no tomará ningún riesgo. Y ahí es cuando aparece la lista. Abby se da a sí misma un plazo de un mes para hacer diez cosas que van desde enfrentar un miedo, conocer la historia de un extraño, enamorarse, entre otras cosas. Ella sabe que si completa la lista se convertirá en la artista que siempre soñó ser. Pero mientas que la fecha límite se acerca, Abby se da cuenta de que cumplir con la lista no es un trabajo tan fácil como parece… y que tal vez, solo tal vez, no podrá cambiar su arte si no está dispuesta primero a ser ella misma.

Kasie West - Listen ​to Your Heart
Talking ​to other people isn't Kate Bailey's favorite activity. She'd much rather be out on the lake, soaking up the solitude and sunshine. So when her best friend, Alana, convinces Kate to join their high school's podcast, Kate is not expecting to be chosen as the host. Now she'll have to answer calls and give advice on the air? Impossible. But to Kate's surprise, she turns out to be pretty good at the hosting gig. Then the podcast gets in a call from an anonymous guy, asking for advice about his unnamed crush. Kate is pretty sure that the caller is gorgeous Diego Martinez, and even surer that the girl in question is Alana. Kate is excited for her friend . . . until Kate herself starts to develop feelings for Diego. Suddenly, Kate finds that while doling out wisdom to others may be easy, asking for help is tougher than it looks, and following your own advice is even harder. Kasie West's adorable story of secrets, love, and friendship is sure to win over hearts everywhere.

Kasie West - Bleib ​mir treu!
Von ​der besten Freundin hintergangen. Vom Exfreund benutzt. Zum Glück hat Addie alles, was in den letzten Wochen passiert ist, vergessen. Sie zieht weit weg von ihrer Vergangenheit zu ihrem Vater, doch seltsamerweise scheint ihr dort alles schrecklich vertraut: die neue Schule, die neue Clique - und besonders der rätselhafte Trevor. Er ist ein vollkommen Fremder, aber warum macht ihr Herz bei seinem Anblick einen Sprung? Als es gelingt, Addies Erinnerungen wiederherzustellen, weiß sie: Trevor, ihre große Liebe, muss isch wieder in sie verlieben. Doch längst ist Addie jemand auf den Fersen, um dies mit aller Macht zu verhindern.

Kasie West - On ​the Fence
She's ​a tomboy. He's the boy next door… Charlie Reynolds can outrun, outscore, and outwit every boy she knows. But when it comes to being a girl, Charlie doesn't know the first thing about anything. So when she starts working at a chichi boutique to pay off a speeding ticket, she finds herself in a strange new world. To cope with the stress of her new reality, Charlie takes to spending nights chatting with her neighbor Braden through the fence between their yards. As she grows to depend on their nightly Fence Chats, she realizes she's got a bigger problem than speeding tickets-she's falling for Braden. She knows what it means to go for the win, but if spilling her secret means losing him for good, the stakes just got too high. Fun, original, and endearing, On the Fence is a romantic comedy about finding yourself and finding love where you least expect.

Kollekciók