Ajax-loader

György Ottília könyvei a rukkolán


György Ottília - Befőzések, ​eltevések
Minden ​háziasszony álma, hogy a napi menüt ízletes, egészséges hozzávalókból állíthassa össze az év minden időszakában. Késő ősszel, télen és kora tavasszal ez nehezen valósítható meg, hiszen szezonzöldségek és -gyümölcsök hiányában a lehetőségek beszűkülnek, hacsak nem gondoskodunk idejében a tartalékokról. Hogy biztosak lehessünk a tartósított élelmiszerek minőségét illetően, legjobb, ha magunk raktározzuk el kedvenc gyümölcseinket, zöldségeinket. Ez cseppet sem olyan erőt próbáló feladat, mint amilyennek első látásra tűnik, hiszen bátran hagyatkozhatunk a már kipróbált receptekre. Felújított kötetünk a nagy sikerű Befőzési Praktikák bővített kiadása, amelyben minden receptet színes fotókkal illusztráltunk. Bízza magát receptjeinkre, és kamrájában ott sorakoznak majd az ízletes lekvárok, befőttek, savanyúságok, zakuszkák, az egészséges, házilag tartósított élelmiszerek - egy karnyújtásnyira.

Fagyal Hajnalka - Gál Edith - György Ottília - Hegyi-Gál Zsuzsa - Jánossy Alíz - Péter Judit - Sütő Edith - Gergely Edó - Fél ​óra és tálalva!
A ​könyv 250 gyorsan elkészíthető étel receptjét tartalmazza, színes fotókkal, négy kategóriában: Saláták, előételek Levesek Főételek Desszertek

Kollekciók