Ajax-loader

Meg Cabot könyvei a rukkolán


Meg Cabot - A ​neveletlen hercegnő naplója 2. - Reflektorfényben
A ​tizennégy éves Mia Thermopolis még mindig nem barátkozott meg azzal a ténnyel, hogy igaziból hercegnő és Genovia trónörököse. Amikor egy országos tévéadásban bejelenti, hogy a mamája terhes a matektanárától és hozzá akar menni feleségül, nemcsak a médiában, de a hercegi udvarban is óriási cirkusz kerekedik. Grandmère elemében van: hétországra szóló álomesküvőt tervez, amelyen a legmenőbb celebek vesznek részt. De vajon megjelenik-e az esküvőn a menyasszony és a vőlegény? És ki lehet Mia titokzatos imádója?

Meg Cabot - A ​neveletlen hercegnő naplója 3. - A szerelmes hercegnő
"Három: ​keresem a párom! Néha az az érzésem, én vagyok a legszerencsétlenebb csaj a világon. De tényleg! Ha belegondolok, jó, nem vagyok egy szexbomba, de azért ormótlan behemót sem vagyok. New Yorkban élek, a földkerekség legmenőbb városában. Ezen felül hercegnő vagyok és végre járok valakivel. Mi a fenére vágyhatnék még?" MICSODA SÜKET DUMA!!! Mia szerelmi élete katasztrófa. És ezen az sem segít, hogy ő Genovia trónörököse. Sőt! Igaz, hogy végre valahára jár valakivel, de az illető távolról sem az igazi. Mia csakis Michael után vágyakozik, de ő sajnos foglalt: Judith-tal, a bioszzsenivel jár. Vajon sikerül-e Miának elcsábítania Michaelt a klónkirálynőtől? Majd meglátjuk...

Meg Cabot - A neveletlen hercegnő naplója 5.
„Jaj nekem! Az egész város tudja már, mi történt a LES HAUTES MANGER-ban tegnap este. FEJEDELMI FELFORDULÁS – ordított a sarki újságosnál az egyik szalagcím. BORSÓ (LEVES)HERCEGKISASSZONY – így a másik, ami ráadásul hülyeség, mert nem is borsóleves volt, hanem rákkrémleves. Még a Times-ban is benne volt!" Vajon mit művelt Grandmére és a kutyája New York egyik legelegánsabb éttermében? És Lilly és Mia barátsága miért került válságba emiatt? És Borisz Pelkovszkij vajon, miért ejtett egy huszkilós földgömböt a fejére? És Mia mamája miért ájult bele egy nagyáruház fagylaltos pultjába? És – főként – mi történt Mia és szerelmese, Michael között a búcsúbál éjszakáján? A neveletlen hercegnő naplójának ötödik részéből megtudhatjuk e kérdésekre a választ miközben a rendkívül tehetséges Meg Cabot fergeteges humorát valamint Miát, Michaelt és a többieket még inkább a szívünkbe zárjuk.

Meg Cabot - Allie Finkle: Szabályok kezdő tiniknek
Szeretem a szabályokat. És hogy mit nem szeretek? Sok minden mást... Amikor a kilencéves Allie megtudja, hogy költöznek, biztosra veszi, hogy itt a világ vége! Meg kell vállnia szép rózsaszín szobájától, értékes ásványgyűjteményétől és a legjobb barátnőjétől, és beköltöznie egy csikorgó padlós, sötét folyosós "kísértetházba". Új suliba kell mennie, amely igencsak "lepukkantnak" tűnik mostani, hipermodern iskolájához képest. Egyszóval minden a feje tetejére állt életében, de vajon segítenek e neki a szabályok?

Meg Cabot - A mediátor 2
„Márpedig kísértetek nem léteznek" Tudományos berkekben legalábbis ez a nézet. Suzannah Simon, a másodéves középiskolás is szeretné ezt hinni. Még csupán két hete él a napfényes Kaliforniában, s máris medencés bulik és új barátok forgószele ragadja magával. Na és az új mostohabátyjai! Ráadásul a hajának is jót tesz a tengeri levegő! Egyszóval minden mesés. Aztán megjelenik egy halott nő kísértete az ágyánál, és sírva arra kéri Suzie-t, találja meg a Vöröst, és közölje vele, nem ő tehet az asszony haláláról. Egy gyilkos felkutatása nem könnyű feladat, különösen azért nem, mert a nyomok Tad Beaumont apjához vezetnek. Tad pedig az iskola legédesebb és legmenőbb sráca… ráadásul vele randizik Suzie életében először.

Meg Cabot - A mediátor
„Meghaltál. Nincs itt semmi keresnivalód."Suzannah éppen most tett meg néhány ezer kilométert New Yorkból Kaliforniába csak azért, hogy egy rakás lökött fiúval (a mostohatestvéreivel) lakjon egy fedél alatt. Még ki sem pakolt, az anyját máris megríkatta, ráadásul egy kísértet ücsörög a hálószobájában. Szó se róla, Jesse igen vonzó kísértet, de a lényeg nem ez.Az élet az elmúlt tizenhat évben nem volt egyszerű. Hát persze, hogy nem, mert Suzannah mediátor – ő foglalkozik azokkal, akik a talpukat feldobván egy kis khm… "felfordulást” hagynak maguk után. Még szerencse, hogy Jesse nem veszélyes. Heatherrel, a feldúlt kisértetlánnyal ellentétben, aki Suzannah új középiskolájában kísért…

Meg Cabot - Princess ​in Waiting
Never ​before has the world seen such a princess. Nor have her own subjects, for that matter. Mia's royal introduction to Genovia has mixed results: while her fashion sense is widely applauded, her position on the installation of public parking meters is met with resistance. But the politics of bureaucracy are nothing next to Mia's real troubles. Between canceled dates with her long-sought-after royal consort, a second semester of the dreaded Algebra, more princess lessons from Grandmère as a result of the Genovian parking-meter thing, and the inability to stop gnawing on her fingernails, isn't there anything Mia is good at besides inheriting an unwanted royal title?

Meg Cabot - Awaken
Seventeen-year-old ​Pierce Oliviera isn't dead. Not this time. But she is being held against her will in the dim, twilit world between heaven and hell, where the spirits of the deceased wait before embarking upon their final journey. Her captor, John Hayden, claims it's for her own safety. Because not all the departed are dear. Some are so unhappy with where they ended up after leaving the Underworld, they've come back as Furies, intent on vengeance . . . on the one who sent them there and on the one whom he loves. But while Pierce might be safe from the Furies in the Underworld, far worse dangers could be lurking for her there . . . and they might have more to do with its ruler than with his enemies. And unless Pierce is careful, this time there'll be no escape.

Meg Cabot - Missing ​You
Ever ​since a walk home on a particularly stormy day, Jessica Mastriani has had an ability like no other. She became known worldwide as Lightning Girl a psychic who could find the location of anyone, dead or alive. Jess finally had no choice but to embrace her newfound talent, and ended up lending her skills to the U.S. government. But her work for them has taken a terrible toll, and Jess resurfaces months later a shadow of her former self, her powers gone, Lightning Girl no more. Her only hope is starting over in a new place, a big city where nobody knows her. It's only when Rob Wilkins unexpectedly shows up on her doorstep that she's forced to face her past. Rob, all the way from back home, needs her help. But how can Jess, her powers gone, find anyone, let alone the sister of a man she once loved . . . when she can't even find herself? _Missing You_, the fifth and final book in the 1-800-Where-R-You series

Meg Cabot - Lámpaláz
Allie ​osztálya egy színdarabot készül előadni a Fenyőhegyi Általános Iskola tavaszi nyílt napján, és szinte minden osztálytársnője a főszerepre áhítozik… beleértve persze Allie-t is. Szerencsére Allie-nek van egy-két trükk a tarsolyában, amivel garantálhatja a győzelmét, például az anyukája új filmkritikusi melója a helyi kábeltévé műsorán, a JÓ HÍREK!-ben, vagy Jay bácsi titkos drámaszakos múltja. Mindkettő elősegítheti Allie azonnali sztárrá válását. De mi történik, ha Allie rájön, hogy az egyik legjobb barátnője, Sophie, még nála is jobban epekedik Penelopé hercegnő szerepe után? Vajon be tudja tartani a barátság szabályait és egyúttal megvalósítani az álmát?

Meg Cabot - No ​Words
Welcome ​to Little Bridge, one of the smallest, most beautiful islands in the Florida Keys. Jo Wright always swore she’d never step foot on Little Bridge Island—not as long as her nemesis, bestselling author Will Price, is living there. Then Jo’s given an offer she can’t refuse: an all-expense paid trip to speak and sign at the island’s first ever book festival. Even though arrogant Will is the last person Jo wants to see, she could really use the festival’s more-than-generous speaking fee. She’s suffering from a crippling case of writer’s block on the next installment of her bestselling children’s series, and her father needs financial help as well. Then Jo hears that Will is off-island on the set of the film of his next book. Hallelujah! But when she arrives on Little Bridge, Jo is in for a shock: Will is not only at the book festival, but seems genuinely sorry for his past actions—and more than willing not only to make amends, but prove to Jo that he’s a changed man. Things seem to be looking up—until disaster strikes, causing Jo to wonder: Do any of us ever really know anyone?

Meg Cabot - Bad ​Heir Day
Princess ​Mia Thermopolis has hit an all-time low. Lilly isn't speaking to her. Someone is posting horrible things about her on ihatemiathermopolis.com. Grandmere is forcing her to give a speech to two thousand of the most powerful businesswomen in America. And, oh yeah: Michael, the love of her life, has dumped her. But despite what the press seems to think, Mia has more on her mind than recruiting a new Prince Charming. Like solving a 400-year-old mystery that could mean BIG changes for little Genovia. But is Mia really ready to throw away her tiara – especially if it means destroying a dynasty? Bad Heir Day, previously published as To the Nines, is the ninth in the bestselling The Princess Diaries series by Meg Cabot.

Meg Cabot - Journal ​d'une Princesse 4. - Paillettes et courbettes
En ​visite officielle à Genovia, Mia apprend son futur métier de princesse héritière: discours, inaugurations, dîners mondains... A sa façon, bien sûr! Mais plus important que tout, elle sait enfin que Michael, son grand amour secret, l'aime aussi. Pourtant il y a un problème: comment faire, à 14 ans et 8 mois, pour être sûre qu'un garçon restera amoureux de vous toute la vie?

Meg Cabot - Um ​die Ecke geküsst
Melissa ​Fuller ist Single, lebenslustig, hilfsbereit. Und so urplötzlich auf Paco, den Hund ihrer alten Nachbarin, gekommen, die überfallen wurde und im Krankenhaus liegt. Job und Hund? In New York? Mel braucht dringend Hilfe. Also kontaktiert sie Max, den einzigen Verwandten ihrer vermögenden Nachbarin. Doch Max möchte lieber seinen Urlaub mit einem weiteren Supermodel genießen, ohne seine erblichen Interessen zu vernachlässigen. Gut, dass John ihm noch einen Gefallen schuldig ist. Also gibt sich John als Max aus und versorgt den Hund. Theoretisch sind alle Probleme jetzt gelöst, doch in der Praxis fangen sie gerade erst an: Denn John verliebt sich in Mel, und Mel legt sehr viel Wert auf Ehrlichkeit – das Einzige, was John ihr nicht bieten kann …

Meg Cabot - To ​the Nines
Mia ​has hit an all-time low. Lilly isn’t speaking to her. Someone is posting horrible things about her on ihatemiathermopolis.com. Grandmere is forcing her to give a speech to two thousand of the most powerful businesswomen in America. And oh yeah: Michael, the love of her life, has dumped her. But despite what the press seems to think, Mia has more on her mind than recruiting a new Prince Charming. Like solving a 400-year-old mystery that could mean BIG changes for little Genovia. But is Mia really ready to throw away her tiara – especially if it means destroying a dynasty?

Meg Cabot - Avalon ​High: Coronation 2. - Homecoming
Will's ​dangerous brother, Marco, has been released for good behavior, and it seems as if he's turned over a new leaf. But Ellie isn't sure she trusts him yet, especially when she's having nightmares about him every night. Meanwhile, Mr. Morton is still convinced that Ellie's boyfriend, Will, is the reincarnation of King Arthur and according to the Merlin Prophecy, if Ellie doesn't help Will believe this, too, the world is going to end—this Friday, the night of the Hunter's Moon...and the Avalon High Homecoming game and dance. But all this won't stop Ellie from trying to pull off the big dinner party she's arranged to reunite Will with his parents . . . even though it's probably going to be a total disaster...just like her running for Homecoming Queen against Morgan, Marco's evil girlfriend.

Meg Cabot - Assombrado
Suzannah ​passou o último verão no Pebble Beach Hotel and Golf Resort. Não, ela não estava hospedada com os ricaços. Em vez disso, tomava conta dos filhos deles. E foi assim que ela conheceu Paul Slater: Suzannah era a babá do irmãozinho dele, Jack, e Paul acabou se encantando por ela. Mas é claro que quando um garoto bonitão se interessa por ela as coisas não podem simplesmente dar certo. Ela está de volta às aulas, ansiosa por retomar a rotina, quando ouve uma voz familiar atrás dela. Paul está de volta a Carmel, e dessa vez para ficar. Ele é o novo - e já popular - aluno da Academia da Missão Junipero Serra. Paul faz de tudo para convencer Suzannah a vê-lo, mas Suzannah continua apaixonada pelo fantasma Jesse, e parece estar sendo correspondida.

Meg Cabot - Mean ​Spirits
Suze ​goes on her most dangerous adventure yet in Mean Spirits, the third book in Meg Cabot's The Mediator series. It's a hot Californian summer and Suze's best friend, Gina, is visiting from New York. Bliss! All Suze wants to do is check out the cute guys down at the beach. Unfortunately, being a mediator makes hanging out like any normal teenager pretty hard. So Suze is hardly surprised when a fatal car accident wreaks havoc on her perfect summer. The spirits of four high-school students are hungry for revenge. And if Suze tries to protect their target, she might find herself involved in a nasty 'accident' of her own . . . Other books in the series include Love You to Death, High Stakes, Young Blood, Grave Doubts and Heaven Sent.

Meg Cabot - Locsifecsi ​királynő
Lizzie ​Nichols, az újdonsült diplomanélküli, életében először készül külföldre, meglátogatni Andrew-et, az angol barátját, akivel már három hónapja járnak, de még csak egy napot töltöttek együtt. Lizzie minden pénzét a csodálatos európai utazásra költötte, ám valamennyi ábrándja szertefoszlik, amikor az álompasi Andrew egy közönséges Andynek bizonyul.Mielőtt még meggondolhatná magát, Lizzie vonatra száll, és Franciaországba utazik barátnőjéhez, Sharihoz, aki egy középkori kastélyban tölti a nyarat a barátjával. Lizzie megismerkedik Luke-kal, a házigazdával, aki minden szempontból tökéletes, kivéve azt az egyet, hogy barátnője van. Márpedig Lizzie sosem kezdene foglalt pasival. A szájára viszont képtelen lakatot tenni. A sorozatos baklövések után azonban kiderül, hogy a fecsegés néha csodákra képes.

Meg Cabot - Az ​új lány
A ​költözés után Allie első napjai új iskolájában nem kevés megpróbáltatást jelentenek: többek között az évfolyamok közti helyesírásverseny, valamint egy vadóc lány, Brittany nehezítik meg az életét. De új barátnői, Sophie, Erica és Caroline kiállnak mellette, és persze a szabályok is segítenek... Mindezek mellett Allie nagy izgalommal várja, hogy Lady Serena Archibald újszülött kölykei közül megkaphatja-e azt a cicát, amelyet már jó előre elnevezett Miókának...

Meg Cabot - Nicola ​és a vikomt
Nicola ​Sparks, tizenhat éves árva, már készen áll arra, hogy elsőbálozóként belevesse magát a londoni társasági életbe. Mindenféle divatos elfoglaltság vár rá, bár a férjvadászat, ami ilyenkor általában minden fiatal lány elsődleges célja, nem tartozik ezek közé. Mert hát Nicola már rég kiszemelte a maga választottját: egy jóképű vikomtot, Lord Sebastian személyében. Lord Sebastian Bartholomew jóképű, gazdag és vonzó. Nicola bizonyos benne, hogy ha Lord Sebastian megkérné a kezét, igent mondana. Minden jól is megy, míg Nathaniel Sheridan kétségeket nem kezd ébreszteni benne a vikomt jellemével kapcsolatban. Nem mindennapi körülmények közt derül ki - miután Nicolát elrabolják -, hogy a vikomt valóban nem érdemli meg Nicola szerelmét. Az igazi boldogság reménye azonban mégis felcsillan a kedves, vonzó és okos fiatal lány előtt.

Meg Cabot - Der ​will doch nur spielen
Lernen ​Sie Kate MacKenzie kennen! Sie... • arbeitet für die SBT (Schreckliche Büro-Tyrannin, auch bekannt als Amy Jenkins, Leiterin der Personalabteilung beim New York Journal), • schläft derzeit auf der Couch ihrer besten Freundin, weil ihr (inzwischen) Exfreund noch nach 10 Jahren Angst hat, JA zu sagen, • findet keine neue bezahébare Wohnung in New York City, denkt, dass es nicht mehr schlimmer werden kann. Sie irrt sich damit gewaltig. Weil... • die SBT sie zwingt, eine beliebte Kollegin zu feuern, • diese jetzt Kate wegen ihrer unrechtmäßigen Kündigung verklagt, • Kate nun eine eidesstattliche Erklärung gegenüber Mitch Hertzog abgeben muss, dem Sprössling einer vermögenden Anwaltsfamilie, der sie eigentlich verteidigen soll - Kate aber mit seinem charmanten Lächeln vollkommen um den Verstand bringt...

Meg Cabot - When ​Lightning Strikes
Just ​because her best friend wants to exercise, Jessica Mastriani agrees to walk the two miles home from their high school. Straight into a huge Indiana thunderstorm -- and straight into trouble. Not that Jess has never been in trouble before. Her extracurricular activities, instead of cheerleading or 4-H, include fistfights with the football team and monthlong stints in detention -- luckily, sitting right next to Rob, the sexiest senior around. But this trouble is serious. Because somehow on that long walk home, Jessica acquired a newfound talent. An amazing power that can be used for good...or for evil.

Meg Cabot - A ​neveletlen hercegnő naplója 7. - Sztárparádé
Szegény ​Mia Thermopolis! Nemcsak totál hülyét csinált magából J. P-vel (azaz A Pasival, Aki Utálja, Ha Kukoricát Tesznek A Chilibe), amikor megpróbálta mindenki számára bizonyítani, hogy ő a létező leglazább bulihercegnő, de csődbe vitte a diák-önkormányzatot is. Csak így tovább, hercegnő! Mia attól retteg, hogy elveszíti Michaelt és a diákönkormányzat pénzét, ám ekkor közbelép Grandmere nagyszabású tervével. Musicalt akar színpadra állítani, ahol a közönség soraiban a világ legmenőbb celebei foglalnak helyet. És a főszereplő? Természetesen nem más, mint Amelia Mignonette Grimaldi Thermopolis Renaldo hercegnő!

Meg Cabot - The ​Boy is Back
From ​New York Times bestselling author Meg Cabot comes the sweetly humorous story of a man who has to face his past in order to find his future. Sometimes to move forward, you have to go back… One post. That’s all it took to destroy the care free, glamorous life of pro golfer Reed Stewart. One tiny post on the Internet. Then again, it’s not like Reed’s been winning many tournaments lately, and his uncle isn’t the only one who says it’s because of the unfinished business he left behind back home in Bloomville, Indiana—namely Reed’s father, the Honorable Judge Richard P. Stewart, and the only girl Reed ever loved, Becky Flowers. But Reed hasn’t spoken to either his father or Becky in over a decade. Until that post on the Internet. Suddenly, Reed’s family has become a national laughingstock, his publicist won’t stop calling, his siblings are begging for help, and Reed realizes he has no other choice: He’s got to go home to face his past . . . the Judge and the girl he left behind. Becky’s worked hard to build her successful senior relocation business, but she’s worked even harder to forget Reed Stewart ever existed—which hasn’t been easy, considering he’s their hometown’s golden boy, and all anyone ever talks about. It was fine while they were thousands of miles apart, but now he’s back in Bloomville. She has absolutely no intention of seeing him—until his family hires her to help save his parents. Now Reed and Becky can’t avoid one another…or the memories of that one fateful night. Can the quirky residents of Bloomville bring these two young people back together, or will Reed and Becky continue to allow their pasts to deny them the future they deserve? This warm, thought-provoking book, told entirely in texts, emails, and journal entries, is as much about the enduring bond of families as it is about second chances at love, and will delight as much as it entertains.

Meg Cabot - Menekülés
Hová ​rejtőzhetsz, ha mindenki ismeri a nevedet? Emerson Watts menekül: az iskolából, a munkából, a családjától, a barátai elől, saját maga elől... Még mindig nem tért magához a sokkból, hogy a lány, akinek az életét éli, miután Em agyát az ő testébe operálták, életben van, és vissza akarja szerezni tőle azt, amiről azt állítja, az ő jogos tulajdona. Amikor azonban tudomást szerez Nikki titkáról, Em már tudja, hogy csak egyetlen személyhez fordulhat... vagy jobban tenné, ha továbbra is menekülne? Ezzel a kötettel fejeződik be Meg Cabot lélegzet-elállítóan izgalmas trilógiája.

Meg Cabot - Forever ​Princess
Mia ​is about to turn eighteen and has decided to put down her princess pen for good. This is your one and only chance to find out how it all ends - including the answers to hotter than hot questions like: Is the practically perfect J.P. the real love of Mia's life? Will an election in Genovia mean the end of princessdom for Mia? Is she really the last virgin at Albert Einstein High? And finally, crucially, will Michael Moscovitz return from Japan and make a last-minute romantic gesture just in time to save our heroine from making a very big mistake? We could tell you how it all ends, but we'd have to send Mia's bodyguard Lars round to sort you out. You have so got to read the book!

Meg Cabot - Twilight
Suze ​has gotten used to ghosts. They wake her up in the middle of the night. They haunt her locker at school. She's even spotted a few down at Carmel Beach. Suze is a mediator, after all, and communicating with the dead is all in a day's work for her. The last thing she ever expected was to fall in love with one: Jesse, a nineteenth-century hottie. But when she and Paul Slater, himself a mediator of undeniable power (and dubious intent), discover that the powers they share aren't limited to helping ghosts resolve their earthly woes, but can also be used to determine whether or not they become ghosts in the first place, Suze can't help but freak. Not because she suddenly knows how to alter the course of history, but because Paul can, too. And Paul would like nothing better than to prevent Jesse's murder, keeping him from becoming a ghost and allowing him to live a natural life at last ... but in the nineteenth century. Meaning Jesse and Suze would never meet. Suddenly, Suze is faced with the most important decision of her life: allow the only guy she's ever loved to have the life he's always longed for ... or keep him anchored forever in half-life at her side. Will Jesse choose to live without her, or die to love her?

Meg Cabot - Perfekte ​Männer gibt es nicht
Es ​kann nicht schlimmer kommen – oder doch? Ein Tag, an dem sie gemeinsam mit Jack Townsend, dem Star ihrer TV-Serie, in einem Helikopter sitzt, ist für Drehbuchautorin Lou Calabrese definitiv kein guter Tag. Aber als der Hubschrauber auf halbem Weg zum Drehort in der Arktis abstürzt, wird Lou klar, dass der Tag geradezu wunderbar angefangen hatte. Während Familie und Freunde um sie bangen, sucht Lou einen Weg durch die Wildnis, mit nichts als dem Inhalt ihrer Handtasche, dem Wissen aus Survival-Filmen und dem TV-Liebling aller Frauen im Schlepptau ...

Meg Cabot - From ​the Notebooks of a Middle School Princess
In ​FROM THE NOTEBOOKS OF A MIDDLE SCHOOL PRINCESS a new middle grade series, readers will see Genovia, this time through the illustrated diaries of a spunky new heroine, 12 year old Olivia Grace, who happens to be the long lost half-sister of Princess Mia Thermopolis.

Stephenie Meyer - Meg Cabot - Kim Harrison - Michele Jaffe - Lauren Myracle - Bis ​in die Ewigkeit
Wenn ​ein Vampir ein Date mit Deiner besten Freundin hat … Wenn Dein toter Freund zum Abschlussball zurückkehrt … Wenn Du stirbst und doch ein neues Leben beginnst … Wenn Dich jemand für ein absurd hohes Kopfgeld ermorden will … Wenn ein Dämon auf Deiner Party Zwietracht sät … … dann ist das die wichtigste Nacht Deines Lebens!

Meg Cabot - Proposal
The ​last place Suze Simon expects to find herself during Valentine’s Day is a cemetery. But that’s what happens when you’re a mediator – cursed with the “gift” of communicating with the dead. That’s how Suze has ended up at the graves of a pair of NCDPs - Non-Compliant Deceased Persons – whose drama didn’t end with death. It’s Suze’s job to make sure they move on—for good. But the NCDPs aren’t the only ones with problems. The reason Suze is spending her Valentine’s Day with the undead instead of her boyfriend, Jesse, is because he’s having so much trouble adjusting to life after death . . . not surprising, considering the fact that he used to be an NCDP himself, and now his girlfriend busts his former kind for a living, while he tries to cure his kind of what used to ail him. Can Suze use her mediating skills to propose a mutual resolution, and bring all these young lovers together - including Jesse and herself - especially on the night Saint Valentine declared sacred to romance? Or will she end up alone—and possibly undead—herself?

Kollekciók