Ajax-loader

Meg Cabot könyvei a rukkolán


Meg Cabot - Avalon ​High: Coronation 1. - The Merlin Prophecy
Meg ​Cabot's magical Arthurian epic continues...MANGA STYLE! Being a new student at Avalon High has been exciting for Ellie, to say the least...she's an honor student, a star on the track team, and oh, yeah, dating the super-hot class president, Will. Who also happens to be alleged reincarnation of King Arhtur. Ellie couldn't be happier to have Will in her life, but she's also worried that his estrangement from his parents is tearing him apart. To make matters worse, Will's doubt that he really is King Aruthur could prevent the Merlin Prophecy—an age of enlightenment—from occurring. Can Ellie convince Will to believe in something that even she isn't sure about? And more importantly, can she get him to give his parents another chance? With all the mythology and mysticism of AVALON HIGH, Meg Cabot's very first manga is indeed a tale for the ages.

Meg Cabot - A ​neveletlen hercegnő naplója 9. - Pizsamás hercegnő
Mia ​hercegnő mélyponton van. Lilly nem áll vele szóba. Valaki rettenetes dolgokat posztol róla az utalommiathermopolist.com weboldalon. Grandmere egy beszéd elmondására akarja kényszeríteni Amerika kétezer legfontosabb üzletasszonya előtt. Ja, és a legszörnyűbb: élete szerelme, Michael, szakított vele. De bármit is gondoljon a sajtó, Miának nemcsak az jár az eszében, hogy újból szerelembe essen. Egy négyszáz éves rejtély megoldásán fáradozik, amely nagy változásokat hozhat a kicsi Genoviában. De vajon készen áll-e a hercegnő arra, hogy letaszítsa a trónról a dinasztiát?

Meg Cabot - A ​neveletlen hercegnő naplója 2. - Reflektorfényben
A ​tizennégy éves Mia Thermopolis még mindig nem barátkozott meg azzal a ténnyel, hogy igaziból hercegnő és Genovia trónörököse. Amikor egy országos tévéadásban bejelenti, hogy a mamája terhes a matektanárától és hozzá akar menni feleségül, nemcsak a médiában, de a hercegi udvarban is óriási cirkusz kerekedik. Grandmère elemében van: hétországra szóló álomesküvőt tervez, amelyen a legmenőbb celebek vesznek részt. De vajon megjelenik-e az esküvőn a menyasszony és a vőlegény? És ki lehet Mia titokzatos imádója?

Meg Cabot - A neveletlen hercegnő naplója 5.
„Jaj nekem! Az egész város tudja már, mi történt a LES HAUTES MANGER-ban tegnap este. FEJEDELMI FELFORDULÁS – ordított a sarki újságosnál az egyik szalagcím. BORSÓ (LEVES)HERCEGKISASSZONY – így a másik, ami ráadásul hülyeség, mert nem is borsóleves volt, hanem rákkrémleves. Még a Times-ban is benne volt!" Vajon mit művelt Grandmére és a kutyája New York egyik legelegánsabb éttermében? És Lilly és Mia barátsága miért került válságba emiatt? És Borisz Pelkovszkij vajon, miért ejtett egy huszkilós földgömböt a fejére? És Mia mamája miért ájult bele egy nagyáruház fagylaltos pultjába? És – főként – mi történt Mia és szerelmese, Michael között a búcsúbál éjszakáján? A neveletlen hercegnő naplójának ötödik részéből megtudhatjuk e kérdésekre a választ miközben a rendkívül tehetséges Meg Cabot fergeteges humorát valamint Miát, Michaelt és a többieket még inkább a szívünkbe zárjuk.

Meg Cabot - Allie Finkle: Szabályok kezdő tiniknek
Szeretem a szabályokat. És hogy mit nem szeretek? Sok minden mást... Amikor a kilencéves Allie megtudja, hogy költöznek, biztosra veszi, hogy itt a világ vége! Meg kell vállnia szép rózsaszín szobájától, értékes ásványgyűjteményétől és a legjobb barátnőjétől, és beköltöznie egy csikorgó padlós, sötét folyosós "kísértetházba". Új suliba kell mennie, amely igencsak "lepukkantnak" tűnik mostani, hipermodern iskolájához képest. Egyszóval minden a feje tetejére állt életében, de vajon segítenek e neki a szabályok?

Meg Cabot - A mediátor 2
„Márpedig kísértetek nem léteznek" Tudományos berkekben legalábbis ez a nézet. Suzannah Simon, a másodéves középiskolás is szeretné ezt hinni. Még csupán két hete él a napfényes Kaliforniában, s máris medencés bulik és új barátok forgószele ragadja magával. Na és az új mostohabátyjai! Ráadásul a hajának is jót tesz a tengeri levegő! Egyszóval minden mesés. Aztán megjelenik egy halott nő kísértete az ágyánál, és sírva arra kéri Suzie-t, találja meg a Vöröst, és közölje vele, nem ő tehet az asszony haláláról. Egy gyilkos felkutatása nem könnyű feladat, különösen azért nem, mert a nyomok Tad Beaumont apjához vezetnek. Tad pedig az iskola legédesebb és legmenőbb sráca… ráadásul vele randizik Suzie életében először.

Meg Cabot - A mediátor
„Meghaltál. Nincs itt semmi keresnivalód."Suzannah éppen most tett meg néhány ezer kilométert New Yorkból Kaliforniába csak azért, hogy egy rakás lökött fiúval (a mostohatestvéreivel) lakjon egy fedél alatt. Még ki sem pakolt, az anyját máris megríkatta, ráadásul egy kísértet ücsörög a hálószobájában. Szó se róla, Jesse igen vonzó kísértet, de a lényeg nem ez.Az élet az elmúlt tizenhat évben nem volt egyszerű. Hát persze, hogy nem, mert Suzannah mediátor – ő foglalkozik azokkal, akik a talpukat feldobván egy kis khm… "felfordulást” hagynak maguk után. Még szerencse, hogy Jesse nem veszélyes. Heatherrel, a feldúlt kisértetlánnyal ellentétben, aki Suzannah új középiskolájában kísért…

Meg Cabot - No ​Judgments
The ​storm of the century is about to hit Little Bridge Island, Florida—and it’s sending waves crashing through Sabrina “Bree” Beckham’s love life… When a massive hurricane severs all power and cell service to Little Bridge Island—as well as its connection to the mainland—twenty-five-year-old Bree Beckham isn’t worried . . . at first. She’s already escaped one storm—her emotionally abusive ex—so a hurricane seems like it will be a piece of cake. But animal-loving Bree does become alarmed when she realizes how many islanders have been cut off from their beloved pets. Now it’s up to her to save as many of Little Bridge’s cats and dogs as she can . . . but to do so, she’s going to need help—help she has no choice but to accept from her boss’s sexy nephew, Drew Hartwell, the Mermaid Café’s most notorious heartbreaker. But when Bree starts falling for Drew, just as Little Bridge’s power is restored and her penitent ex shows up, she has to ask herself if her island fling was only a result of the stormy weather, or if it could last during clear skies too.

Meg Cabot - Locsifecsi ​királynő New Yorkban
Nagy ​szív. Nagy száj. Nagy város. Nagy zűr. Lizzie Nichols visszatért! Rója New York utcáit, állás, lakás és a világegyetemben számára kijelölt hely után kutatva (nem feltétlenül ebben a sorrendben). Amikor nyári szerelme, Luke felajánlja, hogy költözzenek össze, Lizzie szíves örömest dobja sutba a tervét, hogy legjobb barátnőjével, Sharival béreljen egyszobás lakást egy lift nélküli házban. Beköltözik élete szerelmével Mrs. De Villiers Ötödik sugárúti pótlakásába, ahol kapuson kívül eredeti Renoir festmény is található. Állás-ügyben azonban már nincs ilyen szerencséje. Míg Shari azonnal rátalál álmai munkahelyére, Lizzie-t egymás után érik a megalázó elutasítások. Lizzie ingyenmunkát vállal egy esküvőiruhafelújító szalonban...

Meg Cabot - Royally ​Obsessed
Mia ​and Michael are finally an item, but her totally out-of-control Grandmere seems to have other plans . . . Just before the happy couple's first hot date, an unmissable royal engagement turns up. Could it be that Michael doesn't measure up – and that (please not!) Grandmere's got someone else in mind for Princess Amelia Mignonette Grimaldi Thermopolis Renaldo? Previously published as Mia Goes Fourth, Royally Obsessed is the fourth novel in the hilarious, bestselling The Princess Diaries series by Meg Cabot – with a gorgeous cover to celebrate the series's fifteenth anniversary.

Meg Cabot - Tinibálvány
Az ​indianai Clayton kisváros egyetlen gimnáziumának 11. osztályos tanulója, Jenny Greenly remek problémamegoldó képességgel rendelkezik. Így őt kéri fel az iskolaújság szerkesztősége, hogy Annie álnéven tanácsokat adjon a lelki problémákkal küszködő diákoknak. Jenny nagyon élvezi az iskola anonim pszichológusának szerepét, de azt már kevésbé, hogy mind a tanárok, mind a diákok szerint ő a "kedves kislány", akire mindig lehet számítani, akire mindent rá lehet bízni. Ám amikor Luke Striker, a 19 éves filmsztár inkognitóban az iskolába érkezik, hogy elkövetkező szerepéhez anyagot gyűjtsön, olyan bonyodalmak kezdődnek, melyeket még Jenny sem tud megoldani... Vajon hogyan végződik a "tinibálvány" látogatása a Clayton gimiben, és Jenny képes lesz-e rá, hogy végre a saját életében is rendet teremtsen, és megtalálja az igaz szerelmet?

Meg Cabot - A ​neveletlen hercegnő naplója 3. - Karácsonyi őrület
Mia ​Thermopolisnak mindene megvan, amire egy lány csak vágyhat. Hercegnő és pasija is van! Na, épp ez a probléma. Mert Kenny nem PONT az, akire vágyik. Mert amióta az eszét tudja, Mia Michaelt szereti, de Michael másvalakivel jár, aki sokkal okosabb Miánál. Még muslicát is tud klónozni. Vajon eljön-e a boldogság Genovia hercegnője számára?

Meg Cabot - Grave ​Doubts
Suze ​and Jessie's relationship is put to the test in Grave Doubts, the fifth book in Meg Cabot's The Mediator series. Suze is in deep. She loves gorgeous, ghostly Jesse but fellow mediator, Paul Slater, is determined to win her heart. And evil Paul knows how to blast Jesse to the Great Beyond. For good. Paul promises he won't do anything to Jesse, as long as Suze will go out with him. Suze doesn't want to lose Jesse forever, so she agrees. But now she's having grave doubts: can a girl really have a future with a guy who's already dead? Other books in the series include Love You to Death, High Stakes, Mean Spirits, Young Blood and Heaven Sent.

Meg Cabot - Sanctuary
JESS ​MASTRIANI Knew she wasn't going to be able to hide her psychic powers from the U.S. government forever. But she never thought that she and Dr. Krantz, the special agent brought in to convince Jess to join his elite team of "specially gifted" crime solvers, would have something in common. When a local boy's disappearance is attributed to a backwoods militia group, it turns out that Jess and Dr. Krantz have the same goal. Suddenly Jess finds herself collaborating with one enemy in order to stop a far worse one. In an atmosphere of hate and fear, Jess and Dr. Krantz must work together to unite a community and save a life...without loosing their own.

Meg Cabot - When ​Lightning Strikes
Just ​because her best friend wants to exercise, Jessica Mastriani agrees to walk the two miles home from their high school. Straight into a huge Indiana thunderstorm -- and straight into trouble. Not that Jess has never been in trouble before. Her extracurricular activities, instead of cheerleading or 4-H, include fistfights with the football team and monthlong stints in detention -- luckily, sitting right next to Rob, the sexiest senior around. But this trouble is serious. Because somehow on that long walk home, Jessica acquired a newfound talent. An amazing power that can be used for good...or for evil.

Meg Cabot - Royal ​Rebel
The ​fabulous The Princess Diaries series by Meg Cabot continues with the sixth book Royal Rebel, previously published as Sixsational. How can Princess Mia Thermopolis bear it? Michael, her one true love, has gone away to college, leaving her to face a new school year totally alone (well, nearly). With a potential eco-disaster happening in Genovia, a new English teacher who doesn't understand her and a totally transformed (hot!) Boris to get used to, life for the world's most reluctant royal is looking like it can't get much worse. Until Grandmère and Lilly step in – with a plan to save Genovia and Albert Einstein High. A plan that involves Grandmère showing up at school in her fur cape and tiara!

Meg Cabot - Journal ​d'une Princesse 1. - La grande nouvelle
Á ​quatorze ans, Mia est une collégienne new-yorkaise comme les autres. Mais le jour où elle apprend que son père, qui vit en Europe, est en réalité le prince de Genovia, une petite principauté au bord de la Méditerranée, les choses se gâtent. Voilà Mia princesse héritière! Et ça ne lui plaît pas du tout.

Meg Cabot - Journal ​d'une Princesse 2. - Premiers pas
Non ​seulement Mia vient d'apprendre qu'elle est princesse de Genovia, mais voilà que, dans le cadre de ses futures fonctions, elle doit participer à une émission en prime time pour la télévision. Elle qui déteste son physique! Et, pour couronner le tout, sa mère attend un bébé de son prof de maths. Heureusement, elle peut se confier à son journal.

Meg Cabot - Avalon ​High
Avalon ​High seems like a typical high school, attended by typical students: There's Lance, the jock. Jennifer, the cheerleader. And Will, senior class president, quarterback, and all-around good guy. But not everybody at Avalon High is who they appear to be ... not even, as new student Ellie is about to discover, herself. What part does she play in the drama that is unfolding? What if the bizarre chain of events and coincidences she has pieced together means -- as with the court of King Arthur -- tragedy is fast approaching Avalon High? Worst of all, what if there's nothing she can do about it?

Meg Cabot - Aber ​bitte für immer
Jane ​Harris kann es kaum erwarten, das erste Mal nach Europe zu reisen. Und dann auch noch in geheimer Mission: als Trauzeugin für ihre beste Freundin Holly, die in Italien heimlich heiraten möchte. Schade nur, dass sie den Trauzeugen des Bräutigams, Reporter und Womanizer Cal Langdon, bereits am Flughafen trifft und schon da merkt: Es ist aufrichtige Abneigung auf den ersten Blick! Und sie haben eine Woche in einer toskanischen Villa vor sich! Doch dann müssen Jane und Cal alles tun, um die Hochzeit ihrer Freunde zu retten. Und lernen Amor und sich selbst von einer neuen Seite kennen...

Meg Cabot - Every ​Boy's Got One
Cartoonist ​Jane Harris is delighted by the prospect of her first-ever trip to Europe. But it's hate at first sight for Jane and Cal Langdon, and neither is too happy at the prospect of sharing a villa with one another for a week—not even in the beautiful and picturesque Marches countryside. But when Holly and Mark's wedding plans hit a major snag that only Jane and Cal can repair, the two find themselves having to put aside their mutual dislike for one another in order to get their best friends on the road to wedded bliss—and end up on a road themselves ... one neither of them ever expected.

Meg Cabot - Perfekte ​Männer gibt es nicht
Es ​kann nicht schlimmer kommen – oder doch? Ein Tag, an dem sie gemeinsam mit Jack Townsend, dem Star ihrer TV-Serie, in einem Helikopter sitzt, ist für Drehbuchautorin Lou Calabrese definitiv kein guter Tag. Aber als der Hubschrauber auf halbem Weg zum Drehort in der Arktis abstürzt, wird Lou klar, dass der Tag geradezu wunderbar angefangen hatte. Während Familie und Freunde um sie bangen, sucht Lou einen Weg durch die Wildnis, mit nichts als dem Inhalt ihrer Handtasche, dem Wissen aus Survival-Filmen und dem TV-Liebling aller Frauen im Schlepptau ...

Meg Cabot - Proposal
The ​last place Suze Simon expects to find herself during Valentine’s Day is a cemetery. But that’s what happens when you’re a mediator – cursed with the “gift” of communicating with the dead. That’s how Suze has ended up at the graves of a pair of NCDPs - Non-Compliant Deceased Persons – whose drama didn’t end with death. It’s Suze’s job to make sure they move on—for good. But the NCDPs aren’t the only ones with problems. The reason Suze is spending her Valentine’s Day with the undead instead of her boyfriend, Jesse, is because he’s having so much trouble adjusting to life after death . . . not surprising, considering the fact that he used to be an NCDP himself, and now his girlfriend busts his former kind for a living, while he tries to cure his kind of what used to ail him. Can Suze use her mediating skills to propose a mutual resolution, and bring all these young lovers together - including Jesse and herself - especially on the night Saint Valentine declared sacred to romance? Or will she end up alone—and possibly undead—herself?

Meg Cabot - Bad ​Heir Day
Princess ​Mia Thermopolis has hit an all-time low. Lilly isn't speaking to her. Someone is posting horrible things about her on ihatemiathermopolis.com. Grandmere is forcing her to give a speech to two thousand of the most powerful businesswomen in America. And, oh yeah: Michael, the love of her life, has dumped her. But despite what the press seems to think, Mia has more on her mind than recruiting a new Prince Charming. Like solving a 400-year-old mystery that could mean BIG changes for little Genovia. But is Mia really ready to throw away her tiara – especially if it means destroying a dynasty? Bad Heir Day, previously published as To the Nines, is the ninth in the bestselling The Princess Diaries series by Meg Cabot.

Meg Cabot - Royal ​Wedding
From ​the #1 New York Times bestselling author of the Princess Diaries series, comes the very first adult installment, which follows Princess Mia and her Prince Charming as they plan their fairy tale wedding--but a few poisoned apples could turn this happily-ever-after into a royal nightmare. For Princess Mia, the past five years since college graduation have been a whirlwind of activity, what with living in New York City, running her new teen community center, being madly in love, and attending royal engagements. And speaking of engagements. Mia's gorgeous longtime boyfriend Michael managed to clear both their schedules just long enough for an exotic (and very private) Caribbean island interlude where he popped the question! Of course Mia didn't need to consult her diary to know that her answer was a royal oui. But now Mia has a scandal of majestic proportions to contend with: Her grandmother's leaked "fake" wedding plans to the press that could cause even normally calm Michael to become a runaway groom. Worse, a scheming politico is trying to force Mia's father from the throne, all because of a royal secret that could leave Genovia without a monarch. Can Mia prove to everyone--especially herself--that she's not only ready to wed, but ready to rule as well?

Meg Cabot - Avalon ​High: Coronation 2. - Homecoming
Will's ​dangerous brother, Marco, has been released for good behavior, and it seems as if he's turned over a new leaf. But Ellie isn't sure she trusts him yet, especially when she's having nightmares about him every night. Meanwhile, Mr. Morton is still convinced that Ellie's boyfriend, Will, is the reincarnation of King Arthur and according to the Merlin Prophecy, if Ellie doesn't help Will believe this, too, the world is going to end—this Friday, the night of the Hunter's Moon...and the Avalon High Homecoming game and dance. But all this won't stop Ellie from trying to pull off the big dinner party she's arranged to reunite Will with his parents . . . even though it's probably going to be a total disaster...just like her running for Homecoming Queen against Morgan, Marco's evil girlfriend.

Meg Cabot - Héroïne ​d'un jour
Sans ​réfléchir, j'ai sauvé la vie du président des Etats-Unis. Comment ? En me jetant tout naturellement sur l'homme armé qui se tenait à côté de moi et qui s'apprêtait à tirer. A partir de ce moment-là, ma vie a basculé. En un rien de temps, je suis devenue une héroïne, j'ai été nommée ambassadrice des Nations Unies pour la jeunesse et, pour couronner le tout, j'ai fait la connaissance du séduisant et mystérieux David, fils du président. Pas moins...

Meg Cabot - Jinx ​(angol)
It ​wasn't just the power failure the night Jean Honeychurch was born that earned her the nickname Jinx: misfortune seems to follow her wherever she goes. Which is why she's been shipped off to New York to stay with relatives - including her sophisticated cousin Tory - until the trouble she's caused back in her small hometown dies down. Tory couldn't care less about Jinx - until Jinx's chronic bad luck starts wreaking havoc in Tory's perfect world. Only then does Jinx learn that beneath Tory's big-city glamour lies a world of hatred and revenge. And now Jean's jinx could be the only thing that can save her life.

Meg Cabot - Az ​új lány
A ​költözés után Allie első napjai új iskolájában nem kevés megpróbáltatást jelentenek: többek között az évfolyamok közti helyesírásverseny, valamint egy vadóc lány, Brittany nehezítik meg az életét. De új barátnői, Sophie, Erica és Caroline kiállnak mellette, és persze a szabályok is segítenek... Mindezek mellett Allie nagy izgalommal várja, hogy Lady Serena Archibald újszülött kölykei közül megkaphatja-e azt a cicát, amelyet már jó előre elnevezett Miókának...

Meg Cabot - A ​neveletlen hercegnő naplója 1. - Hercegnő születik
Mia ​Thermopolis az egyik percben még teljesen átlagos, tizennégy éves manhattani kamaszlány, a következőben pedig már Genovia trónörököse, akinek minden lépését egy állig felfegyverzett testőr követi, hercegnői illemtanleckéket kap igencsak nehéz természetű nagyanyjától, akit Grandmère-nek kell szólítania, és külsejének megváltoztatásán egy Paolo nevű stylist fáradozik. Miának minden porcikája tiltakozik a hercegnővé válás ellen, hisz, bár lapos mellével és langaléta termetével egyáltalán nincs megelégedve, valójában egész jól érzi magát a bőrében az Albert Einstein Gimnázium diákjaként. És hogy Genoviába költözzön? Bocsi, ez valami vicc?

Meg Cabot - Airhead
She's ​a brainiac trapped in the body of an airhead... Teenagers Emerson Watts and Nikki Howard have nothing in common. Em's a tomboy-braniac who couldn't care less about her looks. Nikki's a stunning supermodel: the world's most famous airhead. But a freak accident causes the girls' lives to collide in the most extraordinary way - and suddenly Em knows more about Nikki's life than the paparazzi ever has!

Meg Cabot - Bridal ​Boot Camp
From ​#1 New York Times bestselling author Meg Cabot comes the first story in her Little Bridge Island series—which also includes an excerpt from her forthcoming new full-length novel No Judgments! Looking for a tropical escape? Welcome to Little Bridge, one of the smallest—and most beautiful—islands in the Florida Keys, home to sandy white beaches, salt-rimmed margaritas, stunning sunsets, and some of the quirkiest—but also kindest and most resourceful—people you’ll ever meet. Physical trainer Roberta “Rob” James moved to Little Bridge hoping she’d found paradise, but things haven’t turned out quite as she’d hoped. The closest Rob has come to her “happily ever after” is happy hour at the Mermaid Café with her buddy Bree, the bartender slash waitress who’s got romance problems of her own. But Rob’s situation suddenly changes when sheriff’s deputy Ryan Martinez accidentally enrolls in her bridal boot camp class. Turning mush into metal in time for the big day is Rob’s passion (because even the happiest bride could use a little toning). But what happens when a guy who’s all mush meets a girl who’s all metal? They discover they have a lot to learn . . . about each other, themselves, and the island paradise they’ve come to call home.

Kollekciók