Ajax-loader

Christine Gall könyvei a rukkolán


Christine Gall - Zseníliadrót ​figurák
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Christine Gall - Tarkabarka húsvéti díszek
Színes ötletek sorozatban megjelent: 2001/20 Szabásmintákkal

Christine Gall - Termésfigurák
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Christine Gall - Állatkák ​kagylóból, kőből és termésekből
A ​tengerparti kavicsok és kagylók, az ezer színben pompázó őszi erdő termései mind-mind alapanyagul szolgálhatnak a vékony kötetben bemutatott tárgyak elkészítéséhez. A szerző útmutatásai alapján könnyen 'életre kelthetők' - akár a gyerekek vagy a játékos kedvű felnőttek által - a bemutatott figurák (kagylókutya, kavicsemberke, kalászemberke, Makk Marci stb.). A némi kézügyességet igénylő munkálatokhoz szükséges anyagok és eszközök leírása a kiadvány elején olvasható, majd a különböző termésekből készült figurák színes fotója látható. A szerző eligazításai arra vonatkoznak, milyen anyagok szükségesek az adott figura elkészítéséhez. Természetesen ki-ki fantáziájának megfelelően továbbgondolhatja ezeknek a figuráknak a formáját, rendeltetését, hiszen Christine Gall inkább csak irányt kívánt mutatni a barkácsoláshoz kedvet érző kicsiknek és nagyoknak. - A színes fotókkal illusztrált kötet az óvodákban és az általános iskolák alsó tagozatos technikaóráin kitűnően hasznosulhat.

Christine Gall - Kötött ​babák és állatkák
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Christine Gall - Karácsonyfadíszek ​száraztésztából
Száraztésztát ​nem csak enni lehet! Ebben a könyvben bemutatjuk, hogyan készíthetünk belőle például karácsonyfadíszeket. A kedves olvasó valószínűleg csodálkozik e szokatlan alapanyag hallatán, de biztos, hogy hamarosan el lesz ragadtatva tőle. A száraztészta nagyon olcsó barkácsalapanyag, ráadásul egyáltalán nem mérgező, így gyerekek is nyugodtan dolgozhatnak vele. A maradék pedig biztosan nem vész kárba. A boltokban a legkülönfélébb tészták kaphatók, amelyekből egy kis fantáziával mutatós figurákat készíthetünk. Aranyszínű festékkel bevonva végül karácsonyi színt is kapunk. Jó szórakozást kívánok mindenkinek ehhez a kissé szokatlan barkácsalapanyaghoz

Christine Gall - Pörgő-forgók
A ​pörgő forgókat a kicsik és a nagyok egyaránt kedvelik, hangulatossá teszik nemcsak a gyerekszobát, hanem az egész lakást. Jól mutatnak a konyhában, és a nappaliban, illetve az előszobában, ahol üdvözlik a belépő vendégeket. Kiságy fölé függesztve a tarkabarka pörgő- forgó álomba ringatja vagy elszórakoztatja a kisbabát.

Kollekciók