Ajax-loader

Alexandra Bracken könyvei a rukkolán


Alexandra Bracken - Az ​idő vándorai
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Alexandra Bracken - Lore
Egy ​múltbeli lázadás büntetéseként kilenc görög isten arra kényszerül, hogy halandóként járjon a földön, és ősi vérvonalak leszármazottai vadásszanak rájuk, akik mindannyian meg akarnak ölni egy istent, hogy megszerezzék isteni hatalmukat és halhatatlanságukat. Réges-régen Lore Perseous elmenekült ebből a brutális világból, miután családját egy rivális vonal szadista módon meggyilkolta, és hátat fordított a vadászat örök dicsőségéről szóló ígéretnek. Évekig elhessegette a bosszú gondolatát a férfi - immár isten - ellen, aki felelős a halálukért. Ám amikor a következő vadászat New York City fölött hajnalodik, két résztvevő a segítségét kéri: Castor, Lore rég halottnak hitt gyermekkori barátja, és a súlyosan sebesült Athéné, az utolsó eredeti istenek egyike. Az istennő szövetséget ajánl közös ellenségük ellen. De Lore döntése, hogy sorsát Athénéhoz köti, és újra csatlakozik a vadászathoz, halálos árat követel – és talán még mindig nem elég ahhoz, hogy megállítsa egy új isten felemelkedését, akinek hatalmában áll térdre kényszeríteni az emberiséget.

Alexandra Bracken - Sötét ​játszmák
Ruby ​sosem akarta birtokolni azon képességeit, amelyek majdnem az életébe kerültek. Most azonban meg kell szoknia őket. A többiek a Gyerekek Ligájában csak ,,Vezérnek" hívják Rubyt, pedig ő pontosan tudja, hogy micsoda: egy szörnyeteg. Amikor Rubyra bíznak egy érzékeny titkot, bele kell vágnia élete legveszélyesebb küldetésébe: el kell hagynia a Gyerekek Ligáját. Kegyetlen információk keringenek arról a veszélyes betegségről, ami a fertőzött amerikai kisgyerekek nagy részét megölte, a többieket pedig kirekesztett lényekké változtatta, és úgy tűnik, ezen információk kiirthatatlanok. Az igazság azonban egyetlenegy helyen lelhető fel: Liam Stewartnál. Ahogyan Ruby átutazik az országon, kutatva Liam és a katasztrófa után, ami tönkretette az életét és egész Amerikát, szíve és esze két irányba húzza - szíve a régi barátok és a család felé, esze pedig a Liga felé, aminek ígéretet tett. Egy biztos: Ruby mindent meg fog tenni azért, hogy megvédje szeretteit. De mi van akkor, ha a háború megnyerése önmaga elvesztését jelenti?

Alexandra Bracken - Héritage
Cinq ​ans après la destruction des camps dans lesquels les adolescents Psi étaient enfermés, Zu est devenue porte-parole du nouveau gouvernement et se bat pour les droits des Psi rejetés par la société. Mais quand on l'accuse d'avoir organisé un attentat, elle doit fuir à nouveau et vivre cachée... Déterminée à prouver son innocence, Zu espère que ses amis clandestins, Ruby et Liam, pourront l'y aider. En attendant, elle doit faire alliance avec Roman et Priyanka, deux adolescents aux intentions troubles qui pourraient bien... la trahir. Car la reconstruction du pays cache en réalité une terrible machination dont les Psi sont les victimes désignées...

Alexandra Bracken - The ​Last Life of Prince Alastor
Three ​hundred years ago, fate bound Prosper Redding and Prince Alastor of the Third Realm together. Now the human boy and fiend heir to the demon kingdom must put aside a centuries-old blood feud to save everything they love. Alastor will guide Prosper through the demon realm-under one huge condition: Prosper must enter into a contract with the malefactor residing in him, promising eternal servitude in the afterlife. With Prosper's sister in the clutches of the evil queen Pyra, Prosper has no choice but to agree. But when they arrive in Alastor's deliciously demonic home, the realm is almost as alien to Alastor as it is to Prosper-the lowest fiends have dethroned the ruling malefactors, while an unfathomable force called the Void is swiftly consuming the realm. The desperate fiends cling to the one person who says she can stop it: Pyra. As Prosper embarks on a perilous rescue mission to the Tower of No Return, he can't help but feel for the demons losing their home-even Alastor, who lives by a set of rules that have vanished in a new world. With the fates of humans and demons at odds, the battle lines are drawn. Long ago, Prosper's ancestor Honor Redding proved that humans and demons could never be friends. But is Prosper like his ancestor? And is Alastor the same demon who was betrayed by the one human he cared for?

Alexandra Bracken - Sötét ​hajnal
Ruby ​égető fájdalommal a szívében, megtörten indul el az északi gyülekezőhely felé azzal a pár társával, akik még túlélték a kormány Los Angeles-i támadását. Nincsenek egyedül, egy foglyot visznek magukkal: Clancy Gray az elnök fia, aki hasonló különleges tulajdonságokkal rendelkeznek, mint Ruby. Egyedül a lány képes arra, hogy kordában tartsa őt, azonban elég egyetlen pillanatnyi óvatlanság, és Clancy azonnal zűrzavart kelthet a többiek tudatában. Egyetlen fegyverük egy ingatag titok: bizonyítékuk van arra, hogy a kormány tudja, mi indította el pusztító útjára a titokzatos betegséget, amely megtizedelte Amerika tizenéveseit, és ami miatt a túlélők különleges, ám veszélyes képességekre tettek szert, amelyek titokban tartása érdekében elzárták őket a világtól. A fellépő belső viszályok azonban azzal fenyegetnek, hogy megakadályozzák az egyetlen esélyt arra, hogy felszabadítsák a táborokat, ahol számos Pszí-képességű társuk szenved. Mindeközben visszatér a csapathoz Liam, aki iránt Ruby érzelmei csak erősödtek. A lánynak meg kell küzdenie a fiú tudatába való behatolás fájdalmas utóhatásaival, azonban tudja, hogy meg kell erősödnie, így Liam bátyjához, Cole-hoz fordul segítségért. Megfelelő edzésre van szüksége, hogy képes legyen harcolni Gray elnök és kormánya ellen. Ám Cole-nak is megvannak a maga démonai, és egyetlen, végzetes hiba mindent elpusztíthat.

Alexandra Bracken - Világok ​utazói
Etta ​Spencer nem sejtette, hogy időutazó, egészen addig, amíg egy napon a tengeren ébredt, a múltban. Az első kötet folytatásában, megfosztva a nagy hatalmú varázstárgytól, ami egyetlen reménye volt anyja megmentésére, ezúttal szintén időutazó kedvesétől, a 18. századi kalóztól, Nicholastól szakad el, csakúgy, mint a saját természetes életidejétől. Mikor akarata ellenére a Gubancolóknál köt ki – e lázadó utazók vették el tőle a csillagórát –, megesküszik, hogy megszerzi tőlük a csodatévő műszert, és végleg megsemmisíti. Ehelyett vezérük, Henry Hemlock felfedi előtte titkát. Hirtelen minden megkérdőjeleződik, amiért Etta eddig küzdött. Olyan útra kell lépnie, amely egész jövőjét átformálja. Nicholas a lány keresésére indul. Segítői és társai ebben, a kezdetben ellenséges Ironwood rokona, Sophia és az eleinte szintén érdekből melléjük álló kínai zsoldoslány, Li Min. Nemcsak Ettát keresik, de a mindent befolyásoló, az idővonalat átállító csillagórát is. Ez utóbbi egyre iszonyatosabb pusztítást okoz, s a tét is fokozatosan nő. Mindeközben egy olyan ősi erő is belép a műszerért folyó küzdelembe, amely sokkal hatalmasabb és gonoszabb, mint az egymással vetekedő időutazó családok. A tét immár egy világégés.

Alexandra Bracken - Le ​chemin de la vérité
Dans ​un futur proche, les adolescents ont été décimés par un virus inconnu, le NIAA. La plupart des survivants, dotés de pouvoirs psychiques incontrôlables, ont été parqués dans des camps. D'autres, regroupés dans la Ligue des enfants, luttent pour leur liberté. Au sein de la ligue, Ruby, capable de contrôler les esprits, se bat pour la fermeture des camps. Sa mission ? Retrouver une clé USB contenant des informations ultra-secrètes impliquant le gouvernement dans la propagation du virus.

Alexandra Bracken - Az ​idő vándorai
A ​17 éves Henrietta kiválóan hegedül, ez az élete, és kész ezért bármit feláldozni. Ám egy tragédia rádöbbenti, hogy az emberek a zenénél is fontosabbak. Ezért megpróbálja helyrehozni megromlott kapcsolatukat szerelmével, és megtalálni az egyensúlyt az életében. Etta lehetőséget kap rá, hogy a New York-i Metropolitan Múzeumban hegedülhessen. A koncert előtt azonban olyasmi történik, amire sohasem számított. Az egyik percben még a folyosón van, a következő pillanatban arra eszmél, hogy egy tengeri csata részese. Az Ardent hajón találja magát az Atlanti-óceán kellős közepén. Az év, amit írnak pedig 1776, mikor egy pillanat alatt minden megváltozik… Kiderül, hogy Etta képes utazni az időben. Hamarosan az is világossá válik a lány számára, hogy okkal került a hajóra. Egyedül ő tudja megtalálni azt a különleges tárgyat, ami képes megmutatni a világok közötti átjárókat. Ezzel kezdetét veszi egy őrült kaland, melyben Nicholas, a jóképű kalóz lesz a lány segítője és védelmezője. Útjuk során Etta lassan felfedezi különleges képességét, megismeri az időutazók világát, feltárja a múlt titkait, és eközben egyre közelebb kerül Nicholashoz. De gonosz erők azzal fenyegetnek, hogy elválasztják Ettát nemcsak a fiútól, hanem a hazatérés lehetőségétől is, méghozzá örökre.

Alexandra Bracken - Brightly ​Woven
Sydelle ​Mirabil is living proof that, with a single drop of rain, a life can be changed forever. Tucked away in the farthest reaches of the kingdom, her dusty village has suffered under the weight of a strangely persistent drought. That is, of course, until a wizard wanders into town and brings the rain with him. In return for this gift, Wayland North is offered any reward he desires—and no one is more surprised than Sydelle when, without any explanation, he chooses her. Taken from her home, Sydelle hardly needs encouragement to find reasons to dislike North. He drinks too much and bathes too little, and if that isn’t enough to drive her to madness, North rarely even uses the magic he takes such pride in possessing. Yet, it’s not long before she realizes there’s something strange about the wizard, who is as fiercely protective of her as he is secretive about a curse that turns his limbs a sinister shade of black and leaves him breathless with agony. Unfortunately, there is never a chance for her to seek answers. Along with the strangely powerful quakes and storms that trace their path across the kingdom, other wizards begin to take an inexplicable interest in her as well, resulting in a series of deadly duels. Against a backdrop of war and uncertainty, Sydelle is faced with the growing awareness that these events aren’t as random as she had believed—that no curse, not even that of Wayland North, is quite as terrible as the one she herself may carry.

Alexandra Bracken - Passenger ​(francia)
À ​New York de nos jours, Etta s'apprête à jouer du violon pour un gala au Metropolitan Museum. En coulisses, elle tombe dans un couloir du temps qui la conduit sur un navire dans l'océan Atlantique en 1776. Elle y rencontre Nicholas, qui la suivra à New York en 1776, puis à Londres en 1940 avant Angkor en 1685, Paris en 1880, en passant par les ruines de Palmyre et Damas en 1599. Chaque lieu, chaque époque leur permet de trouver un indice dans leur quête de l'astrolabe, et de se rapprocher un peu plus. Etta comprend peu à peu qu'elle appartient à la grande famille des voyageurs dans le temps, et qu'elle doit affronter le terrible Cyrus Ironwood, qui manipule le temps à différentes époques pour mieux servir ses intérêts.

Alexandra Bracken - Sötét ​elmék
Egy ​nap titokzatos betegség üti fel a fejét, mely a tizenéves gyerekeket támadja. A kór gyorsan terjed, és félelmetes pusztítást végez. Csak kevesen maradnak életben. Ám amikor kiderül, hogy a megmaradt fiatalok mellékhatásként különleges, de egyben veszélyes képességekkel rendelkeznek, megkezdődik a "rehabilitációs táborokba" gyűjtésük, ahol kutatók és orvosok dolgoznak azon, hogy a gyerekek újra egészségesek legyenek. Úgy tűnik, minden a legnagyobb rendben megy, hisz az elnök fiát már meggyógyították. És bár a közvélemény úgy tudja, hogy ezeket a helyeket a gyerekek megmentésére hozták létre, valójában kegyetlen eszközökkel próbálják féken tartani őket. Ruby szintén túlélte a betegséget, így nála is megjelent egy képesség, amely talán mind közül a legveszélyesebb. És képtelenek uralni. Tízéves volt, mikor Thurmondba, a legkegyetlenebb táborba hurcolták. Az évek teltek, a napok egyformák voltak, és nem volt semmi remény, hogy egyszer majd kiszabadul Ám egy nap az egyik ápolónő segítségével sikerül elmenekülnie, de hamar kiderül, hogy a nőben sem bízhat, így egyedül kell boldogulnia. Útközben találkozik Liammel, Charlesszal és Suzuméval, akik szintén táborlakók voltak egy másik városban. Közösen indulnak el, hogy megtalálják East Rivert, ami a szóbeszéd szerint az egyetlen biztonságos menedéket jelentheti a szökött gyerekeknek. Az út során Ruby és Liam egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Ám amikor elérik az East Rivert, kiderül, hogy semmi sem olyan, amilyennek látszik.

Alexandra Bracken - Furchtlose ​Liebe
Teil ​2 der fesselnden Trilogie um das Mädchen, das Gedanken lesen kann. Ruby ist eine der wenigen, die das Virus überlebt haben. Dafür ist ihr eine Gabe geblieben, die sie verflucht: Sie kann Gedanken lesen und manipulieren. Das macht sie für viele sehr wertvoll. Die berüchtigte Children’s League will sie im Kampf gegen die Regierung einsetzen. Als Ruby entdeckt, dass ihr Freund Liam erneut in großer Gefahr ist, begibt sie sich auf eine gefährliche Mission, die auch der Children’s League nicht gefallen wird. Denn niemals könnte sie ertragen, dass sie den einzigen Menschen, den sie liebt, verlieren könnte ...

Alexandra Bracken - Blut ​und Feuer
Wer ​einmal überlebt hat, wird niemals aufhören zu kämpfen! Seit Ruby übersinnliche Fähigkeiten besitzt, geht sie durch die Hölle. Denn die Regierung hat es auf Menschen wie sie abgesehen und greift Ruby und ihre Gruppe immer wieder an. Aber sie geben nicht auf und haben sogar einen Gefangenen genommen. Der allerdings wird immer mehr zu einer großen Gefahr für sie alle. Es handelt sich um Clancy Gray, den Sohn des Präsidenten – und auch er verfügt über ähnliche Fähigkeiten wie Ruby. Allein sie kann seine manipulativen Kräfte im Zaum halten. Nur ein unachtsamer Moment und Clancy könnte die ganze Mission und ihrer aller Leben in Gefahr bringen ...

Alexandra Bracken - Passenger
Violin ​prodigy Etta Spencer had big plans for her future, but a tragic accident has put her once-bright career at risk. Closely tied to her musical skill, however, is a mysterious power she doesn't even know she has. When her two talents collide during a stressful performance, Etta is drawn back hundreds of years through time. Etta wakes,confused and terrified, in 1776, in the midst a fierce sea battle. Nicholas Carter, the handsome young prize master of a privateering ship, has been hired to retrieve Etta and deliver her unharmed to the Ironwoods, a powerful family in the Colonies—the very same one that orchestrated her jump back, and one Nicholas himself has ties to. But discovering she can time travel is nothing compared to the shock of discovering the true reason the Ironwoods have snared her in their web. Another traveler has stolen an object of untold value from them, and, if Etta can find it, they will return her to her own time. Out of options, Etta and Nicholas embark on a perilous journey across centuries and continents, piecing together clues left behind by the mysterious traveler. But as they draw closer to each other and the end of their search, the true nature of the object, and the dangerous game the Ironwoods are playing, comes to light—threatening to separate her not only from Nicholas, but her path home... forever.

Alexandra Bracken - The ​Dreadful Tale of Prosper Redding
"I ​would say it's a pleasure to meet thee, Prosperity Oceanus Redding, but truly, I only anticipate the delights of destroying thy happiness ." Prosper is the only unexceptional Redding in his old and storied family history-that is, until he discovers the demon living inside him. Turns out Prosper's great-great-great-great-great-something grandfather made-and then broke-a contract with a malefactor, a demon who exchanges fortune for eternal servitude. And, weirdly enough, eight-hundred-year-old Alastor isn't exactly the forgiving type. The fiend has reawakened with one purpose--to destroy the family whose success he ensured and who then betrayed him. With only days to break the curse and banish Alastor back to the demon realm, Prosper is playing unwilling host to the fiend, who delights in tormenting him with nasty insults and constant attempts to trick him into a contract. Yeah, Prosper will take his afterlife without a side of eternal servitude, thanks. But with the help of his long-lost uncle, Barnabas, and his daughter, Nell, a witch-in-training, it seems like Prosper has at least a fighting chance of ridding himself of Alastor before the demon escapes and wreaks havoc on his family. Little does Prosper know, the malefactor's control over his body grows stronger with each passing night and there's a lot Alastor isn't telling his dim-witted (but admittedly strong-willed) human host From #1 New York Times best-selling author Alexandra Bracken comes a tale of betrayal and revenge, of old hurts passed down from generation to generation. Can you ever fully right a wrong, ever truly escape your history? Or will Prosper and Alastor be doomed to repeat it?

Alexandra Bracken - Die ​Überlebenden
Ruby ​hat überlebt. Sie hat das schreckliche Virus überstanden, das die meisten Kinder und Jugendlichen in Amerika getötet hat. Doch der Preis dafür ist hoch. Sie hat alles verloren: Freunde, Familie, ihr ganzes Leben. Weil sie nun eine Fähigkeit besitzt, die sie zur Bedrohung werden lässt, zu einer Gefahr für die Menschheit. Denn sie kann die Gedanken anderer beeinflussen. Deshalb wurde sie in ein Lager gebracht mit vielen anderen Überlebenden. Deshalb soll sie getötet werden. Aber Ruby will nicht sterben. Ihr gelingt die Flucht, und sie beschließt zu kämpfen, schließlich hat sie nichts zu verlieren. Bis sie Liam trifft ...

Alexandra Bracken - In ​the Afterlight
Ruby ​can't look back. Fractured by an unbearable loss, she and the kids who survived the government's attack on Los Angeles travel north to regroup. With them is a prisoner: Clancy Gray, son of the president, and one of the few people Ruby has encountered with abilities like hers. Only Ruby has any power over him, and just one slip could lead to Clancy wreaking havoc on their minds. They are armed only with a volatile secret: proof of a government conspiracy to cover up the real cause of IANN, the disease that has killed most of America's children and left Ruby and others like her with powers the government will kill to keep contained. But internal strife may destroy their only chance to free the "rehabilitation camps" housing thousands of other Psi kids. Meanwhile, reunited with Liam, the boy she would-and did-sacrifice everything for to keep alive, Ruby must face the painful repercussions of having tampered with his memories of her. She turns to Cole, his older brother, to provide the intense training she knows she will need to take down Gray and the government. But Cole has demons of his own, and one fatal mistake may be the spark that sets the world on fire.

Alexandra Bracken - La ​terrifiante histoire de Prosper Redding
Vivre ​avec un démon – un véritable démon ! – à l'intérieur de soi n'est pas chose facile... Surtout si votre famille, après l'avoir découvert, veut vous faire disparaître... Prosper Redding, pourtant, va devoir s'habituer. Alastor, le démon qui, progressivement, prend possession de lui, ne semble pas décidé à le laisser tranquille. Il a des comptes à régler avec la famille Redding et Prosper fait partie de son plan. Prosper pourra-t-il compter sur l'aide de son oncle Barnabas et de sa cousine Nell ? Ou sera-t-il obligé, comme l'ont fait ses ancêtres, de pactiser avec Alastor ? Car les Redding pourraient s'avérer plus dangereux et démoniaques que le démon lui-même... Et Alastor serait alors seul capable de le protéger !

Alexandra Bracken - The ​Darkest Legacy
Don’t ​miss the hotly-anticipated new novel in the New York Times bestselling Darkest Minds series by Alexandra Bracken, just in time for the major motion picture adaptation of The Darkest Minds, starring Amandla Stenberg and Mandy Moore! Told through the eyes of beloved character Zu, now seventeen, this harrowing, standalone story of resilience, resistance, and reckoning will thrill loyal fans and new readers alike.

Alexandra Bracken - In ​Time
Don't ​miss this exciting short story that connects The Darkest Minds to its much-anticipated sequel, Never Fade. Gabe's life has been devastated in the wake of the economic crash. The only option left for someone like him to escape his tragic past is to leave his small town behind and to attempt to become a skiptracer. This already almost impossible task is made all the more difficult by his first score, a young girl who won't speak, but who changes his life in ways he could never imagine.

Alexandra Bracken - Sparks ​Rise
Don’t ​miss the thrilling novella that connects the last two novels in the New York Times best-selling Darkest Minds trilogy. Sam didn’t think things could get worse at Thurmond rehabilitation camp. Then the Reds arrive. Everyone assumed the kids with firepower had been killed years ago. Instead they were taken away, brainwashed, and returned as terrifyingly effective guards. To her horror, Sam recognizes one of them: Lucas, the one spark of light in Sam’s dark childhood. Lucas has a deadly secret–he beat the brutal training that turned his fellow Reds into mindless drones. When Sam defends herself against an attack by a vile PSF guard and faces a harrowing punishment, Lucas must risk his everything to save her.

Alexandra Bracken - Through ​The Dark
Don't ​miss this breathtaking collection of stories set in the world of the New York Times best-selling Darkest Minds trilogy. Featuring ebook original novellas In Time and Sparks Rise, available in print for the first time, and a gripping, brand-new novella, Through the Dark is a must-have for fans of the Darkest Minds. This collection contains three novellas: In Time, Sparks Rise, and Beyond the Night, as well as a sneak peek at the first novel in Alexandra Bracken's new series, Passenger. IN TIME Gabe's life has been devastated in the wake of the economic crash. The only option left for someone like him to escape his tragic past is to leave his small town behind and to attempt to become a skip tracer. This already almost-impossible task is made all the more difficult by his first "score,"a young girl who won't speak, but who changes his life in ways he could never imagine. SPARKS RISE Sam didn't think things could get worse at Thurmond rehabilitation camp. Then the Reds arrive. Everyone assumed the kids with firepower had been killed years ago. Instead they were taken away, brainwashed, and returned as terrifyingly effective guards. To her horror, Sam recognizes one of them: Lucas, the one spark of light in Sam's dark childhood. Lucas has a deadly secret--he beat the brutal training that turned his fellow Reds into mindless drones. When Sam defends herself against an attack by a vile PSF guard and faces a harrowing punishment, Lucas must risk everything to save her. BEYOND THE NIGHT The government-run "rehabilitation camps" have been shut down, but kids with Psi powers are anything but free. Sam would rather be on her own than put in the care of a foster family and given the "cure"--a dangerous procedure that unclaimed kids across the country are being forced to undergo. But there's more at stake than just her own safety. Sam once made someone a promise, and the time has come to fulfill it. Now that she's out of her camp, Mia only has one thought in her head: finding Lucas, her beloved older brother. She hasn't seen him since they were separated and taken to different camps years ago, before Mia even became Psi. When Sam, Lucas's childhood best friend, rescues Mia from the government's inept care, Mia learns that nothing is as simple as she thought--and the past that she's so desperate to salvage may not be possible to recover...

Alexandra Bracken - Sötét ​örökség
Majdnem ​öt év telt el azóta, hogy a különleges képességű Pszí-gyerekeket családjuktól elszakítva elzárták a világ elől. A már tizenhét éves Zu ezt nem képes tovább tétlenül nézni, és harcba száll a Pszí-gyerekek jogaiért a téves információk és előítéletek egyre növekvő hullámában. Ám amikor azzal vádolják, hogy szörnyű bűncselekményt követett el, újra kénytelen elmenekülni, hogy életben maradjon. Zu elhatározza, hogy végre tisztázza a nevét, ám közben kénytelen szövetségre lépni két titokzatos Pszí-gyerekkel, Romannel és Priyankával, akik lehet, hogy segítenek neki ártatlanságát bebizonyítani, vagy elárulják, mielőtt esélye lehetne rá. De ahogy biztonságos menedékhelyet és válaszokat keresve együtt utaznak, Zu közelebb kerül hozzájuk, és megtanul bízni bennük; közben az ország újjáépítésének látszata alatt még sötétebb titkokra lelnek. Zu sorsa és minden Pszí-gyerek jövője forog kockán. Zu hallatja a hangját, és szembeszáll azokkal, akik el akarják nyomni, háttérbe akarják szorítani a Pszí-gyerekeket, és megmenti azokat, akik egykor védelmezői voltak.

Alexandra Bracken - Caminante
Etta ​Spencer no sabía que era una viajera hasta el día en que apareció a miles de kilómetros de su casa y a años de su época. Ahora se encuentra de nuevo a la deriva, sola, obligada a cuestionar todo lo que sabía sobre su vida y a elegir un camino que, quizás, acabe transformando su futuro. Nicholas pretende dar con Etta, pero un terrible error le aleja de su búsqueda y le conduce a descubrir un aterrador poder ancestral. Un poder que amenaza con destruir la línea temporal que les une.

Alexandra Bracken - Sötét ​idők
Ne ​hagyd ki ezt az izgalmas rövid történetet, ami összeköti a Sötét elméket a Sötét játszmákkal! Gabe élete maga a pusztulás a gazdasági összeomlás óta. Egy olyan valaki számára, mint ő, egyetlen lehetőség van a tragikus múlt elfelejtésére, így elhagyja kisvárosát, és fejvadásszá válik. Azonban első célpontja, egy fiatal lány, aki nem hajlandó megszólalni, még nehezebbé teszi az amúgy sem könnyű munkát, főleg, hogy olyan módokon megváltoztatja az életét, amire sosem számított.

Alexandra Bracken - The ​Darkest Minds
When ​Ruby woke up on her tenth birthday, something about her had changed. Something frightening enough to make her parents lock her in the garage and call the police. Something that gets her sent to Thurmond, a brutal government “rehabilitation camp.” She might have survived the mysterious disease that’s killed most of America’s children, but she and the others have been cursed with something far worse: frightening abilities they cannot control. Now sixteen, Ruby has spent nearly half her life desperately trying to hide the fact that she’s outwitted the camp’s sorting system—that she isn’t powerless, or safe. She’s one of the dangerous ones… and everyone knows what happens to them. When the truth comes out, Ruby barely escapes Thurmond with her life. Now she’s on the run, desperate to find the one safe haven left for kids like her—East River. She joins a group of teens who escaped their own camp, pursued along the way by terrifying bounty hunters. Liam, their brave leader, is falling hard for Ruby. But no matter how much she aches for him, Ruby can’t risk getting close to him. Not after what happened to her parents. When they arrive at East River, nothing is as it seems, least of all its mysterious leader. But there are other forces at work, people who will stop at nothing to use Ruby in their fight against the government. Before the end, Ruby will be faced with a terrible choice, one that may mean giving up her only chance at a life worth living.

Alexandra Bracken - El ​monstruoso relato de Prosper Redding
«Os ​diría que es un placer conoceros, Prosperity Oceanus Redding, pero sinceramente, ardo en deseos de destruir vuestra felicidad». Hacer un pacto con el diablo no es tan fácil como lo pintan: por un lado, obtienes fama y fortuna durante más de 800 años, pero por otro, tienes a un ser vengativo dispuesto a condenarte a una eternidad de servidumbre. Prosper intentará evitarlo devolviendo al demonio Alastor a su mundo antes de que destruya a su familia, aunque para ello deberá superar todo tipo de trampas, engaños y el malvado sentido del humor de esta criatura infernal con la única ayuda de su tío Barnabás, una aprendiza de bruja y un gato con alas de murciélago. ¿Qué podría salir mal?

Alexandra Bracken - Dénouement
Les ​adolescents ont été décimés par un virus inconnu. Les survivants, dotés de pouvoirs psychiques incontrôlables, ont été parqués dans des camps. Malgré l'attaque du gouvernement qui a réduit leur QG en cendres, Ruby, Liam, Cole et les autres rescapés n'ont pas renoncé à leur projet : libérer les jeunes Psis des camps et révéler enfin la vérité sur le fameux virus. Mais Ruby l'a déjà appris à ses dépens : elle ne peut faire confiance à personne.

Alexandra Bracken - Pasajera
UN ​VIAJE INESPERADO. UN VIAJE QUE CAMBIARÁ SUS VIDAS. Etta Spencer es una joven promesa del violín que en una sola noche lo pierde todo, y a partir de ese momento deberá encontrar la forma de sobrevivir en un mundo extraño y peligroso. Nicholas Carter carga con un oscuro secreto y un pasado que creía enterrado, pero la aparición de Etta sacará todo a la luz y lo obligará a escoger entre su libertad y salvar la vida de la chica que viene de un futuro misterioso. Perdidos en el espacio y en el tiempo, no tardarán en descubrir que solo se tiene el uno al otro. ¿Será suficiente para sobrevivir cuando la traición, las mentiras y el ansia de poder se interponga en su camino? EL TIEMPO SE LO LLEVA TODO. ¿Y SI PUEDIERAS RECUPERAR LO QUE PERDISTE?

Alexandra Bracken - El ​legado más oscuro
Han ​pasado cinco años. Los campos de rehabilitación en los que Zu fue encerrada con sus amigos han sido destruidos. Aun así, sigue luchando por proteger los derechos de los Psi frente a la oleada de prejuicios y falsas informaciones. Cuando la acusan de cometer un espantoso atentado, se ve obligada a huir de nuevo para salvar la vida. Decidida a limpiar su nombre, Zu viaja en busca de respuestas, y no tarda en descubrir un siniestro secreto que amenaza la supervivencia de los Psi. Rodeada de enemigos, ¿en quién podrá confiar en su lucha por la libertad y por salvar a los amigos que en otros tiempos fueron sus protectores?

Alexandra Bracken - The ​Rising Dark
Three ​exclusive stories from three amazing Darkest Minds characters: Liam, Vida and Clancy. Liam and Cole have the kind of bond only brothers share. But the League demands a lot from its members, and even the closest bonds can be broken. Vida has been on the run a long time. So when she and her sister find a place with a crew near Venice Beach, it feels like they might finally have a home. But Vida's powers are growing, and if she can't control them she'll put everything at risk. Clancy Gray's mind is a place nobody would dare enter. There are secrets hidden there, about his past, about his motives ... but in every mind, there's a doorway ... This is the perfect addition to the hit series that's soon to be a major motion picture starring Amandla Stenberg and Mandy Moore. Have you read every book? The Darkest Minds, Never Fade, In the Afterlight and Through the Dark are all available now.

Kollekciók