Ajax-loader

Judy Ridgway könyvei a rukkolán


Judy Ridgway - The colour book of chocolate cooking
This delicious selection of recipes will appeal to everyone who loves chocolate. There are tempting gateaux, cakes and biscuits, suitable for family teas and special celebrations. For summer desserts choose from mouth-watering soufflés, ice creams and mousses. Delicious sponge puddings provide more substantial desserts for winter days. Simple and attractive confectionery make perfect gifts at Christmas. This beautifully illustrated book will bring continual pleasure to all those who love the flavour of chocolate.

Judy Ridgway - Vegetáriánusok ​könyve
A ​szakácskönyv közel kétszáz receptjéhez az ötletek a nagyvilág híres konyháiból származnak: levesek, raguk, pástétomok szerepelnek az észak-európai tradíciókban, jelen vannak a Távol-Kelet, Észak-Afrika és Közép-Kelet specialitásai csakúgy, mint a mediterrán gasztronómia több jellegzetes étke. A receptek tanúsítják, hogy a vegetáriánus étrend is éppen olyan élvezetes és tápláló lehet, mint a hagyományos konyha termékei. Házi készítésű levesek, ízletes előételek, gyors ételek (snacks) gazdag választéka mellett főtt tészták népszerűsítik az olasz konyhát (lasagne tekercsek, szicíliai tészta), az ún. kevert-sült ételek a kínai gasztronómiát. A kötet ajánl sütőben vagy kemencében készíthető finomságokat is (felfújtak és casserole tálak), tojás- és sajttálakat és sok-sok salátát. Nem mindennapi ételeket kínál rendkívüli alkalmakhoz, pl. díszebédekhez, svédasztalokhoz. Tárgymutató segíti a keresést, illetve rövid bevezető tanulmány szól általánosságban a vegetáriánus táplálkozás előnyeiről és esetleges veszélyeiről.

Judy Ridgway - Olívaolajok
Az ​ínyenc utazók körében az olajbogyók és az olívaolaj mindig népszerűségnek örvendett. Hiánypótló könyvünk azoknak segít eligazodni, akik nagyra értékelik az olívaolajjal készült egészséges, jó ételeket.

Kollekciók