Ajax-loader

Prievara Tibor könyvei a rukkolán


Dóczi Brigitta - Prievara Tibor - B&T's ​Testfighter
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Dóczi Brigitta - Prievara Tibor - révész andrea - The ultimate error buster
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Prievara Tibor - Grammar and Vocabulary Booster
A Grammar and Vocabulary Booster segítségével közel 4000 kifejezés, nyelvtani szerkezet sajátítható el.

Prievara Tibor - A ​21. századi tanár
Mitől ​lesz hatékony, produktív és korszerű egy pedagógiai módszer a 21. században? A válasz az innovációban, a játékosságban és a belső motivációban rejlik. Az új kiadványunkban megismertetett módszer mindhármat ötvözi magában, ez pedig nem más, mint a gamification, vagyis játékosság módszere. Nagy előnye, hogy megoldást nyújt mindazokra a nehézségekre, amivel korunk pedagógusai – így Ön is – küzdenek: Hogyan lehet az osztály minden egyes tagjára differenciálni? Hogyan lehet felszámolni a motiválatlanságot és a teljesítményszorongást? A nagy tananyagmennyiség mellett hogyan készítse fel az iskola az életre a gyermeket? Mi az a gamefication és hogyan vigyük be a tanórákba? Prievara Tibor nagy sikerű és komoly eredményeket hozó módszere csak nálunk érhető el szakkönyv formájában! A módszer valójában nagyon egyszerű: a játék élményszerűségét, természetes motiváló erejét használja fel; ötvözve a videojátékok pontokat gyűjtő, szinteket ugró struktúrájával: a diákok magukénak érzik az iskolai előmenetelük irányítását, saját maguknak jelölnek ki célokat, amit a saját maguk által megtervezett úton, módszerekkel érnek el. A büntetés és megbélyegzés helyett lehetőségük van arra, hogy hibázzanak, és a javítás lehetőségét a módszer felépítése eleve tartalmazza. A könyvben megismertetett módszert alkalmazva hatékonyan és könnyedén tudja ezt megoldani. Gyakorlati ötletek, tapasztalatok segítik abban, hogyan strukturálja a feladatokat, tananyagot, hogyan ütemezze a haladás tempóját, mindezt a sikeres és eredményes munka érdekében. Kinek ajánljuk: tanítóknak általános iskolai középiskolai tanároknak A kiadvány felépítése: Előszó Baj van, nem is kicsi A jövő képességei Tanár a présben IKT és a tanár Még elvek és minden egyéb, amire a rendszer épül A rendszer valóban beindul és már élhető (2.0) IKT és a diák A pontrendszer evolúciója Gyakran ismételt kérdések, avagy GYIK Mit gondolnak a diákok? Pontrendszer lépésről lépésre Az értékelési rendszer adaptációja Utószó

Dóczi Brigitta - Prievara Tibor - Sándor Dániel - Sándor Éva - The ​Finals
A ​The Finals - felkészít az emelt szintű angol érettségi minden részére, - 15 fejezetében teljesen lefedi az érettségi feladattípusait, - modern, kommunikatív szemléletű, feldolgozza az érettségi vizsgán előforduló témákat, - tárgyalja és gyakoroltatja a vizsgához szükséges nyelvtani anyagot.

Prievara Tibor - Nádori Gergely - A ​21. századi szülő
Hogyan ​segíthet egy szülő a gyerekének abban, hogy kihasználja a 21. század adta lehetőségeket a tanulásban. A könyvben általánosabb témák és konkrét ötletek sorakoznak arra, hogyan segíthetünk a digitális bennszülötteknek abban, hogy kihasználják a technika adta lehetőségeket.

Kollekciók