Ajax-loader

Eleanor Jones könyvei a rukkolán


Eleanor Jones - Lány ​a múltból
"- ​Tűz ütött ki - fogott bele mondandójába Vee alig hallhatóan. - Próbálta kimenteni a lovát, de a tető rájuk szakadt. - Hogyan...? Mindketten odavesztek? - Tilly úgy érezte, megfullad, mintha a régmúlt tűz füstjeit őt is fojtogatná. Felrémlett előtte Bess barna, mosolygós arca." Az arc, amelyet Tilly tegnap látott! A tűz, amelyet átélt, s amely még szeretett lovának, Napsugárnak a szőrét is megperzselte! Az a tűzeset azonban, amelyikről Vee beszélt, húsz évvel ezelőtt történt.... és magával vitte Besst! Hogyan lehetséges ez? Tilly mindaddig nem nyugodhat, amíg ki nem deríti.

Eleanor Jones - Az ​álomlátó
Cass ​Truman nem ismer lehetetlent.Számára nem létezik teljesíthetetlen kihívás - egészen addig, amíg nem találkozik Tájfunnal. A tüzes fekete telivér nem tűr semmifajta kényszert, feltartózhatatlanul viszi lovasát oda, ahol a józan ész birodalma véget ér, ahol ma és holnap elmosódott, de ijesztő folttá olvad egybe. Cassnek meg kell mentenie "M-et" a végzetétől, mielőtt késő nem lesz... Vagy máris elkésett? Beavatkozhat-e még a sors dolgába?

Eleanor Jones - A ​kék kör
Tina ​Roberts és csodálatos szürke lova, Fantom számára az élet csaknem tökéletes volt - egészen a Dixon Green-i verseny napjáig. Habár diadalt arat, a hazavezető úton történik valami, ami fenekestül felforgatja az életét. Tina eltéved a mocsárban, s amikor a ködből feltűnik egy lány és útbaigazítja, olyan helyre jut, ahonnan sehogyan sem talál vissza a régi életébe. Tina már maga sem tudja, álom-e vagy valóság, ami körülötte folyik. Vajon mi változtatta meg a környezetében élők személyiségét? Vagy valóban vele lenne baj, ahogyan azt a barátai és a szülei is állítják? Segítséget nem, csupán egy tanácsot kap, hogy a kék kört kell keresnie. Tina kétségbeesetten járja Fantommal a vidéket, és kutat a kék kör után, ami talán visszajuttatja őt és a lovát abba a másik életbe, amelyet addig olyan természetesnek vett.

Eleanor Jones - A ​tenger szelleme
A ​szél ellene van az arcának miközben meglepi őt. Alul érzi a hatalom egy dicsőséges megerősödését, ahogy Magic meghosszabbítja a nagy lépését, és a füleiben dobog a ritmikus hang vágtató patája miközben dörög a szétmállasztó homok lágysága mentén. — Grace Melrose-nak ez egy valóra vált álom, lovaglás saját lóval együtt a vad tengerparton. Egy olyan álom, ami hamarosan egy rémálomba fordul, amikor egy távoli hátborzongató kiáltás Magicet veszett, őrült....

Eleanor Jones - Holdgyűrű
-Szia, ​kedves - szólította meg Maisie, a suttogásnál alig valamivel hangosabban. Valahogyan helytelennek tűnt megtörni a csendet. Pillangók bontogatták szárnyaikat a bordája alatt, amint gondolatai újra visszasiklottak ahhoz a másik éjszakához , amikor a hold olyan különösnek tűnt,és úgy látszott, át akarja venni az uralmat az egész égbolton, másmilyen hellyé változtatva a világot. Maisie akkor komolyan hitte, hogy ez jel, amely Füst csodálatos és váratlan érkezésének hozza hírét. Most azonban újból itt van, de ugyan miért? Vajon ez egy újabb jel? És ha igen,akkor mit jelent? Vagy egyszerűen még mindig alszik, és félig álmodik?

Kollekciók