Ajax-loader

Piers Anthony könyvei a rukkolán


Piers Anthony - Az ​emlékmás
Kicserélik ​a titkosügynök énjét, ellopják és átformálják a tudatát. Csak egyre nem számítanak: hogy a rideg, számító és szakszerű ítélet-végrehajtó gyilkos beleszeret egy lányba. Az utána való vágyakozást elfelejtik kiölni belőle. Az Emlékezet RT.-hez fordul segítségért. Egy Marsra történő utazás emlékélményeit plántálják az agyába, aminek következtében lassan megvilágosodik előtte minden. Azonosulva új énjével, titokban visszatér a Marsra. Gyilkos bandák vadásznak rá. Sorsa megpecsételődött. A titok, amely egyre határozottabban dereng elő tudatából, felismerésre készteti: már nemcsak a saját és szerelme élete a tét, hanem az egész emberi civilizáció léte. Nincs választása: szembeszáll a gyilkosokkal...

Piers Anthony - Fthor
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Piers Anthony - Blue ​Adept
In ​Book Two of the epic adventure that began in _Split Infinity,_ Stile discovers life on Proton and Phaze is getting more difficult. On Proton he's a serf trying to prove his right to exist by competing in the Great Games. And on Phaze, where only magic worked, he was the Blue Adept trying to master the powers of sorcery. On both worlds, someone was trying to assassinate him. And as if that weren't enough, he has to win the love of Lady Blue, fight a dragon, discover the ultimate weapon, and of course, seek out the all-powerful Citizen who was trying to kill him!

Piers Anthony - A ​mágia forrása
Binket ​és társait, akik Trent király parancsára fel akarják kutatni Xanth mágiájának forrását, egy láthatatlan ellenség akadályozza, akinek feltett szándéka, hogy meggátolja őket törekvésükben. Noha még védelmezőik is ellenük fordulnak, Binknek mégis sikerült elérnie célját, és végrehajtania a király parancsát. Csakhogy az uralkodó nem számít Bink következő lépésre – ami nem más, mint véglegesen elpusztítani Xanth mágiáját! A Xanth mágikus világát bemutató könyveknek sokmilliós olvasótábora van, rajongói klubok százaival szerte a világban. A szenzációs fantasy-sorozat második kötete végre magyarul is olvasható. Vigyázat! Függőséget okoz! Még a szerzőjének is… Piers Anthony eredetileg egyetlen könyvet akart írni – ez volt a Varázslat Kaméleonnak. Olvasói követelésére szőtte aztán tovább Bink történetét előbb trilógiává, majd kilenc kötetes regényciklussá.

Piers Anthony - The ​Iron Maiden
This ​is the sixth in the series BIO OF A SPACE TYRANT, featuring the stages in the life of Hope Hubris, the Tyrant of Jupiter, and his beloved sister Spirit.

Piers Anthony - Roogna ​kastély
Millie, ​Dor dajkája kísértet volt 800 évig. Xanth mágiájának hála, most újra élő, őrjítően vonzó nő. Bármely férfit megszerezhetne magának, akit akar… kivéve azt az egyet, akit tényleg akar: Jonathant, a zombit. Dor, Bink és Kaméleon fia immár tizenkét éves, teljes jogú varázsló, és Xanth trónjának várományosa Trent Király után. Trent úgy véli, itt az ideje, hogy a fiú leckét kapjon az önálló gondolkodásból és problémamegoldásból, amire majd szüksége lesz az uralkodáshoz. A feladat szinte magától adódik: Dor induljon el, és szerezze meg az elixírt, amellyel Jonathant vissza lehet hozni az életbe. A megoldás azonban nem túl egyszerű: Az elixír titkát csak a Zombi Mester ismeri – aki 800 évvel korábban élt, a Roogna Kastély építése idején. Dor visszamegy hát a múltba, egy mágikus faliszőnyeg és egy speciális varázslat segítségével, ahol egy barbár megszálló testében találja magát – szemközt egy rémületes kinézetű óriáspókkal. Később találkozik a 800 évvel fiatalabb, de nem kevésbé elbűvölő Millie-vel, és ráébred, hogy jelenlegi teste egyáltalán nem tizenkét éves… _Xanth földjén új hősök veszik át a stafétabotot, de az előttük álló akadályok semmivel sem egyszerűbbek, vagy kevésbé veszélyesek, mint eddig. Sőt talán még nehezebbek, hiszen Xanth múltjában a mágia még nyers és kiforratlan. Dor azonban ugyanolyan szívós és kitartó, mint az apja… És ugyanolyan hűséges Xanth földjéhez és uralkodójához, aki ezúttal Roogna Király._

Piers Anthony - Refugee
This ​is the first in the series BIO OF A SPACE TYRANT, featuring the stages in the life of Hope Hubris, the Tyrant of Jupiter, and his beloved sister Spirit.

Piers Anthony - Mercenary
This ​is the second in the series BIO OF A SPACE TYRANT, featuring the stages in the life of Hope Hubris, the Tyrant of Jupiter, and his beloved sister Spirit.

Piers Anthony - Statesman
This ​is the fifth in the series BIO OF A SPACE TYRANT, featuring the stages in the life of Hope Hubris, the Tyrant of Jupiter, and his beloved sister Spirit.

Piers Anthony - Chthon
Chthon ​was Piers Anthony’s first published novel in 1967, written over the course of seven years. He started it when he was in the US Army, so it has a long prison sequence that is reminiscent of that experience, being dark and grim. It features Aton Five, a space man who commits the crime of falling in love with the dangerous alluring Minionette and is therefore condemned to death in the subterranean prison of Chthon. It uses flashbacks to show how he came to know the Minionette, and flashforwards to show how he dealt with her after his escape from prison. The author regards this as perhaps the most intricately structured novel the science fantasy genre has seen. It was a contender for awards, but not a winner.

Piers Anthony - Split ​Infinity
_Split ​Infinity_ is the first book in Piers Anthony's Apprentice Adept series. Here two worlds exist side by side: Proton and Phaze. Proton is a science fiction world, where everything works in a logical and scientific manner. Phaze is a fantasy world similar to Anthony's Xanth in that there's no such thing as science - it's all done with magic! The wild plot involves a young adventurer named Stiles who lives in Proton and learns that his "double" in Phaze has been murdered. To solve his own demise, Stiles must travel between the two realities, each abounding with the expected confusions and unexpected plot twists for which Anthony is famous. An artful blending of SF and fantasy clichés and situations, _Split Infinity_ shows Piers Anthony at the top of his ingenious game(s).

Piers Anthony - Khton
_Khton_ ​– a pokolbolygó, a kárhozottak világa, az emberlakta univerzum legszörnyűbb fegyenctelepe, ahol a javíthatatlan bűnözők életfogytig robotolnak a föld alatti gránátkristály-bányákban, egyetlen általuk választott felszerelési tárggyal, a szabadulás minden reménye nélkül. Atont, az arisztokrata telepescsalád sarja egy tiltott szerelem miatt kerül ide – ha ugyan szerelemnek lehet nevezni azt a kéjvágy és gyűlölet között ingadozó érzést, mely a gyönyörű, titokzatos szirénhez fűzi, akit sem megszerezni nem képes magának, sem megszabadulni tőle. Amikor alászáll az alvilágba, Aton nem fegyvert vagy szerszámot visz magával, hanem egy könyvet, vezérlő kalauz gyanánt. Ifjúkori naivitása rég a múlté, a világűrben átélt viszontagságok keménnyé és viharvertté edzették; s bár a Khton mélyéről köztudomásúlag nincs menekvés, neki föltett szándéka, hogy megszökik és szembenéz a rejtélyes szépséggel, akinek végzetes és érthetetlen vonzereje ide juttatta őt… _Mítosz és költészet, kalandregény és szimbolizmus ötvözete – olyan erőteljes, hogy szinte szétveti a könyvet, de művelt, eredeti és szórakoztató. - Publishers Weekly_

Piers Anthony - A ​Spell for Chameleon
Xanth ​was the enchanted land where magic ruled--where every citizen had a special spell only he could cast. That is, except for Bink of North Village. He was sure he possessed no magic, and knew that if he didn't find some soon, he would be exiled. According to the Good Magician Humpfrey, the charts said that Bink was as powerful as the King or even the Evil Magician Trent. Unfortunately, no one could determine its form. Meanwhile, Bink was in despair. If he didn't find his magic soon, he would be forced to leave....

Piers Anthony - Varázslat ​Kaméleonnak
Xanth ​bűvös világ, ahol a mágia uralkodik. Minden polgára rendelkezik valamilyen különleges varázslattal, amelyet kizárólag ő képes végrehajtani. A kentaurok, sárkányok, baziliszkuszok földje ez. Az Északi Faluból származó Bink számára azonban Xanth nem mesevilág: a benne élők közül egyedül neki nincs mágiája. És ha nem talál magának, méghozzá nagyon gyorsan, száműzik. Humfrey, a jó varázsló viszont meg van győződve róla, hogy a fiú igenis bír valamilyen varázslatos képességgel. Tulajdonképpen egy dzsinn és a bűvös falitábla is egyaránt megerősítette, hogy Binknek van mágiája. Ráadásul ugyanolyan erős, akár a királyé – vagy épp mint magáé Humfrey-é. Vagy mint Trenté, a gonosz varázslóé. De akárhogy is legyen, a fiú rendkívüli mágiájának természetét senki sem tudja meghatározni. Bink teljesen kétségbeesik – ez még rosszabb, mintha egyáltalán nem lenne mágiája… És így is, úgy is száműzik! _A Xanth mágikus világát bemutató könyveknek sokmilliós olvasótábora van, rajongói klubok százaival szerte a világban. A szenzációs fantasy-sorozat első kötete végre magyarul is olvasható. Vigyázat! Függőséget okoz! Még a szerzőjének is…_ _Piers Anthony eredetileg egyetlen könyvet akart írni – ez volt a Varázslat Kaméleonnak. Olvasói követelésére szőtte aztán tovább Bink történetét előbb trilógiává, majd kilenc kötetes regényciklussá._

Piers Anthony - Executive
This ​is the fourth in the series BIO OF A SPACE TYRANT, featuring the stages in the life of Hope Hubris, the Tyrant of Jupiter, and his beloved sister Spirit.

Piers Anthony - Politician
This ​is the third in the series BIO OF A SPACE TYRANT, featuring the stages in the life of Hope Hubris, the Tyrant of Jupiter, and his beloved sister Spirit.

Piers Anthony - Phaze ​Doubt
The ​merged worlds of Phaze and Proton face a new threat from an invading force- leaving the fate of the two planets in the hands of Nepe and Flach, two children possessing magical powers.

Piers Anthony - Neq ​the Sword
An ​age of darkness was descending upon the Empire. Soon there would be no food, no weapons, and no honor - the laws of the nomads were forgotten in the struggle to survive.

Piers Anthony - Juxtaposition
Stile ​had problems on two different worlds. On Proton he was threatened with murder, and on Phaze, an alternate world ruled by magic, he had to master magic, fight a dragon, win the friendship of a lady unicorn, locate his enemy among the paranoid Adepts and return out of Phaze to win the Great Games on Proton. After that, he was ready to face the real problems!

Piers Anthony - Sos ​the Rope
They ​call him Sos - a man mightier in strength and spirit than the greatest warriors of post-Blast legend. His past is shrouded in enigma, but now he wanders the Earth, writing a heritage in blood and bravery. To some, he is savior; to others, agent of cataclysm. One man alone bears the terrible curse of his friendship. Two mortal women share his doom-driven love. Yet only Sos knows the ultimate purpose of his strange, violent mission on Earth: save mankind - or destroy it forever.

Piers Anthony - Out ​of Phaze
Two ​worlds - the scientific Proton and the magical Phaze - exist side by side. Now, Mach has crossed from Proton to Phaze, switching places with his counterpart Bane. And both must learn to survive in environments alien to their own nature.

Piers Anthony - Unicorn ​Point
The ​combined magic and technology between the parallel worlds of Phaze and Proton is not enough to save the planets from a conquering invasion. Only Mach and Bane - robot and wizard, linked between worlds - have any chance of stopping this threat.

Piers Anthony - Var ​the Stick
Sol ​controlled the mountain, and Sos the Empire. No one could calculate the destruction which would follow if they went to war. Var - half animal, half man - rescued from the badlands was the chosen one. Exiled from his own legion, supported only by his courage and skill, he wandered the Earth, fleeing certain death for him and for Soli, the valiant companion he loved more than life itself.

Piers Anthony - Vicinity ​Cluster
At ​the farthest reaches of the Milky Way galaxy, on the planet of Outworld, the barbaric genius Flint is summoned by the Earthborn. His task to save the galaxy's energy source from invaders from the Andromedan galaxy.

Piers Anthony - And ​Eternity
After ​an overwhelming succession of tragedies, life has finally, mercifully ended for Orlene, once-mortal daughter of Gaea. Joined in Afterlife by Jolie - her protector and the sometime consort of Satan himself - together they seek out a third: Vita, a very contemporary mortal with troubles, attractions, and an unsettling moral code uniquely her own. An extraordinary triumvirate, they embark on a great quest to reawaken the Incarnation of Good in a world where evil reigns -- facing challenges that will test the very fiber of their beings with trials as numerous, as mysterious, and as devastating as the Incarnations themselves.

Piers Anthony - Robot ​Adept
The ​robotic Mach and the human Bane are the only contact between the technological world of Photon and the fantastical world of Phaze. So the Adverse Adepts devise a scheme to control the duo by kidnapping their lovers.

Kollekciók