Ajax-loader

Rob MacGregor könyvei a rukkolán


Rob MacGregor - Indiana ​Jones és a Hét Fátyol
Indy ​a roncsra bámult, majd végignézett saját magán. Nem érzett fájdalmat. - Pedig megtörtént - mondta egy hang. - De veled másképp, mint a többiekkel. Indy elindult a repülőgép felé. - Ne menj közelebb! Indy még néhány lépést tett, aztán meglátta azt a valamit, és mozdulatlanná dermedt. Az a valami a földön ő maga volt - összetörve, holtan...

Rob MacGregor - Indiana ​Jones és az utolsó keresztes lovag
Indiana ​Jones ezúttal részben személyes okokból hagyja ott tanári szobáját és csatolja fel ostorát. Hírt kap arról, hogy édesapját – akinek árnyékából számos kaland, eredmény és tudományos elismerés után sem volt még képes kilépni – elrabolták. Kiderül, hogy idősebb Jones professzor a nácik fogságában van. A németek tudják, hogy Jones titkos naplója segíthet nekik közelebb kerülni a hőn áhított ereklye, a Szent Grál lelőhelyéhez, amely a legenda szerint az örök élet kulcsa. Indy apja jegyzeteit felhasználva nekivág a kalandos útnak: először Velencébe, onnan Berlinbe, majd tovább a Közel-Keletre, a Szentföldre. A fenyegető veszéllyel nem egyedül kell szembenéznie, hiszen Velencében találkozik Dr. Elsa Schneiderrel, aki elkíséri további útjaira. Indy közben kénytelen behatolni az oroszlán barlangjába – a nácik főhadiszállására – is, hogy kiszabadítsa apját. A két Jones ettől kezdve egyszerre lesz üldözött és üldöző, miközben életveszélyes kalandok tucatjain verekszik át magukat. Vajon meg tudják-e kaparintani a németek előtt a kelyhet, miközben sarkukban lohol az egész Harmadik Birodalom?

Rob MacGregor - Indiana ​Jones és a Belső Világ
Különös ​rejtelem kapcsolja össze a Húsvét-szigetek beszélő szobrait a Chiloé-sziget kísértethajójával. Indiana Jones, aki egy felbecsülhetetlen értékű, ám veszedelmes kegytárgy megbolygatásával felborította két világ egyensúlyát, arra kényszerül, hogy alászálljon a mindeddig ismeretlen, földmélyi birodalomba. Ellenfele egy megállíthatatlan hadsereg vezére, aki a kegytárgy birtokában arra készül, hogy földöntúli gonosz erőkkel lépjen szövetségre. A kéreg alatti világ sötétjében megkezdődik a hajsza, melynek vesztese - ha Indy elbukik - az egész emberiség lesz...

Rob MacGregor - Trish MacGregor - Az ​álmok mindentudó nagykönyve
Amikor ​álmodunk, tudattalanunk üzeneteket küld nekünk, amelyek személyes boldogságunk kulcsai is lehetnek. Az álmok segíthetnek önmagunk jobb megértésében, problémáink megoldásában, vagy akár alkotókészségünk és teljesítőképességünk növelésében.

Rob MacGregor - Indiana ​Jones és az özönvíz legendája
A ​legyőzhetetlen régészprofesszor - hamarosan egy negyedik mozifilm hőse - ezúttal Noé legendás bárkájának nyomát kutatja Örményország vad hegyei közt - s a változatosság okáért nácik helyett ezúttal Sztálin, a szovjet diktátor titkosügynökeivel kell megküzdenie...

Rob MacGregor - Indiana ​Jones és az óriások tánca
Korunk ​legújabb hőse 1981-ben jelent meg először mozivásznon. A gátlástalan kalandor, a tudós régész, a múlt titkainak kifürkészője három film és egy tévésorozat főszereplőjeként milliókat hódított meg világszerte - s most visszatért Magyarországra is! Ifj. Henry Jones állást kap a londoni egyetemen: régészetet ad elő. Legtehetségesebb - és legcsinosabb - tanítványa Deirdre Campbell, aki azt állítja, hogy birtokában van egy tekercs, amely Merlin, a legendás mágus létezését bizonyítja. Adrian Powell, a Parlament tagja, aki a druidák ősi rendjének újrateremtését tűzte ki céljául, a gyilkosságtól sem riad vissza, hogy Merlin nyomára jusson. Félretolja hát könyveit, ostort ragad és harcba száll az emberiségért a felülmúlhatatlan Indiana Jones.

Rob MacGregor - Indiana ​Jones und die Macht aus dem Dunkel
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Rob MacGregor - Indiana ​Jones and the Last Crusade
The ​time is the 1930s. Indiana Jones had always managed to get into enough trouble on his own. But this time, he finds himself in the deadliest situation imaginable -- he must rescue his father, eminent professor Dr. Henry Jones, from the Nazis' clutches to keep them from discovering secret information only Dr. Jones possesses. The perilous race is on -- to recover the most extraordinary ancient relic of all time -- and to prevent the Nazis and Dr. Jones's devious rivals from finding it first!

Rob MacGregor - Indiana ​Jones és az unikornis öröksége
Egy ​kőkori barlangrendszerben bolyongva Dr. Jones utalásokat talál egy mitológiai lényre, mely húszezer évnél is régebben létezett - öt esztendővel később pedig szembesül a legendával, valamint a nővel, akinek feltett szándéka megszerezni az Unikornis szarvát. A szarvra azonban Indy egy makacs ellensége is igényt tart...

Rob MacGregor - Indiana ​Jones és a delphi veszedelem
Egy ​ősi jósda... egy csábító papnő... és egy ifjú régész, akit Indiana Jonesként ismerünk Korunk legújabb hőse 1981-ben jelent meg először a mozivásznon. A gátlástalan kalandor, a tudós régész, a múlt titkainak kifürkészője három film és egy tévésorozat főszereplőjeként milliókat hódított meg világszerte - s most visszatért Magyarországra is! Pythia ősi rendje sok ezer éven át várta, hogy beteljesedjék a jóslat - hogy a rettegett Kígyóisten visszatérjen. Dorian Belecamus, a hatalomra áhítozó professzornő megérezte: közeleg az ő ideje. Egy istenség földi helytartójává válhat - ha közbe nem lép, alá nem száll a szörnyeteg birodalmába a rettenthetetlen Indiana Jones.

Rob MacGregor - Indiana ​Jones - Der Tanz der Giganten / Das Orakel von Delphi
Im ​Buch "Das Orakel von Delphi ist Indy noch Student in Paris, beim zweiten Buch schon Dozent in der Universität von London. Beide Geschichten erzählen sehr viel von Indy und in "Der Tanz der Giganten" verliebt er sich in Deidre, die er im nächsten Band heiratet. Dieses Buch ist deswegen zu empfehlen, weil sie neben Abenteuer, Indys Witz, dezenter Erotik auch ein wenig in die 20er Jahre hineinblicken lassen. Man erfährt viel vom technischen Fortschritt und vom (politischen) Leben in den USA, Paris, Griechenland und Großbritannien.

Trish MacGregor - Rob MacGregor - Mindent ​az álmokból
Az ​emberek a történelem folyamán mindig is kíváncsiak voltak, mit jelentenek az álmaik. Ez a könyv segíteni fog megfejteni álmaink eredetét, hogy miért és hogyan álmodunk, mit jelentenek általában a hétköznapi álomszimbólumok és mit fejeznek ki sokkal szűkebb értelemben. Miért álmodjuk, hogy kiesett egy fogunk vagy nyilvános helyen mutatkoztunk meztelenül? Mit szimbolizál, ha egy osztályteremben vagyunk vagy megbukunk egy vizsgán; s miért van visszatérő álmunk a pókokról? Az efféle tipikus álomképeknek rengeteg hétköznapi jelentésük van, amiket megismerhetünk ebből a szótárból.

Kollekciók