Ajax-loader

Debra Driza könyvei a rukkolán


Debra Driza - Renegade
There ​is no one left for Mila to trust. Except for a boy she barely knows. But Hunter has no idea who—and what—Mila really is. She can’t bear to reveal her secret, even though he’s unwittingly joined her search for Richard Grady, a man who may know more details of Mila’s complicated past. Yet the road to the truth is more dangerous than ever. With General Holland and the Vita Obscura scouring the earth for her whereabouts, Mila must rely on her newfound android abilities to protect herself and Hunter from imminent harm. Still, embracing her identity as a machine leads her to question the state of her humanity—as well as Hunter’s real motives. Perfect for fans of I Am Number Four and Divergent, this action-packed and heart-wrenching second installment of MILA 2.0 will leave readers breathlessly awaiting the series conclusion.

Debra Driza - Origins: ​The Fire
Heart-stopping ​and electric, MILA 2.0: Origins: The Fire contains a short prequel story and an excerpt to MILA 2.0, the first book in a riveting Bourne Identity–style trilogy by Debra Driza. Mila can't remember anything before the fire that took her father's life. It's normal to have some memory loss after traumatic events, but Mila doesn't remember if she's ever learned to ride a bike, or if she's ever been in love. Nothing. What she doesn't know is that she isn't supposed to remember—that she was built in a computer science lab and programmed to forget. Because if she remembers, she might discover her true identity. The question is: If she relived the fire, what would she see?

Debra Driza - Renegade ​– Renegát
Anyja ​halála után senki sem maradt, akiben Mila bízhatna, kivéve egy fiút, akit azonban alig ismer. Hunter Lowe az egyetlen ember, akitől segítséget kérhet, és akinek ő igazán fontos. A srácnak azonban fogalma sincs róla, hogy ki – vagy mi – is Mila valójában. A lány nem képes felfedni a titkát előtte, mert nem akarja elveszíteni az utolsó kapcsolatát is a hétköznapi léttel. Hunter mit sem sejtve csatlakozik hozzá, amikor Mila fel akarja kutatni Richard Gradyt, akiről úgy gondolja, tudhat valamit bonyolult múltjáról. Az igazság felé vezető út veszélyesebb, mint eddig bármikor. Nem csak Holland tábornok, a Vita Obscura is Mila hollétét kutatja, így a lánynak újonnan felfedezett android képességeire kell hagyatkoznia, hogy megvédje magát és Huntert a fenyegető veszélytől. Ám azzal, hogy elfogadja lénye gépi mivoltát, saját emberi valóját kérdőjelezi meg – valamint Hunter igazi indítékait. A fiúét, akibe reménytelenül szerelmes. A Mila 2.0 sodró lendületű és lebilincselő második része az utolsó betűig izgalomban tartja az olvasót.

Debra Driza - Mila ​2.0
Jöhet ​bármi, én senkinek nem engedem, hogy változtasson rajtam. Nem hagyom, hogy bármilyen apróságtól is megfosszanak, ami emberi bennem. Feltéve, hogy egyáltalán van bennem emberi, amit elveszíthetek. Mila egy minnesotai kisvárosban él az édesanyjával. Egy nap rájön arra, hogy az élete addig hazugságban telt. Nem lett volna szabad megtudnia az igazságot arról, hogy ki is ő valójában. Nem lett volna szabad ráébrednie a múltjára, és hogy olyan dolgokra programozták be, amikre egy hús-vér ember sohasem lenne képes. Most nincs választása, menekülnie kell a veszélyes ügynökök elől, akik meg akarják semmisíteni, mert túl sokat tud, és egy titokzatos csoport elől, akik élve akarják elfogni, hogy megfejtsék fejlett technológiája titkát. De még ha az ellenségeit elkerülhetné is, a kegyetlen valóság elől akkor sem tudna elmenekülni - mint ahogy azt sem bírná feledni, hogy mi mindent hagyott maga mögött. Amivé válik útja során, az mindenki képzeletét felülmúlja, még a sajátját is, de talán éppen ez mentheti meg az életét. "Akciódús? Abszolút! Könnyfacsaró? Óh, igen! Unalmas részek nélkül? Eltaláltad! Ne söpörd félre, csak mert egy csinos lány van a címlapon! A MILA 2.0-ban van mélység, és alig várom, hogy megtudjam, merre viszi tovább a történetet az írónő a következő részben." - _Jen at Makeshift Bookmark_

Debra Driza - MILA ​2.0 (angol)
Pitched ​as a "Bourne Identity"-type sci-fi thriller about a teenage girl who discovers that she is a Mobile Intel Life-like Android, an experiment in artificial intelligence created by the U.S. government, and her scientist mother, who kidnapped her when she was found to have human emotions.

Debra Driza - Redemption
Mila ​has been running for her life for so long. But there might be nowhere left for her to go. Especially now that she’s an incredible danger to herself and anyone who dares get close to her. That’s why Mila has gone into hiding with her friend, tech expert Lucas. She can’t take the risk of hurting people worse than the way she hurt Hunter: the boy she’ll always love, the boy who might never forgive her for what she’s done. But then Mila discovers that General Holland has plans that are an even bigger threat to humanity than she is. Mila must make a choice: either push aside her fears and fight him with everything she’s got...or turn her back on the world forever. This last book in Debra Driza’s exhilarating and thought-provoking MILA 2.0 series will surprise and thrill readers to the very end.

Debra Driza - Redemption ​- Feloldozás
Mindig ​van választásunk. * A feloldozás nem mindig azon múlik, hogy mások megbocsátanak-e nekünk, vagy elfogadnak-e bennünket. Van, hogy bennünk kell megszületnie, és belső meggyőződésből kell fakadnia. * De ez a bomba bennem mindent megváltoztatott. (…) Bármilyen ügyesen sikerül is elrejtőznöm, bármilyen gyorsan tudok rohanni, önmagam elől nem menekülhetek. De mostanra már megtanultam, hogy az igazság olykor bonyolultabb a hazugságnál. Mila régóta menekül az életéért. De már nincs hová futnia, pedig nem régen kiderült, hogy hatalmas veszélyt jelent nemcsak önmagára, hanem azokra is, akik a közelébe kerülnek. Ezért Lucasszal, a technikai zseni barátjával elrejtőzik a világ elől. Nem kockáztathatja, hogy ismét fájdalmat okozzon valakinek, mint legutóbb Hunternek… a fiúnak, akit mindig szeretni fog, és aki talán soha nem bocsátja meg, amit Mila tett vele. Mila lassanként rájön, hogy Holland tábornok tervei nála is nagyobb fenyegetést jelentenek az emberiség sorsára nézve. Milának választania kell: vagy leküzdi a félelmeit, és a maga eszközeivel veszi fel a harcot, vagy örökre hátat fordít a világnak. Éld át a meglepetést és izgalmat!

Kollekciók