Ajax-loader

David Joachim könyvei a rukkolán


David Joachim - Szószok ​ínyenceknek
Lecsavarjuk ​a kupakot, kiöntjük a szószt...és élvezzük az ízeket! A díjnyertes szakácskönyvíró, David Joachim egy kötetre való szósz felhasználási módját mutatja be: minden recept készen vett marinara, Alfredo-, pesto vagy cheddar szószra épül. Jóllehet első látásra bonyolultnak látszik, a legtöbb recept mégis mindössze öt vagy annál alig több hozzávalót igényel, és számos recept elkészítéséhez legfeljebb tizenöt percre van szükség. Ki mondta, hogy csak hagyományos paradicsomszószos tészta lehet a vacsora? Helyette próbáljuk ki ma este valamelyik receptet ezek közül: Kolbászos töltött pizza Pásztorok húsos rakott burgonyája Húsgolyók brandys mártásban Bélszín márványsajtos szósszal Tonhal vaszabiköntösben, krémes paprikaszósszal

Kollekciók