Ajax-loader

T. O. Teas könyvei a rukkolán


T. O. Teas - Bécsi ​keringő
Bécs,1914. ​Szép hölgyek, gáláns urak, szerelem, féltékenység. A háttérből egy sötét erő sakkfiguraként mozgatja a szereplőket. Gyilkosságok, merényletek, párbajok története, amelyek látszólag nem függenek össze egymással. Ha mégis? Lehet, hogy a tét a Monarchia jövője? T. O. Teas korhű, mégis korszerű, hiteles, mégis izgalmas regénye valami más, mint amit megszoktak. Történelmi, kém-, kaland-, bűnügyi regény. Bécsi keringő... Mámorító dallam és lövések dörrenése. A hegyiharc és hírszerzés volt tanára, aki fel akarja deríteni a rejtélyeket, nem is tudja, mire vállalkozik. Igaz, azok a bérgyilkosok, párbajhősök, arisztokraták és szépasszonyok sem, akik megpróbálják megállítani.

T. O. Teas - A ​thai lány
Az ​Öld meg puszta kézzel és A kard élén után újra itt van Demura mester. A thai lány-ban profi verekedőkön és bérgyilkosokon kívül saját érzelmeit is le kell győznie. Az öreg japán detektív nem keresi a kalandot, kerüli a harcot, Amíg teheti. Ám amikor egy thaiföldi kiránduláson arra ébred, hogy egy thai lány holtteste van a szobájában, meg kell keresnie a gyilkost. Hogyan bizonyítsa be ártatlanságát, ha ellene irányul minden bizonyíték? Mit tegyen, ha maga sem emlékszik rá, mit történt az éjszaka? Mit tegyen, ha ahányszor elindul egy nyomon , újabb áldozatokra bukkan, és amikor nem torpan meg, az ő élete kerül veszélybe? A thai lány, aki segíti a nyomozásban, izgalmas és kiismerhetetlen. A thai lány izgalmas és kalandokban bővelkedő regény. T. O. Teas népszerű sorozatának legújabb kötete.

T. O. Teas - A ​nindzsaörökség
Megismerkedni ​egy szép japán lánnyal öröm. Amikor közli, hogy utasítást hozott: öld meg a hírhedett londoni gengszterfőnököt, már kellemetlenebb. Anthony Burke-nek,a fiatal üzletembernek sejtelme sincs, ki küldte a parancsot, de arra hamar rájön, hogy veszélyben van. Vajon megmenti-e a nindzsa-örökség? A Nindzsaörökségben a régi japán kém- és gyilkos céhek mai utódai közé vezet a Gorillák, a Kard élé, az Öld ahol éred és a többi sikeres T. O. Teas-regény szerzője. Nindzsák közé, akik nem ugranak föl emeletekre és nem kúsznak a föld alatt, mint a filmek trükkhősei. Köznapi ruhát viselnek, és nincs rajtuk semmi feltűnő. Annál veszélyesebbek...

T. O. Teas - Öld, ​ahol éred
"A ​férfi éppen akkor szúrt, amikor eltalálta a golyó. Félbeszakadt a mozdulat, hirtelen görcsösen hátrahőkölt és összeesett. Albert terpeszben állt, behajlított lábbal, süllyesztett súlyponttal, bal kezével megtámasztva a jobbját. Várt egy pillanatig, ahogy tanulta. Látta, hogy Bichot tétován oldalt lép, aztán lassan négykézlábra roskad. A szeme sarkából látta az ijedten szanaszét rohanó járókelőket is, egy-egy döbbent, csodálkozó pillantást, egy kövér nőt, amint sikítva a járdára veti magát, látta az úttesten lassítás nélkül elhúzó kocsikat, látta, amint egy piros BMW kilő a járda mellől. Mást nem. Nem volt újabb támadó, nem volt senki kezében kés, pisztoly, balta; - már amire manapság számítani lehet."

Covers_189588
elérhető
0

T. O. Teas - Gorillák
Paul ​Short. A Falkland-háború veteránja, mesterlövész, a Special Air Service-ben, a legendás terroristaellenes alakulatban kapott közelharckiképzést. Jelenleg szabadúszó író, újságíró. Úgy is mondhatnánk, munkanélküli. Pedig mindössze egy jó téma hiányzik... Professional security. Anglia vezető magán biztonsági cége. Testőrei a lehető legjobb kiképzést és a legmodernebb felszerelést kapják. Hogyan lehet, hogy mégis sorra rabolják el védenceit? Amikor Paul tudomást szerez a dologról, úgy dönt, nyomozni kezd. Ám a remek téma véres kalandok sorozatát hozza, melyek nemcsak Short, hanem szerettei életét is veszélybe sodorják. S ki védi meg őket, ha az ember már a gorillákban sem bízhat. Paul régi bajtársait és a régen megtanult piszkos trükköket hívja segítségül.

T. O. Teas - Gyilkosság ​négy lépésben
"Nem ​hallották mint mond, de el tudták képzelni. Látták, amint Févre elé áll, csípőre tett kézzel, előrebökött fejjel. Na mi van, mit akarsz? - mutatta a pantomim nyelvén. A többiek Charles köré húzódtak, a megfélemlítés többezer éves gyakorlata szerint, amiről a srácok azt hitték, tökélyre fejlesztették. Charles először állon vágta Févre-t, aztán kezét visszahúzva könyökkel gyomron verte a mögötte állót." Robbantások, mérgezés, lövöldözés, verekedések. Ipari kémkedés, veszélyes terrorista, botrány a sakkvilágbajnokságon. S akiknek mindezzel meg kell birkózniuk: Lelac felügyelő a "Csináld magad" - könyvek lusta gyűjtője, a karrierista Brichot, és Boissy, a mestersofőr. Három bűntény, amelyek talán összefüggenek, három nyomozó, akik barátok és riválisok, egy legyőzhetetlen sakkozógép, és egy gyilkos, aki négy lépéssel gondolkodik.

T. O. Teas - Gyilkosság ​lapzárta után
"A ​hátán feküdt, bal keze a teste alá csavarodott, valószínűleg eltört a karja. A bal szeme bedagadva, az arca tele véraláfutásokkal, felrepedt alsóajkára, ahol a húst átdöfte egy fog, fekete vércsomó száradt. Duhamelt agyonverték, méghozzá lassan és kegyetlenül." Sokan gyűlölték a népszerű, gazdag, nőcsábász, erőszakos sportújságírót. De ki ölte meg? Talán egy készülő leleplező cikket akart megelőzni valaki? Vagy egy már megjelent anyagért álltak bosszút? Féltékeny férj verte halálra a riportert? Lelac felügyelő a tettes után nyomozva doppingszereket gyártó gyógyszerlaboratóriumba, nyomortanyára s gyönyörű brazil táncosnők öltözőjébe jut. Kemény, párizsi vagányokat, a híres brazil harci tánc, a capoeira mestereit, felesége féltékenységét, főnöke gyanakvását s végül önmagát kell legyőznie, hogy megtudja: ki ölte meg az újságírót - lapzárta után.

T. O. Teas - Gyilkosság ​vízum nélkül
Valljuk ​be, Bruno Hansen, a galamblelkű detektív nem tartozik a dán rendőrség legszorgalmasabb munkatársai közé. Nincs az a rejtélyes bűnügy, melynek kedvéért lemondana egy ízletes ebédről, vagy egy kiadós karateedzésről. Meg aztán a pontos munkakezdés sem tartozik erényei közé. Nem csoda, hogy fiatal és lelkes beosztottja, Jens, már-már elhatározza: másik példakép után néz. Korai volna! Mert ha egyszer Bruno megrázza magát, s ráadásul sikerül időben felébrednie, akkor nincs az a világhírű magyar biológusból lett vízihulla, kinek gyilkosát - tekintet nélkül arra, hogy van-e érvényes svéd vízuma vagy sem - le ne leplezné...

T. O. Teas - Öld ​meg puszta kézzel
Johnny ​Azato, a világhírű filmsztár, a legyőzhetetlen japán karatemester új filmet forgat. Az egyik jelenetben két álarcos bandita támad rá, akik - a forgatókönyv szerint - alaposan helybenhagyják hősünket. A mozirajongóknak azonban nem kell elcsüggedniük: még csak a film közepén tartunk! Johnny, mint mindig, most is bizonnyal talpra áll, hogy igazságot osszon, s bosszút álljon galád ellenségein. Ám a rettenthetetlen hős ezúttal nem mozdul: szétroncsolt gégével, holtan fekszik a fal tövében; puszta kézzel ölték meg. Három rendőrnyomozó veti magát az elvetemült gyilkos nyomába. Egyikük már-már célhoz ér, amikor ismét lesújt a szörnyű kéz... A krimirajongóknak azonban nem kell elcsüggedniuk: még csak a regény közepén tartunk...

T. O. Teas - A ​kard élén
Harakirisorozat ​tartja izgalomban Tokiót. Amikor Japán leggazdagabb emberét, az alvilági kapcsolatokkal is rendelkező, polgármesterségre törő Jamaokát is felmetszet hassal, levágott fejjel találják, Kaze úr, a gyilkossági csoport vezetője gyanakodni kezd. De ki juthatott volna fegyverrel a milliomos közelébe? Ki mészárolhatta le a testőröket? Hány \"öngyilkosról\" derül még ki, hogy könyörtelenül meggyilkolták? Egy fanatikus környezetvédő csoport, a Jamaoka klán és egy jakuzabanda fegyveresei csapnak össze egymással és az Öld meg puszta kézzel című könyvben megismert öreg karatemester nyomozóval, Demurával.

T. O. Teas - A ​tökéletlen bűntény
"Talán ​abba a kocsmába nem kellett volna bemennem. Vagy ha már bementem, elégedtem volna meg az első négy whiskyvel. És miért kellett verekednem az ég szerel­mére? De a legnagyobb baj, miért jött rám a hazudozás? Nem szoktam inni, verekedni és hazudni is csak akkor, ha rákényszerülök. De talán még ez sem lett volna baj. Mint a beasettle-i egyetem egykori viktimológia pro­fesszora, szakmai büszkeségemnek tartozom annyival, hogy pontosan meg tudjam mondani, mivel követtem el a végzetes, igazi, nagy és jóvátehetetlen baklövést. Azzal, hogy nem másnak, hanem a világ összes baromsága helyett pont bérgyilkosnak kellett hazudnom magam."

T. O. Teas - Nindzsák ​öröksége
Titokzatos ​mosolyú japán lány érkezik Londonba, és kisvártatva elszabadul a pokol. A mit sem sejtő fiatal üzletemberre banditák törnek, fütyülnek a golyók, röppen a kés, hallgatnak a halottak. Távolból jött parancs indítja el a pusztulás viharát, de azok, akiket már hívogat a túlvilág, különös módon életben maradnak. Vagy nem is olyan különös módon? Talán a fiatal üzletember és rejtélyes személyiségű apja tudnak valamit, amit mások nem? Az évszázados távol keleti örökség erősebbnek bizonyul a gonosz cselszövések hálójánál, állig felfegyverzett gengszterek hadánál, fölébe kerekedik a modern világ gyilkosainak, s a vérfagyasztó történet végén a két fiatal egymásra talál. És közben feltárja titkát a múlt, amelyben az események mozgatórugói gyökereznek, fellebben egy fátyol, amely mögül előtűnik a Kelet egzotikus világának hol féltve óvó, hol pedig kíméletlen mosolya.

T. O. Teas - Üldözési ​mánia
Párizs. ​Furcsa gyilkosságok, furcsa szerelmek, Albert Lelac (akivel három sikeres regényben is találkozhatott az olvasó), egy gyönyörű lány és hét rendőr gyilkosát keresi. Kollégái csodákat várnak tőle, felesége hűséget, egy szép fiatal lány az első szerelmet, egy gyilkos bandának az élete kell. Üldözési mánia, ha valaki azt hiszi géppisztollyal, garotte-al, késsel vadásznak rá, és kiderül, hogy nem téved? Üldözési mánia, ha valaki azt hiszi, a barátja cserbenhagyja, a főnöke féltékeny, a barátnője hűtlen, és talán ez is igaz?

T. O. Teas - Ojabun
Vad ​erők, gyilkos indulatok feszülnek egymásnak Kalifornia kék ege alatt, valamint Tokióban, a jakuzák fellegvárában. Barátságok és szerelmek szövődnek, majd tevődnek próbára, testőrökről és bérverekedőkről derül ki, mit is érnek valójában, amikor eljön az igazság pillanata. Egyesek szerint jó ötlet Japán egyik legnagyobb jakuza klánját belekeverni egy hatalmas fegyvercsempészési ügybe, de Arakaga ojabun nem így gondolja. Igaz Arakaga napjai ellenségei szerint meg vannak számlálva. Van, aki az ojabun tisztére pályázik, az FBI a fegyvercsempészekre vadászik, Fortani nyomozó egy őrült gyilkosra, Arakaga pedig lánya elrablójára. Még nem tudják, hogy a szálak összefutnak. Az ojabun világa kemény, de nem keményebb, mint az élet. Ebben a világban a jó legyőzheti a rosszat, a belső erő diadalmaskodik a külső fölött. Ebben a világban a kard nem csak fegyver, és a fegyver nem csak a kard. A ki, a belső energia ölhet és gyógyíthat. A regénybeli ojabun legyőzi ellenségeit, az Ojabun című regény legyőzi a rosszkedvet és az unalmat.

T. O. Teas - Méregcsók
Mi ​történik, ha a tudomány valami olyannal próbálkozik, amit még nem tud hatalmában tartani? Egy zsaru, egy tudós és egy gyönyörű asszony. "-Én öltem meg - nyögte. Fölnézet, a szemembe nézett, és hirtelen olyan gyereknek tűnt. És olyan kiábrándítónak. Eltűnt a titokzatosság, maradt a kommersz, ismerős fájdalom. Minden rendőr így érez, akinek megölik a társát. Mindegyik magát hibáztatja. Nem mondhattam neki. Mit érdekli most a mások bánata? - Ugyan. Maga mindent megtett. Megint azt hittem, megüt. De csak a vállam markolta meg. Durván, kegyetlenül. Iszonyú erő volt a kezében. És mégis, John érintését juttatta eszembe. Fájt, izgatóan fájt. - Nem lőttem - mondta. A szemembe nézett.> - Érti asszonyom? Lőnöm kellett volna, és akkor Derry még élne. De nem lőttem." Halálos vírus, halálos küzdelmek, halálos szenvedély.

T. O. Teas - Karma
Amikor ​Tokióban megölték azt a lányt, Andy Fortani nyomozó Los Angelesben éppen a zuhany alatt állt. Tokióban hajnali négy óra volt, míg L.A.-ben az előző nap reggele. Fortani a zuhany alatt egy meglepetésekkel teli napra készülődött, bár erről még sejtelme sem lehetett. A lány agyában, akit Tokióban megöltek, a szülőföldje járt. Egy poros kis út a mező szélén. Egy falu valahol Kelet- Európában, ahonnan Tokió a mesék világa volt évszázadokon át, amíg meg nem szállta az embereket valami viszketegség, és elindultak a világ minden tája felé szerencsét próbálni. "Egy ilyen helyes lánynak nem lehetnek gondjai. Ezzel a külsővel megőrülnek érted a japánok...."

T. O. Teas - A ​Nap Szamurájai
A ​Nap Szamurájai azt gondolják, feltámasztják a múltat. Repülőgépet térítenek el, megtámadják a híres Hikari szupervonatot, gátlástalanul ölnek egy őrült eszme nevében. Az öreg Demura mester is tiszteli a japán hagyományokat, de úgy véli, hogy a Nap Szamurájai egyszerű terroristák, akikkel könyörtelenül le kell számolni. A gyilkos szekta tagja azt hiszik, bárkit legyőzhetnek. Demura viszont abban hisz, hogy a belső erő csak igaz ügyet segíthet. És megkezdődik a vadászat a lüktető város, Tokió utcáin. Az Öld meg puszta kézzel, a Kard élén és a Thai lány után Demura visszatért.

Kollekciók