Ajax-loader

Hargitai György könyvei a rukkolán


Hargitai György - Sütés, fözés mikrohullámon
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Hargitai György - Legyen a konyha ördöge!
Hol van az megírva,hogy a híres magyar paprikát boldog emlékezetű elődeink csak a pörkölthöz,a halászléhez vagy a gulyáshoz fedezték fel? Miért kellene azt hinnünk,hogy a két legendás márkát,az Univer Piros Aranyat és Erős Pistát csak az tartja fűszerpolcán,akinek gasztronómiai fantáziája nem terjed túl e három világszerte rajongott hungarikumon? Ezek a tüzes és gyönyörűen piros fűszercsodák a konyha igazi ördögei és ihletői az eredeti,fantáziadús,válogatott fogásoknak.Csak bátran meg kell bolondítani a legkülönbözőbb gasztronómiai világokat a magyar fűszer specialitásokkal. Ez a receptkönyv több mint 100 olyan fenséges ételt tartalmaz,amelyekkel és az Ön főzőtehetségével nagyon könnyű learatni a sikert. Vágjon bele bátran,ki fogja vívni az elismerést: Ön tényleg a konyha ördöge.

Covers_207203
elérhető
0

Hargitai György - Levesek
Mi ​az? Lehet híg vagy sűrített, hideg vagy meleg, krémes vagy gyümölcsdarabokkal dúsított, egyszerű vagy különleges, húsos vagy csak zöldséges, és még sorolhatnánk. A válasz: a leves. Ahhoz, hogy eldönthessük, milyen levest is főzzünk, fontos tudni, mi lesz a főfogás. Például pörkölt előtt nem kínálhatunk gulyáslevest, tejszínes-gombás pulyka előtt krémlevest és így tovább. E kötet biztosan segít majd a választásban, s ha sokat főznek belőle remélhetőleg a leves visszakapja régi rangját is.

Hargitai György - Saláták
Egy ​rendkívüli igényességgel összeállított sorozat egyik kötetét tartja kezében az olvasó. A receptek válogatásánál ügyeltünk arra, hogy változatos - az egyszerűbb, illetve a nehezebben elkészíthető - ételek kerüljenek a könyvünkbe. Reméljük, a PRÍMA SZAKÁCS mindenki számára megfelelő bevezetés lesz a főzés örömeibe.

Hargitai György - Sütés, ​főzés mikrohullámmal
Egy ​rendkívüli igényességgel összeállított sorozat egyik kötetét tartja kezében az olvasó. A receptek válogatásánál ügyeltünk arra, hogy változatos - az egyszerűbb illetve a nehezebben elkészíthető - ételek kerüljenek a könyvünkbe. Reméljük a PRÍMA SZAKÁCS mindenki számára megfelelő bevezetés a főzés örömeibe.

Hargitai György - Főzelékek, ​köretek, mártások
Egy ​rendkívüli igényességgel összeállított sorozat egyik kötetét tartja kezében az olvasó. A receptek válogatásánál ügyeltünk arra, hogy változatos - az egyszerűbb illetve a nehezebben elkészíthető - ételek kerüljenek könyvünkbe. Reméljük a Príma Szakács mindenki számára megfelelő bevezetés a főzés örömeibe.

Hargitai György - Vegetáriánus ​ételek
Egy ​rendkívüli igényességgel összeállított sorozat egyik kötetét tartja kezében az olvasó. A receptek válogatásánál törekedtünk arra, hogy változatos - az egyszerűbb illetve a nehezebben elkészíthető - ételek kerüljenek könyvünkbe. Reméljük, a PRÍMA SZAKÁCS mindenki számára megfelelő bevezetés a főzés örömeibe.

Hargitai György - Süssünk, ​főzzünk szabadtűzön
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Hargitai György - Stemler Gyula - Magyar Kódex VI. - Magyarok a XX. században
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Hargitai György - Magyar Kódex V. - Az Osztrák-Magyar Monarchia
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Hargitai György - Magyar Konyha
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Hargitai György - Gyümölcsös ​ételek
Egy ​rendkívüli igényességgel összeállított sorozat egyik kötetét tartja kezében az olvasó. A receptek válogatásánál ügyeltünk arra, hogy változatos - az egyszerűbb illetve a nehezebben elkészíthető - ételek kerüljenek a könyvünkbe. Reméljük, a PRÍMA SZAKÁCS mindenki számára megfelelő bevezetés a főzés örömeibe.

Hargitai György - Az ​étel a legjobb orvosság 1.
Ez ​a könyv a hagyományos táplálkozás forradalmi oldalán áll, melynek legfontosabb célja, hogy erősítse szervezetünket azáltal, hogy megfelelő étrenddel megelőzzük betegségeinket és ezzel hosszabbá tegyük egészséges életünket.

Hargitai György - Az ​étel a legjobb orvosság
Tudja-e, ​hogy az alma valóságos "gyógyszer", mert rendszeres fogyasztásakor várható a vér koleszterin-szint csökkenése, a vércukor stabilizálódása, az étvágy csökkenése..., hogy akik a brokkolit szeretik és gyakran élnek vele, azoknak kisebb a kockázatuk rákos betegségek iránt..., hogy a gyömbér segít a tengeribetegség megelőzésében..., hogy a földieperben van vírusellenes anyag és kedvező a szívérrendszeri megbetegedések megelőzésében... Ez a könyv a hagyományos táplálkozás forradalmi oldalán áll, melynek legfontosabb célja, hogy erősítse szervezetünket azáltal, hogy megfelelő étrenddel megelőzzük betegségeinket és ezzel meghosszabbítsuk egészséges életünket.

Hargitai György - A ​legjobb muffinok 2.
Már ​közvetlen az első kötet elkészülte után bizonyossá vált, hogy lesz folytatás! Ugyanis helyhiány miatt fantasztikusan jó recepteket, édeseket is, sósakat is ki kellett hagynunk. No de sebaj! Ezeket most újra megsütöttük, olyanokat is kipróbáltunk, amilyeneket még soha nem készítettünk, hogy aztán a legjobbakat ebben a 2. kötetben mindenki örömére közreadhassuk.

Hargitai György - Házi ​praktikák, fortélyok
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Hargitai György - 33 ​befőzés lépésről lépésre
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Hargitai György - Sütemények, ​torták, édességek
Egy ​rendkívüli igényességgel összeállított sorozat egyik kötetét tartja kezében az olvasó. A receptek válogatásánál ügyeltünk arra, hogy változatos – az egyszerűbb illetve a nehezebben elkészíthető – ételek kerüljenek könyvünkbe. Reméljük a Príma Szakács mindenki számára megfelelő bevezetés a főzés örömeibe.

Hargitai György - A ​legjobb menük 30 perc alatt
30 ​perc alatt komplett menüt elkészíteni? Olyan nincs! - gondolhatják sokan. Pedig egyáltalán nem lehetetlen! Egy fontos titka van: a precíz szervezés...

Hargitai György - Pehelykönnyű ​finomságok
Nem ​kell feltétlenül lemondanunk arról, hogy jókat együnk, ha egészségesen akarunk élni. Kedvenc ételeinket sem kell mellőzni, legfeljebb egy kissé "megrefolmálni". A könyvben található ételek hozzávalói minden üzletben megvásárolhatók, amiben nagy szerepe van a receptgyűjtemény megjelenését támogató Fortunate Kereskedelmi Kft.-nek. A cég 1990 óta az egészséges táplálkozáshoz használható termékek széles választékát kínálja, melyek közül a legismertebbek a zabpehely, a zabkorpa, a puffasztott termékek és a különböző ízesítésű müzlik. E könyv azért is született, hogy a Fortunate termékek felhasználásával segítse az egészséges táplálkozás minél szélesebb körben történő megismertetését.

Hargitai György - Húsételek
Aki ​egészségesen táplálkozik, az remekül érzi magát, és tele van energiával. A táplálkozási divatok ugyan időről időre változnak, de az alapelvek megmaradnak: változatosan kell étkezni, mivel egyetlen élelmiszer sem tartalmazza az egészségünk és erőnlétünk megóvásához nélkülözhetetlen összes vitamint, ásványi anyagot, élelmi rostot, illetve egyéb tápanyagot. Legalább ilyen fontos az elfogyasztott ételek megfelelő aránya is. Ne feledkezzünk meg emellett a mozgásról sem: tornázzunk, sportoljunk hetente háromszor, alkalmanként legalább 30 percet! Így kétségkívül elmondhatjuk magunkról, hogy helyesen élünk, és tökéletesen kihasználjuk a bennünk rejlő adottságokat.

Hargitai György - Húsok ​sülve, főve
Egy ​rendkívüli igényességgel összeállított sorozat egyik kötetét tartja kezében az olvasó. A receptek válogatásánál ügyeltünk arra, hogy változatos - az egyszerűbb illetve a nehezebben elkészíthető - ételek kerüljenek a könyvünkben. Reméljük, a Príma Szakács mindenki számára megfelelő bevezetés a főzés örömeibe.

Hargitai György - Korszerűbben ​mikrohullámon
A ​hazai háztartásokban is mind gyakoribb a mikrohullámú készülék, melynek használata némi szakértelmet igényel; meg kell ismerkedni egy hagyományostól eltérő ételkészítési technológiával. Hargitai György könyve kalauzul szegődik az olvasó mellé, és alapos, de mégis könnyen megérthető általános ismertetést ad a mikrohullámú alapismeretekről (a készülék működési elve, fokozatai, a használható edények). Ételreceptjei változatosak: hideg és meleg előételek, saláták, levesek, húsételek (halból, szárnyasokból), köretek, főzelékek, zöldségételek, szendvicsek, pizzák, édességek. Elkészítésüket ötletes piktogramok tanítgatják, főzési tanácsadó és megjegyzések kíséretében (az utóbbiak szakácsművészeti titkokat, fortélyokat rejtenek). Az élelmiszerek energia- és tápanyagtartalmát föltüntető táblázat, Receptkereső, valamint művészi ételfotók, színes felvételek gazdagítják a kötetet, amely a készülékkel most ismerkedők és a mikrohullámú berendezéssel már régóta rendelkezők figyelmére egyaránt igényt tarthat. Írta: Könyvtári Intézet

Hargitai György - Az ​étel a legjobb orvosság 2.
Ebben ​a kötetben, akárcsak az elsőben, főként a gyümölcsökről, zöldségekről, gabonaféleségekről ejtünk szót. Ez a ?kivételezés? nem azt jelenti, hogy mindenkinek szigorú vegetáriusnak kell lennie. Az állati eredetű ételeknek is vannak előnyeik, azonban az arányok - a növényi és állati eredetű élelmiszerek fogyasztás terén - erőteljesen eltolódtak a húsétrendek felé. A helyes arányok visszaállítása - több zöldség, gyümölcs és gabonaféle fogyasztása - tompíthatja a túlzott húsétrend káros hatásait. Fontos megemlíteni, hogy az ismertetett élelmiszerek rendszeres fogyasztása inkább megelőző hatású, és nem azonnal gyógyító csodaszer. A könyvben mintegy 150 gyümölcsös ételrecept található.

Hargitai György - A ​legjobb halételek
A ​Mesterszakácskönyvek sorozat 7. darabja a legjobb halételek, melyben a magyaros és nemzetközi fogások mellett külön fejezetben szerepelnek a darált halhúsból készült, garantáltan szálkamentes fogások., a hallevesek és halászlevek stb. A szerő ügyelt arra, hogy a receptekben ne a különleges halak - rombuszhal, rája és társaik legyenek előtérben, hanem a mindennap kapható ponty, harcsa, tengeri hal stb. A halételek többsége gyorsan elkészül, általában könnyűek, egészségesek és igazán felségesek. Ezért is érthetetlen, hogy nálunk szinte csak karácsonykor, "kötelezően" kerülnek elő. Pedig érdemes minden lehetőséget megragadni, hogy asztalra adhassunk egy-egy remek halas fogást, amihez e könyv kipróbált receptjei közt mindenki megtalálhatja a kedvére valót. A könyv kivitele a megszokott remek minőség, a műnyomó lapokon található sok-sok fotóval.

Hargitai György - 33 ​saláta lépésről lépésre
Nem ​mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsainkat, hogy Ön lépésről lépésre, velük együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.

Hargitai György - Magyaros ​ételek
Egy ​rendkívüli igényességgel összeállított sorozat egyik kötetét tartja kezében az olvasó. A receptek válogatásánál ügyeltünk arra, hogy változatos - az egyszerűbb, illetve a nehezebben elkészíthető - ételek kerüljenek könyvünkbe. Reméljük, a Príma Szakács mindenki számára megfelelő bevezetés a főzés örömeibe.

Hargitai György - Fűszerlexikon
Vitaminok ​és ásványi anyagok kis mennyiségben kellenek szervezetünknek, ám nélkülk nincs élet. Valahogy így van ez fűszerekkel is: csak egy kevés kell belőlük ételeinkbe, hiányukban nem lehetséges a konyhaművészet; ráadásul a gyógyításban is fontos szerepet játszanak. Vagy százféle fűszert biztosan ismerünk, e könyvbe a nálunk leginkább használatosak kerültek; mégpedig sok, igazán különleges recepttel.

Hargitai György - Cukormentes ​ételek
A ​finomított szénhidrátok (mint például a cukor) számos betegség előidézői. A mindennapi energiaszükségletnek csak mintegy 10 százalékát kellene cukorból fedeznünk, az pedig az elfogyasztott gyümölcsök és tejtermékek révén hamar összeadódik. Ehhez képest egy átlagember ennek a mennyiségnek a sokszorosát fogyasztja el. Ez a cukordózis hatalmas károkat okoz a szervezetben, és az elhízás mellett a cukorbetegség kialakulásához is nagyban hozzájárul. Szakácskönyvünkben olyan, csökkentett cukor- és szénhidráttartalmú ételeket gyűjtöttünk össze, amelyek amellett, hogy egészségesek, még finomak is. kipróbált receptjeink mellett hasznos információkkal szolgálunk az elkészítés módjáról, idejéről, nehézségi fokáról, illetve az étel árfekvéséről és energiatartalmáról, a receptekhez kapcsolódó jó tanácsokkal pedig a zökkenőmentes sütéshez-főzéshez igyekszünk segítséget nyújtani. Jó főzést és jó egészséget kívánunk!

Csizmadia László - Hargitai György - Párkányi Lászlóné - Sütemények, ​tészták könyve II.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Hargitai György - Sajtos ​finomságok
Egy ​rendkívüli igényességgel összeállított sorozat egyik kötetét tartja kezében az olvasó. A receptek válogatásánál ügyeltünk arra, hogy változatos - az egyszerűbb illetve a nehezebben elkészíthető - ételek kerüljenek könyvünkbe. Reméljük, a PRÍMA SZAKÁCS mindenki számára megfelelő bevezetés a főzés örömeibe.

Hargitai György - Magyar ​Konyha - Saláták
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók