Ajax-loader

Harold Robbins könyvei a rukkolán


Covers_29332
elérhető
1

Harold Robbins - Kalandorok
Egy ​páratlan regény a vakmerőkről: nőkről és férfiakról, akik - bűnről bűnre kapaszkodva - elérték a siker legszédítőbb csúcsait. Olyan nőkről, mint Rena Marlowe, az imádott filmsztár, aki áradó érzékiségével hódította meg a közönséget... És olyan férfiakról, mint Jonas Cord, aki a repülőgépipar, a filmgyártás és a nemzetközi bankvilág nagyjai közé jutva eljátszotta minden esélyét arra, hogy igazán boldog legyen... Ismerje meg Harold Robbins birodalmát - azt a regényes birodalmat, mely kontinenseken, évtizedeken ível át, az emberi szív és ész titkait, vágyait, álomképeit tárva az olvasó elé. Harold Robbins regényeiből naponta mintegy 25 ezer példányt vásárolnak az olvasók szerte a világon. Bizonyosodjon meg róla Ön is, hogy Harold Robbins méltán lett a földkerekség egyik legsikeresebb írója.

Harold Robbins - Szeretők ​és áldozatok
Luke ​Carey-t egy éjszaka telefoncsörgés riasztja fel álmából: közlik vele, hogy a tizennégy éves Danielle megölte anyja szeretőjét. A kislány az anyjával, Luke első feleségével él, s a gazdag, elismert szobrásznő anyja mindent megtett azért, hogy a gyerekkel meggyűlöltesse az apját. Luke most mégis azonnal Chicagóba repül, hogy segítsen a lányán. Az elkövetkező drámai napok során újra meg kell küzdenie az egykori feleségével, aki világéletében úgy érezte: neki csak az a dolga az életben, hogy csillapíthatatlan vágyait kielégítse. És azért gondolkodás nélkül feláldozott mindenkit: a férjét, a szeretőit, még a saját lányát is. Csak Luke, az apa nem hiszi el hogy a kislány képes volt a gyilkosságra. Ő minden áldozatra képes a gyerekéért./Egy családi tragédia megrázó,gyönyörű regénye!/

Harold Robbins - Veszélyes ​szerető
A ​Veszélyes szerető egyszerre érzelmes-szerelmes, igazi női regény és szikár, kemény férfitörténet, anélkül, hogy ez hátrányára lenne. Sőt. Mert ahogy nem igaz az, hogy a nőknek csak hamis limonádé kell, és visszariasztja őket a való élet ridegsége, úgy az sem igaz, hogy egy igazi férfi elutasítja a valódi érzelmeket. A Veszélyes szerető pedig ezt a kettőt nyújtja mesterien kiszámított arányban: a való életet és igaz érzelmeket. Danny Fisher küzdelmes életútjában, a hihetetlen (vagy nagyon is hihető) helyzetekben hol az élni akarás olykor kegyetlen valósága, hol pedig az emberi érzelmek líraisága kerekedik felül. Danny mindent elkövet, hogy vigye valamire, hogy ne olyan legyen, mint élhetetlen apja, aki nem tud annyit keresni, hogy megtartsák az imádott otthont. De Amerikát a nagy világválság sújtja, a sikerhez vezető út rögös, ráadásul a körülmények sem kedveznek a becsületes munka árán szerzett boldogulásnak. Dannynek gyorsan vág az agya, és legalább olyan gyors az ökle is. De a dzsungelben amelyben élnie kell, kemény törvények uralkodnak, keményebbek mint amilyeneket ő elfogad.

Harold Robbins - Bűn ​és szenvedély
Maryann ​Flood több férfit ismert, mint amennyire vissza tudott emlékezni - és volt köztük egy, akit sohasem volt képes elfelejteni. Mike Keyes, az államügyész azt hitte, sikerült kioltania magában a bűnös szenvedélyt - mindaddig, míg azt a feladatot nem állította elé az élet, hogy ő képviselje a vádat a bűnügyben, amelynek vádlottja a nő, akit szeret. Több ezer mérföldön, másfél-két évtizeden és az amerikai társadalom legaljától a felső tízezerig minden társadalmi rétegen ível át a regény cselekménye, az ünnepelt bestselleríró, Harold Robbins lebilincselő meseszövésének egyik legremekebb példája.

Harold Robbins - Ágyból ​ágyba
Szívszorítóan ​izgalmas, gyönyörű regény egy leányról, aki előbb sikeres Broadway-színésznő, majd sikeres írónő lesz. Ám a sikerekhez vezető úton buktatókkal, veszélyekkel, ellenségekkel kell szembenéznie, mert ez az út félvilági toplessbárokon, elegáns klubnak álcázott kuplerájokon, kábítószerek és alkohol homályán vezet át. És Jerilee Randallnak győzedelmeskednie kell a magány felett is, mely egyik férfitól a másikig , egy nőtől a másikig űzi őt...

Harold Robbins - Médiakirályok
A ​média világának élet-halál harcát csak a másokat kihasználók élhetik túl... A Médiakirályok két férfi hatalmi harcának feszültséggel teli története, melyet a világ legdinamikusabban fejlődő iparágában vívnak egymással. Steve Gaunt őstehetségével és bátorságával a gigantikus tévéállomások élvonalába küzdi fel magát. Szabadúszó életstílusa és szexuális vonzereje a nők egész hadát dönti az ágyába. Amikor összeakad Sam Benjaminnel, a küzdeni tudó producerrel, olyan barátság veszi kezdetét közöttük, mely mindkettejüket milliomossá teszi. A kemény küzdelem során bepillantást nyerhetünk a médiakirályok vég nélküli bujaságába, mindent felperzselő sikerhajhászásába, abba a világba, amit szenvedéllyel, tűzzel, s minden a győztesé elvvel hódítottak meg.

Harold Robbins - The ​Inheritors
'The ​movie world has always been a world of its own - a world of enormous outward glamour and fierce internal competition, where success is envied and failure trodden into the ground. The Inheritors is the story of the people at the top of this cut-throat world as it moves into the television business, and of the people who are struggling to replace them. After The Dream Merchants and The Carpetbaggers, the Inheritors is the third and final novel in Harold Robbin's towering trilogy about the movie world - its stars, its tyrants and its failures.'

Harold Robbins - Az ​idegen
Egy ​árvaházban felnőtt fiúból, Frank Kane-ből idővel New York szindikátusainak királya lesz. Hatalma csúcsán megismerkedik egy nővel, akiben ugyanolyan erő és szenvedély él, mint őbenne. Az alvilág erkölcseit, durva szokásrendjét igen plasztikusan bemutató mű.

Harold Robbins - 79 ​Park Avenue
A ​tale from master storyteller Harold Robbins ... Marja starts out a tough girl from the mean streets of New York. Ambitious and driven, over time she rises from street urchin to stripper, later re-inventing herself as Maryann Flood, the queen of an empire of pleasure. From her posh Park Avenue office, Maryann provides access to exciting and sensual women to sate the desires of New York's most powerful men. All is well-until Maryann runs afoul of the law and leaves her empire facing destruction. Arrested for procurement, blackmail, and bribery, she must face prosecutor Mike Keynes, who stands to benefit greatly by bringing her down-and who is facing a dilemma himself. He loves Maryann, and she loves him in return. Now he faces a choice: set aside his personal feelings for the sake of justice, or fall under Maryann's seductive spell and betray his life's work. The inspiration for the highly rated 1977 miniseries of the same name, 79 Park Avenue tells a sizzling tale of lust, power, and corruption.

Harold Robbins - A ​titok
A ​világ egyik legolvasottabb regényírója A titok című művel jelentkezik ismét. A fülledt levegőjű regényben egy női fehérneműt forgalmazó üzletlánc üstökösként felívelő karrierjét követhetjük nyomon. A Ragadozókban megismert Jerry Cooperrel találkozunk újra, aki az ásványvíz-kereskedelemről az intim női fehérneműre vált át. Egyetlen apró szépséghibája van a dolognak: Jerry üzlete - az olyan patinás üzletházaktól eltérően, mint például Victoria's Secret - nem egészen legális. Kétségbeesetten próbálja távol tartani dörzsölt, de becsületes fiát alvilági kapcsolataitól, amikor azonban jó ügyvédre van szüksége, fia ragaszkodik hozzá, hogy ő is betekintést nyerhessen a cég ügyeibe.

Harold Robbins - Salaisuus
Vanhempansa ​ja perintönsä menettänyt Jerry Cooper ponnistelee mahtavan alusvaatedynastian luomisessa. Mafiaystäviensä, oman tarmokkuutensa ja oveluutensa avulla Jerry Cooper kostaa häneltä perinnön anastaneelle sedälleen, ja ryhtyy tältä keplottelemallaan pääomalla rakentamaan ja laajentamaan yritystään. Jerryn puuhat eivät kestä päivänvaloa, ja hän tekee kaikkensa, jotta hänen kunnollinen ja lahjakas lakimiespoikansa ei sotkeutuisi hänen puuhiinsa. Kaikki on hyvin siihen asti kunnes Jerry tarvitsee kipeästi kunnon juristia…

Harold Robbins - Vágyak
A ​vágyak című regényében Robbins az áruk és a szexuális partnerek gyors és kötöttségektől mentes kereskedelméről ír. Az óriási pénzjutalmak, a kelepcék vagy a perlekedés mind a játék részét képezik. David a nőkkel és a pénzzel folytatott bonyolult machinációi ellenére soha nem vall kudarcot. A végeredmény mégis olyan, amire sem David, sem pedig a vele kapcsolatban álló nők nem számítanak.

Harold Robbins - The ​Pirate
Baydr ​Al Fay was raised to be a Westernized business man so that he could handle the oil riches of the Prince of his unnamed country. He is promised that his son will be named heir of the Prince, who has no sons of his own. Baydr's first wife, an Arab woman, bears him only daughters. He divorces her and marries, Jordanna, a young Californian, who becomes a Moslem and bears him two sons. Terrorists plot to use Baydr's family as hostages to get him to help them conduct their business. They get one of his daughters to help them. In the end he has to get the Israelis to help save his family. Robbins interlaces the plot with explicit descriptions of Baydr's sexual activities with Jordanna and others, Jordanna's with other men, as well as the heterosexual and homosexual relations of almost all of the minor characters.

Harold Robbins - Never ​Love a Stranger
Harold ​Robbins’ very first novel is also one of his most powerful. Never Love a Stranger tells the gritty and passionate tale of Francis “Frankie” Kane, from his meager beginnings as an orphan in New York’s Hell’s Kitchen. From that confused and belittling start, Frank works his way up, choosing the wrong side of the law to make a name for himself. At a young age, he becomes one of the city’s most dangerous men, indulging in his passion for power, sex, and the best things in life—whether or not they can be purchased. First published in 1948, the novel began Robbins’ prolific career after someone made him a $100 bet that he couldn’t write a bestseller. Twenty-six pot-boiling novels later, he proved the power of his words. Never Love a Stranger takes an unflinching look at a New York that’s long gone by—exposing life during and after the Great Depression, when the syndicate ruled the city without mercy.

Harold Robbins - A ​hatalom ára
Egy ​arab orvos - akinek gondoskodnia kell fiú örökösről - gyermekéül fogad egy zsidó árvát. A fiú felnőtt korában hatalmas vagyonra és a vele járó hatalomra tesz szert. Ám van aminek a megszerzéséhez mindez kevés...

Harold Robbins - Pénzvadászok
Jonas ​Cord dúsgazdag üzletember, akiben változatlanul ott lobog az újabb teljesítményekre ösztönző tűz, a nagy kihívást jelentő kockázatos üzletek iránti szenvedély. Jonas Cord sziklakemény elszántsággal vág bele a szerencsejáték-üzletbe Las Vegasban, nem riadva vissza attól sem, hogy ezúttal minden korábbi ellenfelénél nagyobb hatalommal, a szervezett alvilággal kell szembenéznie. Nem ismer más lehetőséget, mint kíméletlen küzdelmet tervei megvalósításáért - és a sikert. A show-biznisz és a kaszinók világának pontos ismerete, a lebilincselően változatos élettörténeteket bemutató meseszövés, a bővérű erotika és az egy pillanatra sem lankadó izgalom - ezek teszik feledhetetlenné Harold Robbins legújabb, nagyszerű szórakozást nyújtó könyvét, a Pénzvadászokat.

Harold Robbins - The ​Dream Merchants
From ​the author of The New York Times number one bestseller The Carpetbaggers comes a novel of passion, intrigue, power, and money. With 11 weeks on The New York Times best sellers list, The Dream Merchants provides a fascinating look at the early days of the world's most glamorous industry—Hollywood. It was the latest "gold rush"—when ambitious, if unscrupulous, men and women flooded California to turn cinematic dreams into reality, regardless of the moral cost. Johnny Edge, a former carnival barker, schemes and plots his way to the top while Peter Kessler turns his back on a staid life of small-town stability to stake his fortune on the movie business. Beautiful starlet Dulcie Warren is willing to use her sexuality and to play dirty to get to the top, if that's what it takes.

Harold Robbins - Ragadozók
A ​világ egyik legolvasottabb írója most sem okoz csalódást. Néhány vonással kegyetlen, de nagyon is hihető világot rajzol fel. Gengszterek és piti seftelők, szépasszonyok és táncosnők, mindkét nembéli kitartottak kemény világát, ahol mindössze két dolog számít. A pénz és a szex. Jerry, a csóró és jóhiszemű amerikai srác életútja egy ponton találkozik Jean-Pierre-ével, a dúsgazdag francia homoszexuális gyároséval. Itt a lehetőség, a nagy lehetőség, hogy vagyont szerezzen, hogy busásan visszaadja a kölcsönt mindenkinek, aki kihasználta és kisemmizte. És Jean-Pierre nem vár el tőle semmit, amit ő ne akarna megtenni. Mindössze azt, hogy segítsen betörni az amerikai piacra. Arra a piacra, aminek minden szegletét a maffia ellenőrzi. És Jerry élete megváltozik. Nincs egyetlen istenigazából tisztességes alakja sem ennek a regénynek. annál Robbins realistább. Hófehéren nem lehet a felszínen maradni ebben a világban, nem lehet boldogulni. És hősei boldogulni akarnak, mindenáron. De mindig megőrzik magukban a becsület és a tisztesség szikráját, ami csalhatatlanul húzza meg a határt számukra a bűn és a stikli között. És ebben a kemény világban is kivirágzik a szerelem. Furcsa kapcsolatok szövődnek a szexre mindig éhes nők és az általuk elvarázsolt férfiak között. Harold Robbins nem szépít, és megértéssel nézi gyengeségeinket.

Harold Robbins - Száguldás
Két ​mindenre elszánt és vakmerő férfi, akik nem ismernek lehetetlent, elhatározzák, hogy megépítik a világ legjobb kocsiját, a Betsyt. Céljuk elérése érdekében mindenre képesek. Kockára teszik mindenüket, amijük van. Az olasz bevándorló család sarja, Angelo Perisno mozgalmas életet él. A versenypályán halált megvető bátorsággal száguld, a nők vetekszenek a kegyeiért. Loren Hardeman tiszteletreméltó aggastyán, a Hardeman dinasztia legidősebb tagja egyszerre küzd detroiti autógyárának felvirágoztatásáért és családja - melynek becsületén nem egy szégyenfolt esik - széthullásának megakadályozásáért.

Harold Robbins - Piranyák
Jed ​Stevensnek esze ágában sincs belekeveredni a maffia ügyeibe. Azt is ezerszer megbánja, hogy hajlandó elkísérni unokatestvérét arra a perui kirándulásra, fel az Amazonason. Egész nap csak izzad a fedélzeten, a döglesztő kánikulában, míg Angelo odalenn az egyetlen kabinban egy szép perui lánnyal hetyeg. De amikor Angelo szeretkezés után fejest ugrik a hűs folyóba, megkezdődik a lidércnyomás... Angelót darabokra tépik a piranyák, a smaragdról, melyekért jöttek, kiderül, hogy nem léteznek, van viszont kokain bőven, és zsákmányra éhes mesztic orgyilkosok. És ettől fogva nincs megállás. Jed hiába jut haza, ugyanaz a világ veszi körül otthon is. Vérszomjas emberi piranyák cikáznak körötte az alkalmat várva a hollywoodi filmcézár fényűző partiján, a New York-i pénzügyi központban és Palermo látszólag álmos utcáin egyaránt. Úgy tűnik, egyetlen biztos pont az életében: a család. De mit tegyen, ha pont a család vonja be egyre mélyebben az óriási vagyonok és a váratlan halálok szövevényes világába? Harold Robbins regénye a pénzről, a hatalomról és a szexről szól, arról a három dologról, amely egyesek szerint a világot mozgatja.

Harold Robbins - Der ​Seelenfanger
Andrew ​Talbot fühlt sich dazu berufen, als Prediger Gottes Wort zu verkünden. Der charismatische Andrew, dessen Ausstrahlung auch bei Frauen ihre Wirkung nicht verfehlt, wird schnell zum Superstar in diesem Millionengeschäft. Durch seine Affären setzt er jedoch seine Ehe mit der Millionärstochter Jane Randle aufs Spiel. Und dann macht ihm auch noch sein Schwiegervater die Hölle heiß. Er hat kein geringeres Ziel als Andrews Karrieri zu zerstören... Kanten abgegriffen

Harold Robbins - A ​mágnás
Jack ​Lear, a német származású, de ízig-vérig amerikai zsidó médiamogul életének története Harold Robbins legújabb könyve. A szerző - híven önmaga hagyományaihoz - több évtizeden át kísérő végig hősének életét, amelynek hava része ezúttal az amerikai rádiózás, televíziózás története. Lear családja vagyonával, de a családjával szinte teljesen szakítva fog bele a médiavállalkozásba. Feleségei, szeretői útjának nem csak meghatározó súlyú társai, de - megint csak a robbinsi hagyományokhoz híven - a regény erotikus, sőt olykor pornográfiába hajló jeleneteinek is szereplői. A mágnás életének bemutatása az író számára lehetőséget teremt, hogy az amerikai televíziós ipar megszületésének belső titkaira is rávilágítson. A regény rövid fejezetekből álló szerkezete filmszerűen olvasmányossá teszi a történetet.

Harold Robbins - Poljubac ​za stranca
Poniženje, ​strast i hrabrost odneli su ga vrtoglavo do samog vrha ambicije i moći… Njujork je okovan surovom ekonomskom krizom. Fransis Kejn, buntovnik okružen ženama, problematične i turbulentne prošlosti, bira pogrešnu stranu zakona i postaje jedan od najopasnijih ljudi u gradu. Odrastao u sirotištu, nesiguran i omalovažavan, kreće stranputicom dok ga mladost i očaj navode da se prepusti ukusu greha i životnim zadovoljstvima. Moć i novac opijaju i postaju jedino u šta veruje. Međutim, prave vrednosti i najbitnije stvari u životu ipak se ne kupuju novcem… Junak koji će vas zarobiti i ostaviti bez daha, lik kroz koji ćete u kovitlacu žestokih dešavanja osetiti strast življenja i lepotu poroka.

Harold Robbins - Latin ​szerető
A ​szenvedés, szenvedély és durvaság földjén született...egy gyilkos félelmet nem ismerő szívével és egy latin szerető perzselő érzékiségével ért férfivá. Diogenes Alejandro Xenostól - vagyis Daxtól - tartottak a legjobban hazájában, de egyben rá volt a legnagyobb szükségük. Bejárta a világot Dél-Amerikától Kelet-Európáig, meismerkedett az arisztokrácia jeles képviselőivel, tanúja volt politikai bérgyilkosságoknak, többmilliós üzletek megkötésének. Gyönyörű nők szerelmét és igaz emberek barátságát mondhatta magáénak, de ellenségei is szép számmal akadtak. A világháborúról, ambícióról és erotikáról szóló történetben mindenkinek megváltoztatja az életét, akivel kapcsolatba kerül - s végül mindent kockára tesz, hogy segítsen szeretett hazáján.

Harold Robbins - The ​Secret
The ​world's bestselling novelist is back with Secrets, a steamy novel chronicling the rise of a lingerie chain. Jerry Cooper of The Predators is back to launch his new empire of intimate women's apparel. He now has a son, Les Cooper, a streetwise young lawyer who slowly uncovers the family's mob involvement, a secret which Jerry has desperately tried to conceal until he finds himself in need of a lawyer. Combining the grit of his early work with the glamour of his later novels, Robbins once again provides readers with a pantheon of street-raised hustlers and anti-heroes who would use their hard-won knowledge to claw their way up the ladder of success.

Harold Robbins - The ​Betsy
They ​were two men bound together by their daring, their vision—and their erotic power over women. Racecar driver Angelo Perino rose from an immigrant family to a life on the razor’s edge, where fast cars and faster women were his for the taking. Loren Hardeman is the titular head of a giant automotive empire—and of a family sliding into decadence, adultery, and destruction. In the face of opposition from Hardeman’s bitter grandson—the current president of the company—the patriarch and the driver conspire to build the world’s most advanced automobile. They call it “The Betsy,” after Hardeman’s great-granddaughter—one of the women who has also caught Perino’s eye. From Detroit to the lavish estates of Grosse Pointe, Miami, and the Riviera, the pair of men work to create their wonder car. To achieve their dream, they will risk everything they have. The inspiration for the 1978 film of the same name, The Betsy explores the shocking world of the automobile industry—of savage ambition, searing passion, and breathtaking fortunes won or lost in a desperate struggle for power.Show more

Harold Robbins - Az ​álmok meghalnak
-Gareth ​Brendan vég nélkül hajszolja az élvezeteket, a nőket és a kábítószert, mégsem találja a helyét a világban. Szürke, nehéz hétköznapjait az álmodozás tölti ki. Váratlanul éri gazdag és befolyásos nagybátyja ajánlata: hozzon létre egy újságot, és ő majd segít az indulásban. Gareth minden energiáját és bizonyítási vágyát beleöli, hogy egy olyan magazint hozzon létre, amely felrázza az embereket Megkaphatja a legszebb nőket, kiélheti legvadabb fantáziáit és minden tiltott vágyát. De a gazdagság és a nemzetközi hírnév legtöbbször megalkuvással jár együtt, s egyszer csak rádöbben, hogy foggal-körömmel kell harcolnia saját birodalmáért - és keményen meg kell küzdenie az alvilággal azért a nőért, akit birtokolni akar. -AZ ÁLMOK MEGHALNAK című könyvben Harold Robins feltárja az újságírás kulisszatitkait, miközben megismerkedhetünk az alvilág kegyetlen törvényeivel, az erotika és a fantázia sokkoló világával.

Harold Robbins - Orgia
-Orgia, ​szünet nélkül; ez az életem - mondja Joe Crown, a szegény brooklyni srác, aki mindenáron író akar lenni. Fölverekszi magát a nyomorból, bejut a New York-i gengszterek és a nagymenő prostituáltak köreibe, belekóstol a csábító hollywoodi csillogásba és az európai dolce vitába egyaránt. De a benne élő elementáris vágya az igazi szerelem és szeretet után semmi sem képes csillapítani. Ez a vágy hajtja őt a hollywoodi filmgyáros mindenható feleségéhez... egy egzotikus, vadul érzéki néger szépséghez... egy olasz hercegnőhöz, aki legvadabb vágyaiban sem ismer határokat... s végül Laurához, élete nagy ajándékához, akit a vad lázadó harcos Joe Crown mindennél és mindenkinél jobban szeret. "Szellemes, cinikus, izgató - remek!" - írta a regényről a Los Angeles Times kritikusa. Szóról szóra így van.

Harold Robbins - The ​Carpetbaggers
A ​LEGENDARY MASTERPIECE A STORY OF MONEY AND POWER, SEX AND DEATH Jonas Cord coveted his father's fame, fortune, even his young, beautiful wife. When his father died, Jonas swore to possess them all. But Rina Marlow was the celebrated screen goddess no man could master. Her sizzling sensuality might inflame and enthrall millions, but her personal boudoir was no Hollywood fantasy. She consumed her lovers on the fiery rack of her burning desires. Rina and Jonas took Hollywood, the airplane industry, America itself by storm. From New York to LA they brawled, lusted, and carved out an empire, blazoned in banner headlines and their enemies' blood—only to learn that money and power, revenge and renown were not enough. Too much would never be enough—not for Jonas Cord and the relentless Rina Marlowe. The higher they soared, the more their ambition demanded . . . the darker and deadlier their fiery passions grew.

Harold Robbins - The ​Adventurers
Harold ​Robbins, a novelist known for steamy passion in his works, stirs up passion of a different kind in The Adventurers, a story of revolution and danger in the sultry jungles of South America. As a young boy, Diogenes Alejandro Xenos, witnesses the murder of his mother and sister by a band of marauders. As "Dax" grows to adulthood, he channels his fear and hatred into a desire for revolution, swearing revenge on those in power as he upsets the status quo. His actions make him an outlaw, living on the fringes of society in a land turned upside down with corruption. He is wanted by men and women alike-but for very different reasons. This epic tale of escape from the horrors of a third-world regime is one of Harold Robbins' most ambitious novels ever, combining his trademark sensuality with political intrigue and a globe-spanning variety of exotic locales. Lose yourself in The Adventurers.

Kollekciók