Ajax-loader

A. E. Hartink könyvei a rukkolán


A. E. Hartink - The ​Complete Encyclopedia Of Hunting Rifles
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

A. E. Hartink - The ​Complete Encyclopedia of Pistols and Revolvers
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

A. E. Hartink - The ​Complete Encyclopedia of Antique Weapons
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

A. E. Hartink - The ​Complete Encyclopedia Of Automatic Army Rifles
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

A. E. Hartink - The ​Complete Encyclopedia of Knives
This ​hardcover encyclopedia is a must-have addition to any knife collector's library. Organized alphabetically, the book gives details, technical specifications, and the origin of knives made by small, medium, and large manufacturers. Readers will find rare collector's knives, as well as respected classics in this volume. From engraved handles to hunting knives to utility knives, this book contains rich detail and more than 1500 full-color photographs of knives from around 160 producers, designers, and knife makers. The extensive index can be used as a reference guide as well, and makes it simple for readers to find exactly what they are looking for.

A. E. Hartink - Pisztolyok ​és revolverek nagyenciklopédiája
A ​pisztolyok és revolverek nagyenciklopédiája nemcsak sportlövők, fegyvergyűjtők és kormánytisztviselők számára íródott, hanem minden olyan érdeklődőnek, aki átfogó ismereteket szeretne kapni a fegyverekről. A könyv színes és élethű illusztrációk segítségével részletesen mutatja be a világ különböző tájairól származó pisztoly- és revolvermárkákat, illetve az ezekhez tartozó lőszertípusokat. A mű az egyes fegyverekről adott részletes műszaki leírások mellett a különböző modellek történetéről, illetve ezek kifejlesztésének körülményeiről is átfogó tájékoztatást ad. A különleges kiadványt több száz színes fotó teszi vonzóbbá az olvasó számára.

A. E. Hartink - Kések ​nagy enciklopédiája
A ​kés nem csupán az emberiség egyik legősibb szerszáma, hanem sokak gyűjtőszenvedélyének tárgya is. Egyes különleges gonddal formált és esztétikus megjelenésű darabok már-már műalkotásnak tekinthetők. Ez a kimerítő enciklopédia hasznos kézikönyv lehet minden késrajongónak és gyűjtőnek. A kötet 160 gyártó, tervező és mester termékeit mutatja be az egyes modellek történetével és részletes technikai adatokkal napjaink késeiről. A páratlan gyűjteményt az eligazodást segítő név- és tárgymutató és több mint 1500 csodálatos fotó és rajz teszi teljessé.

A. E. Hartink - Kések ​enciklopédiája
Az ​emberiség történetében a kés talán a legelső, tudatosan kifejlesztett eszköz. Míg a korai kőkorszakban inkább csak egy éles kődarabot jelentett, addig a bronz-, illetve vaskortól hosszú fejlődés vette kezdetét, mire a manapság látható széles választék megszületett. A kés mindig különleges szerepet töltött be a vadászat, a harc és az élelem elkészítése során, és ma is nélkülözhetetlen társunk maradt. A napi használatú eszközök mellett megjelentek a kifejezetten gyűjtők számára készített modellek is, mint például a különböző damasztpengés kések. A művészek is felfedezték maguknak a kést mint az önálló gondolatok kifejezésének egyik tárgyát. Az enciklopédia széles körképet ad a leginkább ismert, illetve a legjobban keresett modellekről. Természetesen - ismerve az óriási kínálatot - nem található meg a könyvben a világ összes késkészítője, de a legnevesebbek, akik már a szakma elismerését is kivívták, egytől egyig fellelhetők. Könyvünk részletesen tárgyalja a kések felépítését, valamin az egyedi késkészítők által kifejlesztett megoldásokat. Kimerítően foglalkozik a szakmai fogalmakkal és kifejezésekkel is, ezzel hiánypótló szerepet is betölt. A késtípusok bemutatását a technikai leírások és adatok mellett több mint 600 színes fénykép illusztrálja. A késkészítők a könnyű eligazodás végett ábécérendben találhatók meg. Az enciklopédia - melyet késmániások és késmesterek írtak - nem hiányozhat egyetlen megszállott gyűjtő könyvespolcáról sem.

A. E. Hartink - Antik ​lőfegyverek enciklopédiája
Az ​Antik lőfegyverek enciklopédiája hasznos olvasmány a lőfegyvergyűjtők, a fegyverrajongók, illetve a téma iránt érdeklődők számára. Az enciklopédia az alábbiakat foglalja magában: - a lőfegyverek fejlődésnek története - a lőfegyverek működésének magyarázata - átfogó fegyverzettechnikai és a fegyverzetrendszerekre vonatkozó ismeretek - a fegyverek fejlődésére, a gyártókra és a korábbi évszázadok vezető gyártmányaira vonatkozó ismeretek - részletes tájékoztatás a lövészeti technikákról és fegyverrendszerekről - a fegyvergyártókra és fegyvermárkákra vonatkozó információ - a kereskedelmi forgalomban kapható lőszerek áttekintése.

A. E. Hartink - Golyós ​puskák és karabélyok enciklopédiája
Ez ​az átfogó szakkönyv kifejezetten a fegyvergyűjtők, illetve a téma iránt érdeklődők számára készült. Az évszázadok során a puskákat és karabélyokat a háború, a vadászat és a sport céljaira használták. A legtöbb vadász fegyvergyűjteményében van legalább egy puska vagy karabély. Könyvünk részletesen foglalkozik valamennyi korszerű, közismert golyós puskával és karabéllyal, ebben az olvasó megtalálja a legtöbb jelenlegi gyártmányt, modellt és űrméretet. Ez az enciklopédia a korszerű golyós és karabélyok igazi katalógusa, több mint 400 színes fénykép-illusztrációval. A szerző - a lőfegyverek kialakulásától kezdve - részletesen ismerteti a fegyverek műszaki vonatkozásait, kezelésüket és az azokkal összefüggő biztonsági kérdéseket. Teljes és részletes magyarázatát adja a fegyverek olyan műszaki vonatkozásainak mint pl. a biztosítókarok és a reteszelő szerkezetek. Ismerteti puska- és karabélylőszerek típusait is. Az enciklopédia legnagyobb része a golyós puskák és karabélyok leírását és műszaki jellemzőit tartalmazza. Az egyedülálló képanyag és részletes műszaki leírások révén a téma legigényesebb és legteljesebb feldolgozását nyújtja könyvünk.

A. E. Hartink - Sörétes ​és vegyes csövű vadászpuskák enciklopédiája
Ez ​az átfogó szakkönyv kifejezetten a fegyverrajongók, a fegyvergyűjtők, illetve a téma iránt érdeklődők számára készült. Az enciklopédia az alábbiakat foglalja magában: - a lőfegyverek fejlődésének története - a sportlövészet fontosabb ágazatainak ismertetése - több mint 500 korszerű sörétes és vegyes csövű vadászpuska ismertetése - átfogó tárgymutató - több mint 600 színes fénykép

Kollekciók