Ajax-loader

Samu Kata könyvei a rukkolán


Virágh Sándor - Business Media Magyarország Kft. - Samu Kata - KRESZ Tankönyv - Autóvezetőknek, motorosoknak
Gyakorló tesztkérdésekkel

Duka Gyula - Virágh Sándor - Kiss István - Keller Ervin - Samu Kata - Autóvezetők Tankönyve
Kiadás éve: 2010

Samu Kata - Virágh Sándor - KRESZ ​tankönyv autóvezetőknek
Ez ​a tankönyv a Nemzeti Közlekedési Hatóság által összeállított tanterv alapján tartalmazza a járművezető-képző tanfolyamok "Közlekedési alapismeretek" című tantárgyának az ismeretanyagát. A vizsgára való felkészüléshez és a megszerzett tudás ellenőrzéséhez e tankönyv mellé ajánljuk "A járművezetői vizsga TESZT-kérdések gyűjteménye" című kiadványunkat, amelyben megtalálható a számítógépes (elméleti) vizsgán feltehető összes hivatalos tesztkérdés, és azok megoldása. Eredményes felkészülést, sikeres vizsgát és balesetmentes gépkocsivezetést kívánunk.

Virágh Sándor - Samu Kata - Kresz ​tankönyv autóvezetőknek, motorosoknak
Ez ​a tankönyv a Nemzeti Közlekedési Hatóság által összeállított tanterv alapján tartalmazza a "B", "A1", "A2", "A" és "AM" kategóriás járművezető-képző tanfolyamok "Közlekedési alapismeretek" című tantárgyának az ismeretanyagát. A megújult hatósági KRESZ-vizsgára való felkészülést segítik a könyv végén található tesztsorozatok.

Duka Gyula - Keller Ervin - Samu Kata - Virágh Sándor - Kiss István - Autóvezetők ​tankönyve "B" kategóriás járművezetői vizsgához
Ez ​a tanköny a Közlekedési Főfelügyelet által összeállított tanterv alapján tartalmazza a "B" kategóriájú járművezető-képző tanfolyamok tananyagát, a következő felosztásban: - Közlekedési ismeretek; - A gépkocsivezetés elmélete; - Szerkezeti és üzemeltetési ismeretek a megszerzett tudás ellenőrzésére. A járművezetői vizsga teszt-kérdéseinek gyűjteménye című kiadványunkat, amely tartalmazza az összes hivatalos tesztkérdést.

Kollekciók