Ajax-loader

Pat Alburey könyvei a rukkolán


Pat Alburey - Anita Bean - Valerie Barrett - Jackie Burrow - Carole Handslip - Petra Jackson - Angela Kingsbury - Martin Brigdale - Amanda Heywood - Berit Vingrad - Helen Trent - Kathy Man - Ízek ​a világból - Egytálételek
Ez ​a különleges szakácskönyv amellett, hogy több mint 380 eredeti, kipróbált recepttel színesíti az Ön étrendjét, tanácsokat ad, hogyan takaríthat meg időt és energiát, hogyan könnyítheti meg a konyhai munkát és hogyan használhat fel minden maradékot. Számos olyan eredeti ötlettel lepheti meg családját, melyet a Readers Digest több földrészről gyűjtött össze és próbált ki. A világ mesterszakácsainak fogásait is megismerheti, amelyek alkalmazásával rövid idő alatt a legfinomabb ételeket teheti családja és barátai asztalára.

Pat Alburey - Val Barret - Claire Clifton - Christine France - Finom ​fogások fél óra alatt
300 ​kipróbált recept - valamennyi kevesebb, mint fél óra alatt elkészíthető, színes fényképek a kész fogásokról, részletes főzési útmutatók lépésről lépésre, hasznos tanácsok a friss hozzávalók beszerzéséhez, tápérték adatok minden egyes recepthez.

Kollekciók