Ajax-loader

John Rickards könyvei a rukkolán


John Rickards - Winter's ​End
They ​have the body of a slaughtered woman. They have a half-naked man standing over her. They have no idea how to make him talk. And so they call in ex-FBI interrogator Alex Rourke to the traumatized Maine town of Winter's End. But as Rourke probes the mind of the enigmatic 'Nicholas', he is forced to re-examine his own past .... Strange things have been happening in Winter's End. The question is why. And if the man in custody does hold the answers to crimes both present and past, then Alex will have to get to them - and quickly. Because it soon becomes clear that what Nicholas has been waiting for from the beginning - is Alex Rourke.

Robert Ludlum - John Rickards - Richard Paul Evans - Mark Haddon - Janson ​küldetése / Kísért a múlt / Az utolsó ígéret / A kutya különös esete az éjszakában
Robert ​Ludlum: Janson küldetése Paul Janson úgy hitte, végleg leszámolt titkosügynöki múltjával, mégis kénytelen visszatérni a kémkedés világába, amikor Novák Pétert, a milliárdos mecénást terroristák rabolják el. Janson kiváló csapatot állít össze, ám miután a kiszabadítási akció szörnyű tragédiába torkollik, az ő élete kerül veszélybe. Egyedüli reménye az, ha sikerül minél hamarabb kiderítenie az igazságot a történtekről. Richard Paul Evans: Az utolsó ígéret Eliana a szívére hallgatva maga mögött hagyja az Egyesült Államokat, és férje szülőhazájába, Olaszországba, a meseszép Toscanába költözik. Kisfiuk születését követően azonban egyre inkább eltávolodnak egymástól, és Eliana jóformán egyedül viseli gondját a súlyosan asztmás gyermeknek. Egy forró júliusi napon új bérlő bukkan fel az otthonukként szolgáló villában, és az Amerikából érkezett titokzatos idegen nem várt fordulatot hoz a szemrevaló asszony életébe. John Rickards: Kísért a múlt Egy éjszaka a kisváros seriffje egy férfit vesz észre az országúton, aki kést szorongat a kezében, a lábánál pedig női holttest hever. A rejtélyes gyanúsított azonban nem válaszol a seriff kérdéseire, és semmi sem bizonyítja a bűnösségét. Townsend seriff ezért gyermekkori barátja segítségét kéri, ám a magánnyomozóként dolgozó Alex Rourke-nak sejtelme sincs, hogy végzetes játszmába keveredett. Mark Haddon: A kutya különös esete az éjszakában A tizenöt éves Christopher Boone az autizmus egyik formájától szenved. Noha mesterien bánik a számokkal, mit sem tud az érzelmekről. Kedveli a listákat és a törvényszerűségeket, de ki nem állhatja, ha megérintik. Mikor a szomszéd kutyája gyilkosság áldozata lesz, Christopher úgy dönt, hogy utánajár az esetnek. Nyomozása során azonban olyan felfedezést tesz, ami felforgatja addigi életét.

Kollekciók