Ajax-loader

Roderick Gordon könyvei a rukkolán


Roderick Gordon - Brian Williams - Spiral
In ​the fifth and penultimate book in the Tunnels series, The Styx have surfaced. If you thought the Limiters were nasty, think again. They've brought their females with them this time. And all that stands in their way are Will and his friends, and a rag-bag team of retired commandos. It's a smoking spiral of chaos and not everyone is going to survive.

Roderick Gordon - Brian Williams - Tunnels
Will ​finds his way into a frightening underground world in this fantasy adventure. Will's family may be dysfunctional, but he and his father are drawn together by their shared love of tunnels. Father and son dig not-quite-legal tunnels around London, unearthing Victorian jars, Codswallop bottles, 18th-century nails and other detritus of the city's history. When Will's father vanishes, Will and new friend Chester follow his trail into an underground city, the Colony. Will's fascination quickly gives way to dread, as the boys discover the Colony is peopled by xenophobic zealots and policed by the Styx, cruel magical despots. Will is determined to rescue Chester, and his quest leads him up against gruesome cruelties and startling betrayals. Dense but exciting. (Fantasy. 10-12) (Kirkus Reviews)

Roderick Gordon - Brian Williams - Zuhanás ​a mélybe
A ​brit szerzőpáros letehetetlenül izgalmas könyvsorozatának legújabb része végre Magyarországra is megérkezett! Amikor az előző kötet, a Földmély titka végén Will, Chester és Elliott egy gigantikus földalatti kráterbe, a Kútba zuhant, még egyikük sem tudhatta, hogy zuhanásuk végén egy ismeretlen, az eddig látottakat is felülmúló világ tárul fel majd előttük. Új barátok, régi ellenségek, elképesztő csodák és rémisztő teremtmények fogadják őket a Föld minden eddiginél mélyebb bugyraiban. Furcsa gombaképződmények, földalatti folyók, rejtélyes építmények és régmúltból származó tárgyak jelzik a csapat útját, amely egyaránt vezethet a Felvilágba, vagy még lejjebb, egy titokzatos nép nyomában; Willnek kalandjai közepette ráadásul múltbéli tetteivel és bizonytalan jövőjével is meg kell birkóznia. Mindeközben a felszínen életre-halálra szóló játszma kezdődik a styxek és az őket megállítani próbáló ellenállók között. Az igazi meglepetések pedig még hátravannak...

Roderick Gordon - Brian Williams - Closer
At ​the centre of the Earth, in a world that no one knows exists, Will is in trouble. His enemy, the Styx, are close behind. They'll pursue him to the ends of the world - any world. Meanwhile Drake - with help from the unlikeliest of allies is preparing to fight the Styx from above. But will his daring plan bring him closer to victory ...or to certain death?

Roderick Gordon - Brian Williams - Földmély ​titka
A ​szerzőpáros egyedülállóan izgalmas trilógiájának eddig megjelent részei Angliától Csehországig, Kínától az Egyesült Államokig, Franciaországtól Japánig mindenhol meghódították már az olvasókat, végre most Magyarországon is kezükbe vehetik az olvasók Az alagutak rejtélyének folytatását. A Földmély titkában Willt és Chestert újabb megpróbáltatások és kalandok várják, melyek éppen csak elkezdődtek Az alagutak rejtélyében.

Roderick Gordon - Brian Williams - Az ​alagutak rejtélye
Ki ​ne álmodozott volna arról, hogy kincset talál a föld alatt? Vagy arról, hogy olyasmire bukkan, ami minden tekintetben egyedülálló és izgalmas? A tizennégy éves Will Burrows is erről álmodozik. Ezért minden szabad percét ásóval és lapáttal a kezében a föld alatt tölti, édesapja társaságában, aki egy napon nyomtalanul eltűnik. Will a barátjával, Chesterrel indul a keresésére, és hamarosan a föld alatt találják magukat, ahol egy sötét titokra bukkannak, amelyért akár az életüket is kockáztatnák. Sokszor halljuk a figyelmeztetést: légy óvatos, mit kívánsz, mert a végén még valóra válik. Hát Will pontosan így járt. Ám amikor az álma valóra vált, és döbbenetes felfedezést tett, mindenre számított, csak arra nem, hogy ezzel nem csak saját, hanem szerettei életét is halálos veszedelembe sodorja. Ezúttal nem hagyatkozhat másra, csak saját leleményességére és kitartására, pedig könnyen lehet, hogy még ezt is kevésnek bizonyul, ha megszokott világa összeomlani látszik körülötte, akár egy romos alagút fala, mélyen a föld alatt...

Roderick Gordon - Brian Williams - Vissza ​a felszínre
A ​Belső Földben, a Föld legeslegbelsejében idilli világ várja Willt, Elliottot és dr. Burrowst: régen kihalt állatfajok, zöld fényben vibráló növényvilág, egy örökké ragyogó nap és egy ősi nép titokzatos piramisai. Miután a kis csapat megszerezte a Domínium vírust a Rebecca ikrektől, abban a hitben ringatják magukat, hogy sikerült végleg elhárítani az emberiséget fenyegető veszélyt. Fogalmuk sincs azonban arról, mi zajlik eközben a felszínen: hogy Drake egyedül veszi fel a harcot a styx-ügynökökkel a Felvilágban, hogy Chestert túszul ejti egy számkivetett, bomlott elméjű kolónialakó, és hogy már az ő nyomukban is regulátorcsapatok lihegnek. Ahogy arról sem tudhatnak semmit, hogy a Fekete Fénnyel az öntudatlanságig kezelt Mrs. Burrows elméjének legrejtettebb zugában éppen egy új személyiség születik. Bár a két világban kibontakozó küzdelem egymástól függetlenül zajlik, a tét ugyanaz: megóvni az emberiséget a halálos vírustól, és megakadályozni a styxeket világuralmi terveik végrehajtásában. A kíméletlen harcból senki sem vonhatja ki magát, mindenki érintetté válik, legyen felvilági, styx vagy éppen a belső világ titokzatos lakója.

Roderick Gordon - Brian Williams - Terminal
The ​end to end all ends: The epic finale to the NEW YORK TIMES bestselling TUNNELS series! Total Termination of the English: The Styx and their lethal cohorts of Armagi will settle for nothing less. Not even the mighty US military is strong enough to stop the assault! Will and Elliott flee back underground, down to the innards of the Earth first mapped in DEEPER and FREEFALL. With the support of a small team that survived the plague of New Germania, they discover a secret at the site of the three core pyramids. A secret that may explain not only where the Styx came from, but the human race, too. Can Elliott, with her mixed blood, unlock the clues before Earth itself spins out of orbit? All the many threads of the prior TUNNELS books come together in this epic conclusion!

Roderick Gordon - Brian Williams - Freefall
After ​Deeper, can the Tunnels adventure be any more dangerous? And where will it end? Will Burrows and his gang are far from finished as they free-fall down a subterranean pore. As they experience reduced gravity, the dark mysteries of the deep unfold and they discover a strange fungal shelf, which not only reveals artifacts from ancient civilisations, but clues to a lost land at the end of the Earth. This title is the third in the thrilling "Tunnels" series - an international publishing sensation.

Roderick Gordon - Brian Williams - Deeper
The ​Tunnels adventure is far from over for Will Burrows. In his quest to find his father, Will is plunged even deeper underground. And as if things weren't bad enough already, he stumbles across a Styx plot with terrible implications for the world above. And a sister who isn't finished yet...

Kollekciók