Ajax-loader

L. Ron Hubbard könyvei a rukkolán


L. Ron Hubbard - A dianetika célja
Őrület, bűnözés és háború nélküli világ - ez a Dianetika célja. Évezredeken keresztül harcolt az ember azért, hogy meghódítsa az anyagi világot, de szinte semmit sem tudott a legfontosabb fegyveréről, a legértékesebb tulajdonáról, az emberi értelemről. A tudatlanságból eredő eme akadály ellenére haladt előre, de éppen emiatt magába gyűjtötte nemcsak az őrület és a betegségek hátrányait, de ami még fontosabb, azt a fenyegetettséget is, hogy egy modern háború által elpusztítja minden haladás eredményét. A Dianetika a gondolkodás tudománya. A Dianetika működési területe magában foglalja a gondolkodással kapcsolatos valamennyi fogalmat. Sokkal egyszerűbben, mint az ember feltételezné, maga az emberi tudás és értelem működése válik a Dianetikában a tudás fájává, amelyet bármely elfogadhatóan értelmes egyén tud használni.

L. Ron Hubbard - Szcientológia ​- Az élet egy új nézőpontból
Mik ​az ön céljai? Hová tart? Miért van itt? Mi ön? A Szcientológia válaszokkal szolgál ezekre a kérdésekre, jó válaszokkal amelyek igazak, olyan válaszokkal amelyek működnek az ön számára. Mert a Szcientológia tárgya ön. L. Ron Hubbard

Covers_176645
elérhető
3

L. Ron Hubbard - Rettegés
"L. ​Ron Hubbard Rettegés-e egyike azon kevés dermesztő könyveknek, amelyek valóban kiérdemlik az egyébként már annyira elcsépelt klasszikus jelzőt, melyet oly gyakran használnak úgymint "ez egy borzongató, szürrealista, fenyegető és rémítő klasszikus történet." Ha nem idegenkedik a dermesztő borzalmaktól - vagy az ennél is nagyobb szörnyűségektől -, és még nem olvasta a Rettegést, akkor feltétlenül pótolja ezt... Ez egyike a legeslegjobbaknak." (Stephen King) "Még mindig emlékszem, mennyire megrázott L. Ron Hubbard klasszikus regénye, a Rettegés, az egyik legszínesebb belső ábrázolással kigondolt horrortörténet." (Ramsey Campbell) "L. Ron Hubbard minden történetét imádom." (Isaac Asimov)

L. Ron Hubbard - Szcientológia
A ​válaszok, amelyeket mindig is keresett… Már évezredek óta az Ember kutatásainak, elmélkedéseinek és töprengéseinek tárgya az „élet valódi értelme”. Ez a kutatás azonban a szcientológiában a tetőpontjára ért - mert most a titok feltárult. Ezek a precíz axiómákra ( maguktól értetődő igazságokra ) épülő válaszok, a működőképes válaszok. Ez itt a Szcientológia elméletének és gyakorlatának alapkönyve az élet minden területére kiterjedő felfedezésekkel: És ezzel a könyvvel nem csak „megtanulja”, fel is fedezi ezeket az alapelveket önmaga számára. Mert ez a Szcientológia: önmaga ismerete.

L. Ron Hubbard - Egy ​arckép
Ez ​az L. Ron Hubbard sorozat mindent átfogó kivonatos műve, mely kiemeli mindazt, amit humanitáriusként, pedagógusként, adminisztrátorként, filozófusként és művészként elért. Tartalmazza még az egyetlen teljes időrendi áttekintést is az életéről és eredményeiről.

L. Ron Hubbard - A ​versek esztétikája
A ​költészetén és dalszövegein keresztül Ron a világról alkotott saját nézetét úgy kommunikálja, ahogy semmilyen más művészeti formával nem lehetséges. Egész élete folyamán írt: fiatalkorában a New York-i évei alatt, a tengeren és az Operatív Thetán legmagasabb állapotait kutatva is.

L. Ron Hubbard - Dianetika ​- Az eredeti tézis
Íme ​L. Ron Hubbard első leírása a Dianetikáról. Eredetileg néhány barátjának adta körbe kézirat formájában, ám csakhamar másolatok készültek róla, amelyeket kézről kézre adtak, míg végül a szó szoros értelmében az egész világot bejárta. De az ezt követő szóbeszéd csak fokozta az érdeklődést. Miután ezrével érkeztek a további információt kérő levelek, L. Ron Hubbard arra jutott, hogy csakis egy könyvvel adhat választ minden kérdésre. Ez a könyv volt a Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya, amely mára az elme területén minden idők legnépszerűbb könyvévé vált. Tudja meg, mi indította el az egészet! Itt találhatók a Dianetika legalapvetőbb felfedezései és egyenletei, köztük: A Dianetika Elsődleges Axiómái – az axiómák, amelyekre az egész tárgy épül. A Létezés Dinamikai Alapelvének felfedezése, amely minden életformát mozgat: TÚLÉLNI! A Négy Dinamika, amelyekre az életet felosztjuk, és amelyek meghatározzák az egyén túlélését. A Reaktív Elme felfedezése és felépítése. Az engramok: minden irracionális viselkedés kizárólagos forrásai. A minden engramban jelen lévő erőteljes parancs, amely a Dianetikát megelőzően meggátolta az engramok felfedezését és kezelését. Az analitikus elme szerepe és működése. A Clear állapot első leírása, a Clear tulajdonságai és lehetőségei. És ami a legfontosabb, a visszatérés törvényei, amelyek elmagyarázzák, hogy hogyan és miért működik az auditálás. Tehát, itt találhatjuk azokat az alapvető áttöréseket, amelyek használatával L. Ron Hubbard létrehozta az első Cleareket; a felfedezéseket, amelyek lehetővé tették egy mindenki által használható technológia kifejlesztését, amellyel meg lehetett kezdeni a bolygó Clearré tételét; áttöréseket, amelyeket csak a Dianetika: Az eredeti tézis tartalmaz.

L. Ron Hubbard - A ​túlélés tudománya
Emberek ​éltek azért, hogy a masztodontól a mikrobáig az összes többi életformát meghódítsák. Emberek éltek, hogy falakat, utakat és piramisokat építsenek, amelyek évezredeken át dacoltak a természet erőivel. Emberek éltek, hogy olyan zenét írjanak, amely megörvendeztette az isteneket, és olyan verseket, amelyek az angyalokat sóhajtásra, az ördögöt pedig sírásra késztették. Itt az idő, hogy az Ember újra sikeres legyen, íme a szó, a technológia, a cél. A feladat adott, és így szól: TÚLÉLNI! L. Ron Hubbard

L. Ron Hubbard - Életre-halálra
Egy ​profi bérgyilkosé, Torpedo Fiaccoláé a feladat, hogy megpecsételje a Föld sorsát. A megbízást az idegen ügynöktől, Soltan Gristől kapta. Célpontjuk Krak grófnő, Jettero Heller királyi harcmérnök szépséges és halálos szerelme. Helleré a feladat, hogy megmentse a Földet az önpusztítástól, ám ezzel keresztezi Gris terveit. Eközben egy kikényszerített kettős házasság, egy megszállott PR-szakember, valamint néhány kétes ügyvéd sikertelenséggel fenyegeti Gris halálos küzdelmét. Az Életre-halálra feltárja előttünk a Föld leigázásának csellel és árulással átszőtt tervét, valamint a legszokatlanabb szereplőket, akik valaha is fenyegették gyanútlan világunkat.

L. Ron Hubbard - Bosszúvágy
Krak ​grófnő leleplezi a három felbérelt szajha mesterkedését, Madison azonban, aki a szálakat mozgatja, kicsúszik a keze közül. Soltan Grist zsarolni próbálja két New York-i felesége, mire Gris egy luxusjachton elmenekül Amerikából, majd nem sokkal később, akarata ellenére, egy harmadik nőt is el kell vennie feleségül. Jettero Hellernek sikerül beindítania a spóraüzemet, de nem sokkal ezután Krak grófnővel együtt nagy bajba kerül.

L. Ron Hubbard - Az ​eltörölt bolygó
Miközben ​a hatalmas Voltár Államszövetség lángoló harcokban, lázongásokban és polgárháborúban őrlődik, Jettero Heller és a gyönyörű Krak grófnő elszántan küzd, hogy megmentse az összeomlástól. Viszont ha fennmarad Voltár, akkor a Földnek bizonyosan el kell pusztulnia. Akkor Heller minden ottani barátja is meghal. A politikai ármánykodás egyre szövevényesebb, Heller pedig versenyt fut az idővel, hogy mindkét kultúrát megóvja a megsemmisüléstől. Sikerülni fog? A Földi Küldetés sorozatának zárókötetéből kiderül.

L. Ron Hubbard - Együtt ​az ellenséggel
Heller ​erőfeszítéseit, hogy fejlett technológia meghonosításával megmentse a Földet önpusztításától, ellenségei különös módon próbálják szabotálni, melyek aztán nem várt eredményt hoznak, s egy csapásra népszerűvé teszik Hellert. A népszerűség azonban veszedelmesnek bizonyul. Lehet, hogy Heller ellenségei mégis jó módszert választottak, és elérik céljukat?

L. Ron Hubbard - Győzedelmes ​gazság
A ​nagy kaland folytatódik! Az Apparátus rettegett halálosztaga már felkészült a Földre mérendő megelőző csapásra, és őrült vezetője tartja reszketeg kezében a Föld és az egész Államszövetség sorsát. Heller ideje vészesen fogy, miközben hihetetlen gondokkal küzd meg, hogy megvédje a Földet és a Voltárt is ebben a kettős vészhelyzetben.

L. Ron Hubbard - Typewriter ​in the Sky
Lauded ​by authors and critics alike as a work of trend-setting importance in modern speculative fiction, Typewriter in the Sky is an extravaganza of vivid action/adventure and dazzling fantasy.Pianist Mike de Wolf suddenly finds himself the main character in a resounding adventure story of danger and derring-do on the buccaneering Spanish Main, being written by his friend, Horace Hackett. Hackett devises a story plot that casts Mike in the unwilling role of Miguel de Lobo, Lord High Admiral of the Spanish Fleet. Bewildered, embattled on every side, Mike-as-Miguel finds himself engulfed in bloody battles, caught up in an impossible romantic intrigue with a stunning English heiress and helpless to change a destiny being dictated unrelentingly by the elusive sound of a "Typewriter in the Sky". "An adventure story written in the great style adventures should be written in." --Clive Cussler "I particularly like Typewriter in the Sky because it was such a skillful parity of adventure fiction and was written with a great deal of lightness and touch. --James Gunn

L. Ron Hubbard - Dianetika ​55!
A ​tudás, igazság, a titkok: ezek alkotják az élet lényegét és anatómiáját. Nem szabad tehát kisajátítani Őket. Nem szabad tehát rejtegetni vagy elferdíteni Őket. Meg kell engedni, hogy mindenki számára látható módon ott álljanak a tündöklő napfényben. Hiszen csak akkor biztonságos birtokolni Őket, rendelkezni velük és ismerni Őket, ha láthatóak. Ez a Dianetika Második könyve. Jelenthetne egy új Földet. Jelenthetne egy új Szabadságot. De bármit jelent is, nem jelentheti a semmit, abban az értelemben, ahogy az Ember használja ezt a szót. Mert ha egyszer fellebbentettük a fátylat a TITOKRÓL, az már soha többé nem lehet ugyanannyira titok. L. Ron Hubbard

L. Ron Hubbard - Kommunikáció
Annyira ​vagy élő, amennyire vagy képeskommunikálni. A kommunikációs képességek alapvető fontosságúak minden olan területen, ahol emberek egymásra hatással vannak. Valójában, mindent összevéve és bármilyen szinten, a kommunikáció az egyetlen olyan tevékenység, amelyben minden ember osztozik. A kommunikálás képessége bármely törekvés sikeréhez létfontosságú. És ezért létfontosságú az L. Ron Hubbard által írt Kommunikáció című füzet abból a szempontból, hogy megértsd az életnek ezt a lényeges részét. Tanuld meg, miből áll a jó kommunikáció, és hogyan ismerd fel, ha az rossz, mik a kommunikáció alkotórészei, és hogyan használd fel őket, valamint hogy miért a több, nem pedig a kevesebb kommunikáció hoz az egyén számára nagyobb szabadságot. Ebben a füzetben számos gyakorlat van, melyek emelik az ember kommunikációs szintjét, és nagy gyakorlati hasznuk van az életben. Vedd meg a Kommunikáció című füzetet, és tegyél szert azokra az eszközökre, amiket arra használhatsz, hogy ismét élhess, és javíts az életen.

L. Ron Hubbard - Végső ​elsötétítés
London, ​a háború a végéhez közeledik. Egy - még Hitler náci rezsimjénél is sötétebb - rosszindulatú erő átvette az uralmat Európa fölött és következtesen elpusztít minden ellenséget... Franciaország szívében, szörnyű megpróbáltatásokon keresztülment, öntörvényű katonák egy kis elit csapata minden ellenségen átküzdi magát egyetlen ember vezetésével, aki mindenféle harcmodorban magasan képzett, csatákban megkeményedett katonai stratéga - s csak így ismeri mindenki a Hadnagy... Felettesei utasítására vissza kell térnie csapatával a Brit Főparancsnokságra, mely egy óriási föld alatti erődítményben helyezkedik el, politikailag megfelelő törzstisztek irányítása alatt. A Hadnagy lelkiismerete őrlődik aközött, hogy a katonai szabályrendszernek engedelmeskedjen, vagy azt tegye, amit hazája érdekében helyesnek tart... Amikor elérkeznek az ellenük csatasorba állt Angliába, a Hadnagy és katonái igen heves csatában szembekerülnek a zsarnoki hatalom oldalán álló erőkkel, valamint egy technológiailag náluk sokkalta fejlettebb hatalommal is...

L. Ron Hubbard - Dave Wolverton - Egy ​igen különös utazás
"- ​Ez egy nagyon fontos küldetés! Denverben mindenki erre a dobozra vár. El kell vinnünk oda, méghozzá egyetlen zökkenés nélkül. Amint azt maga is észrevehette, a Szovjetunió széthullott, és most mindent eladnak. Ami ezekben a dobozokban van, mind egyenesen az orosz hadsereg kutatási és fejlesztési osztagától érkezett. Mi megvettük tőlük ezt a felszerelést, és most el kell juttatnunk Denverbe, ahol tesztelni fogják. De van egy kis problémánk... - Miért? Mit csinál ez a doboz? - Olyasvalamit, ami eltorzítja az időt. Van néhány matematikusunk Denverben, akik jobban el tudják magyarázni ezt, mint én...

L. Ron Hubbard - Bevezetés ​a szcientológia etikába
A ​szcientológia áttörése az, hogy mi rendelkezünk az etika alaptechnológiájával. Az Ember most először képes megtanulni, hogy hogyan tegye be a saját etikáján és hogy hogyan tud visszakapaszkodni a lejtőn. Ez vadonatúj felfedezés. A Szcientológia előtt soha sehol nem történt meg. Fordulópontot jelez a filozófia történetében. Az egyén képes megtanulni ezt a technológiát, képes megtanulni az életére alkalmazni, és aztán a saját erejéből képes betenni a saját etikáját, megváltoztatni az állapotokat, és elindulni felfelé, a túlélés felé. L. Ron Hubbard

L. Ron Hubbard - Az ​út a boldogsághoz
Időnként ​úgy érezhetjük magunkat, mint egy pörgő falevél, melyet a szél a piszkos utcán sodor; úgy érezhetjük magunkat, mint egy homokszem, mely megrekedt valahol. De senki nem mondta, hogy az élet nyugodt és rendezett dolog - nem az. Az ember nem tépett falevél, és nem homokszem: kisebb-nagyobb mértékben megtervezheti az útirányát, és követheti is. L. Ron Hubbard

L. Ron Hubbard - Egy ​földöntúli kapcsolat
Heller ​elveszti a versenyt, csalással vádolják, és lassan a barátai is elpártolnak mellőle. Miközben szertefoszlik minden, amit addig felépített, megérkezik Krak grófnő, a találkozásuk azonban nem biztos, hogy túl sok jót tartogat Heller számára.

L. Ron Hubbard - A ​sötét kezdet
Jettero ​Heller titkos küldetésbe fog, hogy fejlett technológia felhasználásával megmentse a Földet a szennyezéstől, s így önmaga elpusztításától. Miután a partnere elárulja, Heller gonosz érdekek útjába kerül, drogkereskedőktől kezdve a CIA-n keresztül egészen az olajkartellekig - akik mind a halálát akarják.

L. Ron Hubbard - A ​megszállók terve
A ​kémirodalom eddigi történetében még nem született L. Ron Hubbard Földi küldetéséhez fogható kémtörténet és olyan kém se volt még megalkotva, aki felvehetné a versenyt a Királyi Űrszolgálat tisztjével, Jettero Heller harcmérnökkel. Heller a Voltár bolygó Állam-szövetségének Nagy Tanácsától kapta küldetését, melynek célja, megakadályozni, hogy a Föld elpusztítsa önmagát mielőtt a Voltár Flotta hódításai során elérne oda. A Birodalom álláspontja szerint a bolygó állomásul szolgálhat egy, a galaxis középpontja felé indított megszálló támadás esetén: ám az időrendi terv szerint még nem a Föld következik - számtalan más terület vár meghódításra, civilizálásra és rendezésre. Így a Földet, Heller "készlet-támaszponttá" kell hogy alakítsa, mely a Voltár Flotta számára állomásul szolgálhat egy, a galaxis középpontja felé indított megszálló támadás esetére.

L. Ron Hubbard - Hazárdjáték
A ​két idegen megszálló földi balszerencse-sorozatának lenyűgöző kavalkádja folytatódik, mikor Soltan Gris feldühödött asszonyok hordájától üldözve, rombolást hagyva maga után, Törökországból New Yorkba menekül. Gris, 250 millióval felfegyverkezve, arra szánja el magát, hogy keresztülhúzza Jettero Heller tervét, miszerint megmenti a Földet az elszennyeződéstől. Heller némi idegen technológia bevonásával javítja az esélyeit a pénzpiacon, megküzd a maffiával az Atlantic City kaszinói feletti ellenőrzésért, és lehűti a halálosan gyönyörű Krak grófnőnek a Kecses pálmák nevű bordély lányaival szembeni gyanakvását.

L. Ron Hubbard - Szcientológia ​8-8008
A ​Szcientológia 8-8008 nem csupán egy szám a sok közül, hanem arra szolgál, hogy az egyén elméjébe véssen egy utat, amely által rehabilitálhatja önmagát, a képességeit, az etikáját és a céljait. L. Ron Hubbard

L. Ron Hubbard - Katasztrófa
Mi ​történik, amikor a Szaturnusz gyűrűjének több milliárd tonnányi jegét Moszkvára zúdítják? Elszabadul a pokol az L. Ron Hubbard: Földi küldetés című sikersorozatának leglendületesebb kötetében.

L. Ron Hubbard - Szcientológia ​0-8
Szcientológia ​0-8: Az alapok könyve L. Ron Hubbard minden könyvének, előadásának és anyagának egyedülálló kísérője, és valójában magának a Szcientológiának a nélkülözhetetlen referenciaműve. Több mint 3000 előadásból, 20 000 oldalnyi írásból és a Dianetika és Szcientológia könyvek teljes tárházából kivonva ez az egyetlen kötet tartalmazza az elme, a szellem és maga az élet felsőbbrendű törvényeit. Ezek az axiómák, kódexek és skálák a létezés szemléletes magyarázatai, amelyek az élőség minden spektrumának közvetlen megfigyeléséből származnak. Érvényesek esetekre, emberekre, minden dologra. A tartalomból: Több mint 150 skála, ábra és táblázat, amely a következő témákat öleli fel: a Tónusskála, ARK, MEST, Érzékletek, a Logika, Gondolat, Emóció és Erőfeszítés, Ok és Okozat, Felelősség, Tudatosság, Tudóság, a Lenni, Tenni és Birtokolni, a Teremtés és Pusztítás, Havingness, Test és sok egyéb téma. Minden Kódex és Hitvallás, beleértve az Auditorkódexet, a Szcientológus kódexet, a Becsületkódexet, Az igaz csoport tagjának hitvallását, a Jó és hozzáértő vezető hitvallását és A Szcientológia Egyház hitvallását. A Q-k (Prelogikák) és a Logikák. A Faktorok. A Dianetika és Szcientológia minden Axiómája. Az emberi értékelés Hubbard-féle táblázata és a Viselkedések táblázata. A dinamikák. A dichotómiák. Az 57 emberi érzéklet. És még sok más, amit sehol másutt nem lehet megtalálni – minden itt van. A Szcientológia 0-8 tartalmazza azokat a legalapvetőbb dolgokat, amelyektől a létezés minden része függ, amelyekre a Teljes szabadsághoz vezető út épül, és amelyek segítségével te is elérheted ennek a szabadságnak a teljes kiterjedését.

L. Ron Hubbard - A ​munka problémái
Életünk ​héttizedét munkával, egytizedét a családdal, egytizedét politikával, egytizedét pedig kikapcsolódással töltjük. Ezért ebben a könyvben azt találhatja meg, hogy hogyan alkalmazható a Szcientológia az élet e döntő fontosságú héttized része. A munka problémái tartalmazza azokat a meghatározó alapelveket és törvényeket, amelyek minden tevékenységre, a munka minden problémájára érvényesek. Mert itt találhatjuk meg azokat a felfedezéseket, amelyek napvilágra hozzák e problémák lényegét, és leírást adnak magának az életnek a felépítéséről. A könyvben részletesen kifejtett vívmányok közé tartoznak az alábbiak: - A zűrzavar anatómiája - és kezelése - A Stabil Adat Tétele - a munka és az élet legalapvetőbb törvénye - A Kontroll anatómiája, és annak módja, ahogyan a „rossz kontrollt” jóvá változtathatjuk - Az Élet mint Játszma anatómiája - és a szabályok, amelyek szerint játsszák - A Hatékonyság „titka” - Az élet legalapvetőbb elemei - az Affinitás, Realitás és Kommunikáció - Valamint a kimerültség legelemibb oka, azokkal az erőteljes Szcientológia eljárásokkal együtt, amelyek visszaadják a fiatalság energiáját Ebben a könyvben tehát nem csupán olyan technológiát találhat, amellyel stabilitást teremthet bármely munkahelyen, hanem azokat a varázslatos eljárásokat is, amelyekkel az élet egésze számára visszanyerhető az igazi öröm. Mert ez a Szcientológia.

L. Ron Hubbard - Dianetika ​- Egy tudomány kialakulása
Az ​optimális számítógép egy olyan téma, amelyet már sokunk tanulmányozott. Először elég megdöbbentő lehet elképzelni egy ilyen számítógépet. Azonban ez a gép valóban létezik. Több milliárd példányt használnak belőle ma, és további sok-sok milliárdot hoztak már létre és használtak belőle a múltban. Valójában önnek is van egy. Ugyanis itt az emberi elmével van dolgunk. L. Ron Hubbard

L. Ron Hubbard - A ​megértés összetevői
A ​könyvesboltok különféle önfejlesztő könyveket tartalmazó polcai, a média és az önfejlesztő programok körutakon járó előadói mind számtalan megoldást ajánlanak az élet megértésének problémájára. Az emberek nehézségeinek vég nélküli áradata mégsem nyer megoldást. Ebben a füzetben L. Ron Hubbard mindezen "megoldásoknál" mélyebbre hatol, hogy alapvető tudást nyújtson arra vonatkozóan, valójában miből is tevődik össze a megértés. Mihez kezdhet ezzel a tudással? Azáltal, hogy tudja valójában mi is a megértés, megvannak az eszközei, hogy kezelje magát az életet. Ez azt jelenti, hogy megvannak az eszközei arra, hogy növelje megértését csaknem mindennel kapcsolatban - beleértve ebbe azokat az embereket, akiket ismer, és akikkel kapcsolatba kerül. Ez a tudás képessé teszi arra, hogy segítségére legyen másoknak, akiket félreértések, nézeteltérések és összetört kapcsolatok vagy más, az ember életét viszontagságok sorozatává tevő csapások kínoznak. Megismerkedik majd a megértés összetevőivel, azok egymás közötti összefüggéseivel és azzal, hogyan hoznak létre megértést ezek az összetevők. A füzet tartalmát képező alapismeretek tanulmányozása által nyert készségek birtokában képes lesz hozzásegíteni másokat embertársaik és az őket körülvevő világ újbóli megértéséhez. Bár annak a teljes technológiának, amelyet L. Ron Hubbard ebben a témakörben kifejlesztett, a jelen füzet csak töredékét tartalmazza, ez elegendő az ön életszemléletének megváltoztatásához. Ennek a technológiának a használata segíteni fogja önt abban, hogy az emberi tevékenységek bármely területén eredményekben gazdag legyen. Ha az ember problémáinak egyik forrása valóban a megértés hiánya, akkor képzelje csak el, micsoda lehetőségei lennének e nélkül az akadály nélkül! Emberek milliói, akik ezt a tudást alkalmazzák, olyan magasságokat érnek el, amelyekről egykor nem is álmodtak - és sikerrel segítenek másoknak is, hogy ugyanezt elérhessék.

L. Ron Hubbard - Fényképész
Exponálástól ​az előhívásig - Ron a fényképészeti eljárás minden fázisát mesteri szinten elsajátította. Ismerd meg célját a fényképei mögött, valamint a stabil adatokat, amelyeket minden fényképész számára megfogalmazott.

L. Ron Hubbard - Szcientológia ​- Az ember története
Az ​Emberiség múlt időnyomát néhány évvel ezelőtt kezdtem el kutatni. Semmilyen tényleges ismeret nem létezett róla. Számtalan babona és feltételezés létezett; és ugyanannyi elmélet szólt az egyik mellett; mint a másik mellett. Néhányan hittek abban, hogy az Ember már korábban is élt. Bizonyítékuk nem volt rá. Mások úgy hitték, hogy az Ember ártatlannak születik, majd meghal, és egy Pokolnak nevezett helyre kerül. A legtöbben úgy hitték, hogy ha egyszer leélted az életed, akkor ennyi volt, öregem. Ennyi ellentmondásos elméletben kellett lennie valami igazságnak. Az ügyemmé vált, hogy az igen rossz esélyek ellenére megtaláljam ezt az igazságot. L. Ron Hubbard

Kollekciók