Ajax-loader

Oleksza László könyvei a rukkolán


Oleksza László - Én, ​magam, jómagam
Emil ​és a hétköznapok. A Vödörfejű. Akárki kutya, egy zsaru. Gimnázium Egy sarok csiszoló

Oleksza László - Egyszervolt ​világ
1944 ​nyara. Négy kamasz éli mindennapjait a háború zajától mentes német kisvárosban. Ám a háború lassan közeledik feléjük. A kamaszok számára véget ér a gondtalan élet. A kisvárost lebombázzák, éhség, erőszak tombol. A kamaszok döntenek: rablásból tartják fenn magukat és családjukat. És szárnyra kell a hír: Hitler a városba látogat.

Oleksza László - Heliogram
Az ​égre vetített óra könyörtelenül pergette a másodperceket visszafelé. A Megmaradtak már nem is néztek fel a horizontra, a nappal feketén, éjjel vörösen pulzáló világórára. Csoportokba verődve haladtak céljuk felé, a Búcsúra kijelölt végeláthatatlan szántóföldre. Születésükkor, a génjükbe fecskendezett néma Hírnök tíz napja kelt életre, gondolatukat attól fogva egy cél vezérelte, a Nagy Közös Imán való részvétel. Százezrek poroszkáltak az egyre növekvő hőségben, a sorból aléltan kidőlő embertársaikat a vállukra kapva meneteltek, hogy mind együtt legyenek, egymás kezét fogva lépjenek át Ő világába, a félelem nélküli jövőbe. Mindannyiukat átverték.

Oleksza László - Gyökérségem ​története
Megkaphatsz ​mindent. Autót. Nőt. Pénzt. De el is bukhatod. Nagyon.

Oleksza László - Átlagemberek
Két ​férfi, egy lány. No meg foci

Oleksza László - Spotterek
A ​boltban fogyatékosnak néznek (idézd fel barátnőd arcát, amikor ezt hallotta a szádból: egyvonalas les), és olyan szavakkal dobálódznak, hogy fényérzékenység, expokompenzácíó. Repülőket szeretnél fotózni, nyögöd ki, és felteszel néhány link kérdést, mint Holden Caulfield anyukája a Zabhegyezőben, majd boldogan távozol, hónod alatt egy belépőszintű fényképezővel. Vettél mellé még pár ezerért egy szűrőt is, és hónapokkal később rájössz, frontlencsevédőnek jó lesz, mert hiába mondta az eladó, hogy ettől majd nem " csillan", mert bizony becsillan.

Oleksza László - Átlagemberek ​2.
Két ​férfi, egy lány, avagy a labda mindig gömbölyű. Szatír a bokrok közt, sapkában ebédelő közegek. {MORE}Nagy nehezen begyömöszöl a Csapat egy gólt - link volt, mert a partjelző elengedett egy tízméteres lest, csoda, hogy a szemét nem verte ki.-, de az összkép nem egy haj de. Fűtőanyag után kéne nézni, de mielőtt elindul az Imbolygóba, még vesz magának annyi bátorságot, hogy megszólítsa a csapatkapitányt, hogy ugye nyerünk a hétvégén, és amikor azt a választ kapja, hogy megpróbáljuk, akkor fülig ér a szája.

Kollekciók