Ajax-loader

Julie Klassen könyvei a rukkolán


Julie Klassen - A ​néma nevelőnő
Olivia ​Keene épp egy lánynevelő intézetbe tart, hogy állás után érdeklődjön, amikor a kíváncsisága letéríti az útjáról. A környék egyik nemesi családjának otthonában ugyanis estélyt adnak, és a lány mindenáron vetni akar egy pillantást az előkelő társaságra, és ha szerencséje van, a birtok tulajdonosára is, akit valamiféle titokzatos, megmagyarázhatatlan kapcsolat fűz az anyjához. Balszerencséjére azonban rajtakapják, ahogy egy fa mögött rejtőzve véletlenül kihallgat egy bizalmas beszélgetést a ház ura és annak fia, az ifjú Lord Bradley között. Egy beszélgetést, amely, ha kitudódik, óriási botrányba keverheti a családot. Lord Bradley ezért úgy dönt, ő maga ajánl munkát a lánynak, hogy ott tartsa a birtokon, amíg meg nem győződik róla, hogy nem ártó szándék vezeti. A két fiatal közti kényszerű ismeretség lassan szerelemmé mélyül, a múltjuk azonban veszélyezteti a törékeny vonzalmukat. Vajon van esélyük a boldogságra, ha a titkaik napfényre kerülnek?

Julie Klassen - Lány ​a kapusházban
Az ​alacsony sorból származó Matthew Bryant kapitány sikeres és gazdag emberként tér vissza Angliába a napóleoni háborúk után. Eltökélt szándéka, hogy bebizonyítsa egykori kedvesének, hatalmas hibát követett el, amikor visszautasította a lánykérését. Ám amikor felfedez egy régi kapusházat új birtokán, azonnal felkelti az érdeklődését annak titokzatos lakója, a csendes és gyönyörű Mariah Aubrey. Matthew, kíváncsiságának engedve, elhatározza, hogy felfedi a lány kilétét és múltját. Bár Mariah feltett szándéka, hogy megőrizze titkait, a férfi egyre közelebb kerül hozzá. Az események láncolata kisvártatva azonban nem várt fordulatot vesz, és a két fiatalnak el kell döntenie: engedik-e, hogy a múlt fogságban tartsa őket, vagy kitárják a szívüket a jövő előtt... Julie Klassen (Álruhás szerelem, A házitanító lánya) kiadónknál megjelenő legújabb regénye egy rejtélyekkel és intrikákkal, megtévesztéssel és félreértésekkel teli izgalmas történet a romantika kedvelőinek.

Julie Klassen - A ​házitanító lánya
Emma ​Smallwood apja, miután felesége meghalt, bezárja magániskolája kapuit, és házitanítónak szegődik a Weston családhoz, akik egy sziklaszirten magasodó, ódon kastélyban élnek. A lány követi apját a távoli Cornwallba, és az udvarházban újra találkozik Weston báró két idősebb fiával, akik hajdanán maguk is apja magániskolájának tanulói voltak, és mostanra jóvágású, felnőtt férfiakká értek. A kellemes modorú Phillip ismét elnyeri a lány bizalmát, de mogorva, magának való bátyja, Henry nem igazán lopja be magát Emma szívébe. Miközben a lány igyekszik úrrá lenni a benne dúló érzelmeken, egyre több furcsaságot tapasztal a kastélyban: éjjelente valaki zongorán játszik, és egy titokzatos látogató jár rendszeresen a szobájában… A két férfi közelsége, a kastély falai mögött megbúvó titkok, valamint a múlt nyomasztó emlékei próbára teszik a mindig józanul gondolkodó lányt, és alapjaiban rengetik meg a világról és önmagáról alkotott képét. Julie Klassen (Álruhás szerelem) díjnyertes könyve csemege az olvasónak: jól megírt, fordulatokban gazdag regény, tele misztikummal és fűtött romantikával.

Julie Klassen - A ​társalkodónő titka
Lady ​Marianna Mayfieldet hatalmas meglepetésként éri, amikor a férje bejelenti: még aznap elhagyják bathi házukat, és egy távoli vidékre költöznek. A féltékeny férfi így akarja megszakítani a csalfa neje és annak szeretője közötti viszonyt. Mariannának nehezére esik a gyors váltás, ráadásul hites ura parancsa szerint senkit sem vihet magával a személyzetből. Ez a nap azonban nem csak kellemetlen meglepetéseket tartogat számára: váratlanul betoppan az egykori társalkodónője, a zárkózott Hannah Rogers. Marianna mindig is kedvelte a lányt, aki korábban felmondás nélkül, titokban távozott; de az utolsó találkozásuk óta mintha megváltozott volna... Vajon miért kellett Hannah-nak elhagyni a házat? Talán csak nem ejtették rabul a szívét? Lady Mayfieldnek kapóra jön az alkalom: rábeszéli Hannah-t, hogy szegődjön újra a szolgálatába, és kísérje el a nemkívánatos útra. Azt azonban egyikük sem gondolja, hogy ez az utazás örökre megváltoztatja és gyökeresen felforgatja mindannyiuk életét - és a kalandok végére két zaklatott szív is megnyugvásra talál.

Julie Klassen - Az ​udvarház titka
Amikor ​Abigail családja anyagi gondok miatt arra kényszerül, hogy eladja londoni otthonát, egy ügyvéd meghökkentő ajánlattal jelentkezik: egy tizennyolc éve elhagyatottan álló, távoli udvarházat ajánl fel számukra. Az épület azonban furcsa titkot rejt; az új lakók molyrágta ruhákat, bevetetlen ágyakat, félbehagyott hímzést találnak benne - egyértelmű, hogy a korábbi tulajdonosok meglehetősen sietve távoztak. De vajon miért? Ráadásul a faluban azt pletykálják, hogy az udvarházban található egy titkos szoba, tele kincsekkel. Abban a reményben, hogy megoldást találhat a családja nehéz helyzetére, Abigail nekiáll a kincs felkutatásának, hiába óvja ettől a jóképű, helyi segédlelkész, William. Vajon a titkok napfényre kerülésével, Abigail rábukkan a régóta vágyott szerelemre és a kincsre is - vagy igazi veszély leselkedik rá?

Julie Klassen - Álruhás ​szerelem
A ​gyönyörű, ámde fennhéjázó Margaret Macy kiváltságos és védett életet él, udvarlók hada veszi körül, köztük a tudós Nathaniel Upchurch, valamint a férfi bátyja, a jóképű szoknyapecér, Lewis. Margaret apja váratlan halála azonban mindent megváltoztat: anyja újból férjhez megy, és a lány mostohaapjának egyetlen célja, hogy megszerezze a rá váró örökséget. Ennek érdekében attól sem riad vissza, hogy erőszakot alkalmazva hozzákényszerítse a lányt az unokaöccséhez. Mivel Margaret senkitől sem remélhet segítséget, elszökik otthonról. Kevéske pénze fogytán, így kénytelen munkát vállalni: egy vidéki udvarházba szegődik szobalánynak. Nem kell mást tennie, mint hogy megőrizze inkognitóját, amíg hozzá nem jut az örökségéhez. Munkaadóinak egyike azonban nem más, mint Nathaniel Upchurch, akit a lány korábban kikosarazott abban a reményben, hogy a férfi bátyjához mehet hozzá... Julie Klassen elragadó romantikus regényében nemcsak az érzések kavalkádjába, de a vidéki udvarházak személyzetének mindennapjaiba is bepillantást nyerhetünk.

Julie Klassen - A ​táncmester
A ​londoni táncmester, Alec Valcourt hirtelen a családfenntartó szerepében talája magát. Anyját és húgait a csendes Devonshire-ba költözteti, abban a reményben, hogy itt újrakezdhetik az életüket. De igencsak meglepődik, amikor kiderül, hogy a falu úrnője betiltott minden táncot, olyan ok miatt, amely a múlt homályába vész. Alec valószerűtlen szövetségesre lel az asszony lányában. Bár kezdetben gyanakvóan fogadja Julia Midwinter nemtörődöm flörtölését, de lassan felismeri, hogy a merész külső mögött egy sebezhető lélek lakozik.

Julie Klassen - A ​portréfestő lánya
Stephen ​Overtree százados épp egy meredek sziklaösvényen kaptat felfelé a festői szépségű devoni partvidéken. Megbízhatatlan bátyját, Wesley-t keresi, hogy rábírja, térjen végre haza, és legidősebb gyermekként igazgassa a családi birtokot. Helyette azonban csak egy lányt talál a sziklaszirten állva, aki furcsán ismerősnek tűnik számára... A különös szépségű, ám naiv Sophie Dupont-t tehetetlen dühe vezette a meredély szélére. Nem elég, hogy megbízott egy férfiban, aki aztán összetörte a szívét, de faképnél is hagyta őt - ráadásul várandósan. Kétségbeejtő helyzetéből Stephen Overtree kínál neki kiutat, aki, miután rájön, hogy Sophie a fivére gyermekét hordja a szíve alatt, felajánlja a lánynak, hogy feleségül veszi. Sophie, hogy elkerülje a botrányt, igent mond az ajánlatra. Vajon megbánja hirtelen elhatározását, amikor újra felbukkan Wesley, és a bocsánatáért esedezik? Vajon a gyermeke apja és a férje iránt érzett egyre növekvő vonzalom között őrlődve rálelhet a boldogságra? Julie Klassen magával ragadó történetében egy kilátástalan helyzetből menekülő fiatal nő és egy szigorú katona egymáshoz vezető útjáról olvashatnak a történelmi romantika rajongói.

Julie Klassen - The ​Innkeeper of Ivy Hill
First ​Series from Bestselling Author Julie Klassen! The lifeblood of the Wiltshire village of Ivy Hill is its coaching inn, The Bell. But when the innkeeper dies suddenly, his genteel wife, Jane Bell, becomes the reluctant owner. Jane has no notion of how to run a business. However, with the town's livelihood at stake and a large loan due, she must find a way to bring new life to the inn. Despite their strained relationship, Jane turns to her resentful mother-in-law, Thora, for help. Formerly mistress of The Bell, Thora is struggling to find her place in the world. As she and Jane work together, they form a measure of trust, and Thora's wounded heart begins to heal. When she encounters two men from her past, she sees them--and her future--in a different light. With pressure mounting from the bank, Jane employs innovative methods to turn the inn around, and puzzles over the intentions of several men who seem to have a vested interest in the place. Will her efforts be enough to save The Bell? And will Thora embrace the possibility of a second chance at love?

Julie Klassen - Lady ​Maybe
In ​the new novel by the three-time Christy Award-winning author of The Maid of Fairbourne Hall, a woman’s startling secrets lead her into unexpected danger and romance in Regency England… One final cry…“God almighty, help us!” and suddenly her world shifted violently, until a blinding collision scattered her mind and shook her bones. Then, the pain. The freezing water. And as all sensation drifted away, a hand reached for hers, before all faded into darkness… Now she has awakened as though from some strange, suffocating dream in a warm and welcoming room she has never seen before, and tended to by kind, unfamiliar faces. But not all has been swept away. She recalls fragments of the accident. She remembers a baby. And a ring on her finger reminds her of a lie. But most of all, there is a secret. And in this house of strangers she can trust no one but herself to keep it.

Julie Klassen - Lady ​of Milkweed Manor
As ​Charlotte drew closer to the looming grey edifice that was to become her temporary home, she could not help but notice the secretive shuttered windows. Then she noticed the milkweeds... Even a proper vicar's daughter can make a mistake--and now Charlotte Lamb must pay a high price for her fall. To avoid the prying eyes of all who know her, she hides herself away in London's forbidding "Milkweed Manor," a place of mystery and lore, of old secrets and new birth. But once there, she comes face to face with a suitor from her past--a man who now hides secrets of his own. Both are determined, with God's help, to protect those they love. But neither can imagine the depth of sacrifice that will be required. Sprinkled with fascinating details about the lives of women in Regency England, Lady of Milkweed Manor is a moving romantic drama about the redemption of past failings and the beauty of sacrificial love.

Julie Klassen - The ​Painter's Daughter
Julie ​Klassen Is the Gold Standard for Inspirational Regency Fiction Sophie Dupont, daughter of a portrait painter, assists her father in his studio, keeping her own artwork out of sight. She often walks the cliffside path along the north Devon coast, popular with artists and poets. It's where she met the handsome Wesley Overtree, the first man to tell her she's beautiful. Captain Stephen Overtree is accustomed to taking on his brother's neglected duties. Home on leave, he's sent to find Wesley. Knowing his brother rented a cottage from a fellow painter, he travels to Devonshire and meets Miss Dupont, the painter's daughter. He's startled to recognize her from a miniature portrait he carries with him--one of Wesley's discarded works. But his happiness plummets when he realizes Wesley has left her with child and sailed away to Italy in search of a new muse. Wanting to do something worthwhile with his life, Stephen proposes to Sophie. He does not offer love, or even a future together, but he can save her from scandal. If he dies in battle, as he believes he will, she'll be a respectable widow with the protection of his family. Desperate for a way to escape her predicament, Sophie agrees to marry a stranger and travel to his family's estate. But at Overtree Hall, her problems are just beginning. Will she regret marrying Captain Overtree when a repentant Wesley returns? Or will she find herself torn between the father of her child and her growing affection for the husband she barely knows?

Julie Klassen - The ​Secret of Pembrooke Park
Abigail ​Foster fears she will end up a spinster, especially as she has little dowry to improve her charms and the one man she thought might marry her--a longtime friend--has fallen for her younger, prettier sister. When financial problems force her family to sell their London home, a strange solicitor arrives with an astounding offer: the use of a distant manor house abandoned for eighteen years. The Fosters journey to imposing Pembrooke Park and are startled to find it entombed as it was abruptly left: tea cups encrusted with dry tea, moth-eaten clothes in wardrobes, a doll's house left mid-play . . . The handsome local curate welcomes them, but though he and his family seem to know something about the manor's past, the only information they offer Abigail is a warning: Beware trespassers who may be drawn by rumors that Pembrooke contains a secret room filled with treasure. Hoping to improve her family's financial situation, Abigail surreptitiously searches for the hidden room, but the arrival of anonymous letters addressed to her, with clues about the room and the past, bring discoveries even more startling. As secrets come to light, will Abigail find the treasure and love she seeks...or very real danger?

Julie Klassen - The ​Dancing Master
Finding ​himself the man of the family, London dancing master Alec Valcourt moves his mother and sister to remote Devonshire, hoping to start over. But he is stunned to learn the village matriarch has prohibited all dancing, for reasons buried deep in her past. Alec finds an unlikely ally in the matriarch's daughter. Though he's initially wary of Julia Midwinter's reckless flirtation, he comes to realize her bold exterior disguises a vulnerable soul--and hidden sorrows of her own. Julia is quickly attracted to the handsome dancing master--a man her mother would never approve of--but she cannot imagine why Mr. Valcourt would leave London, or why he evades questions about his past. With Alec's help, can Julia uncover old secrets and restore life to her somber village...and to her mother's tattered heart? Filled with mystery and romance, The Dancing Master brings to life the intriguing profession of those who taught essential social graces for ladies and gentlemen hoping to make a "good match" in Regency England. Praise for Julie Klassen's The Tutor's Daughter "Whether you're a fan of Jane Austen or Charlotte Bronte, or both, you will soon become a fan of Julie Klassen once you read this wonderful book."--GoodReads "Well-developed characters, plot twists, and attention to period detail make this a sure bet for fans of Regency novels."--Library Journal "Regency/Klassen fans will love the mystery, romance, and drama."--Publishers Weekly

Julie Klassen - The ​Maid of Fairbourne Hall
Pampered ​Margaret Macy flees London in disguise to escape pressure to marry a dishonorable man. With no money and nowhere else to go, she takes a position as a housemaid in the home of Nathaniel Upchurch, a suitor she once rejected in hopes of winning his dashing brother. Praying no one will recognize her, Margaret fumbles through the first real work of her life. If she can last until her next birthday, she will gain an inheritance from a spinster aunt - and sweet independence. But can she remain hidden as a servant even when prying eyes visit Fairbourne Hall? Observing both brothers as an "invisible" servant, Margaret learns she may have misjudged Nathaniel. Is it too late to rekindle his admiration? And when one of the family is nearly killed, Margaret alone discovers who was responsible. Should she come forward, even at the risk of her reputation and perhaps her life? And can she avoid an obvious trap meant to force her from hiding? On her journey from wellborn lady to servant to uncertain future, Margaret must learn to look past appearances and find the true meaning of "serve one another in love."

Julie Klassen - The ​Silent Governess
Olivia ​Keene is fleeing her own secret. She never intended to overhear his. But now that she has, what is Lord Bradley to do with her? He cannot let her go, for were the truth to get out, he would lose everything--his reputation, his inheritance, his very home. He gives Miss Keene little choice but to accept a post at Brightwell Court, where he can make certain she does not spread what she heard. Keeping an eye on the young woman as she cares for the children, he finds himself drawn to her, even as he struggles against the growing attraction. The clever Miss Keene is definitely hiding something. Moving, mysterious, and romantic, The Silent Governess takes readers inside the intriguing life of a nineteenth-century governess in an English manor house where all is not as it appears.

Julie Klassen - A ​Castaway in Cornwall
Laura ​Callaway daily walks the windswept Cornwall coast, known for many shipwrecks but few survivors. She feels like a castaway, set adrift on the tides of fate by the deaths of her parents and left wanting answers. Now living with her parson uncle and his parsimonious wife in North Cornwall, Laura is viewed as an outsider even as she yearns to belong somewhere again. When ships sink, wreckers scour the shore for valuables, while Laura searches for clues to the lives lost. She has written letters to loved ones and returned keepsakes to rightful owners. She collects seashells and mementos, and when a man is washed ashore, she collects him too. As Laura and a neighbor care for the castaway, the mystery surrounding him grows. He has abrasions and a deep cut that looks suspiciously like a knife wound, and he speaks in careful, educated English, yet his accent seems odd. Other clues wash ashore, and Laura soon realizes he is not who he seems to be. Their attraction grows, and while she longs to return the man to his rightful home, evidence against him mounts. With danger pursuing them from every side, will Laura ever find the answers and love she seeks?

Julie Klassen - The ​Tutor's Daughter
Emma ​Smallwood, determined to help her widowed father regain his spirits when his academy fails, agrees to travel with him to the distant Cornwall coast, to the cliff-top manor of a baronet and his four sons. But after they arrive and begin teaching the younger boys, mysterious things begin to happen and danger mounts. Who does Emma hear playing the pianoforte, only to find the music room empty? Who sneaks into her room at night? Who rips a page from her journal, only to return it with a chilling illustration? The baronet's older sons, Phillip and Henry, wrestle with problems--and secrets--of their own. They both remember Emma Smallwood from their days at her father's academy. She had been an awkward, studious girl. But now one of them finds himself unexpectedly drawn to her. When the suspicious acts escalate, can the clever tutor's daughter figure out which brother to blame... and which brother to trust with her heart?

Julie Klassen - The ​Apothecary's Daughter
Klassen's ​debut novel, Lady of Milkweed Manor, was a Christy Award finalist, and her new Regency promises the same thanks to fine storytelling and knowledge of the apothecary's art. Lillian Haswell yearns to leave her father's apothecary shop in their small town and happily accepts an invitation to live in London. She leaves behind a handicapped brother, friends, her lonely father and memories of her lost mother, but finds that London holds its own troubles. Will Roger Bromley propose? What about the timid physician Adam Graves? And the dastardly Roderick Marlow? Will her humble origins ruin her chances of a good match? Complications ensue as Lillian is called home when word comes of her father's ill health. She takes over the apothecary shop—illegal, because a woman could not dispense medicine—and begins again thanks to her father's former assistant Francis Baylor. Klassen blends her tale well; each ingredient—romance, friendship, healing arts, mystery—is measured to produce a lively, lengthy tale that will satisfy Regency aficionados and general readers, too.

Julie Klassen - The ​Girl in the Gatehouse
Miss ​Mariah Aubrey, banished after a scandal, hides herself away in a long-abandoned gatehouse on the far edge of a distant relative's estate. There, she supports herself and her loyal servant the only way she knows how--by writing novels in secret. Captain Matthew Bryant, returning to England successful and wealthy after the Napoleonic wars, leases an impressive estate from a cash-poor nobleman, determined to show the society beauty who once rejected him what a colossal mistake she made. When he discovers an old gatehouse on the property, he is immediately intrigued by its striking young inhabitant and sets out to uncover her identity, and her past. But the more he learns about her, the more he realizes he must distance himself. Falling in love with an outcast would ruin his well-laid plans. The old gatehouse holds secrets of its own. Can Mariah and Captain Bryant uncover them before the cunning heir to the estate buries them forever?

Kollekciók