Ajax-loader

Baló Júlia könyvei a rukkolán


Baló Júlia - Interjúk ​világsztárokkal
Hosszú ​évekig készített Baló Júlia interjúkat világsztárokkal. Elmélyülten beszélgetett olyan hírességekkel is, akikkel magyar riporter azóta sem. Néhányan közölük már a filmtörténet halhatatlanjaivá váltak, ám újra és újra levetített filmjeikkel hódító útjukat folytatják a fiatalabb generáció szívében... Kiadónk, a szerző korábbi - a Rejtély című - könyvének sikerén felbuzdulva ezúttal válogatott interjúit adja közre.

Baló Júlia - Hollywoodi ​interjúk és európai legendák
Világsztárok. ​Mítoszok, legendák. Magazinok, pletykarovatok főszereplői. Valódi életük, gondolataik, titkaik mások számára - számunkra – rejtve maradnak. Amíg nem találkoznak valakivel, aki úgy tud kérdezni, mint Baló Júlia.

Baló Júlia - Sztárinterjúk ​forgatás közben
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Baló Júlia - Filmszínészek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Baló Júlia - Tigrismester
Tigrismester, ​azaz Wang Deqing - Shi Xing Hong, ismertebb nevén Shibo. A mai kínai harcművészet egyik legragyogóbb csillaga, a shaolin kungfu utánozhatatlan mozgáskultúrájú bajnoka, akit gyorsabbnak tartottak a világhírű Bruce Lee-nél is. Ennek a rendkívüli férfinak az életét, gondolkodásmódját ismerhetjük meg Baló Júlia új könyvéből, valamint azt az izgalmas, buktatókkal és felfedezésekkel teli külső-belső utat, amelyen a szerzővel vándorolhatunk. Kelet e csillagának életútja saját, misztikus idejében találkozott a könyv írójáéval, aki a film, a színház, a televízió, a média világából érkezett erre a csaknem egy évtizede tartó randevúra. Találkozásuk ugyanis nem kizárólag a kungfu elsajátításának gyakorlati szintjén zajlik: sokkal inkább intenzív szellemi kapcsolat ez két ember, két kultúra, két világ között. E könyvben való elmélyedés lehetőséget teremt a két meglehetősen különböző kultúra kapcsolódási lehetőségeinek megismerésére - gesztusainak, szokásainak megértésétől az intenzív szellemi kapcsolat létesítéséig. És mi, olvasók, kedvet kaphatunk e különös randevú révén ahhoz is, hogy új gondolkodásmóddal és életszemlélettel gazdagodjunk.

Baló Júlia - Utolsó ​interjú Latinovits Zoltánnal
Jó, ​ha száz évben egyszer születik ilyen kivételes színész-tehetség, mint amilyen ő volt. Már életében legendák övezték. Megjelenése színpadon, pódiumon, képernyőn, filmen lebilincselte nézőit. Generációk szívébe, elméjébe költözve izgalomban tartotta közönségét, az embereket - bárhol is jelent meg, bármit is mondott, tett.

Baló Júlia - Púder
Vesztett ​állásokat is meg lehet fordítani, Lentről lehet feljutni, Kellemetlen kapcsolatok kellemessé változtathatók... Hogyan? Erre válaszol Baló Júlia sikerkönyvének folytatása. A szerző a saját-, a világsztárok-, a média-, a titokzatos, távol keleti mesterek -, és a mindennapok világából szórakoztatóan tanulságos történeteket megjelenítve hívja az olvasót a lélekerősítés útjára; miközben különleges élet-, és ételrecepteket is kapunk útravalóul.

Baló Júlia - Harcos ​szerzetes
Hogyan ​építhetjük Kelet bölcsességét és harcművészetét mindennapi életünkbe? A televíziós műsorvezető, szerkesztő-riporter, Baló Júlia hatodik könyvében erre is kínálnak lehetőséget valódi, Shaolin harcos szerzetesek. A két diplomás, hétszeres wushu-világbajnok, harcművész-nagymester fiatalember: Shi-Fu, azaz Duan Zhi Chao és Shaolin testvére Shi-Bo az ősrégi, kínai gondolkodás-, és életmód segítségével magyarázzák meg - többek között azt is - hogyan kezelhető, védhető és fokozható a leghatalmasabb életerő: a bennünk lakozó energia? Miközben megismerjük a harcos szerzeteseket és tanításaikat, a zen buddhista harcművészeti alapfogalmakat is megértjük, s remek tanmeséken is szórakozhatunk.

Baló Júlia - Rejtély
Vesztett ​álllásokat is meg lehet fordítani 1:4-ről is lehet nyerni. Mindenki lehet sztár a saját életében. Hogyan? Erre válaszol Baló Júlia világsztár ismerőseivel.

Kollekciók