Ajax-loader

Louis L'amour könyvei a rukkolán


Louis L'amour - Milo ​Talon lóra kap
A ​szalonkocsi egyedül állt egy mellékvágányon a lenyugvó sivatagi nap vérvörösében fürödve. Kiléptem a nyeregből, és miközben a korláthoz kötöttem a lovamat, mégegyszer szemügyre vettem a hivalkodóan pompás magánkocsit, aztán levettem a sarkantyút meg a bőrlábszárvédőt és a nyeregkápára akasztottam őket. - Nyugi! - mondtam a lovamnak. - Nem maradok sokáig. Kalapommal néhányszor megcsapdostam a ruhámat, hogy a por nagyját leveregessem róla, majd a kocsihoz léptem és felugrottam a lépcsőjén. Egy másodpercig tétováztam, aztán kinyitottam az ajtót, és beléptem a panoráma-fülkébe. Minden selyemfából volt, és karmazsinvörösben játszott. Egy asztal, rajta boroskancsó és poharak. Fehér kabátot viselő fekete férfi lépett be a folyosóról. - Uram? - Milo Talon vagyok. - Egy pillanat, uram! Eltűnt, egyedül maradtam. Mormoló hangokat hallottam, valahonnan, aztán a fekete visszatért.

Covers_33363
elérhető
0

Louis L'amour - Galloway
A ​Sackett-család tagjai a zord hegyvidéken nőttek fel, ott sajátították el a marhatartás tudományát. Közben megtanultak lóval bánni, verekedni, s biztos kézzel tüzelni a hatlövetű forgópisztollyal. Húsz kötetben kiadott történetük megismertet a család különböző tagjainak kalandjaival. Galloway, a szép Sackett-fiú testvére, Flagan keresésére indul, aki éppen az indiánok fogságából szökött meg. Gyors segítségre van szüksége, hiszen a farkasok lakta hegyvidék a fegyvertelen ember számára akkor is kevés menedéket nyújt, ha sikerül leráznia üldözőit.

Louis L'amour - Az ​ezüst kanyon
Aláereszkedtem ​a nagy kék hegyekből, s a bozótos lapályon át belovagoltam Hattan's Pointba, a város nyüzsgő poklába, a házak közé, melyek szertelen összevisszaságban épültek egy rőtvörös plató sziklás oldalában. Férfinak való vidék volt ez, tágas és szabad, ahol mindenki a maga ura, és egy új világ gazdagsága várja. Micsoda óriási érzés, ha az ember fiatal és kemény, teste csupa izom, szíve csupa gyilkos tűz, s keze mint a villám! S tudni, hogy a városban biztosan akad valaki, aki arra vár, hogy összemérhesse veled az erejét, akár puszta kézzel, akár pisztollyal.

Louis L'amour - Két ​szekér arany
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Louis L'amour - Education of a Wandering Man
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Louis L'amour - Párbaj
Mindannyian ​megfordultak. Hopalong Cassidy a belső szoba sötét ajtajában állt, könyöke behajlítva, hatalmas keze a fegyvereken; ezek a fegyverek már nagyon sok bérgyilkos karrierjét törték ketté. Jacks rámeredt a csontos arcra, a viharvert tekintetre, és belenézett a figyelő szemekbe. Valami történt vele, amit hirtelen nem is tudott elhinni. Rémülete tetőpontján egy gondolat cikázott keresztül rajta, hűvösen és dermesztően: ez az ember érte jött. A jól kidolgozott terv ellenére észrevétlenül bejutott. Jacks halk kiáltást hallatott, majd a pisztolyához kapott. Hopalong várt, kezei megremegtek, aztán elsütötte a pisztolyát. Clarry Jacks felemelt pisztollyal a kezében ütést érzett a fejében, és elesett. Még meghúzta a ravaszt, s minden elsötétült előtte.

Louis L'amour - Son ​of a Wanted Man
Ben ​Curry knew it was a dog-eat-dog country and if you sirvived you had to have a big teeth. From a secret fortress in the wild, broken canyon country his men rode hard and smart as far as Canada and Mexico, from San Antone to Los Angeles to pull jobs that made the James gang look like pikers. Curry's son, Mike, was raised to roam free. While he learned all the deadly skills of the lawless breed he had yet to break the law. Now it is time for Curry to retire and he has called in his untested son to take over his reins of control. Caught between jealous gang members, his growing love for an innocent girl, and the relentless pursuit of two lawmen - Tyler Sackett and Border Cahntry - Mike Bastian, son of a wanted man, must decide whether to follow the road to hell sown his father's outlaw trail.

Kollekciók