Ajax-loader

Richard Scarry könyvei a rukkolán


Richard Scarry - Richard ​Scarry hangos könyve
Azt ​hiszed, hogy itt a vége? Téves nézet! Ne is gondolj véle! Hiszen várnak újabb mesék, nézz hát a könyveink közt szét!

Richard Scarry - Az ​ellentétek párban járnak
Az ​ellentétek párban járnak. Remek játék megkeresni őket!

Richard Scarry - Karácsonyi ​kalandok Tesz-vesz városban
Karácsony ​közeledtével Tesz-vesz város lakói ünnepi hangulatba és - szokásukhoz híven - kacifántos helyzetekbe kerülnek. Vajon mit keres Cicó, Cicus és Hatalmas Hilda Egon hernyótalpas almamobiljával az erdőben? Milyen meglepetést kap betegeitől Villám, a háziorvos? És ki hárítja el az üzemzavart a Mikulás műhelyében? A behavazott városkában játszódó kalandok mellett egy fordulatos társasjáték, két kottával közölt karácsonyi dal, sőt az illatalma elkészítési módja is helyet kapott ebben a különleges Tesz-vesz-kötetben.

Richard Scarry - Karácsonyi ​kavarodás Tesz-vesz városban
Tesz-vesz ​Városban mindenki izgatottan készül a karácsonyra, már csak két napot kell aludni… Ólasi Úr mindenáron segíteni akar, s ebből bizony lesz nagy kavarodás.

Richard Scarry - Mix ​or Match Storybook
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Richard Scarry - Tesz-vesz ​szavak
Kedves ​Gyerekek! Annyi mindennel lehet játszani. Labdával, babával, építőkockával stb. De játszottatok-e már a szavakkal? Ha még nem, sürgősen próbáljátok ki. A szavaknál érdekesebb építőjáték nincs a világon. Néha elegendő egyetlen betűt, egyetlen hangot megváltoztatni ahhoz, hogy valami egészen új szó, új gondolat szülessen. De talán még erre sincs szükség. Vannak olyan szavaink, amelyek több mindent jelentenek egyszerre, attól függően, hogyan szemléljük őket. Richard Scarry könyve ilyen játékokat kínál fiatal olvasóinak. OIlyan képes szótár ez, amelyben az egyes szavakhoz mókás, mulatságos képek tartoznak, a képekhez pedig mondatok, amelyekből kitűnik, hogyan használják ezeket a szavakat.

Richard Scarry - Mennyi ​az annyi
Gyermek ​ismeretterjesztő könyv

Richard Scarry - Vészhelyzet ​Tesz-Vesz városban
Segítség! ​Vészhelyzet van Tesz-Vesz városban. Még szerencse, hogy a segítség mindig időben érkezik. Tölts el egy sűrű napot Szimat őrmesterrel a rendőrségen! Másnap segíts a tűzoltóknak több meleg helyzetet is megoldani, miközben Spakli és Pemzli kifesti a tűzoltóságot. Harmadnap pedig tegyél egy kört Rudolf von Luft vezetésével a repülőtéren. Richard Scarry imádnivaló városlakói minden vészhelyzetből kivágják magukat. Ez a három bájos történet először jelenik meg magyarul, Cicó és Egon ajánlásával.

Richard Scarry - Kerek ​és szögletes
Gyermek ​ismeretterjesztő könyv.

Richard Scarry - Richard ​Scarry's Christmas Mice
It’s ​an early Christmas morning and two sweet little mice discover the wonderful presents that Santa Claus left for everyone. Santa brought candy, dolls, and even a race car, but did he leave anything special for the two little mice? Little ones will love finding out in this classic Richard Scarry story, available once again as a Little Golden Treasure. Written and illustrated by Richard Scarry—one of the most-beloved children’s book author-illustrators of all time. His books have sold millions of copies throughout the world.

Richard Scarry - Best ​First Book Ever!
Introduces ​the alphabet, counting, shapes and sizes, colors, parts of the body, months of the year, manners, nursery rhymes, and more.

Richard Scarry - Tesz-Vesz ​ceruzaforgató
Cicó, ​Fér Egon, Sárlaki, Halmos és tesz-Vesz város többi lakója játékos feladatokkal vár téged! A színezők, labirintusok, pontösszekötő és különbségkereső fejtörők nemcsak szórakoztatnak, hanem fejlesztik a kézügyességet, a megfigyelőkészséget és a kitartást. A foglalkoztatófüzetben színezhetsz, rajzolhatsz, rejtvényeket oldhatsz meg, és bebarangolhatod Tesz-Vesz várost. Jó szórakozást kívánunk! 5-9 éves korosztály számára ajánljuk.

Richard Scarry - Balfogások, ​nyafogások Tesz-vesz városban
"Az ​úgy volt, hogy dr. Füleki az újságosnál megvette szokásos napilapját, s azonnal olvasni kezdte. Ő már csak ilyen volt. A friss hírek lázba hozták, és ilyenkor szemét le sem vette a betűkről. Így azt sem láthatta meg, hogy éppen aszfaltozzák az utat. Csak azt érezte, hogy a lába egyre nehezebb és nehezebb lesz..." - kezdődik a mese.

Richard Scarry - Tesz-Vesz ​képes miniszótár
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Richard Scarry - Színre ​szín
Gyermek ​ismeretterjesztő könyv

Richard Scarry - Egy ​huncut kalap Tesz-vesz városban
Ami ​azt illeti, Ólasi Olivér egy kissé feledékeny. Figyelmetlen és szétszórt. Egy szóval: szórakozott. Ezért aztán mindig bajba keveredik. Szerencsére ezek a megpróbáltatások jól végződnek, mert Ólasit a barátai, Tesz-Vesz Város lakói mindig kimentik szorult helyzetéből. Te pedig nagyokat nevethetsz, mert a szórakozott Ólasi kalandjai mulatságosak és szórakoztatók.

Richard Scarry - Óriási ​Tesz-vesz könyv
Üdvözlünk ​Tesz-Vesz Városban! Richard Scarry óriási mesekönyvében újra találkozhatsz barátaiddal Tesz-Vesz Városból, és megtudhatod, micsoda fergeteges kalandok történtek velük.

Richard Scarry - Tesz-vesz ​város
"Tesz-Vesz ​Városban mindenki teszi a dolgát. Folyik a munka kint és bent, lent és fent. Még a föld alatt is. Vannak, akiket a munkájuk mindig a város más-más pontjára szólít. Sőt olyanok is vannak, akiknek az utca a munkahelyük..." - kezdődik a mese.

Richard Scarry - Richard ​Scarry's Things to Know
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Richard Scarry - Mein ​allerschönstes Geschichtenbuch
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Richard Scarry - Tesz-vesz ​szótár
Ebben ​a könyvben több mint 1500 szót és ugyanannyi képet találsz. Sőt mi több, háromszor annyi szót, mert a TESZ-VESZ SZÓTÁR-ban a magyar szavak mellett angol és német szavakat is találsz. Igazi szótárt tartasz a kezedben, amelyet, remélem, örömmel forgatsz majd, hiszen a képek - mint egy negyedik, közös nyelv - sokat segítenek. Meglátod, milyen érdekes összehasonlítani a három nyelv szavait. De jó, ha tudod, hogy az angol és német szavak kiejtése eltér az írástól. Ha még nem tanulsz idegen nyelvet, kérj meg valakit, aki tud angolul vagy németül, hogy tanítson meg a helyes kiejtésre. Még egy mulatságot találsz majd a könyvben. A könyv írója és rajzolója Richard Scarry sok apró rejtvényt ad fel neked, így a böngészés mellett még keresgélhetsz is! Jó szórakozást!

Richard Scarry - Tesz-vesz ​város karácsonya
Megjött ​a tél, csillog a hó, fehérbe öltöztek a vöröscserepes háztetők is. Nagy napra ébred Tesz-Vesz Város...

Richard Scarry - Meseóra
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Richard Scarry - Szimat, ​a detektív
Gyerekek! ​Ha most ismerkedtek a betűk, a szavak világával vagy az angol nyelvvel - és nevetni is szerettek -, Richard Scarry mókás figurái segítenek nektek!

Richard Scarry - Storybook ​Dictionary
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Richard Scarry - Cicó ​tengerre száll
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Richard Scarry - Tesz-Vesz ​város A-tól Z-ig
Hogy ​néz ki Hatalmas Hilda? Hány karja lehet Okto Puszinak? Vajon mihez ért Kont Áron? És milyen járművel száguldozik Kabrió? Tesz-Vesz város lakóiról olvasva észrevétlenül megismerheted több száz szó jelentését. A sza­vak­nál ugyanis nincs ér­de­ke­sebb épí­tő­já­ték a vi­lá­gon. A Tesz-Vesz város A-tól Z-ig ké­pes értelmező szó­tár, ahol az egyes szavakhoz mu­lat­sá­gos ké­pek tar­toz­nak. Az ezernél is több illusztráció egy-egy rövidke történetet rejt, amelyek megmagyarázzák a kifejezéseket. Indulhat a játék!

Richard Scarry - Sürgés-forgás ​Tesz-vesz Városban
"Tesz-Vesz ​Városban mindenki teszi a dolgát. Folyik a munka kint és bent, lent és fent. Még a föld alatt is. Vannak, akiket a munkájuk mindig a város más-más pontjára szólít. Sőt olyanok is vannak, akiknek az utca a munkahelyük..." - kezdődik a mese.

Richard Scarry - Kedvenc ​meséid Tesz-Vesz városból
Piroska, ​a brémai muzsikusok és a három kismalac meséjét betéve tudja Cicó, Egon, sőt Tesz-Vesz város valamennyi lakója. Richard Scarry picit máshogy mondja el ezeket a történeteket, mint ahogy eddig ismerhettük őket. Piroska például egy kismacska piros kapucnis kabátban, a gonosz ordas pedig nem falja fel sem őt, sem a hat pórul járt kecskegidát. A klasszikus népmesék mellett többek között a vidám Kekszemberke, a titokzatos Aranyfürt, Troll Teó és a három rakoncátlan bakkecskekölyök, vagy épp a szorgos Vörös Tyúkocska kalandjait is elolvashatod. Egy biztos: ez lesz a legkedvesebb mesekönyved Tesz-Vesz városból!

Richard Scarry - Dr. ​Doktor
Gyerekek! ​Ha most ismerkedtek a betűk, a szavak világával vagy az angol nyelvvel - és nevetni is szerettek -, Richard Scarry mókás figurái segítenek nektek!

Richard Scarry - Nagy ​és kicsi / Big and little
Azt ​hiszed, hogy itt a vége? Téves nézet! Ne is gondolj véle! Vedd elő és forgasd újra, mert ismét kezdődik a móka! Hogy is volt a _balra-jobbra_? Mi is az a kicsi-nagy? Hát a _vékony_, hát a _vastag_? A _le_ és _fel_ hol marad? Ha a válasz megszületett , Akkor se tedd ölbe kezed. Hiszen várnak újabb mesék, nézz hát a könyveink közt szét!

Richard Scarry - Tesz-vesz ​a világ
Világ ​körüli útra indulunk! Megnézzük, mit tesz-vesz Skóciában McAllj,a skót dudás, Svájcban Müzli, az alpinista, vagy éppen Görögországban Piktor és Viktor, a két vállalkozó kedvű szobafestő. A jól ismert szereplőkhöz most újak csatlakoznak, de a rajzok a régi kedvenceink!

Kollekciók