Ajax-loader

Richard Scarry könyvei a rukkolán


Richard Scarry - Nagy ​és kicsi / Big and little
Azt ​hiszed, hogy itt a vége? Téves nézet! Ne is gondolj véle! Vedd elő és forgasd újra, mert ismét kezdődik a móka! Hogy is volt a _balra-jobbra_? Mi is az a kicsi-nagy? Hát a _vékony_, hát a _vastag_? A _le_ és _fel_ hol marad? Ha a válasz megszületett , Akkor se tedd ölbe kezed. Hiszen várnak újabb mesék, nézz hát a könyveink közt szét!

Richard Scarry - Esti ​mesék nem csak estére
Öt ​új mese vár rád, öt izgalmas történet Cunami hajóskapitányról és a kalózokról, Szimat felügyelőről és az elvetemült banántolvajról, a balszerencsés Ólas úrról és összevissza csereberélt kocsijáról, Cicóék óriási halfogásáról és végül Másik Álmos félresikerült napjáról, amikor csőstül dől a baj. Csak vigyázz, ki ne menjen az álom a szemedből!

Richard Scarry - Ubi ​malac első szavai
Ismerjétek ​meg Ubi malacot! Ebből a vicces, hajtogatós képeskönyvből megtudhatjátok, milyen szavakat ismer Ubi.

Richard Scarry - Tesz-vesz ​a kismalac
Gyerekek! ​Ha most ismerkedtek a betűk, a szavak világával vagy az angol nyelvvel - és nevetni is szerettek -, Richard Scarry mókás figurái segítenek nektek!

Richard Scarry - Csúcsforgalom ​Tesz-Vesz Városban
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Richard Scarry - Kalapos ​kalandok Tesz-vesz városban
Ólasi ​úrnak van egy gyönyörű, pont méretes kalapja. Pontosítom! Ólasi úrnak reggel még volt egy gyönyörű, épp méretes kalapja. Azonban egy hosszú, kalandos nap során Tesz-vesz Városban sok minden megváltozhat, átalakulhat. Hát még akkor, ha ebben a kétbalkezes Ólasi úr mellett a kontár Dűzni is megpróbál segédkezni...

Richard Scarry - Tesz-Vesz ​ceruzaforgató
Cicó, ​Fér Egon, Sárlaki, Halmos és tesz-Vesz város többi lakója játékos feladatokkal vár téged! A színezők, labirintusok, pontösszekötő és különbségkereső fejtörők nemcsak szórakoztatnak, hanem fejlesztik a kézügyességet, a megfigyelőkészséget és a kitartást. A foglalkoztatófüzetben színezhetsz, rajzolhatsz, rejtvényeket oldhatsz meg, és bebarangolhatod Tesz-Vesz várost. Jó szórakozást kívánunk! 5-9 éves korosztály számára ajánljuk.

Richard Scarry - Storybook ​Dictionary
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Richard Scarry - Cicó ​és a színek
Tesz-Vesz ​város színei kelnek életre Cicó ecsetjei nyomán ebben a bájos lapozóban. Fedezd fel Cicó és barátai oldalán a színek izgalmas világát! Minden lapozásnál egy-egy új színt ismerhetsz meg. Feltűnnek Tesz-Vesz város legszínesebb egyéniségei, mindennapi tárgyak, és persze nincs hiány...

Richard Scarry - Cicó ​tengerre száll
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Richard Scarry - Egyszer ​volt Tesz-vesz városban
Hallottál-e ​már Rinotep fáraó piramisáról? Tudod-e, milyen hőstettet hajtottak végre I., azaz Oroszlánszagú Leó lovagjai? Mesélték-e nálatok, merre járt a híres világjáró, Makaróni Polo vagy hogy milyen földrészt fedezett fel a merész Sillabusz kapitány? Olvastál-e már valahol a nagyszerű feltalálóról, Gutentagról vagy a zseniális festőről, Michelantilopóról? Ha nem, lapozz bele Tesz-vesz Város tréfás történelemkönyvébe! Ha a történetek mégis egy icipicit ismerősnek tűnnének, az nem a véletlen műve...

Richard Scarry - Kedvenc ​színeink
Ismerjétek ​meg Richard Scarry mókás mesefiguráit ebből a kihajtogatható képeskönyvből, és tudjátok meg, melyiküknek mi a kedvenc színe!

Richard Scarry - Volt ​egyszer egy Tesz-Vesz város
Ki ​ne ismerné Tesz-Vesz város szeretetre méltó lakóit? Cicótól Fér Egonig és Buhera mestertől a három éhenkórászig mindenki felbukkan a tizenhat klasszikus történetben. Miféle kísértet bújt bele Buci pék frissen sült veknijébe? Vajon időben megérkezik-e Makk Zsuzsó levele a nagymamájához? Hogyan épül új út Tesz-Vesz város és Serényfalva között? És Szimat őrmester nyakon tudja-e csípni Gerzsont, a banántolvajt? Ezekre az izgalmas kérdésekre is választ kapsz, ha elolvasod Richard Scarry legismertebb meséit.

Richard Scarry - Óriási ​Tesz-vesz könyv
Üdvözlünk ​Tesz-Vesz Városban! Richard Scarry óriási mesekönyvében újra találkozhatsz barátaiddal Tesz-Vesz Városból, és megtudhatod, micsoda fergeteges kalandok történtek velük.

Richard Scarry - Mennyi ​az annyi
Gyermek ​ismeretterjesztő könyv

Richard Scarry - Sürgés-forgás ​Tesz-vesz Városban
"Tesz-Vesz ​Városban mindenki teszi a dolgát. Folyik a munka kint és bent, lent és fent. Még a föld alatt is. Vannak, akiket a munkájuk mindig a város más-más pontjára szólít. Sőt olyanok is vannak, akiknek az utca a munkahelyük..." - kezdődik a mese.

Richard Scarry - Balfogások, ​nyafogások Tesz-vesz városban
"Az ​úgy volt, hogy dr. Füleki az újságosnál megvette szokásos napilapját, s azonnal olvasni kezdte. Ő már csak ilyen volt. A friss hírek lázba hozták, és ilyenkor szemét le sem vette a betűkről. Így azt sem láthatta meg, hogy éppen aszfaltozzák az utat. Csak azt érezte, hogy a lába egyre nehezebb és nehezebb lesz..." - kezdődik a mese.

Richard Scarry - Tesz-vesz ​város karácsonya
Megjött ​a tél, csillog a hó, fehérbe öltöztek a vöröscserepes háztetők is. Nagy napra ébred Tesz-Vesz Város...

Richard Scarry - Az ​álruhás bolti szarka esete
Rejtélyes ​eltűnések a hiperszupermarketben. „El sem tudom képzelni, hogyan vihette ki” – nyilatkozta Spann Elemér üzletvezető. Vajon sikerül-e a két rettenthetetlen mesterdetektívnek, Sárlakinak és Halmosnak elkapnia az álruhás bolti szarkát?

Richard Scarry - Busy, ​Busy Town
Huckle ​Cat and Lowly Worm provide a fun introduction to Richard Scarry's Busytown, the setting of Busytown Mysteries on TV. Each oversized spread features a different place from the Post Office, to the Supermarket, to the farm. And for each place is a complete, simple story describing the activities, sights and friendly folk who can be found there. Familiar faces like Sargeant Murphy and Miss Honey will welcome readers to this colorful, fun, and very busy town.

Richard Scarry - Tesz-Vesz ​város A-tól Z-ig
Hogy ​néz ki Hatalmas Hilda? Hány karja lehet Okto Puszinak? Vajon mihez ért Kont Áron? És milyen járművel száguldozik Kabrió? Tesz-Vesz város lakóiról olvasva észrevétlenül megismerheted több száz szó jelentését. A sza­vak­nál ugyanis nincs ér­de­ke­sebb épí­tő­já­ték a vi­lá­gon. A Tesz-Vesz város A-tól Z-ig ké­pes értelmező szó­tár, ahol az egyes szavakhoz mu­lat­sá­gos ké­pek tar­toz­nak. Az ezernél is több illusztráció egy-egy rövidke történetet rejt, amelyek megmagyarázzák a kifejezéseket. Indulhat a játék!

Richard Scarry - Tesz-vesz ​város iskolája
Gondoltad ​volna, hogy Tesz-vesz Városban még az iskola is szórakoztató? Ismerkedj meg az osztályteremmel, az ábécével, a számokkal és még sok más érdekes dologgal, amit a nagyok már tudnak - és nevess nagyokat!

Richard Scarry - Mein ​allerschönstes Geschichtenbuch
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Richard Scarry - Karácsonyi ​kalandok Tesz-vesz városban
Karácsony ​közeledtével Tesz-vesz város lakói ünnepi hangulatba és - szokásukhoz híven - kacifántos helyzetekbe kerülnek. Vajon mit keres Cicó, Cicus és Hatalmas Hilda Egon hernyótalpas almamobiljával az erdőben? Milyen meglepetést kap betegeitől Villám, a háziorvos? És ki hárítja el az üzemzavart a Mikulás műhelyében? A behavazott városkában játszódó kalandok mellett egy fordulatos társasjáték, két kottával közölt karácsonyi dal, sőt az illatalma elkészítési módja is helyet kapott ebben a különleges Tesz-vesz-kötetben.

Richard Scarry - Dr. ​Doktor
Gyerekek! ​Ha most ismerkedtek a betűk, a szavak világával vagy az angol nyelvvel - és nevetni is szerettek -, Richard Scarry mókás figurái segítenek nektek!

Richard Scarry - Ballábas ​mesék
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Richard Scarry - Egon ​és a számok
Tesz-Vesz ​város lakói segítenek elszámolni egytől tízig ebben a vidám lapozóban. Fehér Egon párját ritkítja számolásban. Ha vele együtt végigböngészed a könyvet, minden dupla oldalon eggyel nagyobb számmal találkozhatsz. Csak győzd megszámolni, hogy mi mindenből van egy, kettő, három, négy, öt, hat, hét, nyolc, kilenc, na meg tíz.

Richard Scarry - Meseóra
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Richard Scarry - Egon ​tesz-vesz, sürög-forog
Tesz-Vesz ​város egyik legismertebb lakója Fér Egon. A reggeli készülődés után iskolába megy, ahol elszámol húszig és felsorol néhány illemszabályt. Aztán segít a kerti munkában, mindenféle járművet kipróbál, és még bújócskázik is Cicóékkal. Nem csoda, hogy az esti mese után egyből elnyomja az álom!

Richard Scarry - Az ​ellentétek párban járnak
Az ​ellentétek párban járnak. Remek játék megkeresni őket!

Richard Scarry - Szimat, ​a detektív
Gyerekek! ​Ha most ismerkedtek a betűk, a szavak világával vagy az angol nyelvvel - és nevetni is szerettek -, Richard Scarry mókás figurái segítenek nektek!

Richard Scarry - Best ​First Book Ever!
Introduces ​the alphabet, counting, shapes and sizes, colors, parts of the body, months of the year, manners, nursery rhymes, and more.

Kollekciók