Ajax-loader

Dr. Wayne W. Dyer könyvei a rukkolán


Dr. Wayne W. Dyer - Egyensúlyban ​élni
Az ​egyensúly fogalma határozza meg univerzumunkat. A világűr, a bolygónk, az évszakok, a víz, a szél, a tűz, a föld, minden-minden egyensúlyban van. Mi emberek vagyunk az egyetlen kivétel. Dr. Dyer könyvében ezt a természetes harmóniát kívánja visszaállítani életünk minden területén, ehhez pedig nem elég viselkedési stratégiáink módosítása, sokkal inkább gondolataink újrahangolására van szükség, hiszen a gondolat teremtő energia, amelyre a hasonló rezgésű emberek, események és helyzetek rezonálnak. A vonzás törvényének tudatos alkalmazásával tehát vágyaink és mindennapi életünk egyensúlyba kerülnek egymással. Ez a praktikus kis kalauz sorra bemutatja az életünkben tetten érhető egyensúlyhiány különböző tüneteit, majd gyakorlati tanácsokkal segít bennünket, hogyan teremtsünk harmóniát álmaink és a mindennapok között; lezárásképpen pedig spirituális énünk és az anyagi világ összehangolásához ad útmutatást. Dr. Wayne W. Dyer rajongói méltán tekintik őt a „motiváció atyjának”, hiszen művei csodálatos energiákkal töltik fel, és harmóniával ajándékozzák meg olvasóit.

Dr. Wayne W. Dyer - A ​szándék hatalma
A ​szándék nem olyasvalami, amit te csinálsz, hanem az univerzumban láthatatlan energiamezőként létező erő! Megszokott, mindennapi viselkedésformáid hatótávolságán kívül áramlik. Módodban áll magadhoz vonzani ezt az energiát, és megtapasztalni az élet izgalmas, újszerű megélésének lehetőségét. Hogyan? A szándék hatalmát alkalmazva hozzáférhetsz látszólag szunnyadó erőkhöz, amelyek segítségedre lesznek életed kulcsfontosságú időszakaiban, így valóra válthatod lelked hő vágyait. Melyek ezek az erők? Hol találhatók? Ki juthat a birtokába, ki nem férhet hozzájuk, és miért? A szerző részletesen elmagyarázza mindezt. Új szemmel tekinthetsz a szándékra, és a könyv gyakorlatain edződve hasznodra fordíthatod azt. Eddig rejtve maradt fantasztikus képességeket és adottságokat kelthetsz életre önmagadban!

Dr. Wayne W. Dyer - Most ​már tisztán látok
A ​rajongók sok éve vártak arra, hogy dr. Wayne W. Dyer megírja emlékiratait. Egy szokásos memoár helyett azonban életének kvantumpillanatait – legelemibb emlékeit – gyűjtötte egy csokorba. Wayne ráébredt, hogy az életben nincsenek véletlenek. Bár talán nem vagyunk tudatában annak, ki vagy mi „mozgatja életünk sakkfiguráit”, az életnek igenis célja van, és utazásunk minden egyes lépése tanít nekünk valamit. Ahogy Wayne mondja: „Amikor ezek megtörténtek, még nem voltam tudatában, hogy mindez a jövőben hova vezet engem. Most azonban, amikor abban a helyzetben vagyok, hogy mindezt tisztán átláthatom, tudom, hogy minden egyes találkozás, kihívás és helyzet csodálatos szálai az életemet alkotó és meghatározó szövetnek, és mindezért a legmélyebb hálát érzem.” A könyv olvasásakor úgy fogják érezni, mintha ott ülnének az író mellett, gondosan áttanulmányozva személyes fényképalbumát, hallanának családjáról, katonai szolgálatáról, vagy arról, hogyan írta bestsellereit. Eközben ösztönzést éreznek majd arra, hogy saját életükre is visszatekintsenek, és megérthessék: Önöket hogyan vezette el mindaz, amit megtapasztaltak, oda, ahol épp most tartanak. A Most már tisztán látok amellett, hogy bensőséges betekintést nyújt egy bámulatos tanár életébe, az útkeresők számára is fontos kulcsot ad a megvilágosodás felé vezető saját útjukhoz. Dr. Wayne W. Dyer nemzetközileg elismert szerző és előadó az önfejlesztés területén. Több mint negyven könyv, számos hanganyag és videó szerzője, és több ezer rádió- és televízióműsorban szerepelt. Wayne emellett doktori fokozatot szerzett a Wayne Állami Egyetemen nevelési tanácsadásból, és a New York-i St. John’s Egyetem docense volt.

Dr. Wayne W. Dyer - Manifest ​Your Destiny
"Manifest ​Your Destiny" teaches the process of meditation as a way to streamline your thoughts, desires, goals, and, ultimately, your life. All of us struggle with built-in societal barriers to our inner potential. For instance, when we fall into a dream state (either in real sleep or in a daydream), we conceive of goals and desires that are more spectacular than those we entertain when "awake" -- yet we always wake up thinking, "I can't do that." It is this conditioned limitation that Dyer now shows everyone how to overcome. Through the art of meditation, and his own remarkable Nine Spiritual Principles of Manifesting, which are covered in-depth in this invaluable guide. Dyer illuminates the path to achieving our truest and greatest goals -- and experiencing all of life's wondrous rewards.

Dr. Wayne W. Dyer - Pulling ​Your Own Strings
Wayne ​W. Dyer reveals how we all can prevent ourselves from being victimized by others and begin to operate from a position of power at the center of our own lives. Asserting that we alone are responsible how much we will controlled by others. Dyer offers his practical plan for developing new attitudes toward the most common sources of victimization and manipulation, such as family members and authority figures in the workplace. For example, families can be tremendously coercive and demanding, but they can also be an immensely rewarding part of your life. Dyer shows how to cope with the negative side and contribute to the positive. Also, in their working life many people stay in unfulfilling jobs because they feel constrained by their present experience or because they fear change. Dyer shows that by being enthusiastic and flexible, you can find the work that makes you happy.

Dr. Wayne W. Dyer - Beteljesült ​kívánságok
Életünk ​legnagyobb ajándéka a képzeletünk. Mindannyian képesek vagyunk elsajátítani a teremtés művészetét, melynek segítségével minden kívánságunkat valóra válthatjuk. A világ egyik legnagyobb spirituális tanítója könyvében megmutatja, hogyan alakíthatjuk át az önmagunkról alkotott, sokszor gátló elképzeléseinket, s hogyan teljesíthetjük be spirituális küldetésünket annak érdekében, hogy nap, mint nap mi magunk is megéljük a teremtés csodáját. A szerző nem csak arra bátorít, hogy képzeljük el és érezzük át mindazt, amit a világában látni és tapasztalni szeretnénk, hanem a könyvben leírt módszerek segítségével a kezünkbe adja az életünk irányításához szükséges eszköztárat. Képessé tesz bennünket arra, hogy megfeleljünk igazi feladatunknak és fenntartsuk a kapcsolatot létezésünk Forrásával. Ez a könyv segít, hogy valóban MEGLÁSD Isteni mivoltodat, hogy tudd, már most is megvan Benned az a láthatatlan, felsőbb éned, amely elvezet a teremtés művészetének magasiskolájáig. Képzelőerőd szándékos és tudatos irányításával TE is képes vagy elérni a teremtés mesterfokára. Ha csodára vágysz, teremtsd meg a semmiből!

Dr. Wayne W. Dyer - Inspiráció
„E ​könyvben annak tudatát kínálom, hogy időnk egészében képesek vagyunk visszatérni az ihletettség állapotába, mely életünk igazi értelme.” dr. Wayne W. Dyer Létezik egy hang az univerzumban, mely mindnyájunkat arra szólít fel, hogy emlékezzünk célunkra a mulandóság e világában. Ez a hang azt suttogja, kiáltja és dalolja nekünk, hogy jelen megtapasztalásunk, testi létünk a térben és időben, az élet és halál megismerése értelemmel bír. Az Inspiráció hangja ez, mely mindnyájunkban benne rejlik. Dr. Wayne W. Dyer ebben az úttörő jelentőségű könyvében azt a gondolatot tárja elénk, hogy míg a Szellem világában időztünk, döntéseket hoztunk. Forrásunkkal összhangban kiválasztottuk fizikai testünket és az utazásunkhoz szükséges szülőket. Ha összekapcsolódunk Forrásunkkal, újra megtapasztalhatjuk az ihletettség állapotát, és életünk hajtóerejévé fejleszthetjük. Az ihletettség mindnyájunk számára elérhető, nem csupán a művészetek és tudományok maroknyi kreatív elméjének sajátja – születésünk isteni jogán a miénk. A probléma az, hogy felnövekedvén fokozatosan megtanulunk kizárólag a jelenségek világában hinni, melyben az Inspirációt elhomályosító Ego uralkodik. E könyv egyes fejezeteit olvasva speciális javaslatokat fogsz találni a Szellemben való életre. Dr. Dyer nagyon személyes nézőpontból kínál térképet az inspiráció világához – végső elhívatásodhoz. Dr. Wayne W. Dyer, akit rajongói szeretetteljesen „a motiváció atyjának” neveznek, a személyes képességfejlesztés területének egyik legnagyobb tiszteletben álló alakja. Tévedéseid zónái című sikerkönyvével vált közismert szerzővé, azóta számos nagysikerű önsegítő klasszikust írt – ezek közé tartozik A szándék hatalma, mely a New York Times bestseller-listájára is felkerül

Dr. Wayne W. Dyer - A ​váltás - The Shift
A ​váltás: - az életcélod megtalálása, - amikor elérkezel életed azon szakaszába, ami már többről szól, mint eddig, - amikor elérkezett az idő, hogy rálépj az életcélod beteljesítéséhez vezető ösvényre. - amikor a spiritualitás válik életed fő motívumává. Más megközelítésben a váltás: - az ego elhagyása, amely nem az ambíció elvesztését jelenti, hanem azt, hogy az ambíciónk valami új dologra irányul, - a soha véget nem érő igények és hamis ígéretek helyett olyan dolgokra alapozzuk az életünket, amelyek értelmet és célt is adnak. * DR. WAYNE W. DYER szerző - a világ egyik legnagyobb spirituális tanítója - keleti könyvekből tanulta a filozófiát, s ezeken az ismeretein és tapasztalatain keresztül mutatja be, hogy mely dolgok elengedhetetlenek a harmonikus életvitelhez. Ebben a kötetében felteszi és kifejti életünk legfontosabb kérdéseit: • Honnan jöttünk? • Hová tartunk? • Mi célja van a létezésünknek? „Az egyetlen dolog, ami teljesen világossá vált a számomra, hogy mindannyian azt akarjuk, hogy az életünknek értelme és célja legyen. Ezzel a könyvvel arra szeretnék rávilágítani, mire van szükség a megvilágosodott tudatosság állapotának eléréséhez, ami aztán értelemmel és céllal tölti meg az életünket.” * Ennek megfelelően „A VÁLTÁS - The Shift” című ezen kiadványt az ambíciótól az értelemig eljutni akaró, az élet célját kereső és remélhetőleg meg is találó, majd az életcél beteljesítéséhez vezető ösvényre rá is lépő olvasóink figyelmébe ajánljuk. Mindezeket a filmmelléklet is segíti!

Dr. Wayne W. Dyer - Your ​Sacred Self
In ​this liberating and enriching book, Dr. Wayne W. Dyer teaches us how to tap into the power of our higher selves and live each day, regardless of what we do, with a greater sense of peace and fulfillment. Your Sacred Self reveals a three-step program to help us understand our place in the world and develop a sense of satisfaction with ourselves and others. Step by step, we can change the way we experience life - moving from our insatiable need for more, to an awareness of abundance; from a sense of ourselves as sinful and inferior, to an acceptance of ourselves as divine; from our hunger to achieve, to the detachment that brings true freedom. Inspiring, uplifting, and illuminating, Your Sacred Self can bring the profound words of this unique teacher and guide into our lives and our hearts.

Dr. Wayne W. Dyer - Kristina Tracy - Csak ​semmi kifogás!
A ​történet egy kisfiúról szól, aki látszólag megvalósíthatatlan álmot dédelget, és már majdnem hagyja, hogy a kifogások ("Nem vagyok elég okos", "túl nehéz, stb…") meggátolják ennek elérésében. A fiú azonban felfedezi - és vele együtt a Te gyermeked is - , hogy ha észben tart néhány egyszerű gondolatot, és elhárítja a kifogásokat, akkor bármi lehetséges.

Dr. Wayne W. Dyer - Kristina Tracy - Nem ​az vagy, amid van!
A ​könyv olyan gondolatokat tartalmaz, mint "Nem a pénz határozza meg, hogy ki vagy", "nem az számít, hogy másoknak mije van" és "a bőség többféle formában is elérhet". A témával foglalkozó többi könyvvel ellentétben a Nem az vagy, amid van nem gyakorlati útmutatást ad a gyermekeknek, hogy hogyan költekezzenek, illetve takarékoskodjanak, hanem egy pozitív, szellemi- lelki szemléletet nyújt a pénz jelentéséhez.

Dr. Wayne W. Dyer - Megoldás ​- Minden helyzetből van kiút!
„A ​problémák illúziók. Azt csupán gondolod, hogy léteznek.” Amikor egy problémával szembesülünk – például legyengül az egészségünk, pénzügyeink miatt aggódunk, párkapcsolati gondjaink adódnak –, általában intellektusunkhoz fordulunk megoldásért, hogy racionálisan átgondoljuk a helyzetet. Wayne W. Dyer lebilincselő új könyvében azonban megmutatja, hogy egy olyan teljhatalmú spirituális erő is rendelkezésünkre áll, amely minden problémánkra megoldást kínál – csak meg kell tanulnunk használni. Dyer különböző spirituális hagyományokból merítve – legfőképpen Assisi Szent Ferenc imáit alapul véve – segít kapcsolatba lépni ezzel az erővel, hogy ráébredjünk legbelső, isteni énünkre. Ahogy Dyer írja: „Problémáink forrása saját gondolkodásunk. A megoldás kulcsa szívedben rejtőzik.” Lélekemelő, gyönyörű mű, telis-tele praktikus, a hétköznapokban is könnyen alkalmazható tanácsokkal. Valódi kincset jelent mindenki számára.

Dr. Wayne W. Dyer - A ​Promise is a Promise
Eduarda ​Oberra has been in a diabetic coma for 26 years. Her mother works around the clock caring for her daughter, feeding her every two hours and giving her insulin every four hours. Dr. Dyer read a story about Eduarda and made a commitment to help these women. The recording of this audio not only shares their incredible story with the world but also raises money for Eduarda's care.

Eckhart Tolle - Dr. Wayne W. Dyer - Miért ​fontos, hogy rendkívüliek legyünk?
Ki ​vagyok én? Mit keresek itt? Mi az élet értelme? A két nagy hatású spirituális tanító őszinte és megindító, komoly témákat feszegető, mégis könnyed hangvételű beszélgetésben válaszolja meg létezésünk alapvető kérdéseit. Miért fontos, hogy rendkívüliek legyünk? Eckhart Tolle és dr. Wayne W. Dyer a maga utánozhatatlanul humoros stílusában rámutat, miért vagyunk mindnyájan a magunk módján rendkívüliek, és mi tesz minket valóban emberré. Csak akkor indulhatunk el az öntudatra ébredés útján, ha felismerjük magunkban saját rendkívüliségünket. „Rendkívülinek lenni azt jelenti: felébredt lénynek lenni. Az ember nem a gondolkodással való teljes azonosulás álomvilágában mozog, hanem tudatos, jelenlévő. A rendkívüli a tudatosság. Az ember maga ez a tudatosság.” Eckhart Tolle „A tökéletességről lenevelnek minket. Inkább rászoktatnak egy olyan életre, amelyben a tulajdon és a siker felhalmozása a cél. Így aztán azt hisszük, azzal vagyunk azonosak, amivel rendelkezünk, és ahogyan teljesítünk, és sosem fedezzük fel magunkban a rendkívüliséget. Rendkívülinek lenni pedig azt jelenti, hogy megbecsüljük a saját nagyszerűségünket, azt, ami vagyunk, minden pillanatunkban, amely megadatott.” dr. Wayne W. Dyer „Öt példaképem van. E könyv mindkét írója közéjük tartozik. Ezek után magától értetődő, hogy szívből ajánlom művüket.” dr. Domján László agykontrolloktató A könyv a mellékelt DVD-n szereplő beszélgetés teljes szövegét tartalmazza.

Dee Garnes - Dr. Wayne W. Dyer - Gyermekeink ​emlékei a mennyről
Ez ​a szívhez szóló és lenyűgöző könyv gyermekek történeteit foglalja csokorba a világ minden tájáról, akik a Földre születésük előtti emlékeikről számolnak be. Elmondják, milyen szerepet játszottak szüleik kiválasztásában, s hogyan találkoztak születésük előtt rég elhunyt családtagokkal. Mesélnek Istenről, előző életeikről, angyalokkal való találkozásaikról, spirituális kapcsolataikról. Megható és hiteles történeteik révén meggyőződhetünk arról, hogy az élet sokkal több, mint az a kis szelet, amit ebben a földi testben élünk le. A gyermekek bizonyságtételei alapján elmondhatjuk, hogy a lélek elpusztíthatatlan, és számunkra még mindig titokzatos módon túléli az időt és teret. És ebbe a végtelen, mindannyiunk számára felfedezésre váró világba éppen a legfiatalabb nemzedék által nyerhetünk bepillantást. A könyv arra biztat, hogy nyitott szívvel és elmével hallgassuk gyermekeink beszámolóit, mert sokkal többet tanulhatunk tőlük, mint gondolnánk. Hiszen a kisgyermekek, még hordozzák lelkükben a mennyország egy darabját, szavaikon keresztül így a túlvilág rejtelmeit ismerhetjük meg.

Dr. Wayne W. Dyer - The ​Power of Intention
Intention ​is generally viewed as a as a pit-bull kind of determination, propelling one to succeed at all costs by never giving up on an inner picture. In this view, an attitude that combines hard work with an indefatigable drive toward excellence is the way to succeed. However, intention is viewed vyer differently in this book. Dr. Wayne W. Dyer has researched intention as a force in the universe that allows the act of creation to take place. This book explores intention - not as something you do - but as an energy you're a part of. We're all intended here through the invisible power of intention. This is the first book to look at intention as a field of energy you can access to begin co-creating your life! Part I deals with the principles of intention, offering ture stories and examples showing how to make the connection. Dr. Dyer identifies the attributes of all the all-creating universal mind of intention as creative, kind, loving, beautiful, expanding, endlessly abundant, and receptive, explaining the importance of emulating this source of creativity. In Part II, Dr. Dyer offers an intention guide with specific ways to apply the co-creating principles in daily life. Part III is an exhilarating description of Dr. Dyer's vision of an individual connected at all times to the universal mind of intention.

Kollekciók