Ajax-loader

Anne Percin könyvei a rukkolán


Anne Percin - Hogy ​told el (jól) a nyarad
Idén ​nyáron Maxime már 17 éves, ezért esze ágában sincs a szüleivel menni nyaralni. Inkább itthon marad a nagymamájával, hogy kedvére punnyadhasson a számítógép előtt. Csakhogy a dolgok egy váratlan esemény következtében egyáltalán nem úgy alakulnak, ahogy ő elképzelte. Szédületes napok elé néz! Ez a nyári szünet garantáltan más lesz, mint a többi(eké). Fergeteges (olykor vitriolos) humorú könyv egy kamaszfiú felelősségvállalásáról, felnőtté éréséről, egy szégyenlős első szerelem kibontakozásáról. NEM CSAK FIÚKNAK! De nekik is.

Anne Percin - Comment ​(bien) rater ses vacances
Pour ​échapper aux vacances en famille, Maxime choisit de les passer avec sa grand-mère, dans son pavillon du Kremlin (-Bicêtre). Il avait tout prévu pour couler des jours tranquilles devant son ordi? sauf la crise cardiaque de sa grand-mère. Le voilà seul pendant son hospitalisation, et les vacances vont se transformer en feuilleton délirant !

Anne Percin - Hogy ​intézd (el jól) a love storyd
A ​Hogy told el (jól) a nyarad főhőse, Maxime, visszatér! Rendhagyó „nyaralása” után látszólag mindene megvan ahhoz, hogy egy fantasztikus év elé nézzen: gitár, álmai okostelefonja, s főleg, FŐLEG, szerelmes a nála idősebb Natachába, akivel viszont csak egyetlen közös pontja van: az öntörvényűsége. A pechsorozat azonban most sem marad el: miután megtapasztalja a rockpróba örömeit egy kukatárolóban, szerelmével váratlan jeges fürdőt vesz egy párizsi szökőkútban, majd korrepetitornak szegődik egy autista tini mellé, közben pedig jól összekuszálja az érzelmi életét. S mikor végre kibogozza a szálakat, a smartphone (és egy újabb zsaru) képében beüt a mennykő…

Anne Percin - Comment ​(bien) gérer sa love story
Après ​le succès de Comment (bien) rater ses vacances (plus de 10 000 exemplaires), Anne Percin nous offre la suite des aventures cocasses de son héros Maxime… Cette fois-ci, il a tous les atouts en main pour réussir son année de terminale: une vraie petite copine, Natacha, rencontrée durant l’été, un Smartphone offert par ses parents, une guitare Fender et un local de répétition dans la cave de sa grand-mère. Mais gérer sa love story quand on veut aussi devenir une rock star, c’est pas facile… Toujours aussi impertinent et terriblement drôle. On attend le troisième volume!

Anne Percin - A ​Remény kalózai
A ​lányom szeretete nélkül már nem élnék! Tania az átlagtinik meglehetősen egyhangú életét éli. Suliba jár a többi szerencsétlennel, rajong a csokiért meg mindenféle képzeletbeli lényért, a tesit ellenben ki nem állhatja, futni különösen utál. Az anyukája is gyakran az agyára megy: amióta a férje (Tania apja) lelépett egy felbotoxozott szájú olasz spinével, egy rózsaszínűre festett virtuális életet talált ki magának, azzal kábítja a blogja (Olvasmányok & lekvárok) olvasóit. Egy napon furcsán kezd viselkedni, és Taniának rá kell döbbennie, hogy az anyja nem azért guglizik rá lázasan és hosszasan a „mell” szóra, mert nagyobb lökhárítókat szeretne. Nem: az édesanyjának mellrákja van. Ettől fogva Tania élete teljesen megváltozik, és fokozatosan ő maga is: lázongó kamaszból a halál ellen lázadó fiatal lánnyá válik, aki olyan dolgokra is vállalkozik, amikre álmában sem gondolt. Mert az életben minden megeshet. Ha a legrosszabb megtörténhet, akkor a legjobb is. Megindító és reményt adó történet egy kemény témáról.

Anne Percin - Comment ​devenir une rock star (ou pas)
Bon, ​alors, comme ça, vous voulez que Maxime Mainard vous déballe sa life, une fois de plus? Vous voulez qu'il vous raconte avec quelle bande de dingues il va fonder son (fameux) groupe de rock? Tout découvrir sur les secrets (brésiliens) de sa mamie Lisette? Ouvrir (enfin) les yeux sur la vie privée d'Alex, sa meilleure pote? Découvrir (avec stupeur) qui a osé rouler une pelle à Natacha, sa petite copine? Et vous demander comment, avec tout ça, il va réussir à avoir son bac? Entre Noël et les vacances d'été, il va lui en arriver, des aventures inoubliables… Musique (à donf) et affaires (émouvantes) de famille: Anne Percin poursuit et signe une saison 3 toujours aussi délirante!

Kollekciók