Ajax-loader

Vági Attila könyvei a rukkolán


Vági Attila - Nagy Vilmos Márton - Kidolgozott emelt szintű történelem érettségi tételek 2015
A történész-politológus szerzőpáros az általános céllal írt felkészítő kiadványoktól eltérően kifejezetten a 2015-ös tavaszi és őszi vizsgaidőszakra meghirdetett 30 emelt szintű történelem szóbeli témakör feldolgozását tűzte ki célul. Az ismeretek rendszerezését és elmélyítését témakö- rönkénti lexikai áttekintés, lényegkiemelés, kidolgozott tételek és nagyszámú eredeti forrás segíti, jól felépített didaktikai rendszerben. A könyv ismeretanyagában mindenben megfelel az emelt szintű érettségi követelményeinek, helyenként azon is túlmutat, mivel valljuk. hogy a sikeres szóbeli szerepléshez. A vizsgázók közül kitűnéshez a magabiztos fellépés mellett ,,kell egy kis plusz".

Vági Attila - Nagy Vilmos Márton - Kidolgozott ​emelt szintű történelem érettségi tételek 2014
A ​történész-politológus szerzőpáros az általános céllal írt felkészítő kiadványoktól eltérően kifejezetten a 2014-es tavaszi vizsgaidőszakban meghirdetett 31 emelt szintű történelem szóbeli témakör feldolgozását tűzte ki célul. Az ismeretek rendszerezését és elmélyítését témakörönkénti lexikai áttekintés, lényegkiemelés, kidolgozott tételek és nagyszámú eredeti forrás segíti, jól felépített didaktikai rendszerben. A könyv ismeretanyagában mindenben megfelel az emelt szintű érettségi követelményeinek, helyenként azon is túlmutat, mivel valljuk, hogy a sikeres szóbeli szerepléshez, a vizsgázók közüli kitűnéshez a magabiztos fellépés mellett "kell egy kis plusz".

Vági Attila - Nagy Vilmos Márton - Kidolgozott ​emelt szintű történelem érettségi tételek 2013
A ​történész-politológus szerzőpáros az általános céllal írt felkészítő kiadványoktól eltérően kifejezetten a 2013-as tavaszi vizsgaidőszakban meghirdetett 30 emelt szintű történelem szóbeli témakör feldolgozását tűzte ki célul. Az ismeretek rendszerezését és elmélyítését témakörönkénti lexikai áttekintés, lényegkiemelés, kidolgozott tételek és nagyszámú eredeti forrás segíti, jól felépített didaktikai rendszerben. A könyv ismeretanyagában mindenben megfelel az emelt szintű érettségi követelményeinek, helyenként azon is túlmutat, mivel valljuk, hogy a sikeres szóbeli szerepléshez, a vizsgázók közüli kitűnéshez a magabiztos fellépés mellett "kell egy kis plusz".

Kollekciók