Ajax-loader

Cécile Aubry könyvei a rukkolán


Cécile Aubry - Belle ​és Sébastien
Sébastien ​árva, vadóc kisfiú, akit a falubeliek "cigánypurdé"-nak csúfolnak. Hiába az örökbe fogadó család szerető gondoskodása, ő mégis magányos. Belle szelíd, hatalmas bernáthegyi kutya, akit hol befogadnak, hol elkergetnek az emberek. Kutyasorsa elvezeti a hegyek közé, ahol végre háborítatlanul kóborolhat. A kisfiú és a kutya keresik és megtalálják egymást. Születő barátságukat, amely később még életveszélyben is összeköti őket, sokféle emberi előítélet, irigység, butaság és gyűlölet akadályozza. Hiába azonban a falubeli gonosz lelkek ármánykodása, a történet végén győz a szeretet és a barátság. A tv-képernyőről is ismert népszerű történet újra olvasható e könyv lapjain!

Cécile Aubry - Belle ​and Sébastien
The ​son of a gypsy woman, Sébastien is found as a newborn baby in the Alps and brought up by César and his grandchildren Angélina and Jean. Born on the same day, Belle is a beautiful white Pyrenean Mountain Dog who has been neglected and passed on from owner to owner, until one day she escapes from a kennel. When Sébastien rescues the runaway Belle from the wrath of the villagers, the boy and the dog form a lifelong friendship and embark on exciting adventures in the mountains. First published in 1965 to coincide with the internationally successful television series of the same name, Belle and Sébastien is a heart-warming story of camaraderie, adventure and freedom.

Cécile Aubry - Poly
Szegény ​Poly! Szegény szerencsétlen kis póniló! Gazdája a cirkuszigazgató rosszul bánik vele, gyakran súlyosan bántalmazza. Pascal nem tudja ezt elviselni. Elhatározza, hogy bármi módon, de megmenti a kedves lovacskát. De mit tehet egy olyan kisfiú mint Pascal? Igazán nagyon nehéz szembeszállnia egy kegyetlen felnőttel! Szerencsére olyan segítőtársai akadnak, mint Brigitte és Vincent, végül pedig egy véletlen és szerencsés felfedezés hoz döntő fordulatot az izgalmas póniszöktetésben. A kalandos regény Kass János művészi illusztrációival kerül a magyar olvasó kezébe.

Kollekciók