Ajax-loader

Varga Gyula könyvei a rukkolán


Erdei Ferenc - Varga Gyula - Zöldségszükséglet ​és zöldségtermelés
A ​zöldségszükséglet és zöldségtermelés kérdései egyike a legérdekesebbeknek és a legbonyolultabbaknak a modern mezőgazdaságban. Ebben a termelési ágban rendkívül szoros a nyersanyagtermelés és a feldolgozás kapcsolata, itt különösen nagymérvű a fogyasztási igények átalakulása, s a zöldségfélék termelésében a legváltozatosabbak és a leggyorsabban fejlődőek a technikai eszközök és a technológiai eljárások, s ezekkel együtt a termelés üzemformái is. Éppen ezért megkülönböztetett érdeklődésre tarthat számot az a munka, amelyet _Erdei Ferenc_ akadémikus vezetésével az _Agrárgazdasági Kutató Intézet_ kollektívája végzett el, széles körű kooperációban más kutatóhelyek és szakintézmények munkatársaival. E több éves kutatómunka során komplex módon feldolgozzák a zöldség egész ágazati ökonómiáját, a szükséglet vizsgálatától kezdve, a termelés üzemszervezési ás gazdaságossági kérdésein keresztül a feldolgozás és a piac problémájáig kiterjeszkedve.

V. Szathmári Ibolya - Varga Gyula - Szőttesek ​Hajdú-Bihar megyében
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Nagy Sándor - Varga Gyula - A ​doppingmentes testépítés
Ez ​a páratlan könyv azoknak szól, akik szép, arányos testalkatot szeretnének kifejleszteni, drogmentesen. Azoknak szól, akik munkájuk mellett több-kevesebb rendszerességgel nem csak karban akarják tartani magukat, de fejlődni is szeretnének. Azoknak, akik egészségesek akarnak maradni. És azt szeretnék, hogy egészségüket külsejük is tükrözze. És szól ez a könyv a drogmentes, profi testépítőknek is. A könyv szerzői a természetes testformálás szakemberei. Nagy Sándor, a győri Dávid Testformáló Stúdió tulajdonosa, a győri ETO FC Kft. erőnléti és rehabilitációs edzője, aki a drogmentes testépítésben több évtizedes tapasztalatot tudhat maga mögött és Dr. Varga Gyula, igazságügyi orvosszakértő és sebész. Ritka párosítás. Ritka könyv. Aki követi Nagy Sándor és Dr. Varga Gyula útmutatását, ráncfelvarrás nélkül marad fiatal, és irigykedve csodálják a strandon. Húsz vagy hatvan évesen. Mint ahogyan szellemi teljesítménye is megnő.

Varga Gyula - Ágh Attila - Marokkó
Marokkónak ​ragyogó helyezése lehetne a legeurópaibb nem-európai országok versenyében. A „mesés Kelet” csodáit ígéri, és valóban nyújtja is. A legjobb hely a világon megismerkedni az iszlámmal: Marokkó az iszlám kultúra egyik központja és a nyugati iszlám bölcsője is. Kulturális és etnikai koktél. Felfedezése egyben a keresztény-európai és a moszlim-keleti civilizáció közös forrásvidékének a felfedezése is. Marokkóban minden van, amit egy turista csak megkívánhat, érdemes odautazni és bejárni változatos tájait. Ebben kívánunk segíteni az utazóknak.

Ágh Attila - Csák Erika - Varga Gyula - Laosz
Az ​úti cél: Laosz. Múlt és jelen, mindkettő egy kötetben. Laosz csodáitól az utazáshoz fontos tudnivalókig. A képek egy varázslatos, felfedezésre érdemes világot mutatnak be. Könyvünk segít a felkészülésben és egyben hasznos útitárs is.

Varga Gyula - A ​hajdú-bihari kézművesség képeskönyve
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók