Ajax-loader

Dr. Joseph Murphy könyvei a rukkolán


Dr. Joseph Murphy - Benned a gyógyító erő!
Egyszer olvasott nem szakadt példany. Sárga lapok a korából adódóan. :)

Dr. Joseph Murphy - Benned ​a kozmikus erő
A ​világhírű amerikai szerzőt aligha kell a magyar olvasónak bemutatni, hiszen a Tudatalattid csodálatos hatalma című nevezetes műve mára a lelki öngyógyítás irodalmának klasszikusai közé számít nálunk is. Murphy doktor átütő erejének titka ezúttal is éppen az, hogy az ősi népi bölcsességeket, így a biztonságérzetet nyújtó hitet, sőt a vallás gyógyító erejét a modern tudomány eredményeivel ötvözi. Módszertana - mint mindenki másé - természetesen vitatható. Murphy doktor meglátásai olykor meghökkentően naivnak tűnnek, az ajánlott gyakorlatok "tudományos alátámasztása" is későbbi kutatások feladata lehet. Ám Keleten és Nyugaton is számos kísérlet igazolja, hogy ezek az egyszerű szavakkal ábrázolt példák és jelenségek sokszor igazoltan célravezetőbbek, mint a nyugtatók, a drogok vagy az alkohol. Fáradtak vagyunk és idegesek, szorongások gyötörnek bennünket. Aggaszt a múlt, riaszt a jelen, nem látjuk a jövőt. A végtelen univerzum azonban időtlen idők óta bőkezűen bocsátja ránk éltető energiáit. Merítsünk hát e kimeríthetetlen forrásból - Murphy doktor útmutatása szerint!

Dr. Joseph Murphy - Tedd ​magad gazdaggá!
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Dr. Joseph Murphy - Tudatalattid ​csodálatos hatalma 3.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Dr. Joseph Murphy - Tudatalattid ​csodálatos hatalma 7.
Ebben ​a rendkívüli és egyedülálló könyvében a ne­ves szerző gyakorlati megoldásokat kínál mindennapi gondjainkra. A Biblia életbölcsességre tanít. Különösen János evangéliuma, amely a Szentírás talán legtitokzato­sabb könyve, a legmélyebb értelmű alkotás az élet törvényeiről. Dr. Murphy ebben a kötetében - a Biblia ősi böl­csességeit modern, népszerű nyelvre „lefordítva" -arra tanít meg bennünket, miként birkózhatunk meg egészségi problémáinkkal, bizonytalanságainkkal, félelmeinkkel, bűntudatunkkal, hiányérzetünkkel. Könyve bővelkedik létfontosságú információk­ban. Ezek segítségével megszabadulhatunk feszült­ségeinktől és tévhiteinktől, amelyek akadályoznak bennünket abban, hogy rátaláljunk a boldogság, a belső béke útjára. Ez a könyv tehát lelki ellenszert kínál minden földi bajra, hozzásegít bennünket ahhoz, hogy teljes és boldog életet élhessünk.

Dr. Joseph Murphy - Válogatott ​esszék
A ​Tudatalattid csodálatos hatalma szerzőjének legújabb könyve. Fejezetcímek: A szeretet maga a szabadság; Az "én" érzet megváltoztatása; Maradjunk örökké fiatalok!; Miként vonzzuk magunkhoz a pénzt?; Miért éppen velem történt?; A hit csodálatos hatalma; Imádkozzunk egy pakli kártyával; Hogyan győzzük le a félelmet?; Írjunk új nevet az Élet Könyvébe!; Győzelmi Ének.

Dr. Joseph Murphy - Tudatalattid ​csodálatos hatalma 2.
Minden ​problémára van megoldás. Amikor vágy ébred bennünk, hogy legyünk valamivé, hogy megtegyünk vagy megszerezzünk valamit, azt tapasztaljuk, hogy a félelem gondolatai támadnak meg bennünket, és megkérdőjelezik vágyunkat, eszménket. Van valami az elménkben, ami ellenzi célunk megvalósulását. A megoldás érdekében semlegesítsük negatív gondolatainkat! Félelmünk azon alapul, hogy úgy véljük, a külső dolgok és körülmények a meghatározók. Lássuk be azt az egyszerű igazságot, hogy a külső dolgok csupán okozatok, nem okok, és a félelem nyomban elmúlik. Most már nincs ellenszegülés elménkben. Ha ragaszkodni tudunk vágyaink megvalósulásához, semmi sem állhat utunkba.

Dr. Joseph Murphy - Tudatalattid ​csodálatos hatalma 9.
Az ​ima választ ad minden kérdésre, az ima megold minden problémát. Dr. Murphy az imának egészen sajátos módszerét alkalmazza, amely módszer a Biblián alapul, és hogy hatásos, az már számtalan esetben bizonyítást nyert. A szerző világosan, közérthetően magyarázza el, miként viszonyuljunk embertársainkhoz, miként imádkozzunk értük. E kötet bizton nevezhető az egészség, a bőség, a lelki béke és a sikeres emberi kapcsolatok kulcsának.

Dr. Joseph Murphy - Tudatalattid ​csodálatos hatalma 6.
Elménk ​működése szillogisztikus. Ha az előzmény (premissza) helyes, a levont következtetés (konklúzió) annak megfelelően, szintén helyes lesz. A tudatalatti konklúziója mindig összhangban van a premisszával. Tápláld be elmédbe a helyes premisszát, és ennek következményeképpen elméd rákényszerít a helyes cselekvésre.

Dr. Joseph Murphy - Benned ​a gyógyító erő
Az ​idők kezdete óta mindig voltak olyan emberek, akik megérintették a betegeket, imádkoztak felettük, és a gyógyulás bekövetkezett. Az ilyen embereket a többiek "született gyógyítónak" nevezik. Természetesen valamennyien "született gyógyítók" vagyunk, azon egyszerű oknál fogva, hogy a Gyógyító erő ott lakozik minden emberben. Gondolataink útján léphetünk kapcsolatba vele, természeténél fogva minden kérésre reagál. A Gyógyító Jelenlét mindenütt ott van, mert nem más, mint maga az Élet.

Dr. Joseph Murphy - Tudatalattid ​csodálatos hatalma 5.
Ne ​feledd az alapigazságot! "Ha valamiről hiszem, hogy igaz, a hatás bekövetkezik, akár gondolok rá, akár nem." Ez mindannyiunkra vonatkozik, és azt jelenti, hogy bármi, amit bevésünk a tudatalattinkba, az vezérel bennünket. Más szóval tudatalatti elképzeléseink, hiedelmeink irányítják, megszabják tudatos cselekvéseinket, akár gondolunk rájuk, akár nem. Ami bevésődött a tudatalattinkba, akár jó, akár rossz, az kivétel nélkül mindig kifejeződésre jut a tér és idő vetítővásznán. A szokássá vált gondolatok fokozatosan beivódnak a tudatalattinkba. ott törvényekké válnak, és automatikusan működnek, hatnak.

Dr. Joseph Murphy - Die ​Macht Ihres Unterbewusstseins
Mit ​Dr. Joseph Murphy das Unmögliche möglich machen Der Longseller zum Positiven Denken: Mit über 2,5 Millionen verkauften Exemplaren allein in Deutschland hat sich »Die Macht Ihres Unterbewusstseins« als höchst erfolgreiche Motivationshilfe etabliert. Dr. Joseph Murphy hat unzähligen Lesern geholfen, ihre Einstellung und damit ihr Leben zu verbessern. Nun gibt es sein inspirierendes Werk in inhaltlich und sprachlich komplett überarbeiteter Neuausgabe. Bis heute hat dieser Klassiker der Lebenshilfeliteratur nichts an Aktualität verloren: Unser Unterbewusstsein ist weitaus mächtiger, als wir annehmen, denn in ihm liegt der Schlüssel zu Glück und Erfolg. Unsere eigenen Gedanken entscheiden über Fortschritt oder Niederlage, und nur wer in der Lage ist, sein Unterbewusstsein positiv zu beeinflussen, kann beruflich wie privat seine Schwächen in Stärken umwandeln und Herausforderungen mit Zuversicht meistern. Anhand zahlreicher Beispiele und praktischer Tipps bietet Dr. Joseph Murphy eine erhellende Anleitung für ein ausgeglichenes und erfolgreiches Leben. Das zeitlose Standardwerk zum Positiven Denken.

Dr. Joseph Murphy - A ​csend csodálatos hatalma
A ​csend az elme megnyugvása Istenben. Ahogyan az alvás táplálja, felfrissíti a testet, az Istennel való bensőséges érintkezés táplálja, új erővel tölti fel az elmét. Fordulj befelé, zárd ki a külvilágot, és az érzékszervek közvetítette ingereket, csillapítsd le elmédben a gondolatok kavargását, és figyelmedet összpontosítsd eszmédre, célodra! Elmélkedj vágyad valós volta felett, és légy tudatában, hogy a Végtelen Értelem biztosan reagálni fog, felfedi előtted a választ, a megoldást. " Hidd, hogy a tiéd most, és részed lesz benne!" Légy kitartó és meg fogod tapasztalni a meghallgatásra talált ima örömét. Ez a Bölcs Csend, amely csodálatos hatalommal bír.

Dr. Joseph Murphy - Tudatalattid ​csodálatos hatalma 10.
Mindannyiunkban ​ott lakozik az Erő, amely képes megoldani minden problémánkat, teljesíteni minden vágyunkat, irányuljon bár lelki békére, egészségre, gazdagságra vagy boldogságra. A bölcsesség értékesebb a világ összes drágakövénél, a bölcsesség az, ami hozzásegíthet, hogy legyőzzük az akadályokat. Jób könyvének nagy igazságaihoz bármikor fordulhatunk útmutatásért, világosságot gyújtanak elménkben, átláthatóvá teszik a legkuszábbnak tűnő helyzetet is. Jób könyve rámutat, hogy mindannyiunkban ott rejtőzik az Erő, várja, hogy Hozzá forduljunk, s végre kitárhassa előttünk a kaput, amely a mindannyiunkat megillető egészséges, boldog és teljes élethez vezet.

Dr. Joseph Murphy - Tudatalattid ​csodálatos hatalma 4.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Dr. Joseph Murphy - Az ​elme csodája
E ​könyvből megismerhetjük egy roppant egyszerű, ám nagyon hatásos módját annak, miként alakíthatunk ki közvetlen kapcsolatot tudatalattink és az Egyetemes Elme - az emberi faj mindent látó, mindent tudó, mindenre képes kollektív tudatalattija - között. Az elmúlt évszázadok során ezt az Egyetemes Elmét sok mindennek nevezték, többek között Istennek, Természetnek, Végtelen Értelemnek. A szerző, ez a nagyszerű lelkész-tudós e kötetben bebizonyítja, hogy ez az Erő valóban létezik, és megmutatja, miként vehetjük igénybe, valahányszor szükségünk van rá.

Dr. Joseph Murphy - Tudatalattid ​csodálatos hatalma
Az ​"önsegélyező" irodalom immár klasszikus művét világszerte milliók forgatják azzal az igénnyel, hogy napi konfliktusaikban biztos fogódzókra leljenek. Mi vajon az Indiában tanító Murphy doktor átütő erejű sikerének titka? Az, hogy az ősi népi bölcsességet, a biztonságérzetet nyújtó vallást és a modern tudományt ötvözve a legáltalánosabb lelki zavarokra kínál gyógymódot. Módszertanának külön értéke, hogy a vegyipar segítsége helyett saját jótékony energiánkat vethetjük be a stresszhatások ellen. Olykor gyermekien naiv - szinte "tudománytalan" - gyakorlatokat is találunk a kötetben, ám számos kísérlet igazolja, hogy bonyolult lelki képletek megoldásában az egyszerű eszközök sokszor célravezetőbbek, mint a nyugtatók vagy az alkohol. Hol rejtőzik a Hatalom, mely várja, hogy végre szövetségesünk legyen a bajban? A titokzatos Tudatalattiban, annyi feszültség, gátlás és félelem ősforrásában. Ideje, hogy ezt a "Tudatalatti Birodalmat" tudatos énünk mellé állítsuk: éppen saját lelki békénk érdekében.

Dr. Joseph Murphy - Az ​élet titkai
Dr. ​Murphy egyszerű technikai segítségével megvalósíthatod a látszólag lehetetlent. Miközben döbbenetesen alakuló emberi sorsokról olvasol, megtanulhatod, hogyan érheted el céljaidat a belső útmutatás törvényének alkalmazásával; hogyan erősítheted meg testedet, elmédet és lelkedet a gyógyulás törvényének felhasználásával; hogyan győzheted le félelmeidet a bátorság törvényének segítségével; hogyan lehet a tiéd az igazi gazdagság a boldogulás törvénye révén. A régmúlt spirituális bölcsességét a modern lélektan felfedezéseivel vegyítő Dr. Murphy megmutatja, hogyan használjuk a rendelkezésünkre álló, szellemi eszközöket, hogy csodálatos új életet teremtsünk magunknak és szeretteinknek.

Dr. Joseph Murphy - Tudatalattid ​csodálatos hatalma 8.
A ​Zsoltárok könyvét nevezik "kis Bibliának" is, mivel a költemények e gyűjteményében csodálatos lelki gazdagság rejlik. A zsoltárokban megtalálható a megoldás minden problémára, a válasz valamennyi kérdésre. Mindannyian megtaláljuk a 150 zsoltár között azt, amelyikkel érzelmileg azonosulni tudunk. A legfontosabb zsoltárok megmutatják, miként érhető el bármely cél az életben. A szerző célja, hogy megmutassa, a Biblia megmondja, miként keveredhetünk ki belőle. Nem félek a bajtól, hisz te velem vagy. - A te arcodat akarom keresni. - Emeljétek föl fejeteket! - Ujjonjunk és örüljünk! - Légy erős, légy bátorsággal és bízzál!

Dr. Joseph Murphy - Gazdagságra ​születtünk!
Ez ​a kötet a szerző elképzelésének megfelelően nagyon praktikus és könnyen használható. Olyan emberek részére készült, akiknek nagy szükségük van pénzre, és akik igényt tartanak mindarra a gazdagságra, amit az élet tartogat számukra. A szerző e művét olyan embereknek szánta, akik azonnali eredményt kívánnak, és ennek érdekében hajlandóak alkalmazni a könyvben leírt egyszerű módszereket. A könyv oldalain az Olvasók megtalálják részletes leírását és magyarázatát azoknak a módszereknek, amelyek alkalmazásával elérhető, hogy a gazdagság természetes életmóddá váljék.

Kollekciók