Ajax-loader

Kimberley Freeman könyvei a rukkolán


Aranypor
elérhető
23

Kimberley Freeman - Aranypor
Kimberley ​Freeman legújabb világsikerű családregényében három izgalmas nőt mutat be a már tőle megszokott érzékenységgel, és a szerelmekkel, csalódásokkal, sikerekkel gazdagon szőtt, lebilincselő történetben mindannyian magunkra ismerhetünk. A hidegháború idején Leningrádban egy nyári estén a hétéves, csúnyácska Szonya életébe egyszer csak beköszönt a szépség: szülei befogadják árván maradt unokatestvéreit, Natalját és Lénát, és onnantól a három kislány sorsa elválaszthatatlanul összefonódik. A Szovjetunió bukásával kinyílik előttük a világ, a hírnévről és gazdagságról álmodozó fiatal nők pedig immár Nyugaton kezdenek új életet. Szonya az eszével tör ki a szegénység béklyóiból, Natalját páratlan vonzereje teszi ünnepelt sztárrá, Léna pedig, aki csak majdnem annyira gyönyörű, mint nővére, a szerelemben teljesedik ki. Boldogságuk azonban nem lehet felhőtlen, a köztük lévő eltéphetetlen köteléket egyre inkább féltékenység, rivalizálás és árulás kezdi ki. Amikor pedig múltjukból feltűnik egy sötét alak, nemcsak féltve őrzött titkuk derülhet ki, de az életük is veszélybe kerül...

Kimberley Freeman - Csillagok ​az óceán felett
Két ​zabolátlan természetű nő és az ár, amit ezért fizetniük kell Kimberley Freeman, az Örökzöld-zuhatag és az Álom-öböl népszerű írónőjének nagy hatású regénye a szerelemről, az anyaságról és annak kiderítéséről, kihez tartozunk a világon. 1874-ben a vadóc és akaratos Agnes Resolute végleg elhagyja az észak-angliai lelencházat, ahol felnőtt. Távozása előtt tudja meg: édesanyja apró emléktárgyat, egy egyszarvú képét ábrázoló gombot hagyott hátra neki. Agnes abban a tudatban élt, hogy az anyja nem tudta eltartani, és ezért került lelencházba, csakhogy felismeri a gombot: a fenséges és gyönyörű Genevieve Breckby, egy helybeli nemesi család lányának kabátkájáról való. Agnes ugyan csak egyszer látta őt, de soha nem tudta elfelejteni. Kideríti, hogy Genevieve Londonban van. Agnes követi, és London nyomornegyedében tengődik, amíg megtudja, hogy Genevieve továbbutazott Párizsba. Agnes követi édesanyját, de egyre több mindenben kell csalódnia, mire végül Melbourne-ben rátalál Genevieve-re. De képes-e a nő olyan anya lenni, amilyennek Agnes szeretné? Nagyhatású történet két megfékezhetetlen szellemű nőről, szerelemről és anyaságról és annak kiderítéséről, kihez tartozunk a világon.

Duett__kimberley_freeman
elérhető
2

Kimberley Freeman - Duett
Egy ​németországi faluban a fiatal Ellie operaénekesi karrierről dédelget csillogó álmokat. Nagyravágyó ambíciói rengeteg csalódást, sóvárgást és bánatot hoznak majd számára. Londonban a tinédzser Angie megszökik otthonról és Penny Bright néven a popszínpadok ünnepelt kedvence lesz. De egy durva támadás után a félelem és a drog foglyává válik. Az egyik nő elrabolja a másik életét, miközben elveszíti a legnagyobb szerelmét. A másik megpróbál elmenekülni a múltja elől, de nem tudja elkerülni, hogy szembenézzen a legsötétebb emlékeivel. És mindkettejük élete szorosan összefonódik egy zenei producer ambiciózus terveivel. London ragyogó rockéletének díszleteitől Európa operaházainak színpadáig, egy kies görög szigettől isten háta mögötti ausztrál tengerparti vidékig követhetjük nyomon Ellie és Angie történetét. A duett utolsó hangjai azonban csak a szívszorító végkifejletkor hangozhatnak el, amikor visszatérnek a múlt követelő árnyai.

Kimberley Freeman - Parázs-sziget
1891-ben ​Tilly Kirkland viharos házassága tragikus véget ér. A bűntudattal küszködő lány a távoli Parázs-szigetre menekül, ahol a kis Eleanor Holt (Nell) nevelőnője lesz. Nell édesapja, a jóképű, özvegy börtönparancsnok felkelti a lány érdeklődését. Tilly küzd a múltjával, az érzéseivel és a titokkal, amelyet egész életében hordoznia kell. Aztán feltűnik a kertben egy furcsa rab, Hettie, és Tilly élete különös fordulatot vesz. De vajon minden az, aminek látszik? Több mint száz évvel később a bestsellerszerző Nina Jones igyekszik megírni soron következő könyvét. Ihletet keresve vonul el a Parázs-szigetre. Vagy lehet, hogy csak menekül? Vajon milyen bűnök nyomják a fiatal író lelkét? A Vadvirágok lányai és az Álom-öböl szerzőjének legújabb családregénye ismét Ausztrália egzotikus tájaira csábítja az olvasót.

Kimberley Freeman - Álom-öböl
A ​Vadvirágok lányai írónőjének világsikerű új regényében két különleges nő életre szóló feladatot kap; megtanulják, hogyan kell elengedni a múltat, hogy átélhessék a jövőt. Egy évszázadon átívelő torokszorító történet két egyedi női sorsról, két szenvedélyes szerelemről, és a rejtélyről, mely összeköti őket.

Kimberley Freeman - Örökzöld-zuhatag
Kimberley ​Freeman legújabb regénye egy botrányos vonzalom, egy rég elfeledett titok meg egy furcsa szálloda története, ahol két nő élete egyszer és mindenkorra megváltozik. 1926-ot írunk. Violet Armstrong pincérnőként dolgozik a grandiózus Evergreen Spa Hotelben, ahol az ausztrál elit tölti téli vakációját. Sam és Flora Honeychurch-Black, a gazdag testvérpár hosszabb tartózkodásra rendezkedett be a szállóban. Violet és Sam között szenvedélyes, tiltott vonzalom alakul ki. Nyolcvannyolc évvel később Lauren Beck a Kék-hegységben vállal munkát: felszolgáló lesz egy kávézóban. Lauren megismerkedik Tomasszal, az Evergreen Spa Hotel felújítási munkálatait irányító dán építésszel. Mikozben kapcsolatuk egyre szorosabbá válik, a nő felfedez egy sor szerelmeslevelet, még 1926-ból. Nekilát a rég feledésbe merült rejtély felgöngyölítésének...

Kimberley Freeman - Vadvirágok ​lányai
Emma, ​a londoni balett gyönyörű és sikeres balerinája egy nap súlyos térdsérülést szenved. Ígéretes pályafutásának váratlanul vége szakad, szerelmi élete romokban, álmai szertefoszlanak. Menekülni szeretne a sorsa elől, ha kell, egészen a világ végéig. Egy titokzatos nagymamai örökség azonban mindent megváltoztat, és Emmát a zajos nagyvárosi életből egy varázslatos és ismeretlen földi édenkertbe repíti, ahol minden másképp van. Ami ott várja, az gyönyörű és rémisztő is egyben. Szenvedélyes szerelmek, sötét titkok és kegyetlen hazugságok szövevényes hálója, amit a családja generációkon át hordozott. És egy síron túli üzenet, ami felforgatja az életét, és erőt ad az újrakezdéshez. Megörökölhetőek a titkok? És a fájdalom? Átadhatja egy anya a lányának a boldogságot vagy akár a szerelmet?

Kimberley Freeman - Gold ​Dust
In ​Cold War Leningrad, Sofi and her cousins Natalia and Lena hope for a different life for themselves. Their dreams of the West – of fame, wealth and beautiful things – sustain them through creeping poverty, the long shivering winters and the loss of their fathers. When the fall of the Soviet Union brings them new opportunities, the three girls decide that they will stop at nothing to make their dreams come true. Each woman grasps at a new life in Europe and, for a while, it seems fortune has smiled on them. But gradually, things unravel as reality fails to live up to their teenage dreams. Sofi’s life in a small village in rural France is idyllic, but her husband is remote and cool. Natalia shines on the red carpets and at the fashion shows of London, but her success is precariously reliant on another’s whims. Lena has two beautiful children and a loving husband, but in her mind her sister casts too long a shadow, and she becomes obsessed with the past. Dissatisfactions prompt jealousies, rivalries and betrayals. As their relationships splinter, none of them is aware of a dark figure from their Russian years, and the bad luck that still lies in wait for them…

Kimberley Freeman - Ember ​Island
In ​a compelling, complex story from the bestselling author of Wildflower Hill and Lighthouse Bay, two women separated by a century discover long-buried secrets in an Australian manor house. In 1891, Tilly Kirkland is reeling with shock and guilt after her tempestuous marriage ends in horrific circumstances. Fleeing to the farthest place she knows, Tilly takes a job on Ember Island in Moreton Bay, Australia, where she becomes the governess to the prison superintendent’s precocious young daughter, Nell. Tilly knows she must keep the past hidden in order to start a new life, but she doesn’t know that Nell is watching her every move and writing it all down, hiding tiny journals all over their rambling manor home. More than one hundred years later, bestselling novelist Nina Jones is struggling to complete her next book. A reporter asking questions about her great-grandmother sends Nina retreating to her family’s home on Ember Island, where she hopes to find her lost inspiration somewhere in the crumbling walls. Though they are separated by years, both Tilly and Nina must learn that some secrets never stay buried, but what matters most is learning to trust your heart.

Kimberley Freeman - Duet
Two ​Women... In a tiny German village, young Ellie nurtures glittering fantasies of the opera stage. Her ambition sets her on a path of deception, greed and regret. In London, teenage runaway Angie transforms herself into Penny Bright, darling of the pop scene. But a violent attack leaves her crippled by fear and drug addiction. Twenty years... One will steal the other's life and lose her greatest love. One will try to run from her past but will ultimately have to confront her darkest memories. But both of their lives are linked through the ambitious schemes of a record producer. One guilty secret... From the London glam-rock scene to the opera stages of Europe, from a remote Greek island to the sun-drenched coast and silent outback of Australia, this duet's final notes will not be sung until the heart-stopping climax, when a shadow from the past returns to claim them both.

Kimberley Freeman - Wildflower ​Hill - Der drømmene møtes
Wildflower ​Hill - der drømmene møtes spenner over tre generasjoner og en halv verden, og er en vidtfavnende, romantisk og fengslende historie om å risikere noe, starte på nytt og å tro på seg selv. Den handler om å finne ut hva man egentlig vil og oppdage at svaret ikke alltid er det en forventer. Emma, en prima ballerina i London, står ved et veiskille etter at et skadet kne legger karrieren hennes i grus. Tvunget til å hvile og gjøre opp regnskap over livet sitt, oppdager hun at hun har forvekslet berømmelse og prestasjoner med kjærlighet og selvrealisering. Hun reiser tilbake til Australia og der får hun vite om sin bestemor Beatties død og en overraskende arv; en isolert beliggende sauefarm på landet. Sikker på å ha blitt belemret med en irriterende byrde, drar Emma til Wildflower Hill for å selge eiendommen. Beattie sto også overfor et viktig veivalg som ung kvinne, men hun var gravid og ugift. Hun fulgte ukonvensjonelle veier som ofte var både farlige og hjerteskjærende, og fant omsider lykken. Beattie visste at erfaringene hun gjorde seg i livet også kunne være viktige for Emma en dag, og hun ønsket at Emmas hjerte skulle forbli åpent for kjærligheten, uansett hva livet måtte medbringe. Hun visste at den australske villmarkens magiske kraft kunne vise Emma vei. "Når du kommer til den siste scenen, er det med stor uvilje du ser deg nødt til å ta farvel med gamle venner som vil leve videre i deg lenge etter at boken er lukket. Anbefales varmt." Historical Novels Review Romanens styrke ligger i Freemans sammensatte karakterer - her er kjærlighet og hat, skam og forsoning. Både Beattie og Emma finner ut at de må starte på nytt, og som leser sympatiserer man med disse to kvinnene og håper de skal lykkes." Publishers Weekly

Kimberley Freeman - Evergreen ​Falls
A ​long-forgotten secret, a scandalous attraction and a place where two women's lives are changed forever - Evergreen Falls is the captivating new novel from Kimberley Freeman. 1926: Violet Armstrong is one of the few remaining members of staff working at the grand Evergreen Spa Hotel as it closes down over winter. Only a handful of guests are left, including the heir to a rich grazing family, his sister and her suave suitor. When a snowstorm moves in, the hotel is cut off and they are all trapped. No one could have predicted what would unfold. When the storm clears they must all keep the devastating secrets hidden. 2014: After years of putting her sick brother's needs before her own, Lauren Beck leaves her home and takes a job at a Blue Mountains cafe, the first stage of the Evergreen Spa Hotel's renovations. There she meets Tomas, the Danish architect who is overseeing the project, and an attraction begins to grow. In a wing of the old hotel, Lauren finds a series of passionate love letters dated back to 1926, alluding to an affair - and a shocking secret. If she can unravel this long-ago mystery, will it make Lauren brave enough to take a risk and change everything in her own life? Inspired by elements of her grandmother's life, a rich and satisfying tale of intrigue, heartbreak and love from the author of the bestselling LIGHTHOUSE BAY and WILDFLOWER HILL.

Kimberley Freeman - Lighthouse ​Bay
From ​the author of Wildflower Hill, this breathtaking novel travels more than a century between two love stories set in the Australian seaside town of Lighthouse Bay. In 1901, a ship sinks off the coast of Queensland, Australia. The only survivor is Isabella Winterbourne, who clutches a priceless gift meant for the Australian Parliament. This gift could be her ticket to a new life, free from the bonds of her husband and his overbearing family. But whom can she trust in Lighthouse Bay? Fast-forward to 2011: after losing her lover, Libby Slater leaves her life in Paris to return to her hometown of Lighthouse Bay, hoping to gain some perspective and grieve her recent loss. Libby also attempts to reconcile with her sister, Juliet, to whom she hasn’t spoken in twenty years. Libby did something so unforgivable, Juliet is unsure if she can ever trust her sister again. In these two adventurous love stories, both Isabella and Libby must learn that letting go of the past is the only way to move into the future. The answers they seek lie in Lighthouse Bay.

Kimberley Freeman - Wildflower ​Hill
SPANNING ​THREE GENERATIONS AND HALF THE WORLD, WILDFLOWER HILL IS A SWEEPING, ROMANTIC, AND COMPELLING STORY OF TWO WOMEN WHO SHARE A LEGACY OF SECRETS, HEARTBREAK, COURAGE, AND LOVE. Emma, a prima ballerina in London, is at a crossroads after an injured knee ruins her career. Forced to rest and take stock of her life, she finds that she’s mistaken fame and achievement for love and fulfillment. Returning home to Australia, she learns of her grandmother Beattie’s death and a strange inheritance: a sheep station in isolated rural Australia. Certain she has been saddled with an irritating burden, Emma prepares to leave for Wildflower Hill to sell the estate. Beattie also found herself at a crossroads as a young woman, but she was pregnant and unwed. She eventually found success—but only after following an unconventional path that was often dangerous and heartbreaking. Beattie knew the lessons she learned in life would be important to Emma one day, and she wanted to make sure Emma’s heart remained open to love, no matter what life brought. She knew the magic of the Australian wilderness would show Emma the way. Wildflower Hill is a compelling, atmospheric, and romantic novel about taking risks, starting again, and believing in yourself. It’s about finding out what you really want and discovering that the answer might be not at all what you’d expect.

Kimberley Freeman - The ​Engagement Party
Flora ​Honeychurch-Black awakens on the day of her engagement party excited yet somehow unsettled. Throughout the day, despite the well-meaning attention of her friend Liberty and the distraction of the household's many preparations for the night's celebration, Flora's unease grows. Her much-loved, erratic brother Sam unwittingly adds to the tension, behaving oddly and drawing mirth from her suave fiance Tony and derision from some of his sophisticated coterie of friends. As the storm clouds gather outside and the engagement party begins, Flora realises that something is amiss. Where is Sam? What secret is he hiding? The answers may be more than Flora - and her new relationships and loyalties - can bear.

Kollekciók