Ajax-loader

Christine Bailey könyvei a rukkolán


Christine Bailey - Smoothie-könyv
Sokszor ​érzed magad kimerültnek és szükséged van egy kis pluszenergiára? Karcsúbb alakra, feszesebb, kisimult arcbőrre vágysz? Szeretnél tenni valamit az egészségedért, vagy egyszerűen csak fel akarod turbózni magad? Ha a válaszod igen, akkor a smoothie-kat neked találták ki! Elkészítésük gyors és egyszerű, és rendszeres fogyasztásukkal megőrizheted egészségedet, megfiatalíthatod szervezetedet. A könyvben található receptek magas tápanyagtartalmú hozzávalói között megtalálhatóak különféle gyógynövények, magvak, algák, zöldségek, gyümölcsök, erjesztett italok, egészséges zsírok és olajok, amelyekből akár már egy-két teáskanálnyi is táplálja és energiával látja el a szervezetünket. A bevezetőből megismerhetjük az egyes hozzávalók jótékony hatását, a könyv végében található áttekintésből pedig pillanatok alatt kiválaszthatjuk a 115 tápláló és jóízű recept közül azt, amelyik a fogyásban vagy a méregtelenítésben segít, növeli az energiaszintünket, erősíti az immunrendszerünket, támogatja az agyműködést, vagy segít, hogy ragyogóan nézzünk ki. A könyv méregtelenítő hétvége programját is tartalmazza, amelynek segítségével megtehetjük az első lépést afelé, hogy nagyszerűen érezzük magunkat a bőrünkben.

Christine Bailey - The ​Top 100 Baby Food Recipes
We ​know that the key to children's health, development and happiness lies in the quality of the food we wean them on, and continue to cook for them - and the food they then want to eat themselves. But it's all too easy to fall back on jars of processed baby food when you're feeding your baby - or the same old limited purees you've dished up again and again. Lack of time and knowledge often prevents parents from feeding their babies exciting, nutrient-rich food. However, help is on hand. Christine Bailey, an expert in child nutrition, has devised a set of easy-to-follow recipes to help make first foods simple. The book comes with tables of foods for parents to introduce, and each recipe has a list of nutrients and at-a-glance symbols, as well as tips on preparation and storage. From a simple Fennel & Apple Puree for the first stage, to a Polenta Florentine or Sesame Stir-Fried Pork & Sweet Potato Mash for 7-9 months, or a Creamy Pesto Chicken with Roast Vegetables, Salmon with Mango & Avocado Salsa, or Pear & Coconut Crumble, for 9-12 months, you'll find delicious recipes your baby will love and you'll even want to eat yourself!

Christine Bailey - Nyers ​ételekkel az egészségért
A ​nyers étrend nem csupán egy étkezési forma, hanem művészet, amely magában hordozza az egészséget, életenergiát és karcsúságot. A könyvben található ínycsiklandozó receptek bőséges választéka gazdagítja étrendünket, általuk megfiatalodunk, megtelünk frissességgel és életerővel. A pozitív eredmények megtapasztalásához nem szükséges azonnal teljes mértékben áttérni a nyers táplálkozásra. Együnk minél több nyers zöldséget, gyümölcsöt, kiegészítve friss csírákkal, magvakkal, s a hatás biztosan megmutatkozik. Az itt javasolt diéta: • Csökkenti a testsúlyt • Serkenti az emésztést • Javítja az immunfunkciót – kevesebb megfázás és fertőzés • Tisztább, ragyogóbb lesz tőle a bőr, egészségesebb haj” „Akik még csak most ismerkednek a nyers ételek világával, azoknak azért ajánlom, mert a receptek pontosan tartalmazzák az alapanyagok mennyiségét, áztatási, elkészítési időket, így könnyen elkészíthetők. Többféle minta-étrend is segíti azokat, akik szeretnék megtapasztalni egy hétvégére, vagy akár egy egész hétre a nyers étkezés jótékony hatását. A „nyers életmód” programmal pedig bemutatja nekünk a könyv, hogyan térhetünk át erre az életformára, vagy hosszútávon hogyan egészítjük ki az étrendünket tápláló és egészséges, nyers ételekkel. Akik már jártasak az élő ételek elkészítésében, azoknak azért ajánlom a könyvet, mert különleges étel-összeállításaival még változatosabbá tehető az eddig követett nyers étrend. A receptek között található sok-sok figyelemre méltó új alapanyag, ötlet, amivel jómagam is bővíteni fogom a saját recept-táramat.” Lénárt Gitta

Kollekciók