Ajax-loader

Brenda Jackson könyvei a rukkolán


Natalie Anderson - Heidi Rice - Kate Hardy - Brenda Jackson - Olthatatlan ​vágy / Hiába futsz / Könnyű kaland, extrákkal / Szerelmünk érintése
Natalie ​Anderson: Olthatatlan vágy Tűsarkú cipő, miniszoknya, bomba alak… Penny, a gyönyörű titkárnő sorra csavarja el a gyanútlan férfiak fejét. A következő áldozat Carter Dodds, aki egy hétre érkezett a céghez, hogy egy sikkasztó nyomára bukkanjon. Egyikük sem akar komoly kapcsolatot, csak kötetlen szórakozást, ám képtelenek betelni egymással. S amikor Penny váratlanul véget vet a viszonynak, Carter majd beleőrül a gondolatba, hogy végleg elveszítheti… Heidi Rice: Hiába futsz A hollywoodi filmsztár, Mac Brody úgy szeret, ahogy él: szabadon, kötöttségek nélkül. Senkinek sem ígér szerelmet, mert elege van azokból a nőkből, akik csak a hírneve és a pénze miatt tapadnak rá. Örömmel hallja, hogy a csinos Jane is hasonlóképpen gondolkodik, mint ő. Megállapodnak, hogy két hétig szeretők lesznek, aztán mindenki megy tovább a maga útján. Csak semmi érzelmi bonyodalom! Ám Jane a határidő lejárta előtt elhagyja a férfit… Kate Hardy: Könnyű kaland, extrákkal Amikor egy lottónyereménynek köszönhetően Ella Chandler komolyabb összeghez jut, lehetősége nyílik arra, hogy megvalósítsa régi álmát, s elutazzon az örök városba. Róma éppolyan varázslatos, mint amilyennek képzelte, ráadásul idegenvezetője, a jóképű Rico is mindent elkövet, hogy emlékezetessé tegye az ott-tartózkodását. A két fiatal egyre közelebb kerül egymáshoz, de aztán a lány rádöbben, hogy a férfi elkövette a legnagyobb bűnök egyikét: hazudott neki… Brenda Jackson: Szerelmünk érintése Kendra hét év elteltével sem tudja feldolgozni, hogy annak idején első szerelme elhagyta őt és a szülővárosukat. Slate-et, aki akkoriban vízi mentőként dolgozott, a bűntudat űzte el: felelősnek érezte magát egy vízbe fúlt kislány életéért. Azóta – túl egy terápián – sikeres üzletember lett, és szeretné újrakezdeni a kapcsolatot. Vajon lehet-e annyi idő után ott folytatni, ahol abbahagyták?

Brenda Jackson - Marie Ferrarella - Mindhalálig ​szerelem / Önkéntes szolgálat
Brenda ​Jackson: Mindhalálig szerelem Már kamaszként halálosan szerelmesek voltak, és a szülői tiltás ellenére titokban összeházasodtak. Bane azonban az esküvő után arra a következtetésre jutott, hogy tanulniuk kell, megteremteni a saját egzisztenciájukat, ezért egyik napról a másikra elhagyta ifjú feleségét. Öt év elteltével most újra felkeresi, és a lehető legjobbkor, mert Chrystal halálos veszedelemben forog… Marie Ferrarella: Önkéntes szolgálat Egy férfi már jó ideje zaklatja a rendőrség kutyáit is kezelő, csinos állatorvosnőt. A fiatal zsaru, Brady szívén viseli a lány sorsát, és alaposan ráijeszt az illetőre. Amikor Patience-t mégis elrabolják, a férfi a bűnöző nyomába ered, és megdöbbentő felfedezést tesz…

Brenda Jackson - Cara Summer - Túladagolt ​érzelmek / A nagy dobás
Brenda ​Jackson: Túladagolt érzelmek Micsoda éjszaka! – gondolja Lucia, miközben villámlás és mennydörgés közepette meglátogatja diákkori szerelmét, Derringert. A férfit lovasbaleset érte, és fájdalomcsillapítókkal teletömve, otthon lábadozik. Amikor fölé hajol egy gyönyörű nő, és ő megérzi az illatát, nem tud uralkodni magán, és elcsábítja. Miután másnap reggel felébred, egyre azon töri a fejét, ki volt az ismeretlen lány, akivel élete legizgalmasabb kalandját élte át… Cara Summers: A nagy dobás Az FBI jól ismerte Gabe Wilder apját, a hírhedt műkincstolvajt. A fiúra azonban a mondás fordítottja illik: az alma messze esett a fájától. Gabe ugyanis biztonságtechnikával foglalkozik, riasztói értékes műkincseket védenek. Amikor valaki az apja módszerét utánozva híres impresszionista festményeket lop el, Nicola, a fiatal nyomozónő elsősorban őt gyanúsítja a ravasz bűntettek elkövetésével. Csak ne vonzódna olyan elemi erővel a sármos férfihoz!

Brenda Jackson - Bachelor ​Undone
Every ​woman wants him. But he only wants her.When Darcy Owens leaves snowy New York for some Jamaican fun in the sun, the city planner isn't expecting to meet the hero of her fantasies. But the sexy, sun-kissed man she sees her first day on the beach comes pretty close. Until he turns out to be York Ellis, the drop-dead-gorgeous but supremely arrogant ex-cop who thinks she needs his protection…and his passion.When York looks at Darcy, he knows she's the woman he'd give his life for. So when Darcy finds herself in peril, the security expert vows to safeguard her. Now it's not only his body at risk. It's his heart he's in danger of losing when she tempts him with the one thing the sworn bachelor never dreamed he'd find: passionate, glorious love.

Kollekciók