Ajax-loader

Szabóné Zavaczki Andrea könyvei a rukkolán


Szabóné Zavaczki Andrea - A ​változatos Föld
A ​gyermekeknek szóló könyv bolygónk történetét mutatja be a fiatal olvasóknak, rengeteg érdekes témát feldolgozva a földrajz köréből.

Szabóné Zavaczki Andrea - Titkok, ​rejtélyek
Csillagászat, ​Bolygók, Föld, Csillagok, Nap, Világegyetem, Földrajz, Általános természeti földrajz témakörökben izgalmas információkat olvashatunk.

Szabóné Zavaczki Andrea - Bolygónk ​éghajlata
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Szabóné Zavaczki Andrea - Zavaczki Gabriella - Síkidomok ​5.-8. osztályig
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Szabóné Zavaczki Andrea - Zavaczki Gabriella - Matematikai ​képlet- és fogalomtár
A ​kötet összegyűjti mindazokat a matematikai képleteket és fogalmakat, melyeket az általános iskola nyolc osztályában tanítanak. Nem a tananyag, hanem a fogalmak és műveletek egymásra épülése, logikája szerint halad, mégis teljes áttekintést ad az általános iskolai matematikai tananyagról, követelményekről. A kötet első, számtani része a számhalmazok fogalmával, a római számokkal, az egész- és törtszámokkal és a velük való műveletekkel, hatványokkal foglalkozik, míg a második rész az általános iskolában szükséges geometriai ismereteket foglalja össze. Először mindig a matematikai szabály ismertetése áll, melyet példákon keresztül világítanak meg az összeállítók, végül felhívják a figyelmet azokra a dolgokra, melyeket feltétlenül meg kell jegyzeni.

Szabóné Zavaczki Andrea - Csillagászat
A ​Világegyetem A Tejútrendszer A Naprendszer A Nap A bolygók A Föld bolygótestvérei A Föld A Hold A Nap, a Föld és a Hold Csillagok Üstökösök Meteorok Űrkutatás Totó

Kollekciók