Ajax-loader

Sárkány Pál könyvei a rukkolán


Sárkány Pál - A ​harmadik évezred küszöbén
A ​jövő mindig érdekes. Különösen ma, mikor az új tudományos eredmények áradatában az átlagember bizony könnyen elveszítheti tájékozódását, nem tudja ezeket beilleszteni kialakult világképébe, a fejlődésről alkotott elképzeléseibe. Az érdekes kérdések közé tartozik fiziológiai és biológiai létünk fenntartását alapvetően szolgáló mezőgazdasági termelésünk jövője. Milyen fejlődést várhatunk e területen, kik, hogyan és milyen élelmiszereket termelnek majd? Erre válaszol dr. Sárkány Pál könyve, és válasza mindenki számára megnyugtató. A fogyasztónak nagy tömegű, jó minőségű, olcsó terméket, a termelőnek érdekes, kulturált munkalehetőséget nyújt a XXI. század mezőgazdasága. A könyv lényegében az egyes tudományágak szerinti beosztásban elemzi a várható változásokat. Különösen alaposan vizsgálja a biológiai jellegű és kémiai eredmények kihatásait, hisz ezek okozzák majd az igazi technikai forradalmat a mezőgazdaságban.

Hajas József - Sárkány Pál - Bobby-hobby
Ebből ​a könyvből nagyon ötletesen, rövid magyarázatokkal kiegészített rengeteg rajzban választ kap szinte minden, a kutyájával kapcsolatos kérdésre. Biztosra vesszük, hogy a könyv segítségével több örömöt szerez majd egymásnak kutya és gazdája.

Szinák János - Veress István - Sárkány Pál - Kutyakonyha
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Sárkány Pál - Ócsag Imre - Magyar ​kutyafajták
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Szinák János - Veress István - Sárkány Pál - Nagy ​kutyalexikon
A ​kinológia bibliája - tömören így jellemezhetnénk ezt a könyvet - az első magyar kutyás nagylexikont -, mely 3000 címszóban, 150 színes kép, valamint 380 fekete-fehér fotó és magyarázó ábra segítségével tárgyalja mindazt, amit a kutyákról, a kutyatartásról tudni lehet és tudni érdemes. Nevelés, kiképzés, etetés, ápolás, egészségügyi tudnivalók, etológia, pszichológia, örökléstan, anatómia, küllemtan, élettani és tenyésztési ismeretek, standardleírás több mint 450 fajtáról... Ebben a könyvben az Olvasó valóban mindent megtalál!

Kollekciók