Ajax-loader

Kevyn Aucoin könyvei a rukkolán


Kevyn Aucoin - Arc-más
A ​világhírű sminkmester Kevyn Aucoin – a nagysikerű Sminkvarázs album szerzője – újabb rejtélyeket és titkokat fed fel a sminkkel való látványos átváltozás világából. Az árnyalatok kiválasztása, az arcformához illő smink, a vonalvezetés – magában és együttesen vonzóbbá varázsolhatnak bárkit, megtanít arra, hogyan emeljük ki az előnyös és kendőzzük el az előnytelen vonásokat. Az album páratlan képanyaga, az egyes lépések, amelyek bemutatják az átváltozás megállóit, minden nőnek biztos útmutatót adnak a megszépüléshez.

Kevyn Aucoin - Face ​Forward
The ​ultimate beauty bookboth gorgeous and practical. Face Forward showcases Kevyn Aucoins incredible transformations of famous and ordinary people alike, and reveals through its step-by-step instructions how makeup can give anyone a variety of different faces. Making Faces has sold 350,000 copies in hardcover and 200,000 copies in paperback to date. Face Forward has already sold more than 250,000 hardcover copies. Kevyn Aucoin is indisputably the best-known makeup artist in North America today.Cher, Calista Flockhart, Jodie Foster, Jewel, Gwyneth Paltrow, Michelle Pfeiffer, Julia Roberts, Diana Ross, Martha Stewart, Christy Turlington, and Vanessa Williams are among the celebrities featured in Face Forward.

Kevyn Aucoin - Sminkvarázs
Több ​mint egy évtizede Kevyn Aucoin a divat és a szórakoztatóipar királyainak és királynőinek kiválasztott sminkmestere. Kevyn azt vallja, hogy a smink mindenkinek hatalmat ad, hogy átalakítsa önmagát és új személyiséggé váljon. Új könyve, a Sminkvarázs, a smink használatával és felvitelével kapcsolatos, szinte felülmúlhatatlan ötletekkel kezdődik. Ezután megmutatja Önnek, hogyan alkalmazza ezeket az alaptechnikákat különféle érdekes és a hagyományoktól eltérő módon, lépésről lépésre mutatva be ötleteit tucatnyi különböző arcon. A Sminkvarázsban fő szerepet kapnak az egyes arcok színes vázlatokkal ábrázolt elkészítési technikái, a köznapi emberek átalakulását bemutató smink-galéria és - természetesen - több mint húsz sztár és szupermodell csodálatos portréja, soha nem látott sminkekkel. Ha szeretné az Önnek legelőnyösebb sminket viselni, kreativitását használva néhány új ötletet kipróbálni - és élvezni ezt a játékot -, akkor Kevyn Aucoin Sminkvarázs című könyve az Ön számára íródott. KEVYN AUCOIN arcait láthatjuk szerkesztőségi kiadványokban, divatbemutatókon, videoklipekben és reklámkampányokban, valamint gyakorlatilag minden jelentős magazin címlapján. Klienseinek névsora leginkább a szórakoztatóipar elitjének Ki kicsodájához hasonlít, a listán megtalálható minden hölgy, aki ebben könyvben szerepel, valanmit Sharon Stone, Whitney Houston, Linda Evangelista, Cindy Crawford és rnég sok-sok más híresség. Számtalan elismerés mellett kiérdemelte az Amerikai Divattervezók Egyesületének (CFDA) különdíját — ez volt az első és egyetlen alkalom, hogy a díjat sminkmesternek ítélték. A TheArt of Makeup című népszerű könyv szerzője New Yorkban él.

Kollekciók