Ajax-loader

Donna Macmeans könyvei a rukkolán


Donna Macmeans - Casanova ​érintése
Ashton ​Trewelyn felfedez egy kódolt üzenetet, amely Angliára és a családjára is fenyegető lehet. A rejtély felfedésében Edwina Hargrove siet a segítségére, aki remekül ért a kódok feltöréséhez.

Donna Macmeans - Csiszolatlan ​gyémánt
Anglia, ​1881. Nehéz idők járnak a Brit Birodalom diplomatáira: nem sokkal az amerikai elnökválasztás után a washingtoni nagykövetüket meggyilkolják, és felerősödnek az ír függetlenségi törekvések is. A Korona szolgálatában Michael Raffertyre hárul a feladat, hogy a gyilkos nyomára bukkanjon. A küldetés sikere érdekében Rafferty diplomatának adja ki magát: a feladat azonban nehezebb, mint amilyennek elsőre tűnik, a férfi modorával ugyanis komoly gondok adódnak. Ezért úgy dönt, keres egy nőt, aki megtanítja neki az illemszabályokat, és egyben hajlandó eljátszani a felesége szerepét. A kiszemelt hölgy, Arianne Chambers azonban vonakodik belemenni a játékba. Arra még hajlandó lenne, hogy úriembert faragjon a bárdolatlan fickóból, férjre viszont egyáltalán nem vágyik. Ám hamarosan azon kapja magát, hogy a Michael durva külseje alatt megbúvó szenvedély lassanként meghódítja a szívét. Rafferty eközben egyre veszélyesebb kalandokba bonyolódik, és rádöbben, hogy Lady Arianne sokkal talpraesettebb és vonzóbb, mint amilyennek első pillantásra tűnt... De vajon elegendő-e a kölcsönös vonzalom ahhoz, hogy örökre összekössék az életüket?

Donna Macmeans - Nászéjszaka
Francesca ​a tizenkilencedik századi Amerika egyik leggazdagabb családjának örököse, de nehezen viseli az ezzel járó kötöttségeket: úgy érzi, az illemszabályok gúzsba kötik az életét. Ráadásul gyerekkora óta irtózik a tömegtől, és arról ábrándozik, hogy csendesen él választottja, egy hétköznapi ügyvéd oldalán. Törtető anyja azonban a vagyon mellé címet is akar szerezni a családnak, ezért egy elszegényedett angol herceget szemel ki a lánya jövendőbelijének. Nem elég, hogy szegény Francescát elszakítják a szerelmétől, még a rideg Angliába is el kell költöznie. Arra azonban végképp nem számít, hogy a nászéjszakáját olvasással fogja tölteni. Újdonsült férjét ugyanis a szerelemnél láthatólag jobban érdekli, hogy neje alaposan megismerje leendő családja történetét és az angol etikettet. Szerencsére a családfán kívül más olvasnivalót is talál: egy kurtizán naplója kerül a kezébe, amelyből megtanulhatja, hogyan csavarhatja el a szigorú herceg fejét. Donna MacMeans szenvedélyes és egyben szellemes regényének szereplői, az újgazdag amerikai örökösnő és a konzervatív angol herceg első ránézésre nem is különbözhetnének jobban egymástól. Minél több időt töltenek azonban együtt, annál inkább rájönnek, hogy közelebb állnak egymáshoz, mint először gondolták.

Donna Macmeans - A ​szerelem iskolája
Emma ​Brimley rémülten tapasztalja, új munkahelyén azt várják tőle, hogy a gondjaira bízott fiatal lányokat felkészítse a házasság minden helyzetére. Mivel azonban ő maga sosem volt férjnél, kénytelen a vonzó Nicholas Chambers segítségét kérni…

Donna Macmeans - Redeeming ​the Rogue
Michael ​Rafferty is an agent for the Crown, on the trail of a conspirator championing Irish independence through acts of violence. The trail leads to Washington, D.C., where Rafferty must assume the role of a diplomat in order to set a trap for the villain. To complete the pretense, he'll need to transform his coarse image and find someone to portray his wife. Lady Arianne Chambers, sister to a duke and well versed in high-society circles, reluctantly agrees to assist Rafferty's charade. She'll teach him the finer points of being a gentleman, but she has no desire for a husband. Yet the honorable and passionate man hidden beneath the rough edges finds his way into her heart. Can she trust her secrets—and her future—to such a seductive rogue?

Donna Macmeans - The ​Education of Mrs. Brimley
_A ​little knowledge is a dangerous thing..._ Emma Brimley made one small fib in her application to teach at the Pettibone School for Young Ladies: She claimed to be a widow. But when she arrives in Yorkshire, she is dismayed to learn that she's expected to prepare her students for the intimacies of marriage—of which she knows nothing! Her only hope of maintaining her place lies with the alluring Lord Nicholas Chambers, a neighboring artist whose behavior is scarcely consistent with that of a gentleman. True to his reputation, "Lord Bedchambers" offers Emma a scandalous bargain: He will answer her questions about anatomy and bedroom etiquette if she will pose for him...in the Grecian fashion. Though keenly aware of the dangers of such a scenario, Emma determines to best this noble roué—never thinking she may be risking her heart as well.

Donna Macmeans - The ​Seduction of a Duke
_Francesca ​Winthrop had every intention of marrying for love..._ ...but her nouveau riche mother, to advance her own social standing, has arranged a betrothal for her reclusive daughter with an English duke. William Chambers ascended to the title upon his father's death, but he also inherited his father's gambling debts. Desperate to avoid scandal and ruin, he is willing go to any lengths—including marrying, sight unseen, an American heiress. A chance encounter and intrigue at a costume ball throw the matrimonially mismatched couple together. Though sparks fly, friction abounds. If Fran is to secure the future of her dreams, she must find a way to reach past the duke's mysterious aloofness. Fortunately, a courtesan's journal suggests there is more than one way to seduce a duke.

Donna Macmeans - Mámoros ​ölelés
Claire ​Starke nem táplál hiú reményeket a jövőjével kapcsolatban. A külseje és a hozománya egyaránt szerény, így végleg letett arról, hogy egyszer megismeri az igaz szerelmet, és férjhez megy. Ehelyett két, egészen más jellegű szenvedély tölti ki az életét: az alkohol elleni elszánt küzdelem és az, hogy megóvja az ártatlan ifjú hölgyeket a tisztességtelen szándékú férfiaktól. Így hát amikor az egyik barátnője váratlanul elutazik Skóciába, hogy válaszoljon egy whiskyfőző földesúr gyanús házassági hirdetésére, Claire úgy érzi, meg kell mentenie a lányt a feltehetőleg iszákos és buja gazembertől. Arra azonban egyáltalán nem számít, hogy harcias viselkedése felkelti a skót uraság figyelmét, őt pedig annyira elbűvöli a férfi, hogy minden elvét hajlandó sutba dobni miatta. Vajon létezhet-e szerelem két ennyire különböző személyiség között, vagy a köztük felizzó szenvedély csupán az ellentétek vonzásának köszönhető? Donna MacMeans bájos humorral és csipetnyi erotikával fűszerezett regénye élvezetes olvasmány lehet mindazoknak, akik erre a kérdésre keresik a választ.

Kollekciók