Ajax-loader

Hargitai Károly könyvei a rukkolán


Hargitai Károly - UFO ​szenzációk és bizonyítékok
"...1975-ben ​a Szardínia-szigeten levő egyik bázisunk szabályos tűzpárbajt vívott egy UFO-val, amely álló helyzetben lebegett a parttól távolabb, a tenger felett. A bázison tartózkodó katonák egy idő múlva felfigyeltek arra, hogy az általuk gyakorló célzattal kilőtt rakéták mindegyike egy idő múlva a kilövőhelytől egy bizonyos távolságba dezintegrálódik (darabokra megy). Ezután már célzottan lőttek ki rakétákat az adott koordináták irányába, és azt vették észre, hogy a rakéták szétesésük előtt úgy viselkedtek, mintha láthatatlan falba ütköztek volna. Filmre vették az eseményeket. Amikor a filmet lejátszották, a következő megdöbbentő látványban volt részük: egy hatalmas, korong alakú UFO lebegett a távolban. A korong tetején kupola. A jármű erős fényt árasztott. Amint a katonák által kilőtt rakéták elértek egy bizonyos távolságot, az UFO lézerszerű sugarat bocsátott ki és ripityára verte szét az élvonalbeli NATO fegyvereket. Próbaképpen a katonák kilőtek egy gyakorló rakéták 110 fokkal ellentétes irányba is. Ennek nem lett semmi bántódása. A bázis parancsnokai részletes jelentés kíséretében azonnal elküldték a filmet a Pentagonnak..."

Hargitai Károly - Társbérlők ​a naprendszerben?
Magyarországon ​az UFO-kérdésről a jelenlegihez hasonló mű még nem jelent meg. A szerző számos szakkönyv, hivatalos dokumentum, egyéni elbeszélések és saját élményei alapján számol be egy mindeddig sokat vitatott jelenségről, amely nagyjából két részre osztotta a világ közvéleményét: az UFO-hívők és nem hívők táborára. A szerző lényegében egyik táborhoz sem tartozik, azokkal ért egyet, akik a kérdés tudományos vizsgálatát sürgetik. A jelenség ugyanis létezik, minden kétséget kizáróan létezik. Nyilvánvalóan többről, másról van szó, mint neurotikus képzelődésről vagy alacsonyrendű szélhámosságról. Igen, de miről? Erre a kérdésre kíván a kötet - a modern természettudományok legutolsó eredményeit is felhasználva - választ adni.

Hargitai Károly - UFO ​- A nagy meglepetés
Az ​ufonauták üzenete: az univerzum megismerhető! Amilyen kicsiben, olyan nagyban és megfordítva... Ehhez a gyönyörű Mandelbrot-halmazhoz hasonló ábrát hoztak létre - feltehetően - ufonauták az angliai Cambridge, a világhírű egyetemi város közelében egy ganobaföldön 1991-ben (fent). Hol végződik az ember?... Ezt az aura fotót 1991 nyarán készítették Londonban (balra). Ez valószínűleg a világon eddig megírt legmegdöbbentőbb könyv! Ehhez hasonlót talán még soha nem írtak! És kétséges, hogy fognak-e valah is írni...

Hargitai Károly - UFO ​rémület
Befolyásolás ​az anyaméhben; egy hölgy, akit autóstól eltérítettek; mesterséges megtermékenyítés az ufóban; hiányzik egy embrió; eltűnő autók az országutakon; repülő autó; hiányzó idő és gyanús sérülések; családokat figyelnek; különös jelek a gabonában; rémisztő jelenségek az éjszakában; hologramok a lakásokban; az ufonauták új politikája; valami rövidesen történni fog! Hargitai Károly eddigi legkülönösebb könyve! Mert e könyvben olyan dolgokról van szó, amelyekre a bizarr jelző csak meglehetősen enyhe fogalom!

Hargitai Károly - Életvíz
A ​bal alsó képen látható patkányhullákat egy japán laboratórium kutatói desztillált vízbe rakták és leplombálták. Egy hét után a hullák erősen oszlani kezdtek, és a víz megzavarosodott. A jobb alsó képen a döglött patkányokat megölésük előtt egy darabig pi-vízbe rakták, és a tatróedényt szintén leplombálták. A hullák még tizenöt éve után is teljes épségben voltak, a víz teljesen tiszta maradt. És ami a legfontosabb: a pi-víz az élő szervezetet is megóvja!

Hargitai Károly - Negyedik ​típusú találkozások
Volt ​már úgy, hogy ideje egy részéről nem tudott önmagának számot adni? Van-e olyan hely, amelynek közelében érthetetlen, megmagyarázhatatlan szorongás, félelem vagy zaklatottság fogja el? Talált már ébredés után a testén olyan sérüléseket, amelyekre nincs semmiféle magyarázat, hiszen egész éjszaka el sem hagyta az ágyát s egyedül feküdt benne - hite szerint? Tapasztalta-e egy idő óta saját magán bizonyos, érthetetlen változásokat? Hangulatingadozást, ami korábban Önre nem volt jellemző? Nem kezdett el valamikor az elmúlt időszakban a korábbiaktól eltérően igen élénken érdeklődni a környezeti problémák, új gondolati vagy művészeti áramlatok, a szeretet, a béke, a harmónia kérdései iránt? Nincsenek különös, visszatérő álmai, amelyek során esetleg lebegő érzése van, UFO-kat lát, vagy agyában különös üzeneteket rögzít? Lehet, Kedves Olvasó, hogy esetleg Önt is - egyszer vagy többször - "eltérítették" már az idegenek? Nos, nem lehetetlen...

Hargitai Károly - UFO ​szuperjövő
Hargitai ​Károly ebben a könyvében a sci-fi eszközeit is felhasználva, tudományos vizsgálatokra és érdekes feltételezésekre alapozva egy új evolúciós foylamat lehetőségét rajzolja fel előttünk. Földi emberek és földönkívüli lények találkozásáról, a világmindenség múltjáról, jelenéről és jövőjéről szól népszerűen, izgalmasan.

Hargitai Károly - Támadnak ​az UFO-k!
"- ​Rendben van - mondta az asztalon ülő - bár nem győztél meg, de áruld el nekem, hogy ki döntené el, ki marad élve. - Mondjuk, egy számítógép. - Bolond! - Őrült! - Rossz vicc! - Hülyeség! - Nem is olyan hülyeség - gondolta Nat -, és már egyáltalán nem bánta, hogy nem Pinky vigasztalásával tölti az estéjét. - Kegyetlenség! A zűrzavar lassan lecsillapodott. Nem is annyira agresszivitás volt mögötte, mint inkább rettegés. Ami persze valahol egyre megy. - Kegyetlenség, azt mondjátok. Az nem kegyetlenség, hogy minden évben körülbelül harminc-negyvenmillió ember hal éhen? Hagyni, hogy a világ teljesen szétzülljön? Az éhes, munkanélküli, genetikusan sérült beteg embertömegek teljesen bizonytalanná teszik még az utcai közlekedést is! - Igaz, így van - mormogott valaki helyeslően. - Engem is leütöttek és megerőszakoltak a múlt héten - sikította egy kerek képű, barna lány. - Maradtál volna otthon a fenekeden, minek sétálsz a sötétben - mondta röhögve a csavargó. - Örülj neki, drágám - vágta neki oda a göndör, fekete hajú lány."

Hargitai Károly - A ​broiler társadalom
˝A ​broiler csirkét három generációra tervezik. Negyedik generációja nincs... És vajon mi a helyzet a mi (értsd: az egész Földön létező) ˝broiler˝ társadalmainkkal? Ezt vizsgálja ez a könyv gátlástalan nyíltsággal, olyan összefüggéseket tárva fel a gyanútlan olvasó előtt, amelyekre eddig valószínűleg nem is gondolt. Az effajta nyíltságra minden bizonnyal szükség van, mert ha az igazság - vagy amit jelen korunkban nem minden alap nélkül annak vélünk - kimondatlanul marad: bizonyos hogy nincs segítség. Márpedig kell hogy legyen...-˝

Hargitai Károly - Hadüzenet ​a halálnak
A ​Q10-kezelésre jól reagáló betegségek: különböző szívpanaszok, magas vérnyomás, allergiás megbetegedések, asztma, tudathasadás, Alzheimer-kór, öregedés (feltétlenül betegségnek kell tekintenünk), elhízás, candidiázis (sokszor igen súlyos gombás betegség), sclerozis multiplex, fogínybetegségek, cukorbaj, AIDS. A japánok észrevették, hogy kiválóan hat a gyomor- és nyombélfekélyre, képes teljesen elmulasztani. A Q10 igen hatásosnak ígérkezik a rák megelőzésében és számos rákfajta kezelésében. És mindez valószínűleg csak a kezdet. Mert a Q10 a jó hírek első hírnöke csak. És nem túlzás, hogy halálos betegeknek adja vissza az életet! A Q10 nem sarlatánok canis mergája. A tudomány hozta létra, és a fejlett medicina igazolta több ezer klinikai tesztben a hatásosságát és egyben hatékonyságát is. Valami, amiben végre bízni lehet!

Hargitai Károly - Az ​apokalipszis űrhajói?
Elektronikus ​agymanipuláció - irányított tértechnológiák - Számítógépi AIDS - A Zéta Reticuli népe - Lelőttek egy UFO-t - A negyedik térdimenzió manipulálása - Egy bolygó megmentése. De ki számára? - Az emberiség utolsó mítosza - Az antropozófikus elv - A fejlődés útja.

Hargitai Károly - Kozmikus ​kaleidoszkóp
Hargitai ​Károly, az ufológia egyik legnevesebb hazai szaktekintélye számos könyve után most egy újabb művel jelentkezik lelkes olvasótábora örömére. Ebben a kötetben hosszú évek kutatásai csapódnak le, ugyanakkor a legfrissebb, XXI. századi ufóeseményeket is tartalmazza. Az olvasó igazi kaleidoszkópot kap a kezébe: egy érdekes, színes, változatos témákkal szórakoztató könyvet. Csakhogy ez a kaleidoszkóp kozmikus, kitágítja a teret és az időt minden irányban: olvashatunk az emberi faj történetéről, a DINS univerzalitásáról, a csillagok titkos alkímiájáról, gyilkos sugárzásokról, a P4ASA titkairól, az antigravitációról, teleportációról, féreglyukakról, újfajta robotokról és kiborgokról, szexről és természetesen - nem utolsósorban - idegen lényekről.

Hargitai Károly - Idegen ​bázisok a Földön
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Hargitai Károly - Vészharang
Világunk ​fordulóponthoz érkezett. A vallások és a tudomány felismerései, gondolatvilágának merész útjai napjainkban keresztezni látszanak egymást. Kezdjük lassan megérteni, hogy miről is van szó tulajdonképpen. Egyre tisztábban látjuk lehetőségeinket és korlátainkat. És azt is tudjuk már, hogy mi a helyes és mi a helytelen. Tudjuk, hogy mit kellene tennünk ahhoz, hogy megkíséreljünk életben maradni. Félő azonban, hogy mindeme jó és szörnyű tudás kissé későn gyújtott fényt töppedt, poszorodott elménkben. Félő, hogy ellobbant remények kihűlt hamvába halunk. És félő az is, hogy még időben van minden. A felismerés, a nekifeszülés és a tett. Ám még ilyen helyzetben is felpisloghat a koromsötétben egy icuri-picuri, meleg sárga fény. Egy aprócska fényecske, amelynek forrását soha nem is leled talán. Melynek forrása, talán maga a Minden.

Hargitai Károly - Örökké ​élni
Amerikában ​már a tervezőasztalokon vannak a szervkinövesztő és bébigyárak tervei. A mesterséges anyaméh már valóság! Lehetségessé vált az idősek jelentős megfiatalítása. Nem lehetetlen többé a halottak "újraalkotása", a testi halhatatlanság! Bibliai időket élünk - szokták mondani. És ebben van is valami. Ez a könyv konkrét reményt ad: a süketek hallani, a vakok látni és a bénák járni fognak. A nagy áttörések mellett számos olyan szerről és felfedezésről is hiteles tájékoztatást kap az olvasó, amelyek mindennapi egészségünket és a testi halhatatlanságunkra való felkészülést szolgálják. A csodák korszaka megkezdődött! Ez a könyv a REMÉNY könyve! A betegeké, öregedőké és azoké, akik imádják a vidám, egészséges életet, és igyekeznek messze elkerülni a temetőt!

Hargitai Károly - Pusztay Sándor - Titkos ​KGB akták
Könyvünkben ​- szinte egydülálló módon - megpróbáljuk fellebbenteni a fátylat az orosz titkosszolgálat működéséről, az amerikai és az egykori szovjet űrfegyverkezési versenyről, illetve azokról a polgári, katonai ufóészlelésekről, amelyek az elmúlt évek "glasznosztja" során napvilágra kerültek. Szakértőkkel elemezzük A KGB titkos ufóaktái című film felvételeit, a hatvanas években rendszeresített fegyvereket, egyenruhákat, járműveket, a Szverdlovszknál lezuhant korong alakú szerkezetet. És akkor ott van még az idegen lény boncolása... Búvárkodásunk során olyan titkos okmányokat is átvizsgáltunk, amelyek az ufókérdés ENSZ-beli tárgyalásával, egy nemzetközi űrtörvény létrehozásával, vagy az ufóészlelőkkel szembeni eljárásokkal foglalkoznak.

Hargitai Károly - Pusztay Sándor - Rekviem ​egy idegenért
A ​könyv alapgondolatát az 1947. júliusi roswelli ufókatasztrófa, az ott talált lény boncolásáról előkerült dokumentumfilm, illetve az azt követő ellentmondó történések adták. A film már akkor nagy vihart kavart maga körül, amikor a világ legtöbb országában még be sem mutatták. A látottakat, hallottakat, egyéb hazai és nemzetközi sajtóvisszhangot ismerve mi is meg vagyunk arról győződve, hogy talán az egész emberiség sorsát, fejlődési menetét befolyásoló információkat tartalmazó film bemutatásának, forgalmazásának előkészületei felkelthették a különböző politikai, gazdasági, katonai, hatalmi szervek, titkosszolgálatok illetékeseinek figyelmét.

Hargitai Károly - A ​halhatatlanság küszöbén
Ez ​a könyv tartogat érdekességeket és meglepetéseket az ufókérdés iránt érdeklődők számára csakúgy, mint azok számára, akik a természetgyógyászat és általában a gyógyítás új útjai iránt lelkesednek. És persze azok számára is, akiket fölöttébb érdekel, hogy mi mindent titkolhatnak el még mindig a különböző kormányzatok.

Hargitai Károly - Párhuzamos ​univerzumok
Van-e ​túlvilág? Vannak-e alteregóink más univerzumokban? Hová lesznek a Földről hirtelen eltűnt emberek, főleg a tinik? Hogyan lehet kapcsolatba kerülni más univerzumok lakóival? Miként lehet kommunikálni elhunytakkal? Milyen legyen a parapszichológia, a képességeinket is figyelembe vevő gondolkodás és erkölcs? Mi vár ránk egy materialista felfogáson messze túlmutató világban?

Hargitai Károly - Döbbenet
Ez ​talán az első olyan könyv,amely megkísérli e különös jelenségek hátterét is megrajzolni,és rámutat arra is,hogy mindeme jelenségek közös nevezője:a hipertér!

Kollekciók