Ajax-loader

Lance Armstrong könyvei a rukkolán


Lance Armstrong - Sally Jenkins - Every ​Second Counts
In ​a follow up to his megabestseller, the Tour de France winner and cancer survivor shares a new series of thrilling rides, including the birth of his twin daughters, being named "Sports Illustrated's" Sportsman of the Year, and extending his string of Tour victories.

Lance Armstrong - Sally Jenkins - It's ​Not About the Bike
World-class ​hero Lance Armstrong tells his inspiring story, from the dark night of advanced testicular cancer through his dramatic victory in the 1999 Tour de France. This trade paperback edition features new material on Tour de France 2000 and the 2001 Olympics.

Lance Armstrong - Minden ​másodperc számít
A ​többszörös Tour de France-győztes, aki a New York Times bestsellerlistáját is sokáig vezette előző könyvével, most egy újabb lenyűgöző művel áll elő, amelyből az utóbbi években professzionális és magánéletében elért eredményeit - és olykor kudarcait - ismerhetjük meg, s átérezhetjük, hogy a halál közelsége miként tanította meg arra, hogyan is kell igazán élni. A nagy sikerű Bicikli életre-halálra című könyve megjelenése óta Lance Armstrong egy sor izgalmas élménnyel gazdagodott, többek közt ikerlányai születtek, az amerikai Sports Illustrated az év sportolójává választotta, és 2003-ban beállította azt a rekordot, ami a sporttörténelemben eddig csak keveseknek sikerült: ötödször is megnyerte a Tour de France-t. Az első könyvében olvasható, magával ragadó történet után, a Minden másodperc számít című kötetében azokat a gondolatokat ismerhetjük meg, amelyek az utóbbi években foglalkoztatták ezt a nagyszerű embert, aki hihetetlen teljesítményt nyújtott a kerékpársportban, s aki minden egyes napban a tökéletesség megvalósításának lehetőségét látja. Armstrong előző könyve a hererák megdöbbentő diagnózisától, amely aztán később kiterjedt a tüdejére és az agyára is, egészen a csodálatos felgyógyulásig követte nyomon az eseményeket, amikor is 1999-ben megszerezte élete első Tour de France-győzelmét, bizonyítva ezzel, hogy valóban megnyerte a rák ellen vívott heroikus küzdelmet. Ez a könyv már a felépülés utáni időkről szól, amikor egy legalább annyira fontos kérdés kerül a középpontba: Hogyan élhet tovább az ember egy ilyen tapasztalat után, és hogyan hozhatja ki a legtöbbet a számára megadatott második esélyből? Az igazán lélekemelő olvasmány emberközeli képet ad a nagy túlélő lelkivilágáról, és minden bizonnyal Armstrong-rajongók millióinak szerez örömteli órákat.

Lance Armstrong - Sally Jenkins - Bicikli ​életre-halálra
Lance ​Armstrong kerékpárbajnok 1999-es Tour de France-győzelmét "a század sporttörténelmének legemlékezetesebb eseményeként" tartják számon (USA Cycling magazin) Ez a könyv egy "utazás" története, amely a baljós kezdetektől diadalon, tragédián, átalakuláson és földöntúli élményeken át vezetett. Lance Armstrong megrázó őszinteséggel vall benne életéről a kezdeti sikerektől csaknem a halálát okozó rákon, a gyógyuláson, majd a kemény küzdelmek árán kivívott újabb sikereken át a házasságig és apaságig.

Chris Carmichael - Lance Armstrong - A ​Lance Armstrong edzésprogram
1999-ben, ​három évvel a rákbetegségéből való felépülése után Lance Armstrong megnyerte a Tour de France-ot, sokak szerint ez a sporttörténelem egyik legdrámaibb visszatérése. Lance tehetsége és bámulatos akaratereje önmagában azonban még nem volt elég a sikerhez. Egy kitűnően felépített erősítő, kerékpáros- és táplálkozási programra is szüksége volt ahhoz, hogy a sporttörténelem élő legendái közé kerüljön. Lance most az ön számára is elérhetővé teszi ezt a programot. A könyvben megtalálja azt a kerékpáros edzéstervet, valamint azokat a mentális módszereket, erőnövelő és állóképesség-fejlesztő gyakorlatokat, amelyek segítségével Lance-nek sikerült visszatérnie a kerékpárosok élmezőnyébe.

Kollekciók