Ajax-loader

Catherine Hapka könyvei a rukkolán


Catherine Hapka - East ​High a király!
Sulinapok ​vannak az East High-ban, mindenki teljesen be van sózva. Be lehet öltözni a jelmezbálon, lehet szurkolni a suli csapatainak a meccseken, de a legnagyobb buli az iskola királynőjének és királyának megválasztása. Annak a legjobb része pedig a Sadie Hawkins-tánc, ahol szigorúan hölgyválasz van! Troy az összes felkérést elutasítja, és azon morfondírozik, vajon Gabriella miért nem kérte fel eddig. Mindazonáltal tudja, türelmesnek kell lennie: Gabriellának sok a gondja. A lány ugyanis véletlenül meghallotta, ahogy anyukája telefonált és ettől úgy elkeseredett, hogy most a legkevésbé sem a táncon jár az esze. Lehet, hogy Gabrielláék ismét költöznek? Pedig ő már annyira jól érzi magát az East High-ban! Az anyja tényleg el akarja szakítani őt az összes barátjától?

Catherine Hapka - Hercegnők paripái
Csipkerózsika új paripája a legdélcegebb ló a világon. Csakhogy kiderül: a paci olyan félős, hogy a saját árnyékától is megijed. Csipkerózsika már éppen kezdi elveszíteni hitét abban, hogy a ló igazi társa lehet a barangolásban, mikor különös dolog történik....

Catherine Hapka - High School Musical 7.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Catherine Hapka - High School Musical 10.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Catherine Hapka - High School Musical - A Vadmacskák legjobb sztorijai
Sulinapok vannak az East High-ban, mindenki teljesen be van sózva. Be lehet öltözni a jelmezbálon, lehet szurkolni a suli csapatainak a meccseken, de a legnagyobb buli az iskola királynőjének és királyának megválasztása. Annak a legjobb része pedig a Sadie Hawkins-tánc, ahol szigorúan hölgyválasz van! Troy az összes felkérést elutasítja, és azon morfondírozik, vajon Gabriella miért nem kérte fel eddig. Mindazonáltal tudja, türelmesnek kell lennie: Gabriellának sok a gondja. A lány ugyanis véletlenül meghallotta, ahogy anyukája telefonált és ettől úgy elkeseredett, hogy most a legkevésbé sem a táncon jár az esze. Lehet, hogy Gabrielláék ismét költöznek? Pedig ő már annyira jól érzi magát az East High-ban! Az anyja tényleg el akarja szakítani őt az összes barátjától?

Catherine Hapka - Kung ​Fu Panda
Nappal ​csupán egy esetlen nudliséf... de ha leszáll az éj. Po legendás kung-fu harcossá válik. Persze, csak álmában. Egy nap azonban megtörténik a csoda, és a tésztagyáros panda harcos példaképei között találja magát. Az őrjöngő Ötös és Shifu mester feladata, hogy a kissé túlsúlyos hősjelöltből rettenthetetlen és főleg legyőzhetetlen harcost faragjanak. Nem kevésbé nehéz ez Po számára, mivel imádott evőpálcikáit a Kiképzőcsarnokon kívül hagyva fel kell cserélnie a kulináris élvezeteket a harci művészetre. A cél azonban szent: a kiválasztott Sárkány Harcos tudja csak megállítani a Béke Völgyét fenyegető hópárducot, Tai Lungot.

Georgina Bloomberg - Catherine Hapka - Off ​Course
At ​Pelham Lane Stables, the teens ride like champions, party like celebrites, and create drama everywhere they go. Welcome to the A circuit! Life on the A circuit comes with major pressure. Equestrians Tommi, Kate, and Zara are expected to perform at every horse show, large or small. So with the biggest show of the season just weeks away, they should be in prep mode. _Should be._ Tommi’s friends convience her to take a road trip to drop off an older frined at school… where she can’t help but get distracted by college boys. Kate is dealing with the aftermath of her boyfriend Fitz’s latest grand gesture: buying a horse for the two of them to train together. And Zara? Well, trouble follows her everywhere! Then there’s the issue of a new blog on the circuit - is someone from Pelham Lane feeding gossip to the press? Forget prep mode for the big horse show, these girls are in crisis mode.

Catherine Hapka - Mindörökké ​barátok
Amikor ​egy új lány, Ashley beiratkozik az East High-ba, Gabriella, aki annyiszor járt már más iskolába, hogy rengeteg tapasztalata gyűlt fel arról, hogyan kell beilleszkedni egy új társaságba, felajánlja neki a segítségét. De Gabriella nemsokára azon morfondirozik, vajon Ashley arra használja-e fel őt, hogy közelebb kerüljön Sharpayhez és Troyhoz. Elvégre Sharpay a helyi country klubban rendezi a szülinapi buliját, ami az év legnagyobb dobása lesz! Troy pedig olyan helyes fiú! Ki ne akarna megismerkedni vele? Vajon mi lesz a vége ennek az egésznek? Gabriella számára Ashley jó barát lesz, vagy csak a gond van vele?

Catherine Hapka - Friends ​Forever
When ​a student named Ashley enrols at East High, Gabriella offers to show her around. After all, Gabriella has plenty of experience being „the new girl” and she knows how lonely it can be…

Catherine Hapka - Wildcat ​Spirit
Who's ​Got Spirit? It's Spirit Week at East High and everyone is psyched. There will be dress-up days, a pep rally and finally, the crowning of the Spirit Week king and queen. But the best part of all is the Sadie Hawkins dance, the girls get to ask the boys!...

Catherine Hapka - Micimackó ​a hunyó
Micimackó ​és barátai bújócskáznak, és Micimackó lesz a hunyó. Az összes kedvenc helyén kutatja barátait, de sikertelenül. Hol bujkálhatnak Micimackónak ötlete sincs... Egészen addig, amíg rá nem jön, hogyan nézzen a dolgokra teljesen más szemszögből.

Catherine Hapka - Bújócskázni ​csudijó!
Mesék ​a barátságról - történetek a Százholdas Pagonyból Ez a bájos mesékkel teli gyűjtemény megmutatja az egészen kicsiknek, hogy mit is jelent pontosan az igaz barátság. Tarts Te is Micimackóval és barátaival, és tanuld meg, mit jelent az osztozkodás, a gondoskodás és a közösen végzett munka. Tapasztald meg, milyen érzés, ha hiányzik egy pajtásod, és miért olyan fontosak az örökké tartó barátságok. A _Bújócskázni csudijó_ tanulsága: Légy figyelmes! Bújócskázni csudijó! Micimackó és barátai egy fergeteges bújócskát terveznek, amelyben elsőként Micimackó a hunyó. A kis mackó minden kedvenc helyét átkutatja, de hiába. Vajon hová rejtőzhettek a barátai? Micimackó kifogyott az ötletekből... amíg rá nem ön, hogy olykor egész más szemszögből kell nézni a dolgokat.

Catherine Hapka - Arielle ​- A kiskedvenc
A ​kislányok szeretik a hercegnőket és szeretik a lovas történeteket. Ez a könyvsorozat pedig, amelyben a Disney hercegnők és az ő hűséges lovaik kalandjairól olvashatnak, biztosan a kedvencük lesz. Arielle palotájába új lakó érkezik. Ez a bájos paci rövid idő alatt igazi családtaggá válik, Arielle annyira ragaszkodik hozzá, hogy még a kastélyban is maga mellett szeretné tudni. Ebből azonban sok galiba adódik. Vajon jót tesz-e a palota berendezésének és a báloknak, ha az udvari történelem legnagyobb háziállata virgonckodik a termekben? És vajon a kis paripa jól érzi-e magát a kastélyban?

Catherine Hapka - A ​nagy ugrabugra
Tigris ​feltalált egy vadonatúj ugrabugráló játékot, és már alig várja, hogy a barátainak is megmutassa. De van egy bökkenő: a barátai NEM tudnak ugrálni! Tigris szörnyen egyedül érzi magát, amikor végül rátalál egy barátra, aki majdnem annyira szeret ugrálni, mint ő!

Catherine Hapka - Reflektorfényben
A ​független filmről, aminek Sharpay és Ryan édesapja volt a producere, dicshimnuszokat zengenek az újságok, így hát a férfi meghívja Sharpayt, Ryant és a barátaikat Los Angelesbe, a film premierjére. Troy, Gabriella, Taylor és Chad fel vannak dobva! Mi lehetne jobb dolog annál, mint lógni a tengerparton? Különben is sztárok vannak mindenhol! Ezalatt Sharpay önkívületi állapotba kerül: végre valóra válik az álma, fel fogják fedezni! Habár hamar rájön arra, hogy híresnek lenni sem fenékig tejfel! Vajon Sharpaynek sikerül a nagy áttörés vagy inkább búcsút int Hollywoodnak?

Catherine Hapka - Szófia ​hercegnő
Szófia ​teljesen hétköznapi életet élt mindaddig, amíg édesanyja, Miranda férjhez nem ment II. Roland királyhoz. Akkor aztán minden a feje tetejére állt! A királyi bál remek alkalomnak tűnt, hogy bemutassák Szófiát a palota lakóinak, ezért az uralkodó rögtön fel is kérte keringőzni. De jaj, Szófia azt se tudta, mi fán terem a tánc! A jó tündérek segítőkész tanácsainak - és egy titkos látogatónak - köszönhetően Szófia hamar megtanulta, hogyan illeszkedhet be a királyi családba és valójában mit is jelent igazi hercegnőnek lenni.

Catherine Hapka - Disney ​Junior - Szófia és a hercegnők
Négy ​igazán izgalmas mese vagány kis hercegnőknek! Szófia ezúttal négy hercegnővel találkozik kalandjai során - Ariel, Aranyhaj, Hófehérke és Mulan is felbukkan a történeteiben. Szófia igazi hercegnős nyaralásra megy családjával egy úszó palotán, és találkozik egy valódi sellővel, Unával. Csakhogy új barátját hamarosan egy rémisztő tengeri szörny kapja el... Majd azt is elmeséli, hogy mi történt, amikor Amber rájött az amulettjének titkára, és megpróbálta előhívni Aranyhaj hercegnőt, de véletlenül a rég száműzött Ivy hercegnőt idézte elő... Amikor a varázslatos lakomán betoppan egy váratlan vendég - Sascha, a varázslónő -, Szófiának baljós érzése támad... Hófehérke tanácsa azonban segít. Szófiáék a távoli Wei-Lingbe látogatnak barátaikhoz, ahol kiderül, vajon elég bátor-e a három hercegnő ahhoz, hogy szembenézzenek az ijesztő jaguárral és megmentsék a családjaikat.

Kollekciók