Ajax-loader

Simone Beck könyvei a rukkolán


Julia Child - Louisette Bertholle - Simone Beck - Mastering the art of French Cooking
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Simone Beck - Apró ​ékszerek süthető gyurmából
A ​könyvben Fimo hőre keményedő gyurmából készült ékszereket gyűjtöttünk össze. Az édesszájúaktól kezdve az elefántgyűjtőkig mindenki talál kedvére valót. Az apró állatfigurák, gyümölcsök, sütik lehetnek fülbevalók, medálok, karkötő-, gyűrű- vagy mobildíszek. A leírások, a fotók, illetve rajzok alapján könnyen elkészíthetjük a könyvben szereplő ötleteket. A technika elsajátítása után, engedjük szabadjára a fantáziánkat, és készítsük el más kedvenceink miniatűr mását is. A vidám figurák kedves ajándékok is lehetnek akár születésnapra, akár karácsonyra.

Julia Child - Simone Beck - Mastering ​the Art of French Cooking 2.
Here ​is the sequel to the great cooking classic. Each of the new recipes is worked out step-by-step, with the clarity and precision that are the essence of the first volume. 5 times as many drawings as in Vol. I make the clear instructions even more so.

Julia Child - Louisette Bertholle - Simone Beck - Thirty ​Recipes from Mastering The Art of French Cooking
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Julia Child - Louisette Bertholle - Simone Beck - Mastering ​the Art of French Cooking
For ​over fifty years, this New York Times bestseller has been the definitive cookbook on French cuisine for American readers. It deserves a place of honor in every kitchen. Featuring 524 delicious recipes and over 100 instructive illustrations to guide readers every step of the way, Mastering the Art of French Cooking offers something for everyone, from seasoned experts to beginners who love good food and long to reproduce the savory delights of French cuisine. Julia Child, Simone Beck, and Louisette Bertholle break down the classic foods of France into a logical sequence of themes and variations rather than presenting an endless and diffuse catalogue of dishes—from historic Gallic masterpieces to the seemingly artless perfection of a dish of spring-green peas. Throughout, the focus is on key recipes that form the backbone of French cookery and lend themselves to an infinite number of elaborations—bound to increase anyone’s culinary repertoire.

Kollekciók