Ajax-loader

Ronne Randall könyvei a rukkolán


Carlo Collodi - Ronne Randall - Pinokkió
Dzsepettó ​asztalosmester nagyon vágyik egy fiúra, de a kis figura, akit magának kifarag, szófogadatlan és forrófejű. Bár Pinokkió rettentően szeretne igazi kisfiúvá válni, képtelen ellenállni a csábításoknak. Vajon felismeri-e valaha, hogy a vágya beteljesüléséhez változtatnia kell haszontalan, megrögzött természetén?

Johanna Spyri - Ronne Randall - Heidi
Heidi, ​az árva kislány boldogan él nagyapjával és virgonc kecskéivel a magas svájci hegyek között. Egy napon nagynénje magával viszi a nyüzsgő nagyvárosba, s ezzel gyökeresen megváltozik Heidi élete. Vajon visszatérhet-e valaha is nagyapjához és szeretett alpesi hegyei közé?

Jules Verne - Ronne Randall - Nemo ​kapitány
A ​híres tudós, Pierre Aronnax a félelmetes tengeri szörnyet kutató vitorlás expedíció tagja. A szörny üldözése közben társaival váratlanul a tengerbe zuhan. Megmenekülésüket a "különös szörny", a Nautilus tengeralattjáró parancsnokának, Nemo kapitánynak köszönhetik. A hajóról való szabadulásukig sok rejtélyes kalandon mennek keresztül.

Jan Astley - Becky Brookes - Gaby Goldsack - Kath Jewitt - Paeony Lewis - Sue Nicholson - Ronne Randall - Louisa Somerville - Fairy ​Stories
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

L. Frank Baum - Ronne Randall - Óz, ​a nagy varázsló
Dorkát ​és Totó kutyát egy forgószél Óz birodalmába repíti. Smaragdvárosba igyekeznek, hogy a varázsló segítségével hazajussanak Kansasba. Közben megismerkednek a Gyáva Oroszlánnal, a szív nélküli Bádog Favágóval és az együgyű Madárijesztővel, akik csatlakoznak hozzájuk. Útközben számos kaland vár rájuk és újdonsült barátaikra!

Ronne Randall - Monkey ​Mayhem!
Mickey ​and Maxine Monkey, and thier friend, Chico Chimp, just can't keep quiet! Everyone in the jungle is extremely annoyed - until a little monkey mayhem saves the day!

Ronne Randall - The ​Ugly Duckling
Ladybird ​has published fairy tales for over forty years, bringing the magic of traditional stories to each new generation of children. These are based on the original Ladybird retellings, with beautiful new pictures of the kind children like best - full of richness and detail. Children have always loved and will always remember these classic stories and sharing them together is an experience to treasure.

Ronne Randall - Playtime ​Rhymes
This ​collection of over 20 playtime rhymes have been chosen to suit a particular time of day or mood. These playtime rhymes are intended to encourage singing, playing and joining in.

Robert Louis Stevenson - Ronne Randall - A ​kincses sziget
Szálljunk ​fel az ifjú hajósinas, Jim Hawkins társaságában a Hispaniola kétárbocosra, s kísérjük el a kincses szigetre! Hősünk marcona matrózok társaságában kalandos útra indul, hogy megkeresse Flint kapitány elásott kincsét. Csakhogy a veszély is útitársunk lesz: vajon bízhatunk-e a legénységben? S mi vár ránk a szigeten?

Louisa May Alcott - Ronne Randall - Kisasszonyok
A ​March család négy lánya - Meg, Jo, Beth és Amy - számára nehéz idők járnak. Édesapjuk az amerikai polgárháborúban szolgál, anyjuk otthon igyekszik elfogadható életet teremteni. Sok megpróbáltatást és jó pár örömteli fordulatot végigélve, a lányokból igazi kisasszonyok válnak a történet végére.

Alexandre Dumas - Ronne Randall - A ​három testőr
"Egy ​mindenkiért, mindenki egyért!" Ez a három királyi testőr - Athos, Porthos és Aramis - jelszava. Ifjú barátjuk, d'Artagnan hajmeresztő feladatot kap. Meg kell mentenie a francia királyné becsületét. Vajon az ördögi cselszövések közepette sikerül-e végrehajtania e megbízatást, és elnyeri-e a királyi testőrök hőn áhított rangját?

Lewis Carroll - Ronne Randall - Alice ​Csodaországban
Ugorjunk ​be Alice és a fehér Nyuszi után a lyukba, hogy Csodaországba jussunk! Különös teadélutánon vehetünk részt, megfigyelhetjük a kártyalapok krokettezését, találkozhatunk a Fakutyával, egy fura kék Hernyóval és a Szív Királynővel, aki le akarja üttetni Alice fejét! Hősünk vajon hazatalál valaha?

Ronne Randall - Mítoszok ​és legendák gyerekeknek
A ​mítoszok a legősibb történeteink; az idők hajnalától mesélik őket, magyarázatul a minket körülvevő világra és benne az ember helyére. A mítoszokhoz a legendák állnak a legközelebb. Olyan hősökről szólnak, akik valaha talán éltek, ám dicső tetteik olyan magasságokba emelték őket, hogy ma már természetfölötti lényeknek tűnnek. Ebben a képes gyűjteményben a világ minden tájáról származó mítoszokat és legendákat találhatunk. Kalandokról, varázslatról, rejtélyekről, az emberi szív és lélek csodáiról szólnak. Ajándék nekünk távoli őseinktől, hogy szórakoztassanak és gazdagítsanak bennünket.

Kollekciók