Ajax-loader

Horváth Andrea könyvei a rukkolán


Horváth Andrea - Horváth Levente Attila - Történelmi atlasz 5-8.
A térképeken elhelyezett több mint 600 rajz szinte észrevétlenül rögzíti a gyerekekben az egyes történelmi korok tárgyi anyagát, a történelem főbb eseményeit, a legfontosabb kultúrtörténeti emlékeket. A történelmi térképvázlatokat művészettörténeti, zenetörténeti és irodalomtörténeti vonatkozású topográfiai ismeretek egészítik ki. Több mint 500 földrajzi és történelmi nevet, fogalmat tartalmazó névmutatót tartalmaz.

Horváth Andrea - Horváth Levente Attila - Történelem ​5. - Az őskor és az ókor története
Történelem ​tankönyvcsaládunk célja, hogy úgy vezesse végig a tanulókat a történelmi eseményeken, hogy közben eléjük tárja a nagy korszakok kultúráját, hangulatát és az emberek hétköznapi világát is. Az emberiség útját az emberré válástól a honfoglalásig követő ötödik osztályos kötet élményszerű rajzai és gazdag fotóanyaga segítségével a régmúlt korok is életre kelnek.

Horváth Andrea - Nostradamus ​próféciái
A ​világvége elkezdődött? Egybevágó jóslatok napjainkra... Nostradamus. A valaha élt leghíresebb látnok. Könyvünk az ő próféciáin keresztül próbálja elemezni, hogy a szeptember 11-i események valójában a harmadik világháború kezdetét jelentik-e, és mennyiben lesz hatása a történteknek életünkre és a világmindenségre? Összehasonlítjuk a Biblia Armageddon jövendöléseit Nostradamus próféciáival és híres látnokok világvége-jóslataival. Láthatjuk a két nagy ellenfél, Bush és Oszama bin Laden horoszkópját, megismerhetjük, hogy miben hasonlítanak, illetve miben térnek el egymástól. Megtudhatjuk, hogy valóban Oszama bin Laden e az, akit Antikrisztusként várnak és rettegnek. Olvashatjuk Dr. Hanák Lajos, a leghíresebb - politikai jövendöléssel is foglalkozó - asztrológus előrejelzését, és megismerhetjük Müller Rózsa médium véleményét, az egyetlen látnokét, akinek a segítségét a rendőrség is igénybe veszi.

Horváth Andrea - Feng ​shui asztrológus szemmel
A ​feng shui világa. Életünk térképe, a bágua. Személyes trigramunk: a gua szám. A feng shui asztrológiája. A ji king.

Horváth Andrea - Asztrológia iskola II
Nagyszerű és szokatlan kalandra hívjuk mindazokat, akiket érdekel az asztrológia, a jóslás, s mindaz, amit ma határtudományoknak neveznek. Ennek az új kiadványsorozatnak a segítségével ugyanis bárki a saját jósává, jósnőjévé válhat. Először megtanul horoszkópot készíteni, bepillantást nyer, más érdekes, a jövőt fürkésző módszerekbe is, mint például a tarot kártyák varázslatos világába, a kínai asztrológiába vagy az ősi kínai Ji King jóslásba

Horváth Andrea - Társaink ​Isten házában
Kutya ​nélkül lehet élni, de minek, írta Konrad Lorenz. Akinek volt vagy van kutyája, érti csak igazán ezt a mondatot. Kutyát sokféle okból tarthatunk: házőrzőnek, hobbi kutyaként, terápiás kutyaként, gyermek mellé vagy csak úgy ..., de a legfontosabb, hogy szeretni kell. Ő az a lény a Földön, aki meghálálja gondoskodásunkat, törődésünket, ő az, aki feltétel nélkül, fáradhatatlanul szereti kiszemelt gazdáját, s ha kell, még az életét is odaadja érte. Jelen könyv azon kutyabarát olvasóinknak íródott, akik szeretnének néhány ismert és kevésbé ismert hazai vagy külföldi kutyával és történetével megismerkedni, s olvasni olyan kutyákról, akik bebizonyították feltétel nélküli hűségüket gazdájukhoz, s nem szégyellnek néhány megható történet után egy-két könnycseppet is ejteni. Részletek a tartalomból: Gazdik * Magány * Koldushalál * Hűség * Előítélet * Hadd legyek a kutyád (az állatvédelmis) * A kutyák nyelvén (a kiképző) * Gazdához a kutyát pakvezető ebek) * Négylábú jótevők * Ebhoroszkóp * Társaink a túlvilágon is? ... stb. A könyv jó szívvel ajánlható minden korosztálynak, minden állatbarátnak.

Horváth Andrea - Isten ​táncosai
Három ​emberi sors egymásba fonódása a csernobili katasztrófa árnyékában, a háttérben a XX. század második felének történelme... "Lelki szemeimmel elképzeltem egy női alakot, aki a ködös, kihalt tó partján egy levelet tartalmazó palackot hajít a vízbe. Távolról egy öreg horgász észrevette, kipiszkálta a tóból a furcsa palackpostát, és így tudta meg, hogy a nő leveleket ír elhunyt édesapjához, akinek a hamvai a tóban nyugszanak. Érdekelni kezdte, hogy ki lehet ez a titokzatos nő, és ki lehetett a halott férfi. Miért szakadtak el valaha egymástól, milyen titkokat őriz a sorsuk.... ? "

Horváth Andrea - Asztrológiaiskola ​II.
Nagyszerű ​és szokatlan kalandra hívjuk mindazokat, akiket érdekel az asztrológia, a jóslás, s mindaz, amit ma határtudományoknak neveznek. Ennek az új kiadványsorozatnak a segítségével ugyanis bárki a saját jósává, jósnőjévé válhat. Először megtanul horoszkópot készíteni, bepillantást nyer, más érdekes, a jövőt fürkésző módszerekbe is, mint például a tarot kártyák varázslatos világába, a kínai asztrológiába vagy az ősi kínai Ji King jóslásba.

Horváth Andrea - Horváth Krisztina - English ​in Tourism
A ​nyelvkönyv az elméleti háttér mellett gyakorlati feladatokkal mutatja be az idegenforgalom és a vendéglátás különböző területeit, illetve a szakmai nyelvvizsga témaköreit.

Horváth Andrea - Kövér Lajos - Horváth Levente Attila - Pelyach István - Történelem ​6
A ​TÖRTÉNET FOLYTATÓDIK... A történelem tankönyvcsaládunk célja, hogy úgy vezesse végig a tanulókat a történelmi eseményeken, hogy közben eléjük tárja a nagy korszakok kultúráját, hangulatát és embereinek hétköznapi világát is. A sorozat hatodik osztályos kötete a 19. század közepéig kalauzolja a gyerekeket. E képzeletbeli utazást rendkívül gazdag illusztrációs anyag és számos forrásszöveg teszi lebilincselően izgalmassá.

Horváth Andrea - Karma ​és horoszkóp
A ​szerző könyvéből megtanulhatjuk, mely életterületen vannak karmikus feladataink, melyeken kell különösen dolgoznunk, hol, miben ér bennünket valamiféle előző életeinkből hozott erők miatti hátráltatás

Horváth Andrea - Asztrológiaiskola ​I.
Nagyszerű ​és szokatlan kalandra hívjuk mindazokat, akiket érdekel az asztrológia, a jóslás, s mindaz, amit ma határtudományoknak neveznek. Ennek az új kiadványsorozatnak a segítségével ugyanis bárki a saját jósává, jósnőjévé válhat. Először megtanul horoszkópot készíteni, bepillantást nyer, más érdekes, a jövőt fürkésző módszerekbe is, mint például a tarot kártyák varázslatos világába, a kínai asztrológiába vagy az ősi kínai Ji King jóslásba.

Horváth Andrea - Hódítási ​kalauz
Rohanó, ​feszült túlhajszolt világunk nem igazán kedvez a mély emberi kapcsolatok kialakulásának. Nem csak ismerkedni nem tudunk, hanem jól szeretni sem. Nézzünk csak körül magunk körül, hogy hány nem magányos vagy párkapcsolatban, házasságban valóban elégedett embert látunk magunk körül! Pedig lelkünk prizmájának csak egy kicsiny résnyit való állításával minden könnyebb lenne. De vajon ismerjük-e eléggé a társunkat? Tudjuk, hogy neki mi a jó? Az asztrológia óriási segítség abban, hogy saját magunkat, a szeretetről vallott igényeinket és embertársainkat jobban, mélyebben meg tudjuk ismerni. Az emberek már az ősi korokban is fürkészték, hogy mi minden közös a különböző meghatározott időpontokban született embereknél. E könyv a mi kultúrkörünkben ismert és népszerű (egyébként babiloni eredetű) asztrológiai rendszer részletes szerelmi titkaiba avat be. Az első fejezetekből megtudhatjuk, hogy a három horoszkópelem (Havi jegy, aszcendens és Hold jegy) közül hol van két ember között a közös pont, vagy ha ilyen nincs, mi az a bizonyos "másság", amit tolerálni kell a másikban. A könyv nemcsak azt írja le, hogy a különböző jegy szerinti emberek mit kívánnak, s várnak el egy kapcsolatban, hanem a jegytípusok ismertetése után azt is, hogy mely másik jegy szülötteinek különösképp mire kell az adott kapcsolaton belül vigyáznia. Míg a születés Hónapja szerinti jegy inkább a belső énünkről árulkodik, a Hold jegy (ahol születésünk napján a Hold állt), az érzelemvilágunkat, ösztönéletünket, tudattalan reagálásunkat tárja fel, az aszcendens (óra szerinti jegy) leginkább a kifelé mutatott magatartásunkat. A következő fejezetekben bepillantunk az egyes ősi asztrológiai rendszerek jegytípusainak egyéniségjegyeibe és szerelmes titkaiba. Ha megtudjuk, hogy a kínai, az ősi kelta, és a perzsa horoszkóp szerint korábban már megismert alaptulajdonságunk milyen egyéniségvonásokkal bővül, még többet megtudhatunk magunkról és a társunkról. Ezután a könyv a kártyajóslás csodálatos világába vezeti el az emberi szívek titkaira kíváncsi Olvasót. A kártyavetést bárki elsajátíthatja. Kétféle egyszerű párkapcsolati kirakás tanulható, amit akár tarot, akár magyar, akár francia kártyával bárki megcsinálhat saját magának. Nem kevésbé izgalmas az utolsó fejezet sem, ami az egyes szerelmi varázslások és mágikus praktikák csodáiról nyújt kóstolót, amelyeket szintén bárki megpróbálhat. Azt azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy a legjobb "mágia" a szeretet, a pozitív kisugárzás és a mások elfogadásáról szóló tolerancia, amiről ez az egész könyv szól.

Horváth Andrea - Mennyi ​rács...!
Néha ​nincsenek szavak a borzalomra... Azok a hangok nem emberi hangok voltak, hanem támadásra kész, bezárt állatok artikulátlan ordításai. Ahogy elhaladtunk a nehéz vasajtók előtt, annak nyílásaiból kezek nyúltak ki. Szőrös, hatalmas tetovált kezek, amelyek mintha egyenest a falból nőttek volna ki. - Vigyázzon, ne menjen túl közel a zárkákhoz, mert belekapaszkodhatnak a hajába! - figyelmeztetett a felügyelő. Hirtelen vad, rettenetes dübörgés támadt. Az egyik rab belülről ütni-rúgni kezdte az ajtót. Mintha még a mindenütt jelenlévő, sűrű, vastag rácsok és dróthálók is visszhangozták volna a dörömbölést és a vadállat bőgésére emlékeztető, mély hangot. A sopronkőhidai fegyház különösen veszélyes körletén nem sok látogató járhatott előttünk. Az agresszív, támadó, ön- és közveszélyes, javarészt gyilkosság miatt életfogytiglanig tartó fegyház büntetésüket töltőket őrzik itt olyan egyszemélyes cellákban, ahol még az asztal és az ágy is le van betonozva. Azokat, akik már nem nevezhetőek emberi lényeknek, életük pedig az egyszemélyes betonkoporsókban nem emberi lét, sokkal inkább egyfajta, az állati szintnél is borzalmasabb vegetáció.

Horváth Andrea - Istenkeresők
"És ​az atyák szívét a fiakhoz fordítja, a fiak szívét pedig az atyákhoz, hogy el ne jöjjek és meg ne verjem e földet átokkal" (Malakiás próféta könyve 4.6) Az ember évezredes igénye fogalmazódik meg a fenti szavakban. Igény arra, hogy közvetítsük Isten szavát, közvetítsük akaratát, majd ebben a fényben mi magunk legyünk az istenek. "Majd mi megmutatjuk, hogy ki is Ő valójában" - hirdeti egyház és ember, közösség és magányos próféta. Majd sokan csalódottan elfordulnak, meghasonlanak önmagukkal, mert nem akarják szolgálni azt az Istent, Akit az emberi gyarlóság emelt az egekbe.

Horváth Andrea - Sors ​és horoszkóp
"Egy ​régi legenda szerint egy nap a szolga kétségbeesetten rohant az urához. Könyörgöm, add kölcsön a lovadat... - zihálta. Most tudom meg, hogy ma este értem jön a Halál, s el akarok menekülni tőle Szamarkandba. Az úr odaadta a legjobbik lovát, s megkönnyebbülten nyugtázta magában, hogy megmentette a kedvenc szolgáját."

Horváth Andrea - Kínai ​asztrológia - horoszkóp a 2007. évre
Horoszkóp ​a kínai asztrológiában. Az elemek tana. Havi prognózis. Férfiak, nők gua számai.

Horváth Andrea - Kínai ​asztrológia - horoszkóp a 2004. évre
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Horváth Andrea - Az ​asztrológia kézikönyve
Az ​asztrológia gyakorlati tudomány, amely az emberiség sok ezer éves megfigyelésein alapul. Egy horoszkóp nem jóslatokat ad, hanem tendenciákat, irányvonalakat jelez. E könyvet olvasva megtanulhatjuk elkészíteni saját és mások horoszkópját. A könyvben található táblázatok megadják a számításokhoz szükséges adatokat, majd konkrét példákon keresztül elsajátíthatjuk a kiértékelést is.

Horváth Andrea - Angyalok ​hídján
A ​haldoklás lelki-szellemi folyamatairól, a halál misztériumáról mereng művében a szerző megrendítő személyes élményei kapcsán, amelyek közül a legerősebb szeretett kutyája, Asztró, valamint egy jó barát elvesztése volt. Az utóbbit - akit könyvében Sebastiánnak nevez - akkor ismerte meg, amikor az már halálosan beteg volt: mindössze harminc évesen a leukémia egy gyógyíthatatlan fajtájában szenvedett. Az érdeklődés azonban nem csak az eltávozóknak járó tiszteletteljes figyelem volt - a nekik jutó időben mély és igaz barátság szövődött közöttük, amelynek során sokszor és sokat beszélgettek az elmúlásról. A felidézett dialógusokon kívül olyan témakörökről elmélkedik, mint egymás elengedése, a gyermekkori halál vagy a gyász folyamata.

Horváth Andrea - Kártyajóslások ​könyve
A ​szerző a négy legismertebb jóskártya használatához ad kulcsot művében, amelynek nyitányában a különféle alkalmakhoz, kérdésekhez illő kártyavetési módokat ismerteti részletesen. Ezt követően a tarot, majd a francia és magyar, végül pedig a cigánykártya

Horváth Andrea - Horváth Levente Attila - Történelem ​6. - A középkor és kora újkor története
Történelem ​tankönyvcsaládunk célja, hogy úgy vezesse végig a tanulókat a történelmi eseményeken, hogy közben eléjük tárja a nagy korszakok kultúráját, hangulatát és az emberek hétköznapi világát is. A sorozat hatodik osztályos kötete a középkoron át az újkor hajnaláig kalauzolja a gyerekeket: E képzeletbeli utazás rendkívül gazdag illusztrációs anyag és számos forrásszöveg teszi lebilincselően izgalmassá.

Horváth Andrea - Kínai ​asztrológia – horoszkóp a 2005. évre
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Horváth Andrea - Karma ​és reinkarnáció
Ez ​a könyv a reinkarnációról szól. Emberekről, történetekről, esetekről, akik sejtik, érzik vagy konkrétan tudják, hogy nem ez az egyetlen, tiszavirág életű földi életük volt, vagy valami módon mások előző életeibe látnak.

Horváth Andrea - Angyalok ​tánca
A ​szerző édesanyja emlékére írta a művet. "De jó lenne tudni, hogy ebben a testemben, amit Tőled kaptam, foglak-e még látni? Átölelhetlek-e még úgy, mint akkor, a kórházban, amikor megláttad a képen az újpesti házat? Vagy valahol, valamikor majdan születik egy szürke szemű kicsi leányom, akit épp olyan szeretettel fogok etetni, gondozni, ápolni, mint Téged az utolsó hónapjaidban? Milyen kár, hogy nem fogunk emlékezni erre az inkarnációnkra."

Korcsmáros Nóra - Horváth Andrea - Magyar ​múzsa
A ​Magyar Múzsa egy kísérlet. Én filmet álmodtam meg, mikor írtam, képregény lett belőle. Horváth Andrea mangákkal álmodott, miközben rajzolt, végül felkérés lett belőle. A húszhoz közeledő rajzoló lány és a harmincat betöltött nő közös munkája az első magyar manga képregény. A főszereplő Emese, akiben hatalmas érzelmek laknak, ugyanakkor két lábbal a földön jár. Nagy hatással van rá egy férfi, de vannak értékek, amelyek még a szerelemnél is fontosabbak számára. Könnyed szórakozás egy kis magyarországi idegenvezetéssel, egy hétköznapi mese, ami bármelyikünkkel megtörténhet.

Horváth Andrea - Álmok ​könyve
"Egész ​életemben fontos szerepet töltöttek be az álmok. Kora gyermekkoromtól kezdve éles, színes álmaim voltak és mindig is foglalkoztatott a megfejtésük. Persze, igazán közel az álomfejtéshez akkor kerültem, amikor megismerkedtem a két csodálatos elme, Freud és Jung tanításaival."

Horváth Andrea - Őrangyalok ​pedig vannak
Mindannyian ​halljuk a Mennyek hangját - a hang a szívünkön, a megérzéseinken keresztül továbbítódik. De csak akkor, ha megengedjük, hogy ezek elérjenek bennünket formális vagy ismétlődő imáink során. Az angyalok logikája csodálatos érthető, mégis felfrissítő módon különbözik a halandók gondolkodásától. Az arkangyalok és angyalok segítenek kigyógyítani bennünket mélyen gyökerező félelmeinkből, és ezért hatásosan tudják megnyitni a hallás, a látomás és tapintás érzését. Megszabadíthatnak bennünket az ősi bilincsekből, amelyek sötét érzelmi várbörtönbe zárnak bennünket, és elszigetelnek a Mennyország szerető hívószavától.

Horváth Andrea - Karma ​és életfeladat
Vajon ​mi történik velünk halálunk után...? Igaz-e, hogy egy csodálatos, fehér fényekkel teli birodalomba érkezünk, ahol elhunyt szeretteink sietnek elénk, és ahol a karmánk szerint, szellemi vezetők segítségével tervezzük a következő életünket? Hogyan függ össze a karmánk és az egy adott életre vállalt sorsfeladatunk? Vannak-e olyan módszerek, amelyekkel az előző életeink fátyla mögé pillanthatunk, netán beleshetünk abba a bizonyos, halál utáni birodalomba is? _Horváth Andrea_, (reinkarnáció-kutató-író) lebilincselő érdekes könyve ezekre a kérdésekre keres választ, miközben regressziós hipnotizőrt, látnokokat, karma asztrológust szólaltat meg, ám olyan emberek is vallanak, akik már jártak "odaát" és ismerik az élet és halál titkait.

Kollekciók