Ajax-loader

Saiko Takaki könyvei a rukkolán


Hideyuki Kikuchi - Saiko Takaki - Vampire ​Hunter D 3.
The ​vampire hunter know only as D is now on a race against time - this time, to hunt down a vampire lord who's kidnapped a daughter of a wealthy village elder. D must also contend with a notorious band of bounty hunters also hired to track down the abductor, and hell-bent on eliminating anyone or anything in their way of their bounty. D is faced with obstacles every corner he turns... can he reach the damsel in distress before she becomes one of the undead?

Hideyuki Kikuchi - Saiko Takaki - Vampire ​Hunter D 6.
The ​Nobility have captured a young Frontierswoman named Tae and held her captive for eight years, and her prison - the remote Castle Gradinia - can only be accessed by those brave (or senseless) enough to cross into the no-man's-land known as the Outer Frontier. The mysterious "people finder" Granny Viper has been charged with the recovery of the girl...but can she trust her hired escorts, the notoriously shifty Bullow Brothers? In a race across treacherous terrain, it will be up to D to lead the charge and level all enemies on this rescue mission! "Vampire Hunter D" is famed horror-master Hideyuki Kikuchi's revolutionary tale of a beautiful Hunter and the war he is destined to wage against the bloodthirsty Nobility! D must intervene when the recapture of a young woman kidnapped by the Nobility is waylaid by a band of deviants whose unparalleled cruelty threatens the very lives of the rescue party! Will D make it across a vast desert and out of harm's way in time to save the girl?

Hideyuki Kikuchi - Saiko Takaki - Vampire ​Hunter D 5.
In ​a world where even the smallest and most remote village is being terrorized by the monsters that stalk the night, there is a hamlet, prosperous and peaceful, where mortals and vampires have lived in peace for years. It is there that sleeping beauty, Sheavil Schmidt, has slept, neither waking nor aging, for thirty years since first receiving the vampire's immortal kiss. The mysterious Vampire Hunter D is lured to the tranquil oasis by recurrent dreams of the beautiful, undying girl bathed in an eerie blue light and dancing in a ghostly chateau.

Hideyuki Kikuchi - Saiko Takaki - D, ​a vámpírvadász 2.
Tepes ​álmos kis falva felett egy ősi, romba dőlt építmény magasodik, melyet egykoron a Nemesség emelt. Egy nap négy falusi gyerek téved a várromhoz, akik nyomtalanul eltűnnek, majd pár héttel később rejtélyes körülmények között újra felbukkannak. Azonban a négy gyerekből csak három jön vissza, ráadásul semmire sem emlékeznek abból, ami velük történt. Tíz évvel később új vámpírfaj jelenik meg, amely, úgy tűnik, nappal is tud vadászni. Mivel elvesztették a nappali fény nyújtotta menedéket, pánik és tömeghisztéria tör ki a városka lakói között, ami zavargásokat és lincshangulatot idéz elő. A zűrzavar közepette egy titokzatos vámpírvadászt hívnak a faluba, akit csak „D” néven ismernek. Vajon meg tudja-e fejteni az élőhalottak újonnan keletkezett képességeinek rejtélyét, és felfedi-e, milyen kapcsolat fűzi az eltűnt gyerekeket az ódon romokhoz? Hideyuki Kikuchi története, a D, a vámpírvadász, melyet Saiko Takaki adaptált képregénynyé, vérfagyasztó horror, szörnyetegekkel és mutánsokkal, amelyeket csak antihősünk sajátos, hatékony szörnyirtó módszerei képesek megfékezni. Takaki mesterien illusztrált portréja Kikuchi félig ember, félig vámpír szörnyvadászáról a horror és a fantasztikum határán egyensúlyoz. D, a vámpírvadász egyedi hangvételű kalandjai minden eddiginél messzebbre tolják a valóság határait, és merőben újszerű világba kalauzolják az olvasót.

Hideyuki Kikuchi - Saiko Takaki - Vampire ​Hunter D 8.
The ​riveting conclusion to the two-volume episode! A mysterious bead and a young woman's dying wish have brought D to the seashore village of Florence--a town that's perpetually stuck in winter. Summer comes to this shore but one week a year and it brings something more than just the warm weather--the sole-surviving Noble comes out of hiding too! That rare bead may hold all the secrets of the Nobility and humans. With such an enticing artifact in his hand (literally!), D is doggedly pursued by the henchmen of the young woman's murderer. These unscrupulous assassins have no qualms using the dead woman's sister as bait to draw out D, but the mysterious Noble has other designs on her. Finally remembering what he has been seeking all these years, the Noble won't let anything get in his way--even a notorious vampire hunter like D!

Hideyuki Kikuchi - Saiko Takaki - D, ​a vámpírvadász 1.
A ​nagyon távoli jövő. I. sz. 12090-et írunk, és ami megmaradt az emberiségből, végre kievickélt a háború és a pusztítás hamuja alól. A radioaktív sötétségből mutánsok születtek, és létrejött a vámpírok faja, a Nemesség, amely könyörtelenül uralkodik a gyengébbek felett. Akit megharap egy Nemes, arra kárhoztatik, hogy az élőhalottak sorába lépjen. A falusiak rettegve húzzák meg magukat, reménykednek és imádkoznak, hogy eljöjjön egy megváltó, aki megszabadítja őket a soha nem enyésző rémálomtól. Az egyetlen, aki képes felvenni a harcot a fenyegetéssel, maga is nagy erejű, veszélyes lény: D, a magányos és titokzatos vámpírvadász. D találkozik a kétségbeesett Doris Langgel, akit megharapott Lee gróf, a vámpír nagyúr. Doris szörnyű sorsra kárhoztatott… Vajon meg tudja-e szabadítani D az átoktól, és a lány megmenekül, vagy ő is egyike lesz az öröklétre ítélt élőholtaknak? A „D, a vámpírvadász” az azonos című és hatalmas sikerű regényfolyam, a Vampire Hunter D első részének mangaadaptációja, amely most jelenik meg először magyarul, a világpremierrel egy időben.

Hideyuki Kikuchi - Saiko Takaki - Vampire ​Hunter D 4.
The ​City, a tiny metropolis of a few hundred sheltered citizens floating serenely on a seemingly random course a few feet above the ground, has long been thought safe from the predation of marauding monsters. It seems like a paradise. A paradise shattered when an invasion of apparent vampire threatens the small haven. While the Vampire Hunter known only as “D” struggles to exterminate the scourge, a former denizen of the city, the attractive Lori Knight, and the brash John M. Brasselli Pluto VIII seize control of the city, lurching it onto a new and deadly course. D’s travails are just the beginning.

Hideyuki Kikuchi - Saiko Takaki - D, ​a vámpírvadász 4.
Az ​elveszett paradicsom… Végtelen vándorútja során D, a titokzatos vámpírvadász egy idilli, lebegő városba érkezik, melynek utópisztikus társadalma biztonságos magasságban repül az életveszélyes Határvidék felett. Mielőtt a lebegő városba lépne, a vadász megmenti Lorit, egy család utolsó túlélőjét, és közben találkozik a több mint gyanús VIII. Plutóval. D-t a polgármester hívatja magához, hogy munkával bízza meg: lánya nyakán harapásnyomokat találtak, tehát az eddig biztos menedéknek tűnő városban vámpír garázdálkodik. Ahogy egyre több városlakó válik élőhalottá, kiderül, hogy semmi sem az, aminek látszik. A polgármesternek és Lorinak is köze van a rejtélyes eseményekhez, de hogy pontosan mi a szerepük, azt D-nek kell kiderítenie. És VIII. Pluto vajon hogyan illik a képbe? A D, a vámpírvadász negyedik kötetében a tudományos fantasztikum randevúzik a halállal, mutáns szörnyetegek lakomáznak, és ismeretlen vámpírerők ébrednek – ha D meg nem állítja őket. Sok sikert, vámpírvadász!

Hideyuki Kikuchi - Saiko Takaki - D, ​a vámpírvadász 3.
Végre ​megérkezett a világhírű D, a vámpírvadász-regénysorozat mangaadaptációjának oly rég várt harmadik kötete, melynek történetéből a D, a vámpírvadász – Vérszomj című animesiker született. A vámpírvadász, akit egyszerűen csak „D”-ként ismernek, és híres arról, hogy a kard útját járva teljesíti küldetéseit, most újabb vérdíjra pályázik. Ezúttal egy falu gazdag elöljárójának leányát kell megmentenie, akit elrabolt egy vámpírnemes, Mayerling. De mi van, ha egy másik fejvadászcsapat is elvállalta ugyanezt a megbízást? A hírhedt zsoldosklán, a Marcus család feje, Borgoff, a legidősebb fivér pedig nem csak a lány visszaszerzését tűzte ki a törvényt semmibe vevő, kíméletlen martalócokból álló csapata elé. Az ő céljuk maga a pusztítás: mindent megsemmisíteni, ami a pénz megszerzésének útjában áll, beleértve D-t is. De Mayerling talán mégsem egészen az, akinek látszik… Hogy elég időt nyerjen és lerázza üldözőit, illetve elérje titkos úti célját, egy biztos menedéket nyújtó falu felé veszi útját, melyet rettentő képességekkel megáldott, számkivetett mutáns szörnyek laknak. Mi áll az emberrablás hátterében, melynek áldozata, úgy tűnik, mindennél fontosabb számára? Tényleg rablás, vagy talán valamiféle különös leányszöktetés, „vámpír módra”? Lehet, hogy ez a vámpírnemes több annál, mint amit látni enged? D-n áll, hogy kiderítse az események mögött meghúzódó valódi okokat, és az idő egyre fogy. De ha ennyi akadály tornyosul előtte, vajon képes lesz időben odaérni, mielőtt a „szép fogolynő” mindörökre eltűnik? Takaki földöntúli és álomszerű képi világa újabb magaslatokba emeli Kikuchi vízióját a dörzsölt és sztoikus vámpírvadászról ebben a Rómeó és Júlia-jellegű mesében, amely a méltán nagy sikerű D, a vámpírvadász-regénysorozat harmadik kötetéből készült.

Hideyuki Kikuchi - Saiko Takaki - Vampire ​Hunter D 7.
In ​a fleeting last breath, a beautiful woman on her deathbed hands a strange gemstone to D and asks that he deliver it to her sister in a remote North Sea fishing village. As D cuts across never-ending expanses of Frontier in search of his seaside destination, he is relentlessly attacked by wave after wave of mercenary and monster ...all employed by the man who murdered the young girl. In order to grant a dying wish, D must find a way to keep this priceless jewel out of everyone's covetous reach, and all without sacrificing his own life!

Kollekciók