Ajax-loader

Erdélyi Margit könyvei a rukkolán


Erdélyi Margit - Német ​turista szótár
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Erdélyi Margit - Angol ​turista szótár
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Erdélyi Margit - Kis ​angol nyelvtan
Egyedülálló ​könyvet tart kezében az olvasó. Különlegessége abban rejlik, hogy az alapoktól a legmagasabb szintig felöleli a szükséges ismereteket. Egy idegen nyelv grammatikáját igazán csak példákon keresztül lehet megérteni és megtanulni. Éppen ezért e könyv példamondatok százait tárja az olvasó elé. Többségüket érdemes akár szó szerint is megtanulni, hiszem bármikor felhasználhatók a mindennapi életben. A példamondatok nagy hányada híres emberektől elhangzott idézetekből áll, melyek didaktikai feladatuk betöltésén túl szórakoztatják is az olvasót. A kötet a nyelvtan alapos és részletes ismertetésén kívül rendszerezett formában tartalmazza a leggyakrabban használt, rendhagyó ragozású igéket is. E könyv hasznos segédeszköz a tanulni vágyók kezében megkönnyítve a nehezebb szerkezetek megértését, s lehetővé téve az egyedül végzett otthoni munkát.

Erdélyi Margit - Játsszunk!Let's play!
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Erdélyi Margit - Német ​nyelvkönyv
A ​lexikai és grammatikai ismeretek kialakítására és fejlesztésére egyenlő súlyt helyező szerző hagyományos fölépítésű német nyelvkönyve a középfokú tudásszint elérését teszi lehetővé. 14 tematikus leckéje abban a tekintetben jelenthet némi nehézséget a kezdőknek, hogy az együvé tartozó grammatikai anyagrészeket egy fejezeten belül tanítja meg, vagyis a nyelvtani anyag tekintetében nem érvényesül a fokozatosság elve. A leckék rendszerint szókincsfejlesztő párbeszédekkel kezdődnek, ezt követi a szószedet, majd a nyelvtani tudnivalók velős összefoglalása és gyakoroltatása. Számos lecke feladatsora feleletválasztós tesztekkel zárul, ezeknek a megoldási kulcsai a kötet végén megtalálhatók. A nyelvkönyv utolsó fejezete, a Függelék, itt a gyakori erős és rendhagyó igék, a melléknév- és főnévvonzatok táblázatai tanulmányozhatók. A szerző a kezdőkre gondolva minden utasítást, magyarázatot, nyelvtani fogalmat stb. magyarul is megad. - Főképp iskolai könyvtárakban elhelyezhető, választékbővítést szolgáló kiadvány.

Erdélyi Margit - Német ​nyelvi tesztek
Nyelvvizsgát ​szeretnél tenni német nyelvből? Ellenőriznéd közben önnön tudásod? Ez esetben gyakorolj bátran az angol nyelvi tesztek gyűjteményéből! A régi mondás nem veszített érvényéből: gyakorlat teszi a mestert! A tesztelés magabiztos nyelvi megoldásokhoz, gördülékeny szóhasználathoz vezet. A feladatokat úgy válogattam, hogy hasonlóak legyenek a közép-, illetve felsőfokú nyelvvizsgán előfordulókhoz. A kérdésekben minden nyelvtani szerkezet megtalálható. A könyvben szereplő számtalan szókapcsolat és vonzatos ige segít az élőbb nyelvhasználatban. És hogy könnyen ellenőrizhesd magad, a megoldások ott várnak rád minden teszt végén!

Erdélyi Margit - Német ​társalgási kézikönyv
A ​könyv segítséget nyújt a külföldre utazóknak, akiknek nincs idejük egy-egy külföldi látogatás előtt nyelvtanfolyamra menni, de szeretnének alapfokon társalogni és jól érezni magukat.

Erdélyi Margit - Angol ​társalgási kézikönyv
Sokan ​vannak, akik túl elfoglaltak ahhoz, hogy nyelvtanfolyamokra járjanak. Ugyanakkor szeretnek utazgatni, s nyelvtudás hiányában bizony problémát okoz néha még a vásárlás vagy a közlekedés is. Nekik készült ez a könyv.

Erdélyi Margit - Kis ​német nyelvtan
Egyedülálló ​könyvet tart kezében az olvasó. Különlegessége abban rejlik, hogy az alapoktól a legmagasabb szintig felöleli a szükséges ismereteket. Egy idegen nyelv grammatikáját igazán csak példákon keresztül lehet megérteni és megtanulni. Éppen ezért e könyv példamondatok százait tárja az olvasó elé. Többségüket érdemes akár szó szerint is megtanulni, hiszen bármikor felhasználhatók a mindennapi életben. A példamondatok nagy hányada híres emberektől elhangzott idézetekből áll, melyek didaktikai feladatuk betöltésén túl szórakoztatják is az olvasót. A kötet a nyelvtan alapos és részletes ismertetésén kívül rendszerezett formában tartalmazza a leggyakrabban használt rendhagyó ragozású igéket is. E könyv hasznos segédeszköz a tanulni vágyók kezében megkönnyítve a nehezebb szerkezetek megértését, s lehetővé téve az egyedül végzett otthoni munkát.

Erdélyi Margit - Horvát ​társalgási kézikönyv
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Erdélyi Margit - Angol ​nyelvi tesztek
Nyelvvizsgát ​szeretnél tenni angol nyelvből? Ellenőriznéd közben önnön tudásod? Ez esetben gyakorolj bátran az angol nyelvi tesztek gyűjteményéből! A régi mondás nem veszített érvényéből: gyakorlat teszi a mestert! A tesztelés magabiztos nyelvi megoldásokhoz, gördülékeny szóhasználathoz vezet. A feladatokat úgy válogattam, hogy hasonlóak legyenek a közép-, illetve felsőfokú nyelvvizsgán előfordulókhoz. A kérdésekben minden nyelvtani szerkezet megtalálható. A könyvben szereplő számtalan szókapcsolat és vonzatos ige segít az élőbb nyelvhasználatban. És hogy könnyen ellenőrizhesd magad, a megoldások ott várnak rád minden teszt végén! Eredményes tesztelést, könnyű és szórakoztató nyelvtanulást kívánok!

Erdélyi Margit - Angol-német-magyar ​nyelvkalauz
Vállalkozó ​kedvű Fiataljaink, kik akár továbbképzésre, akár időszakos vendéglátói munkára jelentkeztek külföldön, bizonyára tisztában vagytok azzal, hogy némi szakmai szókincs elengedhetetlen munkátok, tanulmányaitok során! A konyhalánynak, pincérnek, felszolgálónak bizony legalább alapfokon értenie kell a séf, a vendég és a munkatársak nyelvét, kommunikálnia kell velük. Kis kalauzunk éppen ebben szeretne segítséget nyújtani, angol és német példamondatokat, párbeszédeket, nyelvtani ízelítőt kínálva, hogy könnyen, gyorsan bevessen az étterem és vendéglátás külhoni berkeibe. Átlátható, praktikus, összefogott és angol - német - magyar szószedettel gazdagított, elhagyhatatlan zsebkönyv. Itthon ne feledd, ha indul a vonatod!

Erdélyi Margit - Angol ​nyelvkönyv
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók