Ajax-loader

Catherine Anderson könyvei a rukkolán


Catherine Anderson - Rügyfakadás
Mystic ​Creek kisvárosában senki sem sejti, hogy Taffeta Brownnak néhány évvel korábban milyen szörnyű megpróbáltatásokon kellett keresztülmennie. A helyi gyógytermékbolt tulajdonosát gazdag, nemtörődöm férje nemcsak hogy többször megcsalta, de elvette tőle azt is, aki a világon mindennél fontosabb számára: a kislányát, Sarah-t. Az asszony Oregonba költözött, hogy új életet kezdjen, és remélni sem merte, hogy valaha is visszaszerezheti egyetlen gyermekét. A sors azonban az útjába sodor valakit, aki ismét reményt ébreszt benne: Barney Sterlinget, a helyi seriffhelyettesek egyikét, aki egy meglehetősen szokatlan intézkedés során menthetetlenül beleszeret az asszonyba. Mindenáron megpróbálja meghódítani, mígnem egy nap a korábban hajthatatlan Taffeta meglepő kéréssel áll elő: vegye el őt feleségül, hogy visszakaphassa a kislányát. A férfit őszintén megdöbbenti a javaslat, de Sarah érdekében végül igent mond. Ahhoz azonban, hogy hihető legyen kettejük szerelembe esésének a története, kénytelenek azt el- és megjátszani. Kisvártatva kiderül, hogy ez nem is esik nehezükre. Azt azonban egyikük sem sejtheti, hogy miféle kihívások várnak rájuk, és mennyi mindent kell kockára tenniük a jó ügy érdekében... Vajon e kényszerű kötelékből fakadhat-e valódi szerelem? Talán újra csoda történik Mystic Creekben?

Catherine Anderson - Áfonyás ​part
Erin ​De Laney abban a reményben érkezik Mystic Creekbe, hogy seriffhelyettesként a helyi rendőrőrsön majd ismét beleszeret választott szakmájába, a bűnüldözésbe. Tervei azonban kudarcot vallanak, és egyhamar a nagybátyja marhatenyésztő birtokán találja magát. És nem ez az egyetlen meglepetés, amit a varázslatos kisváros tartogat a nő számára; a siket cowboy, Wyatt Fitzgerald mintha arra született volna, hogy felnyissa Erin szemét és szívét.

Catherine Anderson - Felhők ​felett
Random, ​Colorado állam. Egy újabb állomás a magányos harcos, Gabriel Valance számára, aki legszívesebben kívülálló maradna minden helyzetben. Amikor egy jöttment elkapja és meglövi, megbánja eddigi üres, magányos életét. Nancy Hoffman, az aranyhajú szépség Randomban telepedett le, múltja elől menekülve. Útjaik keresztezik egymást, mikor is Gabriel egy második esélyt kap a sorstól. Elhatározza, hogy leveszi Nancyt a lábáról, elnyeri a bizalmát, és meggyőző őt a szerelméről, és ezzel a sokat próbált cowboy önmagát is megmentheti.

Catherine Anderson - Szederhold
A ​sikeres rodeóügynök, Ben Sterling sok év után belefáradt a szakmájával együtt járó állandó utazgatásba. A vándoréletet feladva, a farmjára költözik, gazdálkodásba kezd, és a testvérei nyugodt mindennapjait megirigyelve már a családalapításon gondolkodik. A jóképű cowboy kedvére válogathatna a város szépségei közül, érdeklődését azonban kizárólag a helyi kávézó új tulajdonosa kelti fel. Az egyetlen személy, akinek a rokonszenvét úgy tűnik, nem könnyű elnyernie. Sissy Sue Bentley keményen megdolgozott azért, hogy önállóan boldoguljon az életben. Büszke a kis kávéházára, független és határozott nő, akinek sem az üzleti, sem a magánéletében nincs szüksége férfi segítségére. A gyermekkor nehéz évei után kamaszkori próbálkozásai is tovább erősítették keserű tapasztalatát, miszerint "az erősebb nem" képviselői csak bajt hoznak az életébe. Véleménye egészen Ben érkezéséig megingathatatlannak látszik. De vajon felülírhatja egyetlen pozitív találkozás a korábbi évek fájdalmas emlékeit? Catherine Andersonnak a romantikus kisvárosban, Mystic Creekben játszódó regényéből megtudhatjuk, mi mindenre képes egy talpig férfi, ha igazán szeret.

Catherine Anderson - Szélbe ​írt sorok
Miután ​évekig félelemben élt, Amanda Banning úgy dönt, elmenekül a férjétől, és Oregonba költözik a kislányával, hogy új életet kezdjen. Barátok és pénz híján ez azonban meglehetősen nehéznek bizonyul. A megpróbáltatásokkal teli mindennapokban titkos vágyait papírfecnikre írja, és mindet szélnek ereszti, így tartva életben a reményt, hogy egyszer minden jobbra fordul, és újra megtalálhatja a boldogságot. A szélbe írt sorok rendre Jeb Sterling földjén kötnek ki, és a férfinak fogalma sincs arról, hogy a birtokán szanaszét heverő üzenetek hamarosan megváltoztatják az életét. Nem érti, miért érzi szükségét, hogy Amanda segítségére siessen, amikor a nő háza egy jégvihar miatt átmenetileg lakhatatlanná válik. Talán az asszony bátorsága, talán a gyönyörű barna szeme a magyarázat, de bármi is legyen az, a férfi, aki már lemondott a szerelemről, eltökéli, hogy semmivel sem törődve valóra váltja Amanda álmait.

Catherine Anderson - Borostyánszín
A ​Bostonban született és nevelkedett Laura Cheney álmában sem gondolta volna, hogy megözvegyülve újszülött fiával Colorado vadonjában köt majd ki. Amikor a fiát elrabolják, a törékeny szépségű és borostyánszín szemű Laura egy olyan emberhez fordul segítségért, akitől sokan félnek, és akiben kevesen bíznak: Deke Sheridanhez, akit a sájen indiánok neveltek fel, és akit a saját fajtája hitehagyottnak tekint.

Catherine Anderson - Csodálatos ​utazás
Az ​agglegény Quincy Harriganhez egy nap bekopog egy gyönyörű, vörös hajú nő, aki azt állítja, meg tudja menteni a férfi haldokló sógornőjét. Cserébe csak annyit kér, hogy Quincy vegye feleségül…

Catherine Anderson - Indián ​égbolt
Indigo ​Wolf, szülei fehér és komancs hagyományai közötti vékony mezsgyén egyensúlyozva az oregoni Farkasok földjének lakóitól elidegenedve nő fel. Egyetlen tisztességes hölgy sem nevezi a barátjának, egyetlen férfi sem érti meg az ő különös, megfoghatatlan lelkét – amíg a kemény Jake Rand meg nem érkezik a városba. Indigó apja súlyosan megsérül egy titokzatos balesetben, melyet több hasonló előz meg, Jake pedig felajánlja, hogy vezeti Farkasölő helyett a családi bányát. Valódi szándékát és kilététét azonban titokban tartja a család előtt… Indigo segít a férfinak eligazodni a bányában, s közös munka során Jake egyre jobban vonzódik a lányhoz. Mikor pedig Jake-et és Indigót alaptalanul hírbe hozzák, Jake, hogy megmentse Indigó becsületét, feleségül veszi a lányt. Indigót azonban óvatosságra inti Jake gyengédsége és gyanakodva fogadja a férfi közeledését. Vajon Jake türelmesen próbálkozva eljut-e a harciasnak tűnő, valójában azonban nagyon is sebezhető Indigo szívéhez? Vagy a bányát szabotáló gonosztevő kettejük közös jövőjét is tönkre teszi?

Catherine Anderson - Szerencsepénz
Brianna ​egy colorádói farmon dolgozik. Hogy megvédje magát a nem kívánt figyelemtől,azt hazudja munkaadójának,hogy egy denveri aranybányász, David Paxton felesége. És amikor a főnöke utasítására kénytelen levelet írni a "férjének", a lány csak reménykedik benne, hogy nem létezik igazán David Paxton.

Catherine Anderson - A ​nap érintése
Samantha ​Harrigan lázasan készül a helyi rodeóra. A lótenyésztéssel foglalkozó nő nehéz időszakot tudhat a háta mögött, és alig várja,hogy a gondjait elfeledve elmerülhesen a nyüzsgő forgatagban. Ám a tervezett szórakozás rémálomba fordul... Samantha egy ló bántalmazását próbálja megakadályozni, de végül a rendőrségi fogdában végzi. Vele együtt letartóztatják a jóképű, fiatal állatorvost is, Tucker Coltert, aki a segítségére sietett a rodeón. A nő bizalma az utóbbi idők problémái miatt azomban megrendült a férfiakban, ezért nem fogadja kitörő lelkesedéssel az állatorvos iránta tanúsított figyelmét. Csakhogy Sam élete újabb váratlan fordulatot tartogat. Díjnyertes lovai sorra betegszenek meg, a nehéz helyzetben pedig Tucker siet a segítségére. Samanthát azomban egyre jobban nyugtalanítják a férfi iránti érzései .Bárcsak úgy tudna bízni benne,ahogyan Tucker hisz őbenne...

Catherine Anderson - Blue ​Skies
Carly ​Adams feels as if she's been given a new lease on life. Born with a rare eye disease, she was blind until a recent operation restored her sight. Now, she's eager to experience everything the world has to offer—including the sweet talk of a handsome cowboy who rouses her with desire. But she isn't prepared for the consequences, especially when a night of searing passion results in a pregnancy that threatens her eyesight—and all her dreams for the future . . . . Hank Coulter has no plans to settle down—until he discovers that Carly Adams is carrying his child. Obsessed with making things right, he bullies the blue-eyed beauty into marrying him. With her radiant smile and remarkable goodness, Carly is exactly the kind of wife he's always imagined by his side. But if Hank wants their practical arrangement to become permanent, he's going to have to convince Carly that one moment of risk can bring about a lifetime of joy . . . .

Catherine Anderson - Nyári ​szellő
Rachel ​Hollister öt éve él már elevenen eltemetve az otthonában: azóta, hogy családját egy orvlövész lemészárolta. A borzalmas vérengzést csodával határos módon túlélő lány mindennemű kapcsolatot megszakít a külvilággal, és bezárkózva a házba, bedeszkázott ablakok és ajtók mögött, magányosan és rettegésben tölti a napjait. Egyetlen embert enged csak a közelébe, egyedüli támaszát, a családi farm hűséges öreg munkafelügyelőjét, Darby McClintocht. Ám amikor Darby egy napon életveszélyesen megsebesül, mert valaki hátba lövi, Rachelnek rá kell döbbennie, hogy a rémálom nem ért véget, és az élete továbbra is veszélyben forog. A magára maradt és kiszolgáltatott lánynak nem marad más lehetősége, mint elfogadni a szomszéd farm ismeretlen tulajdonosának, Joseph Paxtonnak a segítségét - és az addig biztonságot jelentő világába beengedni a rettegett külvilágot. Rachel és Joseph találkozása nem csupán két világ, két gondolkodásmód újratalálkozása hosszú idő után, hanem a bizalom és a türelem, az elfogadás és a megértés próbája is. Joseph, akit első pillantásra megbabonáz Rachel szépsége és intelligenciája, hamarosan megérti és elfogadja az általa teremtett különös világot is, és mindent megtesz azért, hogy teljesebb életet biztosíthasson számára. Rachelnek azonban ahhoz, hogy le tudja rombolni az önmaga köré vont falakat, hatalmas elszánásra van szüksége; ahhoz pedig, hogy újra teljes élete lehessen, meg kell szabadulnia az őt kísértő rémálmoktól, a fojtogató rettegéstől, és szembe kell néznie a feldolgozatlan múlttal és - legyen bármennyire fájdalmas is - családja gyilkosával. Catherine Andersonnak (Gyógyító szenvedély) a Keegan és a Paxton család 19. századi történetét feldolgozó legújabb, izgalmakban bővelkedő regénye a bizalom, az elfogadás és a türelem szívszorító története.

Catherine Anderson - Strawberry ​Hill
As ​a camp cook, Vickie Brown loves feeding any size crowd in the great outdoors--with one notable exception. She never would have predicted she'd join the crew led by gruff cowboy Slade Wilder, the man who broke her heart just days before their wedding. Life has gone on since Vickie left him, but Slade can admit his attraction to the one woman he's ever loved remains stronger than ever. If he wasn't in such desperate need of an experienced cook for his paying guests, he would send Vickie packing. He knows better than to seek out the company of the woman who broke off their engagement so many years ago. Except there's no escaping each other in the confines of the wilderness area, especially once their anger begins to soften in the shared close quarters. But after Vickie finds the courage to confront Slade, it will take a leap of faith for them to put their past behind him, even if it's the only way to recapture their once-in-a-lifetime love.

Catherine Anderson - New ​Leaf
The ​New York Times bestselling author of Silver Thaw returns to Mystic Creek for a new novel about a love that inspires the courage to start over…and the strength to reclaim a dream. When Taffeta Brown was viciously betrayed by her wealthy husband, she lost everything—including custody of their daughter, Sarah. Now that Taffy has moved to Mystic Creek, Oregon, to start over, she unexpectedly meets the one man who might help her get Sarah back. Barney Sterling, a local lawman, finds himself drawn to the lovely, guarded Taffy, but he’s stunned by her proposition—that they marry immediately to improve her chances of regaining custody of her daughter. Barney takes marriage too seriously to commit himself to a woman he hardly knows. Yet soon his sympathies fall with the desperate Taffy, and pretending to be in love becomes the easiest part of the plan. But they have no idea what they’re up against, or what they’re willing to risk to make a miracle come true in Mystic Creek.

Catherine Anderson - Az ​ég kékje
Hank ​Coulter, a jóképű cowboy könnyelmű életet él: hétvégenként beleveti magát az éjszakába, járja a bárokat, élvezi az életet és egyéjszakás kalandokat hajszol. Egyik este éppen kedvenc bárjában üti el az időt, amikor megpillant egy csodálatos, angyali arcú lányt, Carlyt. A fiatal lány vakon született, és egy sikeres szemműtétnek köszönhetően két hete látó: még csak most ismerkedik a világgal. Hank a szokásos módján udvarol a korántsem hétköznapi lánynak, ám a túlzott alkoholfogyasztás miatt ennek az éjszakának visszavonhatatlan következményei lesznek. Miképpen tud a két fiatal megbirkózni a nehézségekkel, hogyan tudnak felnőni a rájuk váró feladatokhoz? Vajon az első találkozásuk alkalmával támadt kölcsönös vonzalom átfordul-e szerelembe? Mindezeket megtudhatjuk az önzetlen, igaz szerelem e megható történetéből, amelyben az írónő a Fantomkeringő és az Édes semmiségek után ismét a Coulter család egyik tagjának történetét meséli el.

Catherine Anderson - Bright ​Eyes
Zeke ​Coulter has no intention of getting married --- until he buys a ranch next door to Natalie Patterson, a sexy divorcee with two kids, a zany extended family, and a philandering ex-husband involved in shady business dealings. When Natalie's twelve-year-old son vandalizes Zeke's property and she is unable to pay for the damages, Zeke offers to let the boy work off the debt. As Zeke struggles to instill a sense of responsibility and self-worth in the troubled youngster, he finds his life being turned upside down by Natalie, whose sultry singing voice and striking eyes disguise her underlying lack of belief in herself or in her dream of becoming a professional singer. With rugged determination, Zeke undertakes to bolster her confidence, revive her ability to trust men ... and thoroughly seduce her. But just as their attraction begins to blossom, a twist of fate gravely threatens their life together ...

Catherine Anderson - Sweet ​Nothings
When ​Molly Wells showed up at Jake Coulter's ranch, she had nothing but some extra clothes, a stolen horse, and a fear of her ex-husband that threatened to rule her life. She'd heard Jake was a real-life horse whisperer-and perhaps the only man alive who could help the beautiful stallion that her ex-husband had so bitterly abused. But she had no idea that Jake's talents would work their magic on her, with the same power to gain her trust, give her strength, and whisper away her deepest fears.

Catherine Anderson - Dédelgetés
Race ​Spencer maga mögött hagyva kétes múltját, igazszívű, tekintélyt parancsoló farmerként éli magányos életét. A sors egy napon egy földre szállt angyalt vezet az útjába. Race kimenekíti a sokkos állapotban lévő lányt a borzalmas vérfürdőből, amelyben az orgyilkosok Rebecca hitközösségének valamennyi tagját lemészárolták. Amikor az ártatlan és tisztaszívű Rebecca Morgan magához tér az idegen férfi mellett, az élete örökre megváltozik. Elveszítette mindenkijét és mindenét, és szembe kell néznie egy rémisztően vad és veszélyes ismeretlen világgal, amelyben kizárólag Race jelent számára oltalmat. A férfi pedig mindent megtenne azért, hogy biztonságban tudhassa a lányt. Race-nek azonban félelmetes a híre. S bár Rebecca élete és biztonsága az ő kezében van, vajon megbízhat-e benne?

Catherine Anderson - Annie's ​Song
Annie ​Trimble lives in a solitary world that no one enters or understands. As delicate and beautiful as the tender blossoms of the Oregon spring, she is shunned by a town that misinterprets her affliction. But cruelty cannot destroy the love Annie holds in her heart. Alex Montgomery is horrified to learn his wild younger brother forced himself on a helpless "idiot girl." Tormented by guilt, Alex agrees to marry her and raise the babe she carries as his own. But he never dreams he will grow to cherish his lovely, mute, misjudged Annie—her childlike innocence, her womanly charms and the wondrous way she views her world. And he becomes determined to break through the wall of silence surrounding her;to heal...and to healed by Annie's sweet song of love.

Catherine Anderson - Here ​to Stay
CATHERINE ​ANDERSON WILL TOUCH YOUR EMOTIONS WITH THE NEXT CONTEMPORARY STORY IN HER HARRIGAN FAMILY SERIES. Mandy Pajeck had a tough childhood --- an abusive father, a mother who left, and a younger brother, Luke, who depended on her when she was just a child herself. Now twenty-eight, Mandy remains devoted to Luke and feels responsible for the accident that took his sight. But his complete reliance on her care is making them both miserable. When she meets handsome Zach Harrigan and his mini guide horse, she thinks she's found the ticket to her brother's happiness --- and maybe her own. Of the five Harrigan siblings, Zach is the hellion who parties hard and takes nothing seriously. But lately his life has felt empty. So, employing his skills as a horseman, he begins training a mini guide horse for the blind, never expecting that the project will lead him to beautiful, tenderhearted Mandy. She's everything he's ever wanted in a woman. But though she's charmed by Zach's patience and compassion, she can't bring herself to fully trust him. And when Zach urges her to confront the truth about her mother's disappearance, the secrets they uncover are so shocking that even Zach's steadfast devotion may not be enough to win Mandy's heart.

Catherine Anderson - Epervidék
Az ​újrakezdés egy régi szerelemmel a legnehezebb... Vickie Brownnak a vérében van a vendéglátás. Amikor meglátja, hogy Slade Wilder szakácsot keres, egyből jelentkezik az állásra. A döntését azonban sokkal inkább befolyásolja a hirdetés feladója, mint maga a feladat. Vickie egykor jegyben járt a marhatenyésztővel, a férfi azonban közvetlenül az esküvőjük előtt darabokra törte a szívét. Sosem kereste többet Vickie-t, és a közös gyermekükkel sem foglalkozott. Vickie azért tér vissza az Epervidékre, hogy minden sérelméért elszámoltassa a férfit, aki azonban egészen máshogy emlékezik a történetükre. Slade Wilder, a környék egyik legnagyobb gazdaságának a tulajdonosa egyedül él, és minden vágya, hogy élete munkáját a halála után is biztos kézben tudhassa. Egykori szerelme szó nélkül tűnt el az életéből, és amikor újra találkoznak, kénytelen szembenézni azzal, hogy a sok év távolság ellenére az érzései mit sem változtak a nő iránt. Egyszer azonban már megjárta, így nem kockáztathatja, hogy Vickie újra köddé válik. Catherine Anderson regényeinek ismerős romantikus kisvárosa, Mystic Creek díszletei között ezúttal két ember újra egymásra találásáért izgulhatunk. Vajon képesek lesznek túllépni a múlt sérelmein, megbocsátani a hibákat, hogy új esélyt kapjanak az élettől?

Catherine Anderson - Star ​Bright
Faking ​her own death is the only way Rainie Hall can hope to escape her brutal, murderous husband. Now, with a new identity, she finds refuge in the rural community of Crystal Falls, Oregon, where she starts work on a horse ranch run by rugged, dangerously good-looking Parker Harrigan. Parker's word is his honour, and he can't tolerate liars. When he realises that Rainie hasn't been truthful with him, he's furious, then concerned. Clearly she's a woman in trouble, and if she'll trust him, he'll do right by her. But as their initial attraction blossoms into a deep and thrilling passion, Rainie fears that she can never escape retribution from the man who has sworn to kill her, Parker swears to protect Rainie no matter what, but even he can't help wondering whether all his strength and ingenuity can save the love of his life from a determined psychopath....

Catherine Anderson - Fantomkeringő
Mit ​jelent egy fiatal lány számára, ha baleset következtében mozgássérültté válik és tolókocsiba kényszerül? Le kell-e mondania mindarról, ami korábban oly kedves volt számára: lovaglásról, táncról, udvarlókról, szerelemről? Élhet-e valaha is teljes életet anélkül, hogy úgy érezné, testi fogyatékossága leküzdhetetlen akadályt jelent az imádott férfi számára szerelmük beteljesüléséhez? A regény hősnőjének, a bájos, mozgássérült fiatal lánynak, Bethanynak története a "normális életért" folytatott küzdelemről szól. Ebben talál segítőtársra és szövetségesre egy magas, jóképű, keménykötésű cowboy, Ryan személyében. A férfi minden erejével azért küzd, hogy Bethany számára lehetővé tegye a lehetetlent, hogy bebizonyítsa mindkettőjüknek: a szerelem mindent legyőz, még a testi fogyatékosságot is. E rendhagyó romantikus regény két ember küzdelmének, szerelmének, bánatának és örömének könnyes-vidám története.

Catherine Anderson - Rózsavirágzás
A ​nemrégiben megözvegyült Kate emberfeletti küzdelem árán próbálja egyedül fenntartani a rá maradt birtokot, betakarítani a termést, ellátni a háztartást, dédelgetve nevelni négyéves kislányát, Mirandát, és begyógyítani testi-lelki sebeiket, amelyeket kegyetlen férje okozott nekik. Anya és lánya a poklok poklát járta meg, így hát senkiben sem bíznak többé, és senkitől sem kérnek segítséget. Ám egy napon Miranda egy mérges kígyókkal teli verembe zuhan, ahonnan saját élete kockáztatásával új szomszédjuk, a jóképű Zach menti ki. A férfi súlyos sérüléseket szerez, élet és halál között lebeg, ezért Kate - félelmei ellenére - befogadja saját házába, és gondosan ápolja a vadidegen férfit. Ahogy Zach napról napra erősödik, úgy kelti életre a mindannyiukban ott szunnyadó sóvárgást a boldogság, a bizalom és a szerelem iránt. Ám a bizalom nem tud megerősödni ott, ahol sötét titkok takarják el a fényt, és új életet sem lehet kezdeni akkor, amikor a múlt árnyai még két kézzel kapaszkodnak a szabadulni vágyókba... Catherine Anderson (Út a boldogsághoz) regénye a 19. század végi Oregonba vezeti el olvasóit, ahol két fájdalmas múltú ember küzd a boldogságért.

Catherine Anderson - Baby ​Love
Desperate ​and determined, Maggie Stanley grabs her small baby and runs into the snowy Idaho night. In her loneliest, blackest hour, she unexpectedly finds a warmth and comfort she has never known in the tender compassion of a handsome, down-and-out stranger. In Rafe Kendrick, Maggie recognizes a soul wounded like her own—though she knows she must never trust any man ever again. Rafe is more than he seems—an enigmatic man of secrets who could give Maggie the moon, had he not vowed to spend his life alone. But sometimes love's flames can transform a cold world into paradise—and a man who's lost nearly everything, a woman who's forgotten how to dream, and the helpless child who needs them both can become that most wondrous creation: a family.

Catherine Anderson - Örökké ​a szívemben
Ellie ​és Tucker kamaszkori szerelemből kötött sokéves házassága zátonyra fut, miután egy balesetben elveszítik legidősebb fiukat. A pár külön élve próbál meg talpra állni a tragédiából, új életet kezdeni, és ki-ki élvezni a maga szabadságát. Ez a látszólag csendes víz azonban egy szempillantás alatt felkavarodik, amikor Tucker arról kénytelen értesíteni Ellie-t, hogy két kamasz fiuk a hegyekbe szökött, ahonnan mindaddig nem hajlandók hazatérni, amíg újra egy család nem lesznek. A számtalan izgalomban bővelkedő és sok veszélyt rejtő keresés nem csupán komoly fizikai erőnlétet igénylő túra egy kimondottan nehéz terepen, hanem a lélek viszontagságos utazása is: az emlékekben, a ki nem mondott érzelmekben, az elfojtott fájdalmakban, a soha meg nem bocsátott vádakban... A népszerű amerikai írónő érzelmektől fűtött románcában ezúttal a családi kapcsolatok kapják a főszerepet.

Catherine Anderson - Anniena ​pjesma
Nježna ​i prelijepa Annie Trimble živi u osamljenom svijetu u koji nitko ne ulazi niti ga razumije. Trpi nepravde roditelja i okrutnosti okoline koji pogrešno razumiju njezinu gluhonijemost. Da stvar bude gora, siluje ju razuzdani bogati mladić Douglas Montgomery. Rastrgan osjećajem krivnje, njegov brat Alex odlučuje oženiti Annie i othraniti dijete kao da je njegovo. Ta posebna djevojka brzo pronalazi put do njegova srca i Alex se zaljubljuje preko ušiju. Strastvena ljubav koju počinju osjećati jedno za drugo, iscijelit će oboje… Ujedno spiritualna i tjelesna, nježna i strastvena ljubavna priča koja će vam se urezati u srce.

Catherine Anderson - Indián ​varázs
Jóképű, ​izmos, és csak egy kicsit veszélyes, a félkomancs Chase Wolf hozzá van szokva ahhoz, hogy megkapja, amit akar. Így amikor meglátja Franny-t - a gyönyörű, aranyszőke hajú angyalt mélyzöld szemekkel, kifinomult adottságokkal és a legédesebb mosollyal - elhatározza, hogy az övé lesz. De Franny távolról sem olyan ártatlan, mint amilyennek látszik, ő a helyi ,,szerencsétlen", aki férfiakat szolgál ki a Lucky Nugget szalonban. A sokkoló igazság Chase-t fejbe vágja... Hosszú idővel ezelőtt, a körülmények kényszerítették arra Franny-t, hogy ezt a borzalmas választást tegye meg annak érdekében, hogy gondoskodni tudjon azokról, akik számára a legkedvesebbek. Ezért kénytelen egy titkos kettős életet élni - megbecsülve az egyik világban, a másikban elkerülve - mindig rettegve a lelepleződéstől, állandó szégyenben. De Chase szerelme Franny iránt töretlen, türelmes és nem ismer akadályt. Olyan életet ajánl neki, ami után vágyódik, de úgy hiszi, nem érdemli meg. Franny megpróbál ellenállni Chase-nek, de a férfit nem érdeklik az okok, és nem tágít addig, míg védőgátjai át nem szakadnak, míg szíve be nem gyógyul, és szerelmük nem győzedelmeskedik.

Catherine Anderson - Sun ​Kissed
When ​Samantha Harrigan attends the local rodeo, she doesn't expect to wind up in jail. But that's what happens when she tries to stop a drunkard from abusing his horse. Tucker Coulter, a handsome local veterinarian, comes to her defense, and both of them are arrested. The charges are dropped, but Sam's troubles have only started...

Catherine Anderson - Gyógyító ​szenvedély
Paxton ​1. A 19. század második felében, a Vadnyugaton játszódó történet főhőse, Ace Keegan visszaköltözik gyermekkora, egyben családja tragédiájának színhelyére. A nemes lelkű, talpig becsületes emberré érett férfi nevelőapja gyilkosán akar bosszút állni. A gyilkos azonban már nem él, így Ace csak gyermekeit találja meg. A férfi fokozatosan megismeri a testvérpárt: Caitlint és Patricket, akiknek nehéz, bántalmazásoktól terhes gyermekkora megindítja bosszúra szomjazó lelkét. A testvérpár élete sem felhőtlen: magukra maradva kell boldogulniuk a Vadnyugat kegyetlen világában: különböző úton járva, de egymás támaszaként. Ace egyre közelebb kerül Caitlinhez, s rá kell ébrednie, hogy a gyönyörű lány, apjával ellentétben, becsületes, önzetlen és önfeláldozó. A férfi a múltjával hadakozva nehéz döntés elé kerül, de egy pillanatig se habozik, hogy helyesen cselekedjen. Catherine Anderson szenvedélyes regénye a szeretet, a becsület és az önfeláldozás példázata egy öntörvényű, kegyetlen világban.

Catherine Anderson - Perfect ​Timing
In ​Catherine Anderson’s newest installment in the Harrigan family series, an unlikely couple is brought together under circumstances that defy all reason.... Tragedy has struck the Harrigans—Quincy’s beloved sister-in-law Loni is gravely ill and nearing death. Quincy, like his brothers, feels helpless to save her, and the clock is ticking. Then, with perfect timing, a winsome red-haired woman named Ceara O’Ceallaigh mysteriously appears on Quincy’s property and insists that Loni can be cured. Only Quincy, she says, as the sole remaining Harrigan bachelor, can make it happen—by marrying Ceara. To Quincy, Ceara is a charming and quite likely deranged spinner of dreams who can’t prove she’s telling the truth. But how can he pass up any attempt to restore Loni to health? Against all better judgment, he decides to marry Ceara. Maybe he’s making the worst mistake of his life. Or maybe he’s opening himself up to possibilities that defy explanation...and will send him on a miraculous journey toward enough love to last forever.

Catherine Anderson - Közelgő ​tavasz
Amikor ​egy kedves ügyfele szorult helyzetbe kerül, Tanner Richards, a szolgálatkész és rendkívül jóképű futár gondolkodás nélkül a segítségére siet. Arra azonban nem számít, hogy ezzel a munkáját is veszélybe sodorhatja. Tiltott árut - dohányt és sört - kell ugyanis becsempésznie egy idősek otthonába, és amikor elkapják, az egyik lakó szigorú unokájának haragjával kénytelen szembenézni. Crystal Malloy az összeroppanás szélén áll. Nem elég, hogy folyamatosan aggódik a műtétje után lábadozó nagyapjáért, még annak szabadulóművész ausztrál pásztorkutyájára is vigyáznia kell. Vadóc és az idős férfi pedig alaposan feladja neki a leckét. Tanner és Crystal útjai idővel egyre többször keresztezik egymást, és a nő is kénytelen belátni, hogy rosszul ítélte meg a férfit. A múlt sebei azonban meggátolják, hogy nyisson az új szerelem felé, pedig a lelke mélyén érzi, hogy sosem tapasztalt boldogságban lehetne része Catherine Anderson újabb regénye a kortalan szerelem, az újrakezdés és az önmagunkba vetett hit visszaszerzésének megható története.

Kollekciók