Ajax-loader

Catherine Anderson könyvei a rukkolán


Catherine Anderson - Szerencsepénz
Brianna ​egy colorádói farmon dolgozik. Hogy megvédje magát a nem kívánt figyelemtől,azt hazudja munkaadójának,hogy egy denveri aranybányász, David Paxton felesége. És amikor a főnöke utasítására kénytelen levelet írni a "férjének", a lány csak reménykedik benne, hogy nem létezik igazán David Paxton.

Catherine Anderson - Indián ​égbolt
Indigo ​Wolf, szülei fehér és komancs hagyományai közötti vékony mezsgyén egyensúlyozva az oregoni Farkasok földjének lakóitól elidegenedve nő fel. Egyetlen tisztességes hölgy sem nevezi a barátjának, egyetlen férfi sem érti meg az ő különös, megfoghatatlan lelkét – amíg a kemény Jake Rand meg nem érkezik a városba. Indigó apja súlyosan megsérül egy titokzatos balesetben, melyet több hasonló előz meg, Jake pedig felajánlja, hogy vezeti Farkasölő helyett a családi bányát. Valódi szándékát és kilététét azonban titokban tartja a család előtt… Indigo segít a férfinak eligazodni a bányában, s közös munka során Jake egyre jobban vonzódik a lányhoz. Mikor pedig Jake-et és Indigót alaptalanul hírbe hozzák, Jake, hogy megmentse Indigó becsületét, feleségül veszi a lányt. Indigót azonban óvatosságra inti Jake gyengédsége és gyanakodva fogadja a férfi közeledését. Vajon Jake türelmesen próbálkozva eljut-e a harciasnak tűnő, valójában azonban nagyon is sebezhető Indigo szívéhez? Vagy a bányát szabotáló gonosztevő kettejük közös jövőjét is tönkre teszi?

Catherine Anderson - Szélbe ​írt sorok
Miután ​évekig félelemben élt, Amanda Banning úgy dönt, elmenekül a férjétől, és Oregonba költözik a kislányával, hogy új életet kezdjen. Barátok és pénz híján ez azonban meglehetősen nehéznek bizonyul. A megpróbáltatásokkal teli mindennapokban titkos vágyait papírfecnikre írja, és mindet szélnek ereszti, így tartva életben a reményt, hogy egyszer minden jobbra fordul, és újra megtalálhatja a boldogságot. A szélbe írt sorok rendre Jeb Sterling földjén kötnek ki, és a férfinak fogalma sincs arról, hogy a birtokán szanaszét heverő üzenetek hamarosan megváltoztatják az életét. Nem érti, miért érzi szükségét, hogy Amanda segítségére siessen, amikor a nő háza egy jégvihar miatt átmenetileg lakhatatlanná válik. Talán az asszony bátorsága, talán a gyönyörű barna szeme a magyarázat, de bármi is legyen az, a férfi, aki már lemondott a szerelemről, eltökéli, hogy semmivel sem törődve valóra váltja Amanda álmait.

Catherine Anderson - Borostyánszín
A ​Bostonban született és nevelkedett Laura Cheney álmában sem gondolta volna, hogy megözvegyülve újszülött fiával Colorado vadonjában köt majd ki. Amikor a fiát elrabolják, a törékeny szépségű és borostyánszín szemű Laura egy olyan emberhez fordul segítségért, akitől sokan félnek, és akiben kevesen bíznak: Deke Sheridanhez, akit a sájen indiánok neveltek fel, és akit a saját fajtája hitehagyottnak tekint.

Catherine Anderson - Felhők ​felett
Random, ​Colorado állam. Egy újabb állomás a magányos harcos, Gabriel Valance számára, aki legszívesebben kívülálló maradna minden helyzetben. Amikor egy jöttment elkapja és meglövi, megbánja eddigi üres, magányos életét. Nancy Hoffman, az aranyhajú szépség Randomban telepedett le, múltja elől menekülve. Útjaik keresztezik egymást, mikor is Gabriel egy második esélyt kap a sorstól. Elhatározza, hogy leveszi Nancyt a lábáról, elnyeri a bizalmát, és meggyőző őt a szerelméről, és ezzel a sokat próbált cowboy önmagát is megmentheti.

Catherine Anderson - Rügyfakadás
Mystic ​Creek kisvárosában senki sem sejti, hogy Taffeta Brownnak néhány évvel korábban milyen szörnyű megpróbáltatásokon kellett keresztülmennie. A helyi gyógytermékbolt tulajdonosát gazdag, nemtörődöm férje nemcsak hogy többször megcsalta, de elvette tőle azt is, aki a világon mindennél fontosabb számára: a kislányát, Sarah-t. Az asszony Oregonba költözött, hogy új életet kezdjen, és remélni sem merte, hogy valaha is visszaszerezheti egyetlen gyermekét. A sors azonban az útjába sodor valakit, aki ismét reményt ébreszt benne: Barney Sterlinget, a helyi seriffhelyettesek egyikét, aki egy meglehetősen szokatlan intézkedés során menthetetlenül beleszeret az asszonyba. Mindenáron megpróbálja meghódítani, mígnem egy nap a korábban hajthatatlan Taffeta meglepő kéréssel áll elő: vegye el őt feleségül, hogy visszakaphassa a kislányát. A férfit őszintén megdöbbenti a javaslat, de Sarah érdekében végül igent mond. Ahhoz azonban, hogy hihető legyen kettejük szerelembe esésének a története, kénytelenek azt el- és megjátszani. Kisvártatva kiderül, hogy ez nem is esik nehezükre. Azt azonban egyikük sem sejtheti, hogy miféle kihívások várnak rájuk, és mennyi mindent kell kockára tenniük a jó ügy érdekében... Vajon e kényszerű kötelékből fakadhat-e valódi szerelem? Talán újra csoda történik Mystic Creekben?

Catherine Anderson - Édes ​semmiségek
Molly ​tízévnyi boldogtalan házasság testi-lelki megaláztatásai után kétségbeesetten menekül el zsarnokoskodó, durva férje elől. Nem elsősorban önmagát félti, hanem egy megkorbácsolt, megkínzott versenylovat próbál megmenteni a férfi további kegyetlenkedéseitől. Így kerül a lóval együtt Jake Coulter békés vidéki birtokára, ahol az eddigi megszokott csendet és nyugalmat megjelenésével egyből száműzi. Sok mindennel kell szembenéznie neki és Jake-nek is, aki nem is sejti, hogy Molly befogadásával milyen bonyodalmakon kell még keresztülmennie... A nehézségek leküzdésében, az új környezetbe történő beilleszkedésben megértő és türelmes segítőtársra talál a birtok tulajdonosának személyében, akihez hamarosan gyöngéd szálak fűzik. Bár Molly korábbi keserű tapasztalatai miatt képtelen elhinni, hogy valaki őt szépnek találhatja és őszintén szeretheti, Jake óriási türelemmel és végtelen kitartással próbálja meggyőzni őt a szerelméről. Vajon a sokat szenvedett Molly végre megtalálhatja-e az igaz szerelmet?

Catherine Anderson - Szederhold
A ​sikeres rodeóügynök, Ben Sterling sok év után belefáradt a szakmájával együtt járó állandó utazgatásba. A vándoréletet feladva, a farmjára költözik, gazdálkodásba kezd, és a testvérei nyugodt mindennapjait megirigyelve már a családalapításon gondolkodik. A jóképű cowboy kedvére válogathatna a város szépségei közül, érdeklődését azonban kizárólag a helyi kávézó új tulajdonosa kelti fel. Az egyetlen személy, akinek a rokonszenvét úgy tűnik, nem könnyű elnyernie. Sissy Sue Bentley keményen megdolgozott azért, hogy önállóan boldoguljon az életben. Büszke a kis kávéházára, független és határozott nő, akinek sem az üzleti, sem a magánéletében nincs szüksége férfi segítségére. A gyermekkor nehéz évei után kamaszkori próbálkozásai is tovább erősítették keserű tapasztalatát, miszerint "az erősebb nem" képviselői csak bajt hoznak az életébe. Véleménye egészen Ben érkezéséig megingathatatlannak látszik. De vajon felülírhatja egyetlen pozitív találkozás a korábbi évek fájdalmas emlékeit? Catherine Andersonnak a romantikus kisvárosban, Mystic Creekben játszódó regényéből megtudhatjuk, mi mindenre képes egy talpig férfi, ha igazán szeret.

Catherine Anderson - Csodálatos ​utazás
Az ​agglegény Quincy Harriganhez egy nap bekopog egy gyönyörű, vörös hajú nő, aki azt állítja, meg tudja menteni a férfi haldokló sógornőjét. Cserébe csak annyit kér, hogy Quincy vegye feleségül…

Catherine Anderson - Mulberry ​Moon
The ​New York Times bestselling author of New Leaf returns to Mystic Creek, Oregon, where a wounded heart finds a place to call home. . . . After a career on the rodeo circuit, Ben Sterling longs to settle down on his farm and start a family like his brothers. He’s searched all over for the woman of his dreams. Yet the only one to spark his interest is the new owner of the local café. Getting her attention, however, won’t be easy. Sissy Sue Bentley has worked hard to make it on her own, and she doesn’t need another man in her life. From her alcoholic father to the men she’s dated, who were after only one thing, they are nothing but trouble. Except Ben keeps showing up whenever she really needs help. Sissy struggles to deny her growing feelings for him—but soon Ben’s tender concern has her hoping for a happier future. Then her past comes barreling back into her life, and it will take more than the love in Ben’s heart to hold them together.

Catherine Anderson - Annie's ​Song
Annie ​Trimble lives in a solitary world that no one enters or understands. As delicate and beautiful as the tender blossoms of the Oregon spring, she is shunned by a town that misinterprets her affliction. But cruelty cannot destroy the love Annie holds in her heart. Alex Montgomery is horrified to learn his wild younger brother forced himself on a helpless "idiot girl." Tormented by guilt, Alex agrees to marry her and raise the babe she carries as his own. But he never dreams he will grow to cherish his lovely, mute, misjudged Annie—her childlike innocence, her womanly charms and the wondrous way she views her world. And he becomes determined to break through the wall of silence surrounding her;to heal...and to healed by Annie's sweet song of love.

Catherine Anderson - Huckleberry ​Lake
Love ​blooms once more in the quaint town of Mystic Creek, Oregon, from the New York Times bestselling author of Strawberry Hill. Erin De Laney came to Mystic Creek hoping that the slower pace might rekindle her enthusiasm for law enforcement. Instead she feels as frustrated as she did in the city and when her disillusionment with the job increases, she takes a position on her uncle's ranch. Her life has enough complications without her attraction to handsome, deaf cowboy, Wyatt Fitzgerald, the foreman on the ranch. Wyatt has sworn off dating, and Erin fears that nothing she does will ever change his mind. Yet while working with an abused horse under Wyatt's guidance, Erin comes to better understand herself. She also learns that love can heal almost anything. Wyatt yearns to take Erin into his arms, but he's hesitant to pursue a romantic relationship. When their work sends them out alone together into a wilderness area, Wyatt is even more determined to hold Erin at arm's length. But out of their time alone together on the mountain blossoms a chance for a once-in-a-lifetime love if only he's willing to give her his heart and make her his.

Catherine Anderson - Anniena ​pjesma
Nježna ​i prelijepa Annie Trimble živi u osamljenom svijetu u koji nitko ne ulazi niti ga razumije. Trpi nepravde roditelja i okrutnosti okoline koji pogrešno razumiju njezinu gluhonijemost. Da stvar bude gora, siluje ju razuzdani bogati mladić Douglas Montgomery. Rastrgan osjećajem krivnje, njegov brat Alex odlučuje oženiti Annie i othraniti dijete kao da je njegovo. Ta posebna djevojka brzo pronalazi put do njegova srca i Alex se zaljubljuje preko ušiju. Strastvena ljubav koju počinju osjećati jedno za drugo, iscijelit će oboje… Ujedno spiritualna i tjelesna, nježna i strastvena ljubavna priča koja će vam se urezati u srce.

Catherine Anderson - Phantom ​Waltz
With ​one glance, wealthy Crystal Falls, Oregon rancher, Ryan Kendrick falls hard -- and fast -- for lovely Bethany Coulter. A beguiling mix of sass and shyness, naivete and maturity, she shares his passion for horses, has a great sense of humor and can light up a room with her beautiful smile. She is absolutely perfect -- in every way but one. A long ago barrel-racing accident has left Bethany confined to a wheelchair. In the years since, she has known both betrayal and heartbreak -- and vowed never to open her heart to a man again. She has even accepted the possibility that she'll never be able to enjoy a healthy intimate relationship or have children of her own. But there's something about handsome Ryan Kendrick. Something that makes her believe she can overcome every obstacle. Something that makes her believe in lifelong, lasting love . . .

Catherine Anderson - Here ​to Stay
CATHERINE ​ANDERSON WILL TOUCH YOUR EMOTIONS WITH THE NEXT CONTEMPORARY STORY IN HER HARRIGAN FAMILY SERIES. Mandy Pajeck had a tough childhood --- an abusive father, a mother who left, and a younger brother, Luke, who depended on her when she was just a child herself. Now twenty-eight, Mandy remains devoted to Luke and feels responsible for the accident that took his sight. But his complete reliance on her care is making them both miserable. When she meets handsome Zach Harrigan and his mini guide horse, she thinks she's found the ticket to her brother's happiness --- and maybe her own. Of the five Harrigan siblings, Zach is the hellion who parties hard and takes nothing seriously. But lately his life has felt empty. So, employing his skills as a horseman, he begins training a mini guide horse for the blind, never expecting that the project will lead him to beautiful, tenderhearted Mandy. She's everything he's ever wanted in a woman. But though she's charmed by Zach's patience and compassion, she can't bring herself to fully trust him. And when Zach urges her to confront the truth about her mother's disappearance, the secrets they uncover are so shocking that even Zach's steadfast devotion may not be enough to win Mandy's heart.

Catherine Anderson - Sun ​Kissed
When ​Samantha Harrigan attends the local rodeo, she doesn't expect to wind up in jail. But that's what happens when she tries to stop a drunkard from abusing his horse. Tucker Coulter, a handsome local veterinarian, comes to her defense, and both of them are arrested. The charges are dropped, but Sam's troubles have only started...

Catherine Anderson - Bright ​Eyes
Zeke ​Coulter has no intention of getting married --- until he buys a ranch next door to Natalie Patterson, a sexy divorcee with two kids, a zany extended family, and a philandering ex-husband involved in shady business dealings. When Natalie's twelve-year-old son vandalizes Zeke's property and she is unable to pay for the damages, Zeke offers to let the boy work off the debt. As Zeke struggles to instill a sense of responsibility and self-worth in the troubled youngster, he finds his life being turned upside down by Natalie, whose sultry singing voice and striking eyes disguise her underlying lack of belief in herself or in her dream of becoming a professional singer. With rugged determination, Zeke undertakes to bolster her confidence, revive her ability to trust men ... and thoroughly seduce her. But just as their attraction begins to blossom, a twist of fate gravely threatens their life together ...

Catherine Anderson - Sweet ​Nothings
When ​Molly Wells showed up at Jake Coulter's ranch, she had nothing but some extra clothes, a stolen horse, and a fear of her ex-husband that threatened to rule her life. She'd heard Jake was a real-life horse whisperer-and perhaps the only man alive who could help the beautiful stallion that her ex-husband had so bitterly abused. But she had no idea that Jake's talents would work their magic on her, with the same power to gain her trust, give her strength, and whisper away her deepest fears.

Catherine Anderson - Morning ​Light
A ​brand new CONTEMPORARY series from the New York Times bestselling author whose novels are: Born with second sight, Loni MacEwen must warn the handsome rancher Clint Harrigan that his son is in danger-except he doesn't even have a son. Then the drama Loni predicted unfolds on the news: an orphaned boy is lost in the wilderness. As Loni and Clint help in the search for the boy, they begin to form a bond of their own..

Catherine Anderson - Star ​Bright
Faking ​her own death is the only way Rainie Hall can hope to escape her brutal, murderous husband. Now, with a new identity, she finds refuge in the rural community of Crystal Falls, Oregon, where she starts work on a horse ranch run by rugged, dangerously good-looking Parker Harrigan. Parker's word is his honour, and he can't tolerate liars. When he realises that Rainie hasn't been truthful with him, he's furious, then concerned. Clearly she's a woman in trouble, and if she'll trust him, he'll do right by her. But as their initial attraction blossoms into a deep and thrilling passion, Rainie fears that she can never escape retribution from the man who has sworn to kill her, Parker swears to protect Rainie no matter what, but even he can't help wondering whether all his strength and ingenuity can save the love of his life from a determined psychopath....

Catherine Anderson - My ​Sunshine
Five ​years ago, Laura Townsend's life was nearly destroyed when a head injury impaired her ability to use language and forced her to abandon a brilliant career. Her vivacious spirit intact, she has found a great new job at an animal clinic-and a handsome new boss who fills her heart with longing. Now he's moving heaven and earth to convince her they belong together, but since she can't fulfill all of his needs, shouldn't she love him enough to walk away?

Catherine Anderson - New ​Leaf
The ​New York Times bestselling author of Silver Thaw returns to Mystic Creek for a new novel about a love that inspires the courage to start over…and the strength to reclaim a dream. When Taffeta Brown was viciously betrayed by her wealthy husband, she lost everything—including custody of their daughter, Sarah. Now that Taffy has moved to Mystic Creek, Oregon, to start over, she unexpectedly meets the one man who might help her get Sarah back. Barney Sterling, a local lawman, finds himself drawn to the lovely, guarded Taffy, but he’s stunned by her proposition—that they marry immediately to improve her chances of regaining custody of her daughter. Barney takes marriage too seriously to commit himself to a woman he hardly knows. Yet soon his sympathies fall with the desperate Taffy, and pretending to be in love becomes the easiest part of the plan. But they have no idea what they’re up against, or what they’re willing to risk to make a miracle come true in Mystic Creek.

Catherine Anderson - Közelgő ​tavasz
Amikor ​egy kedves ügyfele szorult helyzetbe kerül, Tanner Richards, a szolgálatkész és rendkívül jóképű futár gondolkodás nélkül a segítségére siet. Arra azonban nem számít, hogy ezzel a munkáját is veszélybe sodorhatja. Tiltott árut - dohányt és sört - kell ugyanis becsempésznie egy idősek otthonába, és amikor elkapják, az egyik lakó szigorú unokájának haragjával kénytelen szembenézni. Crystal Malloy az összeroppanás szélén áll. Nem elég, hogy folyamatosan aggódik a műtétje után lábadozó nagyapjáért, még annak szabadulóművész ausztrál pásztorkutyájára is vigyáznia kell. Vadóc és az idős férfi pedig alaposan feladja neki a leckét. Tanner és Crystal útjai idővel egyre többször keresztezik egymást, és a nő is kénytelen belátni, hogy rosszul ítélte meg a férfit. A múlt sebei azonban meggátolják, hogy nyisson az új szerelem felé, pedig a lelke mélyén érzi, hogy sosem tapasztalt boldogságban lehetne része Catherine Anderson újabb regénye a kortalan szerelem, az újrakezdés és az önmagunkba vetett hit visszaszerzésének megható története.

Catherine Anderson - Rózsavirágzás
A ​nemrégiben megözvegyült Kate emberfeletti küzdelem árán próbálja egyedül fenntartani a rá maradt birtokot, betakarítani a termést, ellátni a háztartást, dédelgetve nevelni négyéves kislányát, Mirandát, és begyógyítani testi-lelki sebeiket, amelyeket kegyetlen férje okozott nekik. Anya és lánya a poklok poklát járta meg, így hát senkiben sem bíznak többé, és senkitől sem kérnek segítséget. Ám egy napon Miranda egy mérges kígyókkal teli verembe zuhan, ahonnan saját élete kockáztatásával új szomszédjuk, a jóképű Zach menti ki. A férfi súlyos sérüléseket szerez, élet és halál között lebeg, ezért Kate - félelmei ellenére - befogadja saját házába, és gondosan ápolja a vadidegen férfit. Ahogy Zach napról napra erősödik, úgy kelti életre a mindannyiukban ott szunnyadó sóvárgást a boldogság, a bizalom és a szerelem iránt. Ám a bizalom nem tud megerősödni ott, ahol sötét titkok takarják el a fényt, és új életet sem lehet kezdeni akkor, amikor a múlt árnyai még két kézzel kapaszkodnak a szabadulni vágyókba... Catherine Anderson (Út a boldogsághoz) regénye a 19. század végi Oregonba vezeti el olvasóit, ahol két fájdalmas múltú ember küzd a boldogságért.

Catherine Anderson - Blue ​Skies
Carly ​Adams feels as if she's been given a new lease on life. Born with a rare eye disease, she was blind until a recent operation restored her sight. Now, she's eager to experience everything the world has to offer—including the sweet talk of a handsome cowboy who rouses her with desire. But she isn't prepared for the consequences, especially when a night of searing passion results in a pregnancy that threatens her eyesight—and all her dreams for the future . . . . Hank Coulter has no plans to settle down—until he discovers that Carly Adams is carrying his child. Obsessed with making things right, he bullies the blue-eyed beauty into marrying him. With her radiant smile and remarkable goodness, Carly is exactly the kind of wife he's always imagined by his side. But if Hank wants their practical arrangement to become permanent, he's going to have to convince Carly that one moment of risk can bring about a lifetime of joy . . . .

Catherine Anderson - A ​karácsony fényei
Maddie ​McLendon, a népszerű krimiíró a férje elvesztése után a fiával, Cammel és az unokájával egy montanai kisvárosba költözik, hogy ott kezdjenek új életet. Igyekezniük kell, ha még a zord tél beköszönte előtt fel akarják építeni az otthonukat. McLendonék telekszomszédja, a tehetős marhatenyésztő nem nézi jó szemmel a hevenyészetten összeeszkábált ideiglenes tábort. A gazda a felesége halála óta ellenséges és elutasító az emberekkel, arról pedig hallani sem akar, hogy egyetlen lánya pont a semmirekellő Cam McLendonba szeressen bele. Az író és a gazda az elképzelhető legrosszabb szomszédok, és minden erejükkel azon vannak, hogy borsot törjenek a másik orra alá. Egy váratlan tragédia azonban arra készteti őket, hogy újragondolják a viszonyukat. A Mystic Creek-sorozat népszerű szerzője ezúttal egy önálló történettel ajándékozza meg az olvasókat. A karácsony fényeiben két család kap lehetőséget arra, hogy a remény és a szeretet erejével túljussanak a múlt fájdalmain, és nyílt szívvel egy boldogabb jövő felé induljanak.

Catherine Anderson - A ​nap érintése
Samantha ​Harrigan lázasan készül a helyi rodeóra. A lótenyésztéssel foglalkozó nő nehéz időszakot tudhat a háta mögött, és alig várja,hogy a gondjait elfeledve elmerülhesen a nyüzsgő forgatagban. Ám a tervezett szórakozás rémálomba fordul... Samantha egy ló bántalmazását próbálja megakadályozni, de végül a rendőrségi fogdában végzi. Vele együtt letartóztatják a jóképű, fiatal állatorvost is, Tucker Coltert, aki a segítségére sietett a rodeón. A nő bizalma az utóbbi idők problémái miatt azomban megrendült a férfiakban, ezért nem fogadja kitörő lelkesedéssel az állatorvos iránta tanúsított figyelmét. Csakhogy Sam élete újabb váratlan fordulatot tartogat. Díjnyertes lovai sorra betegszenek meg, a nehéz helyzetben pedig Tucker siet a segítségére. Samanthát azomban egyre jobban nyugtalanítják a férfi iránti érzései .Bárcsak úgy tudna bízni benne,ahogyan Tucker hisz őbenne...

Catherine Anderson - Spring ​Forward
The ​New York Times bestselling author returns to Mystic Creek, Oregon, with a story about finding an unforgettable love just around the corner. . . . When a favorite customer on his delivery route needs a favor, Tanner Richards agrees to help without a second thought. The last thing he expects is to face off against the man's spitfire granddaughter. Crystal Malloy is near her breaking point. Her beloved grandfather constantly skirts the rules at the retirement center where he's recovering from surgery. She's caring for his escape artist dog, even if it means abandoning her salon customers, and she has no time for a romantic attraction to the handsome new stranger. After Tanner's reassigned to Mystic Creek, Crystal can no longer ignore how much she misjudged the man's good intentions. She has known too much sorrow to easily open her heart, but she can't deny that Tanner and his children could gift her with a happiness beyond compare--if only she can forgive herself for the past and accept that she's deserving of such a love.

Catherine Anderson - Fantomkeringő
Mit ​jelent egy fiatal lány számára, ha baleset következtében mozgássérültté válik és tolókocsiba kényszerül? Le kell-e mondania mindarról, ami korábban oly kedves volt számára: lovaglásról, táncról, udvarlókról, szerelemről? Élhet-e valaha is teljes életet anélkül, hogy úgy érezné, testi fogyatékossága leküzdhetetlen akadályt jelent az imádott férfi számára szerelmük beteljesüléséhez? A regény hősnőjének, a bájos, mozgássérült fiatal lánynak, Bethanynak története a "normális életért" folytatott küzdelemről szól. Ebben talál segítőtársra és szövetségesre egy magas, jóképű, keménykötésű cowboy, Ryan személyében. A férfi minden erejével azért küzd, hogy Bethany számára lehetővé tegye a lehetetlent, hogy bebizonyítsa mindkettőjüknek: a szerelem mindent legyőz, még a testi fogyatékosságot is. E rendhagyó romantikus regény két ember küzdelmének, szerelmének, bánatának és örömének könnyes-vidám története.

Catherine Anderson - Megsebzett ​szív
Két ​különböző előéletű és különböző sorsú embert sodor egymás mellé az élet egy amerikai kisváros teherpályaudvarán. Mindketten menekülnek. A lány néhány hetes kisbabájával a karján próbálja maga mögött hagyni egész addigi életét, hogy a jövőben tisztábban szabadabban élhessen majd a kisfiával. A férfi egy családi tragédia emlékei elől menekül, folyamatosan italba fojtva bánatát, mert nem akar tudomást venni az őt körülvevő világról. Itt és most azonban kénytelenek felfigyelni egymásra, és a tehervagonban, melyben a sorsuk elől menekülnek, valami visszavonhatatlanul elkezdődik. Vajon lehet-e tragikus emlékek súlya alatt új életet kezdeni, szabad-e ismét bízni az emberekben és egymásban?

Catherine Anderson - Hajnali ​fény
Loni ​MacEwent különleges jövőbelátó képességgel áldotta meg a sors. A csodaszép, fiatal nő Crystall Fallsba költözik, hogy új életet kezdjen. Itt találkozik álmai férfijával, de egy véletlen érintés a borzalmas jövőbe repíti. Sorsdöntő fordulatokat hoz mindkettejük életében, amikor egy vadrezervátumban rekedt, balesetet szenvedett kisfiút kell megmenteniük. Azért, hogy a gyerek nyomára bukkanjanak, Loninak minden látnoki erejét latba kell vetnie. Megkezdődik a veszélyekkel teli harc az idővel, a természettel, miközben a két merőben más háttérrel rendelkező ember elkezd egymásban bízni. A kimerítő nappalok és hosszú éjszakák során kettejük között láthatatlan kötelék fonódik: a kezdeti feszültségek megértéssé, bizalommá, majd igaz szerelemmé alakulnak. Catherine Andreson nagyszerű regénye tovább szövi a Harrigan család történetét. Jól ismert szereplők bukkannak fel ismét, akiknek történetén keresztül az írónő hűségről, hitről, helytállásról és odaadásról vall.

Catherine Anderson - Csillogó ​szemmel
Zeke ​Coulter, a megrögzött agglegény,békésen éli hétköznapjait nemrégiben vásárolt birtokán, mígnem egy váratlan eseménynek köszönhetően megismerkedik a szomszédjában lakó gyönyörű Natalie-val és annak kissé szertelen családjával. Az asszony, akinek háza táján sok minden nincs rendben, egy nap azzal kénytelen szembesülni, hogy kamasz fia a szomszéd birtokán vandál pusztítást végzett.

Kollekciók