Ajax-loader

Therese Mohn könyvei a rukkolán


Therese Mohn - Gitte ​révbe ér
Gitte ​nagyon határozott lány. Kijelentette, hogy soha többé nem lovagol azok után, ami a kedvenc lovával történt. Ez az elhatározás azonban nem tartott sokáig. Gitte később eldöntötte, hogy két fő ellensége (Jansen és Jahnsson úr) ellenére is sikeres lesz az iskolában és a lovardában. De sajnos semmi sem úgy alakult, ahogyan eltervezte. Egy dologgal kapcsolatban viszont valóban nagyon elszánt: kehes pónik, szerencsétlen körülmények, esések és fájdalmas körülmények, féltékenység és elfelejtett házi feladatok dacára ki fog tartani, és végül révbe ér! És ezért mindent meg is tesz...

Therese Mohn - Gitte ​Angliában
Gitte ​Angliában tölti a szünetet nagybátyja vidéki birtokán, ahol kedvére lovagolhat. Igazán élvezi a helyzetet, ám akad egy icipici kellemetlenség: Lady Hamilton, vagyis a Fehér Hölgy, aki kísértetként tengeti napjait az ódon kúria falai között.

Therese Mohn - Gitte ​téli álma
Gitte ​az íróasztalán álló fotókat nézi. Az egyik Fakó, a lovarda legkedvesebb lova. Eladták. A másikon Mirabell, az a kanca, akivel Angliában találkozott az őszi szünetben. Mirabell gesztenyepej és csodálatosan selymes a sörénye. Csakhogy több száz mérföldnyire van tőle. pillanatnyilag nincs ló az életében. Csoda, ha irigyli Irmát, akinek KÉT lova is van?! Gittének esélye sincs rá, hogy saját lova legyen, de álmodozni azért szabad, nem igaz? Időközben másfelé terelődnek a gondolatai: vajon mik azok a rejtélyes patanyomok a hóban? Csak nem egy gazdátlan ló kóborol erre? Ha igen, sürgősen meg kell találni, mielőtt megfagy a hidegben.

Kollekciók